Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 161 FirstFirst ... 1523242526273575125 ... LastLast
Results 361 to 375 of 2414
    Senior Member
    Λοιπον ακουστε μια συντομη περιγραφη του τι εγινε σημερα...

Καταρχην οταν εχεις την παρεα να συνομοτει υπερ σου παιζει ρολο...χαχα...καρεκλες να αλλαζουν θεση τυχαια τελειως...ετσι ωστε να ερθουν διπλα διπλα τα ελευθερα τα παιδια...(θα γινω λιγο ωμος) και για να σου σηκωθει δεν χρειαζεται η εμφανιση οχι....αρκει να πιασεις μονο το χερι της...μονο αυτο αρκει...η μια ματια στα ματια μεσα (αληθεια ειναι φυσιολογικο να γινεται τοσο απλα και αυτοματα? δεν μου χει ξανατυχει....μιλαμε για αμεσως ομως)...τι να πω...πιστευω ειμαστε σε καλο δρομο...και για πρωτη φορα στη ζωη μου το να κανω αυτα τα πραγματα μου φαινεται απιστευτο αλλα κι ομως γινεται....και γινεται αυτοματα...η φυση παιρνει την πορεια της πραγματικα...δεν εγινε κατι ακομα αλλα πιστευω ειμαστε σε καλο δρομο...θα δουμε....ε αμα σε τσουξει λιγο το κωλαρακι σου και κοψεις τις μαλακιες βαζεις μυαλο και συνερχεσαι....

καλως ας μην προτρεχω...ευχαριστω για τις ευχες και θα δουμε πως θα παει...εξακολουθω να εχω αποριες και προβληματισμους και το παω σιγα σιγα.... :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    lol... όταν θα γίνει θα το καταλάβεις :) Κι όχι δεν είναι μόνο η εμφάνιση.
    Καλά να περάσεις εύχομαι :)
    οντος το καταλαβαινεις οταν γινεται...αλλα αμα εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ σαν κι εμενα καθεσαι και περιμενεις....

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    τζιμ απο εμενα καλα να περασεις! :)
    ευχαριστω πολυ :)

τελικα γινονται και θαυματα...

Senior Member
    καληνυχτα φορουμ....μαζι ξεκινησαμε την ιστορια αυτη, μαζι θα την τελειωσουμε...για να δουμε...κανω τα λεγομενα baby steps...θα δουμε....

αισιως απ τα πιο διαβασμενα ποστ του φορουμ ολοκληρου...η αποδειξη οτι απασχολει τελικα πολυ κοσμο το θεμα αυτο...και φανταζομαι ειναι απο τους λογους που καταληγει καποιος σε ψυχολογικα και σε τετοια φορα απο αναγκη να εκφρασει τον πονο του..

Banned
    πως εισαι δημητρη-αρχοντα?? :) βλεπω σιγα,σιγα παιρνεις τα πανω σου... συνεχισε ετσι, μπραβο απο μενα.... :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    οντος το καταλαβαινεις οταν γινεται...αλλα αμα εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ σαν κι εμενα καθεσαι και περιμενεις....
    Άρα το έχεις καταλάβει. Και παραπάνω από μία φορά απ' ό,τι φαίνεται.
    Εντάξει παλαιότερα δεν έκανες τίποτα, τώρα θα κάνεις :)
    Καλή συνέχεια από μένα :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Άρα το έχεις καταλάβει. Και παραπάνω από μία φορά απ' ό,τι φαίνεται.
    Εντάξει παλαιότερα δεν έκανες τίποτα, τώρα θα κάνεις :)
    Καλή συνέχεια από μένα :)
    Ξερω και γω...μπορει και να το χα καταλαβει...ειμαι και λιγο μπουμπουνας εγω σαυτα...γιαυτο και εχω καταληξει ετσι βασικα...

Ευχαριστω...οκ θα δουμε πως θα παει...

Μια φορα χαλαρωσα παντως (οσο γινεται) και μου εκανε εντυπωση το οτι τελικα δεν χρειαζεται να ξερεις και πολλα...οταν η φυση παιρνει τα ηνια ψιλογινονται αυτοματα τα πραγματα...αρχη ειναι μη λεμε πολλα...

εδω θα μαστε και θα τα λεμε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by seleios View Post
    πως εισαι δημητρη-αρχοντα?? :) βλεπω σιγα,σιγα παιρνεις τα πανω σου... συνεχισε ετσι, μπραβο απο μενα.... :)
    Ευχαριστω...ναι κατι παει να γινει...το πιο σημαντικο ομως που εχει γινει ειναι οτι πρωτη φορα δεν εχω κλασει πανω μου απ τον φοβο...

Banned
    Ευχαριστω...ναι κατι παει να γινει...το πιο σημαντικο ομως που εχει γινει ειναι οτι πρωτη φορα δεν εχω κλασει πανω μου απ τον φοβο...
    :) και ουτε πιστευω θα γινει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by seleios View Post
    :) και ουτε πιστευω θα γινει..
    λες ε?....μακαρι
    Last edited by jimmaster; 02-01-2011 at 15:03.

Senior Member
    χεχεχεχεχ
    Πολυ χαιρομαι με τις εξελιξεις!!
    Ετσι παει τζιμακο!Με αργα και ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ βηματα..γιατι αυτη η διαδικασια ειναι η πιο ευχαριστη!!
    Απολαυσε το!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αφωτεινή View Post
    χεχεχεχεχ
    Πολυ χαιρομαι με τις εξελιξεις!!
    Ετσι παει τζιμακο!Με αργα και ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ βηματα..γιατι αυτη η διαδικασια ειναι η πιο ευχαριστη!!
    Απολαυσε το!!
    :) Ευχαριστω πολυ!!!

Προσπαθω να μην χασω την μπαλα παλι, ειναι πολυ σημαντικο για μενα...ειμαι ακομα αρκετα συγκρατημενος αλλα εκεινη την ωρα δεν το σκεφτομαι...

Senior Member
    α μπραβο..το πιασες το νοημα!!
    Εκεινη την ωρα πρεπει να χαιρεσαι αυτο που σου συμβαινει..οχι να φτιαχνεις σεναρια καταστροφης!!
    συγκρατημενος ας εισαι..κι εγω ειμαι πχ,ο καθενας μ τον χαρακτηρα του!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αφωτεινή View Post
    α μπραβο..το πιασες το νοημα!!
    Εκεινη την ωρα πρεπει να χαιρεσαι αυτο που σου συμβαινει..οχι να φτιαχνεις σεναρια καταστροφης!!
    συγκρατημενος ας εισαι..κι εγω ειμαι πχ,ο καθενας μ τον χαρακτηρα του!!
    Μα το γεγονος οτι ηρθαμε κοντα και απλα μιλησαμε πιο τετατετ και μονο εφτανε να με κανει να θελω να ορμηξω...δεν μιλαει το μυαλο εκεινη την ωρα τελικα...και η ψυχολογια μου σημερα καμια σχεση με χθες...καμια ομως...αν δλδ συνεχισει ετσι μας βλεπω να τα κανουμε ολα πολυ γρηγορα...εμενα παντως χθες ετσι μου βγηκε...οχι οτι θα πιεσω καταστασεις....δεν ξερω πως να το κανω αλλωστε χαχαχα...αλλα απο πλευρας μου ετσι νιωθω...κι αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι οταν ηρθαν κοντα τα προσωπα μας και την κοιτουσα στα ματια εσβηναν ολα τα σεναρια...νιωθω λιγο αγχωμενος αλλα ταυτοχρονα νιωθω ομορφα...σαν να αιωρουμαι...μπορω να καταλαβω τωρα γιατι δεν λειτουργησα με την *****...χθες με την κοπελιτσα της επιασα το χερι και εφτασε για να με τρελανει...ενιωθα τις νευρικες αποληξεις των χεριων να αναζητουν η μια την αλλη...σαν να κρατουσα αυτο που μου ελειπε...

...χθες με την κοπελιτσα της επιασα το χερι και εφτασε για να με τρελανει...ενιωθα τις νευρικες αποληξεις των χεριων να αναζητουν η μια την αλλη...σαν να κρατουσα αυτο που μου ελειπε...

θεικη κουβέντα.....με άγγιξε πολύ....κάπως έτσι νιώθω τις τελευταιες μέρες....:)