Results 976 to 990 of 2414
-
24-01-2011, 14:00 #976
Εξαρταται απο το τι θελει ο καθενας. Αν ειναι να πατε για σχεση και την πλησιασεις σαν πεφτουλας, το πιθανοτερο ειναι να σε απορριψει. Αν ειναι να πατε για σεξ μονο και την πλησιασεις σαν ντροπαλος και απειρος το πιθανοτερο ειναι να σε απορριψει.
Αν τα παραπανω γινουν αντιστροφα το πιθανοτερο ειναι να εχεις την ευκαιρια να πατε ενα βημα παραπερα στη γνωριμια.
Γι'αυτο υπαρχουν αρκετα ατομα τα οποια ενω πλησιαζουν ευκολα κοπελες, εχουν σπανια μακροχρονιες σχεσεις και ατομα που ειναι πιο ντροπαλα και προσεγγιζουν δυσκολα τις κοπελες, συνηθως κανουν σχεση και την κρατανε.
Λιγο απολυτα ολα αυτα , απλα τα γραφω σαν κατι γενικο που νομιζω πως εχει βαση.
- 24-01-2011, 14:10 #977
24-01-2011, 14:13 #978
Φιλε δεν υπαρχει λαθος τροπος....υπαρχει ασχημη συμπεριφορα...αν εισαι σωστος και ο εαυτος σου και σε απορριψει δεν φταιει η προσεγγιση...απλα δεν ταιριαζετε ή δεν τις αρεσεις οποτε οπως και να την προσεγγιζες ετσι θα κατεληγες...
μην την ξαναπεις την βλακεια που ειπες! ο μονος σωστος τροπος ειναι να εισαι ο εαυτος...εγω δεν θελω να με γουσταρουν για κατι που δεν ειμαι...αν σου φταει ο εαυτος σου βελτιωσε τον...αλλα να τον αλλαξεις δεν μπορεις
24-01-2011, 14:15 #979
Τι να σου πω...εγω προσπαθω να παω σαν ο εαυτος μου...ετσι ειμαι κι αμα σαρεσω..δεν θα παρακαλαω κιολας...
τωρα το μονο για σεξ οταν ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ σεξ πως να πλησιασεις καμια με αυτο τον σκοπο?? Εγω τουλαχιστον δεν μπορω...
Αντε καλα...με αυτες μας τις κουβεντες καταλαβα πως θα πεθανω μονος...αλλα να στε σιγουροι...δεν θα κατσω να περιμενω μεχρι τοτε...καραμπινα και φυσιγγια εχω...μονο η αποφαση μενει
24-01-2011, 14:22 #980
αντε βρε τζιμ, μη λες χαζα! θα σου στειλω μια φιλη μου αμα θες να την βρειτε τα δυο σας, εχω μια καταλληλη για αυτο το σκοπο :P
24-01-2011, 14:22 #981
Δεν ειπα να μην ειναι κανεις ο εαυτος του. Ο τροπος που προσεγγιζει κανεις εναν αλλο ανθρωπο αντανακλα και την προσωπικοτητα του. Το να σε απορριψει καποια/καποιος σημαινει οτι δεν ταιριαζετε πολυ απλα.
jim υπαρχουν και τα ατομα που απο τα 15 ειχαν το μυαλο τους μονο στο πως θα πηδηξουν, εκαναν και σχεσεις ενιοτε. Υπηρχαν ομως και αλλοι που εκαναν σχεσεις αργοτερα και δεν αλλαζουν και συντροφους σαν τα πουκαμισα. Ολα ειναι σχετικα στον καθε ανθρωπο και δε μπορουμε ετσι κι αλλιως να προδικαζουμε τι ειναι και τι κανει ο καθενας. Μη νομιζεις ομως οτι σε οποια ηλικια ξεκιναει κανεις το ενδιαφερον για το αλλο φυλο του ερχονται ολα ευκολα, ειτε ειναι 15 ειτε ειναι 30. Ολα μεσα απο μια διαδικασια περνανε.
Αλλο ομως η ανυπομονησια να ζησεις κατι κι αλλο το να βριζεις την κοπελα επειδη δεν εχει τις ιδιες προτεραιοτητες με σενα αυτη την περιοδο στη ζωη της. Αυτο απο μονο του τουλαχιστον δειχνει αυτα που λεγαμε μερικες σελιδες πριν, το τι υπερισχυει μεσα σου, το συναισθημα που λεει οτι θελει να κανεις σχεση, ή τα συναισθηματα σου γι'αυτη την κοπελα.
p.s. Δεν ειναι ωραιο αυτο που κανεις και αναφερεις καραμπινες κτλ. Εμεις εδω γραφουμε για να βοηθησουμε, μεχρι εκει φτανει ο ρολος μας σαν μελη του φορουμ. Δες το λιγο αλλιως το πραγμα, γιατι αργοτερα θα αναπολεις τι σκεφτοσουν και θα καταλαβεις το ποσο ανουσια ηταν ολα αυτα που σε απασχολουν, αυτο συμβαινει με πολλα προβληματα που μπορει να εχει ο καθενας.
24-01-2011, 14:32 #982
Είσαι και πολύ θυμώδης!! Είσαι σε ένταση και σου φταίνε όλα και όλοι απ ότι κατάλαβα. Με το να γραφεις όλη μέρα εδώ τι κερδίζεις; Σίγουρα δεν κερδίζεις την κοπέλα απλά ξεσκάς και ξεσπάς. Τι θέλεις να αποκομίσεις τελικά από εδώ; Και μη γινεσαι απότομος, να απαντάς με καλό τρόπο όπως σου απαντουν!!
Σου έχω γ΄ραψει όπως και άλλοι εδώ τόσα και τόσα, έχουμε βάλει φαιά ουσία κάτω για σενα, με ειλικρίνεια να βοηθήσουμε, τι άλλο θες;
Τώρα γι αυτό που είπα είναι λίγο υπερβολικό, ούτως ή αλλως όμως σε σημαντικό βαθμό εξαρτάται και από εμάς. Ίσως να ισχύει η δική σου θέση μόνο όταν πας να πλησιάσεις γυναίκα με την οποία καταλαβαίνεις από πριν ότι δεν υπάρχει τιποτα που θα μπορούσε να σε συνδέσει μαζί της ή είναι παλιοχαρακτήρας. Εκεί είναι η αποτυχία.
Τώρα ο καθενας εδώ όπως και συ έχει τα δικά του γι αυτό όπως και συ γραφω εδώ.γιάννης
24-01-2011, 14:40 #983
βρε τζιμ κανε μου μια χαρη, βγες εξω απο το σπιτι τωρα, πηγαινε μια βολτα σε ενα σουπερ μαρκετ, βρες μαι συμπαθητικη κοπελιτσα, και πες της ΚΑΤΙ, ο,τι σου ερθει στο μυαλο. Ρωτα την αν τα λιγκουινι ή οι ταλιατελες ειναι καλυτερες για μια καρμποναρα που θες να φτιαξεις και πες της κ κατι αλλο οτι ξερω γω πρωτη φορα μαγειρευεις κ εχεις αγχος!!!!!! ΚΑΝΤΟ!!!!!!! Μπορει την πρωτη φορα να παθεις τρακ η να πεις καμια χαζομαρα αλλα ου τε που θα την ξαναδεις οποτε σκοτιστηκες! Αλλα υπαρχει ακομα κ ηπεριπτωση απο το τι απορρυπαντικο ειναι καλυτερο να βγεις με ραντεβου απο το σουπερ μαρκετ!
24-01-2011, 16:40 #984
ΟΧΙ το πως προσεγγιζουμε καποιον δεν αντανακλα την προσωπικοτητα μας...κατω απο πιεση οι περισσοτεροι φερονται περιεργα...δεν σημαινει οτι ετσι ειναι παντα...μπορει να ναι απειρος ο αλλος...δεν σημαινει ουτε οτι ειναι μαλακας αλλα ουτε και οτι δεν θα βελτιωθει...!
Κοιταξε...δεν θα πω ψεμματα...εγω θελω να αποκτησω εμπειριες και να μην ειμαι ντροπαλος οκ? Αφου ομως η κοπελα μαρεσει, τοτε θα γινουν και τα δυο ταυτοχρονα...και σχεση θα κανω, και μαυτην που μαρεσει...γιατι οκ μην κοροιδευομαστε αν δεν σαρεσει η αλλη εστω και λιγο δεν μπορεις να κανεις κατι ουτε και για εμπειρια...εγω τουλαχιστον δεν μπορω... τωρα το αν ειναι αυτη η γυναικα της ζωης μου?? θα δειξει δεν μπορω να ξερω...το αν θα θελησω αργοτερα να τσιλιμπουρδησω? το πιο πιθανο ειναι...εμενα ομως με νοιαζει το τωρα...μπορει και να μη μου βγει ετσι...αν καθισουμε και τα αναλυσουμε ολα τοσο πολυ τοτε δεν θα κανουμε τιποτα!
Αυτο με τις καραμπινες φιλε το εννοω...τη ζωη μου ή θα την αλλαξω ή θα την τελειωσω...εγω με φαρμακα δεν θελω να ζω...στην ψευδαισθηση οτι ολα ειναι οκ επειδη ρεουν μεσα σου χημικα....no thanks!
24-01-2011, 16:42 #985
24-01-2011, 16:51 #986
Δεν ειμαι αποτομος...λεω την αποψη μου..συγνωμη αν σε εθιξα...αλλα το θεωρω πολυ ηττοπαθες αυτο που ειπες...εισαι ο εαυτος σου και μονο...τιποτα αλλο...τιποτα! Αλλιως η κοπελα θα ερωτευτει κατι το οποιο δεν εισαι...
Εκτιμω πολυ την βοηθεια σας!! Σας ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου μαν! Συγκινουμαι που στο γραφω ειλικρινα! Αλλα το κουβαλαω πολλα χρονια τον καημο αυτο και νιωθω να με πνιγει...γιατι η κωλοκοινωνια βιαζεται και οι γυναικες ακομα πιο πολυ...ενω εγω ειμαι σε φαση που θελω χρονο...δεν μπορω με την μια να χωθω...δεν γινεται με τπτ..θα κολησω το ξερω...Και ναι ειμαι σε μεγαλη ενταση τωρα που δεν περιγραφεται...αλλα το να την βγαλω πανω σε ατομα που δεν φταινε δεν ειναι σωστο...οποτε απλα την καταπινω κι αρρωσταινω...
Προσπαθω να σου εξηγησω πως δεν ξερω πια που βαδιζω...εχω καλυτερεψει απεξω αλλα και απο μεσα ειμαι πλεον πιο οριμος απο παλια οποτε το ταργκετ γκρουπ μου εχει αλλαξει...και ολα συμβαινουν αποτομα και δεν παιρνω πρεφα...ειμαι και κλειστος εγω γενικα...(ευτυχως το καταπολεμω) και δινω και λαθος εντυπωσεις...ξερεις ποσες φορες εγω κλεισμενος στον εαυτο μου εδιωξα με την συμπεριφορα μου ωραιες κοπελες που μετα εμαθα οτι γουσταραν αλλα νομιζαν οτι δεν γουσταρω εγω? ειναι πολλες οι περιπτωσεις...
Ειλικρινα δεν την παλευω αλλο με τον εαυτο μου...θα παθω ελκος στο τελος...
24-01-2011, 16:51 #987
24-01-2011, 16:54 #988
Εχεις δει πως κανετε οταν καποιος αγνωστος σας πιασει κουβεντα? Σαν να σας σκοτωσαμε τη μανα...!!! Οχι ευχαριστω! Της καθε κομπλεξικιας την κακια δεν θα την φορτωθω εγω για κανουμε κουβεντα για μακαροναδες...! Και γενικως δεν ειμαι πια σε τοσο τραγικο σταδιο...οταν χρειαστει να ειμαι κοινωνικος ξερω κολπακια μην ανησυχεις....το πως θα το γυρισω στο πονηρο ακομα δεν ξερω...ή το πως θα μυριστω αν η αλλη με κοιταει πονηρα...καταλαβες??? ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ πως το μυαλο μου ακομα ειναι απονηρευτο...δεν κοιταω ακομα τον κοσμο ετσι...δες με σαν νηπιο σε αυτο το θεμα...παραπανω εμπειρειες απο ενα παιδι ΔΕΝ ΕΧΩ!
24-01-2011, 16:54 #989
μου χεις παιξει τα νευρα,,αμα εμενα κοντα θα ερχομουν να σε πηδηξω μα την παναγια:D
Εισαι τοσο βλαμμενος?
μαζεψε λεφτα και φωναξε μια διμετρη να σε στειλει..και μη μου πεις καμια μαλακια "κλαψ δεν εχω λεφτα.."
να πας να μοιρασεις πιτσες φυλλαδια δεν με νοιαζει..
ασταδιαλα.. :ΡΡΡ:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
24-01-2011, 16:55 #990