ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΜΟΥ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 56
    Senior Member
    ψυχραμια..................................
    Last edited by carrot; 26-12-2010 at 03:11.

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    και μενα με δειρανε οταν ημουνα μικρος κατι κωλοπαιδα και δεν το ειπα σε κανεναν. τωρα αν ειχα ιντερνετ εκεινη την περιοδο και με προστατευε το διχτυ της ανωνυμιας δεν ξερω αν θα το εκανα θεμα στο ιντερνετ. ισως αν ημουν καρατεκα να επερνα ενα ροπαλο και να τους εβρισκα εναν εναν και να τους τιμωρουσα εγω ο ιδιος. ισως παλι και οχι. υπεμενε να δεις τι θα γινει.
    ΘΕΣ ΝΑ Τ ΑΚΟΥΣΕΙΣ Κ ΕΣΥ Μ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    θεμα που ειχε να με απασχολησει ΧΡΟΝΙΑ το ξαναζω απο χτες!κ κει που χα ηρεμισει ΣΚΑΕΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΒΟΜΒΑ! κυριοι admins Καλα Χριστουγεννα κιολας, αλλα εκτος απο τα μπινελικια που καλα κανουμε κ παιρνουμε προειδοποιησεις, γινεται να παιρνουν κ οσοι με την αδαη μ@#$α τους προσβαλλουν την πνευματικη ηρεμια μελλων κ τους προκαλουνε συγχιση???????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????

Senior Member
    Ίσως ακριβώς γιατί το είχες αφήσει λοιπόν, δε σε άφησε αυτό. Με συγχωρείς αλλά δεν διάβασα πουθενά ό,τι εσύ εξέλαβες ως "ξεσηκωμό" των συναισθημάτων σου απέναντι στο τραύμα του βιασμού (που απ' ό,τι κατάλαβα το αποδίδεις στην iberis). Ό,τι πίστευες πως είχες κοιμήσει βρήκε ευκαιρία να βγει, γιατί δεν έχει διαπραγματευτεί καθόλου και κάποια στιγμή θα σου έσκαγε με πάταγο, όπως κι έγινε. Λυπάμαι γι αυτό που πέρασες, ακόμη περισσότερο γιατί το έχω κι εγώ ζήσει και δεν αρκούν λόγια για να περιγράψουν σε άλλους πόσο φορτίο φέρνει μαζί του. Ωστόσο, δεν φταίνε οι άλλοι για τα δικά μας φορτία, ούτε μπορούμε να τα "χρησιμοποιούμε" στις λογομαχίες μας ως συναισθηματικό μας ξίφος και να το παίζουμε ως επιχείρημά μας. Ευτελίζουμε το ίδιο το τραύμα και το κάνουμε ακόμη και αυτό άλλη μας μία "δικαιολογία" για να νικήσουμε σε ιντερνετικές λογομαχίες????. Εννοώ πως το να φέρνεις ως νήμα τον βιασμό σου με σκοπό τη δικαίωσή σου σε μία διαμάχη, δεν αποδεικνύει παρά το ότι δεν τον έχεις διαπραγματευτεί, και διαστρεβλώνεις τη σημασία του στο συναισθηματικό σου τοπίο με το να το υποβιβάζεις σε μία σου έντεχνη ασπίδα για να σου φερθούν άλλοι διαφορετικά.

Με ενόχλησε, ακριβώς γιατί το έχω βιώσει και ποτέ δε θα το χρησιμοποιούσα το βίωμά μου με ανάλογο τρόπο. Αν λοιπόν θέλεις να το συζητήσεις σε άλλη βάση, θα ήμουν πρόθυμη - όπως και άλλα μέλη πιστεύω - να το κάνω, αλλά σε αυτή τη βάση, όχι. Δε σέβεσαι το δικό σου πόνο όταν τον ανοίγεις υπό τέτοιες συνθήκες και με τέτοια λογική...
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    θεμα που ειχε να με απασχολησει ΧΡΟΝΙΑ το ξαναζω απο χτες!κ κει που χα ηρεμισει ΣΚΑΕΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΒΟΜΒΑ! κυριοι admins Καλα Χριστουγεννα κιολας, αλλα εκτος απο τα μπινελικια που καλα κανουμε κ παιρνουμε προειδοποιησεις, γινεται να παιρνουν κ οσοι με την αδαη μ@#$α τους προσβαλλουν την πνευματικη ηρεμια μελλων κ τους προκαλουνε συγχιση???????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????
    σε λιγο θα μου πεις οτι σε βιασα κιολας. αντε μη σου πω καμια κουβεντα.

Banned
    μην το συνεχισεις! καλυτερα να κλειδωθει και να σβηστει κι αυτο το θεμα.

Senior Member
    ρειν o insect εγραψε κατι............το οποιο μετα και εσβησε, του ειπα να μην το σβησει..........αλλα το σβησε. ειδες τι εγραψε? προλαβα κ το κανα παραθεση.

εγραψε οτι ''κι αυτον τον δειρανε μικρο αλλα δν ειχε νετ να κλαφτει!!!'' αυτο ειπε με λιγα λογια!!!!!!!!!!!!!

για πες μ................ειναι η ΙΔΕΑ Μ ΠΑΛΙ Η ΟΝΤΩΣ ΕΙΠΕ ΜΑΛΑΚΙΑ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΠΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΡΙΖΑ???????????ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΠΑΡΑΛΟΓΗ?! Κ ΤΟΥ ΕΙΠΑ Κ ΣΤΟ ΜΣΝ ΟΚ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΔΕΙΡΑΝΕ ΜΙΚΡΟ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ Γ@#$ΝΕ Κ ΑΠ ΤΟΝ κωλο? κ μ ειπε ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ''ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ!''

ΡΕ ΡΕΙΝ Κ οσες τεσπα εχουν περασει τα ιδια, ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΝ ΒΙΔΩΣΕΙ???????ΕΜΕΝΑ ΗΔΗ ΝΙΩΘΩ ΠΩς ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΑΠ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!

insect καλητερα να μην μιλας σε μενα πια γιατι μ ρχεται να σε δαγκωσω κ οταν θελω να δαγκωσω με πιανει λυσσα πραγματικα!

ρε ρειν πες μ οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ!~ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ!

Η IBERIS moy μιλησε κ ξεκαθαρισαμε κ το εκτιμησα κ ολα καλα η κοπελα κ μπραβο της κ εγω αυτο θα εκανα, ο αλλος ομως επαιξε την μαγκια και μετα ΤΟ ΣΒΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΚΟΤΑ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    σε λιγο θα μου πεις οτι σε βιασα κιολας. αντε μη σου πω καμια κουβεντα.
    θα στο χα κοψει με τα δοντια το λαρυγγι

Senior Member
    δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις απο εμενα. να συμμετασχω στην κανιβαλιστικη ιδιοτροπια σου. οχι ευχαριστω. δεν θα παρω. κοιτα να ηρεμησεις και να μην βρισκεις αφορμες της πλακας.

Senior Member
    προφανως αν ειχες το θαρρος να με συναντησεις και να με κοιταξεις στα ματια να μου το πεις αυτο θα εκανες το ιδιο πραγμα ακριβως. θα ετρεχες να κρυφτεις εσυ και οι φιλοι σου. αιντε.

Senior Member
    μη με εξαγριωνεις περισσοτερο γιατι δεν θα εχουμε καλα ξεμπερδεματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    θα στο χα κοψει με τα δοντια το λαρυγγι
    ελπιζω αν ξανα μπω να διαβασω την απαντηση σου να ειναι ευπρεπης οπως αρμοζει σε μια εξυπνη κοπελα. θα τα πουμε.

Senior Member
    οκ ΧΑΛΚ ................................. ηδη φοβηθικα και κρυφτηκα με τα κουνελακια στο λαγουμι μου

Senior Member
    δεν εχω καμια ορεξη για πλακιτσες.

Senior Member
    θελω να πω παντως ντρεπομαι που πανω στα νευρα μου εχω πεταξει πολλες μπαρουφες. φανταζομαι για αλλους που εχουν αποκοπει ακομα περισσοτερο απο την κοινωνικη ζωη να ειναι ακομα πιο δυσκολα. σορρυ mvm αν σε εθιξα. ελπιζω να μην με κρεμασεις για μερικες μπαρουφες- λογια του αερα.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast