Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 76
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 76 of 161 FirstFirst ... 2666747576777886126 ... LastLast
Results 1,126 to 1,140 of 2414
    Senior Member
    Άλλαξε το σε

http://www.youtube.com/watch?v=iVxiHC9AJQw
    :D

Banned
    κομματαρα τζιμ!κομματαρα!θα ερθουν ολα βρε με την σειρα τους με το κοριτσι..!κοιτα εσυ να αλλαξεις κοσμοθεωρια και θα βαρεθεις να....μην πω!

ελκύομαι βασικά στα αρσενικα που εχουν την εμφανιση που ηθελα εγω να εχω οταν ημουν παχύσαρκο παιδι και ζηλευα την ωραια εμφανιση των άλλων
    Καλησπέρα,

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να μην είσαι ούτε ακριβώς ομοφυλόφιλος, αλλά ούτε και ακριβώς ετεροφυλόφιλος, κι αυτό γιατί το κύριο πρόβλημα είναι ναρκισσιστικού τύπου?
    Δηλαδή - πολύ απλά ή και απλοϊκά και συγνώμη γι αυτό - η 'σχέση' που έχεις είναι με τον εαυτό σου και μόνο. Γι αυτό και παρέθεσα τα παραπάνω σου λόγια. Σε ελκύουν τα αγόρια που έχουν την εμφάνιση που θα ήθελες να είχες, άρα έρωτας με τον εαυτό, όχι με τον άλλο.
    Τώρα, ως προς τις γυναίκες από όσα διάβασα (όχι όλα, είναι πάρα πολλά) νομίζω πως η έγνοια σου είναι μην και δεν είσαι 'αρκετά άντρας'. Αυτό δεν αποτελεί πραγματική έλξη, ή σεξουαλικό ενδιαφέρον. Απλώς κάπου εκεί μέσα έχουν σ' έχουν μπλέξει τα κοινωνικά στερεότυπα και οι επιταγές για το πως 'πρέπει ή δεν πρέπει να είναι ο άνδρας' κ.λ.π.
    Για έναν άνθρωπο που δεν λύνει το ναρκισσιστικό του ζήτημα θεωρώ σχεδόν αδύνατο να ερωτευτεί ή ακόμα και να ενδιαφερθεί σεξουαλικά για οποιονδήποτε (εννοώ με πραγματική και ειλικρινή ερωτική έλξη κι όχι έλξη που στην πραγματικότητα απευθύνεται πάλι στον ίδιο τον εαυτό)

Senior Member
    Ειναι χρονια που ζω και δεν ζω....εκπαιδευμενος συνεχως να μισω τον εαυτο μου...να ειμαι κακοκεφος, αρνητικος και ειρων....σας φαινεται απιστευτο αν σας πω οτι οι φορες που ημουν πραγματικα ο εαυτος μου ειναι μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου? Σας φαινεται απιστευτο οτι εχω φερθει απαισια ακομα και στους καλυτερους φιλους μου? Οτι εκατσα με δυο κολλητους μου και τους ειπα τι παιζει με μενα, τους ζητησα συγνωμη και με επιασαν τα κλαματα?? το ξερετε οτι ακομα και τωρα συγκινουμαι...??

Senior Member
    Quote Originally Posted by marirena View Post
    Καλησπέρα,

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να μην είσαι ούτε ακριβώς ομοφυλόφιλος, αλλά ούτε και ακριβώς ετεροφυλόφιλος, κι αυτό γιατί το κύριο πρόβλημα είναι ναρκισσιστικού τύπου?
    Δηλαδή - πολύ απλά ή και απλοϊκά και συγνώμη γι αυτό - η 'σχέση' που έχεις είναι με τον εαυτό σου και μόνο. Γι αυτό και παρέθεσα τα παραπάνω σου λόγια. Σε ελκύουν τα αγόρια που έχουν την εμφάνιση που θα ήθελες να είχες, άρα έρωτας με τον εαυτό, όχι με τον άλλο.
    Τώρα, ως προς τις γυναίκες από όσα διάβασα (όχι όλα, είναι πάρα πολλά) νομίζω πως η έγνοια σου είναι μην και δεν είσαι 'αρκετά άντρας'. Αυτό δεν αποτελεί πραγματική έλξη, ή σεξουαλικό ενδιαφέρον. Απλώς κάπου εκεί μέσα έχουν σ' έχουν μπλέξει τα κοινωνικά στερεότυπα και οι επιταγές για το πως 'πρέπει ή δεν πρέπει να είναι ο άνδρας' κ.λ.π.
    Για έναν άνθρωπο που δεν λύνει το ναρκισσιστικό του ζήτημα θεωρώ σχεδόν αδύνατο να ερωτευτεί ή ακόμα και να ενδιαφερθεί σεξουαλικά για οποιονδήποτε (εννοώ με πραγματική και ειλικρινή ερωτική έλξη κι όχι έλξη που στην πραγματικότητα απευθύνεται πάλι στον ίδιο τον εαυτό)
    Πω τωρα με αγχωσες τελειως...μου το χε πει κι ενας ψυχολογος αυτο αλλα δεν θελω να πιστευω οτι ειναι τελειως ετσι...

τα διακρινω σε μενα τα στοιχεια αυτα αλλα τα ξεπερναω...γιατρευεται αυτο ετσι??? γιατι προσφατα οι στιγμες που το ξεπερναω ειναι πολλες...και ξερω πως η τριβη μου με την κοινωνια, me th doyleia με τη ζωη γενικως θα με προσγειωσει!!! το θελω πολυ γαμωτο!!! Με εχει καταστρεψει ολο αυτο!! Αλλα θελω να πιστευω πως δεν ειμαι σε ακραιο βαθμο! το οτι το εχω αντιληφθει σημαινει πως ειμαι ενα βημα πιο κοντα στην επιλυση... δεν θελω να περασω το υπολοιπο της ζωης μου με τον χαρακτηρα αυτον.... το απεχθανομαι!

Οτι εκατσα με δυο κολλητους μου και τους ειπα τι παιζει με μενα, τους ζητησα συγνωμη και με επιασαν τα κλαματα??
    Αν έχεις φίλους πάντως καλό είναι, κακό δεν είναι.

Μου φαίνεται πάντως πως είναι εντελώς μεγαλοποιημένη ιδέα αυτό το 'τι παίζει με μένα'. Θέλω να πω δεν είσαι τέρας της φύσης, αλλά ένας ακόμα άνθρωπος με άλυτα ψυχολογικά ζητήματα. Σίγουρα σε κάνουν να υποφέρεις. Αλλά γιατί το δραματοποιείς?

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    χαχαχαχ καλη απαντηση Αλεξανδρε!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Xaxaxa αλεξανδρε θα χρειαστουμε πολλα κιλα ζαχαρης!!! ουτε ζαχαροπλαστειο δεν μας καλυπτει!!! χαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    κομματαρα τζιμ!κομματαρα!θα ερθουν ολα βρε με την σειρα τους με το κοριτσι..!κοιτα εσυ να αλλαξεις κοσμοθεωρια και θα βαρεθεις να....μην πω!
    Tωρα της μιλαω :)

Senior Member
    τι κανεις μεσα Τζιμαρα?
    Δεν βγηκες ακομα με τον μουρνταροφιλο?
    Εσυ εισαι 26 χρονων και μυριζεις χωματιλα?αχαχαχ δηλ εγω στα 36 ειμαι μουμιααα!!!!παντως ΔΕΝ νιωθω ετσι..το αντιθετο μαλιστα!!

Banned
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    τι κανεις μεσα Τζιμαρα?
    Δεν βγηκες ακομα με τον μουρνταροφιλο?
    Εσυ εισαι 26 χρονων και μυριζεις χωματιλα?αχαχαχ δηλ εγω στα 36 ειμαι μουμιααα!!!!παντως ΔΕΝ νιωθω ετσι..το αντιθετο μαλιστα!!
    εσυ εισαι μαμουθ!!χαχα πλακα κανω! :P

Ωπα, συγγνώμη δεν ήθελα να σε αγχώσω!!
    Φυσικά, ΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

το οτι το εχω αντιληφθει σημαινει πως ειμαι ενα βημα πιο κοντα στην επιλυση...
    αυτό που λες ισχύει απόλυτα, ωστόσο δυστυχώς, δεν είναι το μόνο που χρειάζεται.
    Είσαι ένα βήμα μόνο πιο κοντά όπως λες. Ο δρόμος λογικά, θα είναι λιγάκι πιο μακρύς.
    Ένα οποιοδήποτε 'σύμπτωμά' μας πέρα από το ότι είναι δυσάρεστο σε δεύτερο επίπεδο, εξυπηρετεί για εμάς κάποιο σκοπό, με αποτέλεσμα, οι περισσότεροι όταν αντιμετωπίζουμε κάτι δυσκολευόμαστε να πάρουμε απολύτως απόφαση ότι θέλουμε να γίνουμε καλά έως ότου σκάψουμε βαθιά και βρούμε τί σκοπό εξυπηρετεί και εμφανίζεται αυτό το 'σύμπτωμα'. Αυτά τα λέει ο Φρόυντ.
    Εσύ μπορεί μεν να είσαι στο στάδιο που αναγνωρίζεις το πρόβλημα, αλλά [I]μέσα σου, μέσα σου[I] πιθανώς ακόμα να μη θες να απαλλαγείς
    Κάτι σου δίνει αυτό. (αλλιώς δεν θα υπήρχε)
    Τώρα το να βρεις το τί, αυτό για μένα απαιτεί πολύυυυυυυυ δουλειά και δεν ξέρω αν κάποιος μπορεί εντελώς μόνος του να την κάνει (εννοώ χωρίς επαγγελματική βοήθεια)

Senior Member
    marirena,

πολυ μου αρεσε η αποψη σου απο 'ψυχολογικο' ενδιαφερον . Θελω να βλεπω τετοιες αποψεις συχνοτερα. :)

Απλα εγω θεωρω οτι ο ναρκισσισμος ειναι μια αμυνα στον πονο , οταν ο ανθρωπος κλεινεται στον εαυτο του - παρα σαν μια σεξουαλικη ελξη προς τον εαυτο του που φυσιολογικα αναπτυσσεται (αυτο δεν ισχυει διοτι τοτε δε θα υπηρχε αναπαραγωγη - η φυση δε θα το προβλεπε )- δεν υπαινισσομαι οτι ειπες κατι τετοιο φυσικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marirena View Post
    Αν έχεις φίλους πάντως καλό είναι, κακό δεν είναι.

Μου φαίνεται πάντως πως είναι εντελώς μεγαλοποιημένη ιδέα αυτό το 'τι παίζει με μένα'. Θέλω να πω δεν είσαι τέρας της φύσης, αλλά ένας ακόμα άνθρωπος με άλυτα ψυχολογικά ζητήματα. Σίγουρα σε κάνουν να υποφέρεις. Αλλά γιατί το δραματοποιείς?
    To δραματοποιω γιατι ειναι στη φυση moy...γιατι αν δεν τα δραματοποιουσα ολα, θα μουν και καλυτερος ανθρωπος και πιο εκλκυστικος χαρακτηρας και με πιο πολλες κατακτησεις..

Αυτο που ειπες με τον ναρκισισμο τωρα με ψιλοφρικαρε....δλδ αν εισαι ετσι δεν αλλαζεις ποτε?? Οκ ειμαι κακομαθημενος, οκ την αγαπη μου την δειχνω σπανια αλλα οταν φτανει ο κομπος στο χτενι το δειχνω...θελω να πω δεν ειμαι ατομο χωρις συναισθηματα...απλα το γεγονος οτι τραγικοποιω τα παντα και ιδιαιτερα οσον αφορα σε μενα με κανει να παγωνω και να μην με νοιζει τπτ αλλο...αλλα μονο λογω αγχους...

Επισης το μοναδικο πραγμα που με κανει να ξεμπλοκαρω απο ολα αυτα ειναι οταν ημουν στο ραντεβου και ημουν κοντα με την κοπελια...εκει ενιωθα να μαι στον παραδεισο...δεν υπηρχε τιποτα...για τις επομενες 2 μερες ημουν σε αλλη διασταση...καλος με ολους...αλλα λογικος...οχι απο φοβο ή καλοπιασμα...ενιωθα αληθινος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    εσυ εισαι μαμουθ!!χαχα πλακα κανω! :P
    και σαν μαμουθ που ειμαι κοιτα κατι κ@#$γεροι που με αρεσουν..αχαχαχ
    μολις βλεπω πιτσιρικακια (σαν την αφεντια σου) με πιανει αλλεργια...νιανιαρα!!
    http://www.youtube.com/watch?v=8CPE9kMhIvE