Οριακή προσωπικότητα - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 51 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 759
    Senior Member
    χαχα.Αυτό πρέπει να κάνουμε.Έχουμε συλλέξει άπειρες εμπειρίες...και το έχουμε και έμφυτο....

Πώς να σε παρατήσει σε 5 βήματα..
    1.Δεν κλαψουρίζεις
    2.Μιλάς λες και γράσσαρες πριν μπουλόνια
    3.Τον βγάζεις γκέι
    4.Δεν του θυμίζεις τη μάνα του
    5.Του θυμίζεις τον κολλητό του
    και νούμερο 6 και αποτελειωτικό σε περίπτωση που δεν έχουν πιάσει τα άλλα πέντε...Του κολλάς στα μούτρα το ψυχοχάρτι...
    Η μέθοδος που ποτέ δεν αποτυγχάνει...

Senior Member
    το 4 και το 5!!!!!εεεεεε!!εμενα μου λενε οτι ειμαι ιδιος ο πατερας τους που ολα τα αρσενικα εχουν ενε χ κομπλεξ με αυτους
    1)δε λεμε σάγαπω ενα με καυλωνεις ειναι αρκετο
    2)δεν τον αποκαλουμε μωρο μου,πιτσουνι μου,ματια μου,φρυδια μου κτλ ενα πες το αρκει
    3)δεν εχουμε φιλες και διαβαζουμε μονο το national geographic
    4)εχουμε 2 φορες τη βδομαδα περιοδο
    5)ειμαστε παντα προθυμες οταν μας ζητουν να βγουμε ουτε φιλες ουτε ξαδερφες...τπτ

Αυτα ειναι τα 5 βηματα για να τον ριξεις στην αγγαλια μιας αλλης
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Χαχα....\"ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ\"-Πώς σουτάρουμε τον άντρα...
    Έτσι..Δεν λέμε 5 σ\'αγαπώ την ημέρα και τον άντρα κάνουμε πέρα...Ένα με φτιάχνεις καλό είναι
    2.Όχι μωρό μου,μπισκοτάκι μου,ατελείωτη αγάπη μου,έρωτά μου..\"Έλα, τι γίννεσαι;\"και αρκεί..
    3.Μιλάμε ακατάληπτα για τσόντες λες και είμαστε τα φιλαράκια τους.(παλιά το έκανα ασυνείδητα σε έναν και χαιρόμουν.Του έλεγα είχες δει την τάδε με το άλογο;Τρελά γέλια...Μποφ...)
    4.Περίοδο και συνάχι πιάνει έχω να σου πω.
    5.Να σου φέρω και τη φίλη μου μαζί;(και αυτό έπιασε)
    6.Του φέρνεις στο σπίτι του τον κολλητό σου.(έπιασε πρόσφατα)
    7.Του λες ότι είσαι λεσβία....
    8.Φτύνεις στο δρόμο και περπατάς λες και τα\'χεις πολλά και βαριά.
    9.Δεν σε έχω ανάγκη μάγκα του λες και του δείχνεις φτιάχνοντας μόνη σου τα υδραυλικά του σπιτιού.
    10.Είσαι και η πρώτη συνδρομήτρια του Κυνοφιλία,Μαστορέματα,AutoΤρ ίτη και Men\'s health
    11. Του λες πιεστικά επί μια εβδομάδα ότι τα\'χει μ\'άλλη.

Senior Member
    Όσο για να τον κρατήσεις είναι πιο απλές οι οδηγίες..
    Κλαις,χτυπιέσαι,ξεκατινιάζ εσαι...

Senior Member
    και εκει που καθονται με τα χρονια μωρο μου μου σκιστηκε το καλσον!μουτζουρωθηκα?παω για εν φρεσκαρισματακι στο wc(λακ χτενα μολυβι μασκαρα κ τα συναφη)....
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Χμμμ,λολ..Το έχω κάνει κι αυτό....Παιδιά συγνώμη,πάω στο μπάνιο για να βαφτώ αλλά ήταν με φίλους το ραντεβού.Τώρα θα κάθομαι την ώρα που ψάχνω να ανακαλύψω τον άλλο να κοιτάζω αν μου ξεκόλλησε η ψεύτικη βλεφαρίδα;;;;;

Senior Member
    Τελικά έκανα λάθος. Καμία σχέση με τις κοπέλες που γνώρισα.

Senior Member
    kassi το καλυτερο!!γκομενα που εχει χασει τον ενα γαλαζιο φακο επαφης και το ενα ειναι καστανο το αλλο γαλαζιο και να λεει στο γκομενο(δεν ειχε παρει πρεφα οτι ο ενας ο γαλαζιος εκανε φτερα...)οτι τα ματια τα πηρε απο τον πατερα της κι εγω πεταγομαι και λεω \"η ο μπαμπας σου ειναι ο david bowie η τα πηρες απο τα οπτικα Θωμας!!!!\"με μισησε τοσο η τυπισα!!κ γω καταχαιρομουν..τι κακια που ειμαι την μια να κραζω τους gay την αλλη μισογυνης στο max την αλλη ολοι οι αντρες σκεφτονται μετα του κατω κεφαλιου...σιχτηρ...αλλα πως να πεισω οτι αληθεια νιωθω πολυ καλη ψυχη???
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by alexandros3
    Τελικά έκανα λάθος. Καμία σχέση με τις κοπέλες που γνώρισα.
    αυτο ειναι κακο η καλο τωρα????λυσε μας την απορια μας με την kassi σε παρακαλουμε
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Είναι καλό. Τέτοιες συμπεριφορές όπως τις περιγράφετε δεν έχω περάσει. Ούτε κατά διάνοια. Αισθάνομαι λοιπόν τυχερός. Φαίνεται είχα πέσει στα πιο light. Αν τελικά βρω μέσα μου και το καλό στις δύο προηγούμενες κοπέλες και δεν αισθάνομαι πια αυτό το γαμώτο θα είναι καλύτερα. Τελικά εγώ τις διώχνω. Αλλά αυτό είναι επειδή δεν τις θέλω, τελικά. Πρέπει η γυναίκα να σε ξετρελάνει. Όχι να προσπαθείς να την αγαπάς.

Senior Member
    τίποτα δεν είναι μονόδρομο.

Senior Member
    Όταν οι δύο προηγούμενες κοπέλες μου μου έλεγαν ότι είμαι ο έρωτας της ζωής τους, ότι με σκέφτονται όλη μέρα κι όλη νύχτα, ότι βρήκανε τον πρίγκηπα επιτέλους, όταν κλαίγανε, χτυπιόντουσαν και τους έπιαναν υστερίες και κρίσεις ζήλειας, ξεφτιλίζονταν μπροστά σε όλους, τι είναι; Και δεν θεωρώ ότι τους έβγαζα εγώ αυτές τις συμπεριφορές. Τις είχανε. Και το μόνο που εγώ έδειχνα (γιατί δεν απάτησα ποτέ) ήταν αδιαφορία όταν με τον τρόπο τους με διώχνανε. Και σκεφτόμουνα μήπως εγώ είχα κάνει κάποιο λάθος. Τελικά το λάθος ήταν ότι καθόμουνα αντί να σηκωθώ να φύγω με την πρώτη ή δεύτερη στραβή. Γιατί καθόμουνα; Γιατί δεν ήθελα να είμαι ο \"κακός\" που θα σηκωθεί να φύγει. Και γιατί ήλπιζα ότι θα μπορέσει το πράγμα να διορθωθεί. Τελικά απλά πληγωνόμασταν κι οι δύο σε σημείο που δεν θέλουμε να ξαναδούμε ο ένας τον άλλο.
    Τέλος πάντων. Σε δύο μέρες καινούργια και το μότο μου αυτή τη φορά είναι zero commitment μέχρι να δω αν αξίζει να δώσω. Και στη δεύτερη στραβή, άντε γειά.

Senior Member
    Originally posted by interappted
    kassi το καλυτερο!!γκομενα που εχει χασει τον ενα γαλαζιο φακο επαφης και το ενα ειναι καστανο το αλλο γαλαζιο και να λεει στο γκομενο(δεν ειχε παρει πρεφα οτι ο ενας ο γαλαζιος εκανε φτερα...)οτι τα ματια τα πηρε απο τον πατερα της κι εγω πεταγομαι και λεω \"η ο μπαμπας σου ειναι ο david bowie η τα πηρες απο τα οπτικα Θωμας!!!!\"με μισησε τοσο η τυπισα!!κ γω καταχαιρομουν..τι κακια που ειμαι την μια να κραζω τους gay την αλλη μισογυνης στο max την αλλη ολοι οι αντρες σκεφτονται μετα του κατω κεφαλιου...σιχτηρ...αλλα πως να πεισω οτι αληθεια νιωθω πολυ καλη ψυχη???

Έλα μου ντε!Καλά αυτό ήταν κορυφαίο.Θα έπρεπε να είμαι μπροστά.....Όσο για τον Αλέξανδρο,ε,χμμ,ας πούμε πως έχει ένα κόλλημα να την λέει στο κομμάτι των οριακών γιατί του θυμίζουν τις πρώην γκόμενές του.Βίτσια είναι αυτά...Αποφεύγω να φανώ \"κακιά\"....

Senior Member
    ΑΑΑΑ!ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΟΡΙΑΚΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ????????
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Δεν ξέρω. Διάβασα το πρώτο ποστ και βρήκα πολλά κοινά στοιχεία και τα έσυρα στις οριακές γενικά. Αλλά δεν μπορώ να ξέρω και μάλλον δεν έχει και σημασία. Πάντως σε ειδικό που το ανέφερα είπε ότι δεν έχει σημασία αλλά από ό,τι κατάλαβα μάλλον ήταν. Και πάλι το οριακές είναι ταμπέλα κι οι ταμπέλες δεν κάνουν και πολύ καλό. Ας πούμε ότι υπήρχαν πολλά κοινά σημεία αλλά να υπογραμίσουμε ότι δεν έχει σημασία. Θα τις χαρακτήριζα ανασφαλείς σε τρομερό σημείο. Κάθε εμπειρία για καλό όμως. Αυτό πιστεύω. Είχα βγει με μια θεογκόμενα σήμερα και σκεφτόμουνα τις εμπειρίες μου και δεν κόμπλαρα καθόλου. Οι εμπειρίες τρέφουν αυτοπεποίθηση. Κι όλα τα σκατά που υπέφερα (και υπέφεραν κι αυτές) ξεχάστηκαν κι είδα τελικά το υπέρ. Και σε δύο μέρες η καινούργια. Γενικά αισθάνομαι high.

Page 18 of 51 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast