Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 51
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 51 of 161 FirstFirst ... 41495051525361101151 ... LastLast
Results 751 to 765 of 2414
    Senior Member
    Αν θελεις μπες λιγο στη θεση της κοπελας και σκεψου οτι μπορει να ειναι και εκεινη σε φαση πειραματισμου και εξερευνησης, ειναι πολυ νεα αλλωστε. χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι οκ πχ να στελνει αντιφατικα μηνυματα η να ειναι στον κοσμο της... οποτε μην τα παρατας απο τωρα αλλα πειραματισου κι εσυ λιγο ακομα να δεις τουλαχιστον ποιο απ' ολα τα σεναρια παιζει.

Α, και συμφωνω εννοειται με τους προηγουμενους για την αυτοπεποιθηση. δε λεω να γινεις διαχυτικος σαν τον αλλον σωνει και καλα η επιθετικος η τιποτα τετοιο... μπορει δυο κουβεντες και ενα βλεμμα η απλως μερικοι απλοι κοινωνικοι ελιγμοι πανω στη φαση η γυρω απο αυτην να αρκουν σε αναλογες περιπτωσεις ωστε παραμεινεις "κυνηγος" και οχι "θεατης".
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Αν θελεις μπες λιγο στη θεση της κοπελας και σκεψουν οτι μπορει να ειναι σε φαση πειραματισμου, ειναι πολυ νεα αλλωστε. χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι οκ πχ να στελνει αντιφατικα μηνυματα η να ειναι στον κοσμο της... οποτε μην τα παρατας απο τωρα αλλα πειραματισου κι εσυ λιγο ακομα να δεις τουλαχιστον ποιο απ' ολα τα σεναρια παιζει.

Α, και συμφωνω εννοειται με τους προηγουμενους για την αυτοπεποιθηση. δε λεω να γινεις διαχυτικος σαν τον αλλον σωνει και καλα η επιθετικος η τιποτα τετοιο... μπορει δυο κουβεντες και ενα βλεμμα η απλως μερικοι απλοι κοινωνικοι ελιγμοι πανω στη φαση η γυρω απο αυτην να αρκουν σε αναλογες περιπτωσεις ωστε παραμεινεις "κυνηγος" και οχι "θεατης".
    Το βλεμμα μου χθες εκοβε κρυσταλλο να σαι σιγουρος γιαυτο....δεν εχω ξαναθυμωσει ετσι...ισως παραεγινα επιθετικος απο ενα σημειο και μετα...

Πιο πολυ τσατιζομαι με μενα γιατι οταν ο αλλος εγινε πιο διαχυτικος, εγω δεν εκανα τιποτα...αλλα και παλι τι μπορουσα να κανω...ειχα χασει την ψυχραιμια μου και αν το ανοιγα θα γινοταν το σωσε...οποτε το καταπια και απλα αργοτερα εγινα πιο αυστηρος...και εκει νομιζω το καταλαβανε

Mακαρι να μουνα ατρομητος και να μη με ταραζε τιποτα...θα χα κερδισει πολλα πιο πολλα στη ζωη μου

Senior Member
    χαχα, I know the feeling... εννοουσα περισσοτερο το βλεμμα που δεν αφηνει αμφιβολια για της προθεσεις σου, οχι που καρφιτσωνει τον αλλον στον τοιχο. τωρα αν ο αλλος δεν καταλαβαινει υπαρχουν διαφοροι ελιγμοι αν και ομολογουμενως καλο ειναι να βοηθαει λιγο και η κοπελια, ξεκαθαριζοντας προτεραιοτητες επι τοπου για το ποιος αξιζει την μεγαλη μεριδα της προσοχης της. παντως μη βιαζεσαι να την ξεγραψεις πανω στον θυμο ακομη, αυτο λεω. αλλωστε απ' οτι βλεπω ολο αυτο εξελισσεται και σε μια σχολη μεγαλη γυρω απο το θεμα της διαχειρισης του εκνευρισμου, του θυμου σου κλπ... πολυ σημαντικος τομεας και αυτος
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    χαχα, I know the feeling... εννοουσα περισσοτερο το βλεμμα που δεν αφηνει αμφιβολια για της προθεσεις σου, οχι που καρφιτσωνει τον αλλον στον τοιχο. τωρα αν ο αλλος δεν καταλαβαινει υπαρχουν διαφοροι ελιγμοι αν και ομολογουμενως καλο ειναι να βοηθαει λιγο και η κοπελια, ξεκαθαριζοντας προτεραιοτητες επι τοπου για το ποιος αξιζει το μεγαλη μεριδα της προσοχης της. παντως μη βιαζεσαι να την ξεγραψεις πανω στον θυμο ακομη, αυτο λεω. αλλωστε απ' οτι βλεπω ολο αυτο εξελισσεται και σε μια σχολη μεγαλη γυρω απο το θεμα της διαχειρισης του εκνευρισμου, του θυμου σου κλπ... πολυ σημαντικος τομεας και αυτος
    Ολο σχολεια περναω...να δω ποτε θα κανω πραξη αυτα που μαθαινω...

Ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα... το κολλητο μου τον ξυπνησα...αλλα τελικα ο μαλακας ξερνουσε ολο το βραδυ και δεν μπορουσε να μιλησει...και ακομα βγαζω καπνους απ τα αυτια

Το βλεμμα που δεν αφηνει αμφιβολιες για τις προθεσεις ακομα δεν μπορω να το παρω διοτι ακομα εχω λιγο το φοβο της διαπροσωπικης σχεσης...υπο την εννοια οτι και να την κερδισω δεν ξερω ακομα ακριβως τι να κανω...καταλαβες?? Η απειρια μου με φρεναρει λιγο...αν ημουν πιο πεπειραμενος?? Δεν θα χα αφησει περιθωριο ουτε για αναπνοη πιστεψε με

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=Z9Y4msnIY0A

http://www.youtube.com/watch?v=xD2Fa...1&feature=fvwp

Ποσο ηλιθια μου φαινονται πλεον αυτα τα τραγουδια!! Ποσο ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΑ!!! Αστοδιαλο looserssss!!!

Senior Member
    Tωρα με παιρνουν να παμε για καφε ολοι μαζι...τι να κανω τωρα?? Αμα βγω απ τα ορια θα πεσουν μπουνιες...δεν με ξερουν καλα εμενα! Για να δουμε

Banned
    ωω.. 51?!? γεια σου jimmaster! να τα εκατοστησεις! :)

Senior Member
    Δεν τα διάβασα όλα αλλά ναι απλώς δεν έχεις μάθει ακόμα να είσαι διεκδικητικός. Μην ανησυχείς μαθαίνεται κι αυτό.
    Εννοείται ότι βγαίνεις για καφέ.

Senior Member
    Αλλά ήρεμα.

Τι δεν έχει μάθει να είναι διεκιδητικός μωρέ πάτε καλα; δηλαδή τι έπρεπε να κάνει; να πλακώσει τον άλλον στο ξύλο ενώ η άλλη τον άφησε ξεκρέμαστο;;;; αν την ενοχλούσε το άλλο το βλήμα και η κοπέλα δεν ήθελε ας τον πλάκωνε (ειναι και πεζοναύτης ο jim θα έτρωγε καλα ο άλλος). Ο Jim με την κοπέλα βγήκαν ΔΥΟ φορές μόνοι τους προφανώς επειδή ο jim γουστάρει και η λογική λέει πως και η άλλη γουστάρει, αλλιώς γιατί να δέχτηκε να βγει δύο φορές μαζί του... ε το χθεσινό ξενέρωσε τον jim και δικαίως...εγώ ήθελα να μάθω ποιος μαλάκας έφερε το άλλο το λιγούρι, τι δουλειά είχε αυτός ο άκυρος εκεί που είπε και στον jim να βρει μια άλλη όχι και τόσο καλή (ή κάτι τέτοιο είπε δεν θυμάμαι πως άκριβως το έγραψε οι jim) και ποιος είσαι εσύ ρε @@αρα που θα κάνεις στον άλλο και υποδήξεις; πάλι καλά που ο Jim δεν τον άρπαξε απο το λαιμό εκείνη τη στιγμή (εγώ εκεί μπορεί να άρχιζα το ξύλο ή να τον απαντούσα πολύ προσβλητικά). Φάντάζομαι ο Jim χθες θα έβγαζε φλόγες από τα μάτια του και δικαίως. Jim εγώ σε συμβουλεύω να μιλήσεις στην κοπέλα ξεκάθαρα και να της πει έτσι και έτσι, αν θέλει να προχωρήσετε αλλιώς στα @@ σου. Πάντως και σε μένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που έκανε χθες. Μήπως είναι Σερραία;
    Last edited by Aiur; 16-01-2011 at 14:30.
    [SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
    "Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"

Senior Member
    Δεν είναι ρε συ σίγουρο ότι και η άλλη γουστάρει για σχέση κτλ
    Περιμένει και κεινη.
    Και ναι ίσως να μην ήξερε (εκείνη) να διαχειριστεί την κατάσταση, ίσως, ίσως.
    Τώρα ο jimmaster ή κάνει ορατή τη δυσαρέσκεια του απομακρυνόμενος ή πάει με τα μπούνια (όχι με μπουνιές!) μπροστά διεκδικώντας και μη χαμπαριάζοντας, αν βλέπει ότι το κλίμα τον παίρνει για να κάνει κάτι τέτοιο. Και θέλει βέβαια.
    Αν έχει ξενερώσει, άλλο θέμα.

Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Περιμένει και κεινη.
    ίσον δεν ξέρω τι θέλω είμαι οτι νανε και παιζω με την υπομονή του άλλου. Για αυτό λέω στον Jim να της πει ένα και ένα κάνουν δύο.

Senior Member
    Συμφωνώ μαζί σου. Αλλά όχι στο να της το πει, να της το δείξει. ΑΝ δεν έχει ξενερώσει.
    Και χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών jimmaster, αλλιώς τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα, νομίζω. Αν είναι έτσι όπως τα περιέγραψες. Ταπεινή μου άποψη....

Εσύ jim να ξέρεις δεν έκανες τίποτα λάθος, άλλα μάλλον σου έτυχε μαλακισμένη, ελπίζω πάντως να μην είναι τέτοια γιατί δεν σου αξίζει μαλακισμένη. Ελπίζω η κοπέλα να μην είναι τελικά οτι νανε και να βγήκε μαζί σου επειδή το ήθελε και της αρέσεις και θέλει να κάνει κάτι σοβαρό μαζί σου.

Senior Member
    τζιμακο?
    πες οτι δεν θα βγεις..οτι ξεχρεωθηκες εχτες με το παραπανω!!
    οτι δεν γουσταρεις να εισαι σεκοντ τσοις και θα τα ξαναπειτε μωρε!!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..