Results 1,231 to 1,245 of 2414
-
28-01-2011, 01:24 #1231
Σας χαιρετω εγω καληνυχτα :) Eυχομαι η αυριανη μερα να μας βρει καλυτερους! Τζιμ
- 28-01-2011, 01:37 #1232
jimmaster,
σιγουρα ο αυνανισμος δεν ειναι η αιτια - ειναι αποτελεσμα. Δεν γινεται να κοπει ο αυνανισμος αμεσα (διατηρωντας τις συνθηκες ιδιες, δλδ βολεμμενος και βρισκοντας ολα ετοιμα απο γονεις) αλλα εμμεσα (ανεξαρτησια, ελευθερο πουλι , κανεις ο,τι θες στη ζωη, δικα σου λεφτα κτλ).
Δε ξερω για τι δουλειες ψαχνεις, αλλα στη θεση σου και σουβλατζης θα γινομουν αν ηταν να βρω σχεση επιτελους. Ξερεις ποσο ομορφο συναισθημα ειναι να εχεις ενα μωρακι διπλα σου και να το φιλας ,και να μην εχεις να δεις την μανα γιατι θα εχεις δικο σου σπιτι που θα συντηρεις αλανιαροντας ακομα και σε μπαχαλοδουλειες. Δηλαδη οικοδομος θα σου πεσει η μουρη να γινεις ; θα μου πεις... σπουδασα... ε και ;
αν ειναι να βρεις δουλεια μονο στο αντικειμενο σου μπορει να 30ρησεις... θες να περιμενεις; εδω ελεγες οτι σε καιει η ηλικια...
οσο για το οτι δε θα εχεις χρονο για σχεση... φιλε, ασε το χρονο και βρες πρωτα τη σχεση... απαξ και τη βρεις, ο χρονος θα ερθει.. θα δεις...
οχι για σχεση θα εχεις χρονο, αλλα και να κανετε σεξ καθε μερα θα εχεις χρονο και διαθεση...
αλλα ειπαμε, εισαι οχι η εξαιρεση, αλλα ο κανονας της ελληνικης οικογενειας : με υπερπροστατευτικους γονεις, μια μανα - δαγκανα που κυνηγα τον γιοκα της απο πισω μην της παθει τιποτα, που του λεει διαρκως 'προσεχε αγαπη μου πως θα περνας τα φαναρια γιατι γινονται τροχαια' κτλ κτλ.
Ετσι φιλαρακι παντα θα νιωθεις μικρο παιδι - και το θεμα δεν ειναι η ηλικια - αλλα πως νιωθεις...
αν στα 26 σε συντηρουν οι γονεις τοτε θα γινεσαι και αυνανας - καθε μερα και απο μια ; που να εχεις ενεργεια μετα για κοπελες..
καταλαβες;
ουτε ομοφυλοφιλος εισαι , ουτε αλλοι φιλοι 'ψαγμενοι' θα σου δειξουν το δρομο...
Αν ξεβολευτεις και γινεις αλανι, και αφησεις τις δουλειες 'πτυχιου' μια χαρα θα ερθει και η γκομενα... διοτι τοτε θα ειναι αναγκαια στη ζωη σου... σκεψου ολη μερα δουλεια, αγχος να βγαλεις το χρημα, να πληρωσεις το νοικι.. ο οργανισμος σου θα ζητησει και το γλυκο το κοριτσι.. και εκει θα πηγαινεις φουριοζος και δε θα σκεφτεσαι τιποτα... και θα την καταφερεις...
ενω τωρα.. τα εχεις ολα ετοιμα, δεν εχεις κινητρο... φαγητο δικο σου, δουλεια δεν εχεις αρα καθολου αγχος, εχεις τη μαμα απο πανω ο,τι σου τυχει..
και οχι μονο αυτο. αλλα διαμαρτυρεσαι που σου φερονται και σα μικρο παιδι .. αφου εισαι μικρο παιδι! πως να σου φερθουν, σαν αλανι; αν δεν εισαι αλανι, δε θα σου φερθουν σαν αλανι..λογικο δεν ειναι;
διαβαζω οτι απερριψες και δουλειες... ρε φιλε , η κριση θα περασει σε 50 χρονια... ως τοτε με μαμα θα μενεις; απο την αλλη μου αρεσει που λες οτι καιγεσαι για σχεση... αν καιγοσουν τωρα θα ησουν πορτιερης για να βγαλεις το λεφτο.. ή θα ησουν λατζιέρης... αντι να γραφεις στο φορουμ 100 σελιδες..
γιαυτο σου λεω οτι παιζεις εδω μεσα. Αν ηθελες πραγματικα ενα ωραιο μωρο, τοτε και ΠΑΧΥΣ να ησουν (εχεις δει παχεις ανθρωπους αλλα ΜΑΓΚΕΣ που εχουν διπλα τους μωρακια τρελα; κανανε ποτε τους γυμναστικη..; σε παρακαλω τωρα... απλα ειναι αλανια...) θα ειχες διπλα μια ωραια πιτσιρικα 19 , 20, 25, οσο θες... και 35 ...
αλλα ειπαμε.. ο βολεμενος νεος εισαι - αντιπροσωπευτικο παραδειγμα ελληνικου νιατου!
Και διαβαζω και τις ερωτησεις σου...
Τωρα λεω οκ πες οτι τα φτιαχνεις με την κοπελα?? Τι σκατα λεφτα θα χαλας που δεν εχεις μια? Πως θα την πας μια βολτα?? Ενα δωρακι πως θα της κανεις?? Τωρα καταλαβα ποσο παιδι και ποσο πισω ημουν/ειμαι....αλλα αρχιζω και στροφαρω διαφορετικα σιγα σιγα ευτυχως....
αν πεινασεις για κοπελα, τοτε ολα τα αλλα θα δεις οτι θα τα φτιαξεις.. θα σκιστεις.. θα πονεσεις.. θα χασεις τη βλεψια σου... ετοιμασου να πονεσεις... επιλογη σου: θες να εισαι με τη μαμα παιδακι, ή επιτελους εστω και τωρα να ανεξαρτητοποιηθεις και να νιωσεις λιγο αλανι;
γιατι αμα μου λες οτι απορριπτεις δουλειες, παει να πει οτι δε σε πολυνοιαζει και τοσο...
κατσε εκει και αυνανισου... και σκεψου οτι πηδας την amy reid ή οποια αλλη πορνοσταρ θες ενω εξω εχει τα μωρακια που καλλιστα θα μπορουσες να εχεις ειτε χοντρος , ειτε αδυνατος ειτε μυξιαρης , ειτε σαλιαρης ... την ορμη σου κοβεις οσο μενεις στο σπιτι ως παιδακι , και φυσικα τα νιατα σου χανεις , μη κρυβομαστε ... :)
28-01-2011, 01:40 #1233
28-01-2011, 01:47 #1234
:p
ειπα να απαντησω λιγο διαφορετικα στον jimmaster :p
28-01-2011, 02:08 #1235
Καλα τα λες ρε φιλε ετσι ειναι....
ξερεις κατι?
Δακρυσα τωρα που τα διαβασα....μα την παναγια...
Τι να πω....ετσι ειναι....ειμαι μαλακας τελικα και τεμπελης.... Και τελικα ναι ενα μερος των νιατων μου οντος το πεταξα....
Εγινα χωμα τωρα
28-01-2011, 02:11 #1236
Καλα τα λεει ρε δωρα...ειμαι μαλακας...
και οχι δεν ειμαι το βολεμενο νιατο...καθολου βολεμενο...η οικογενεια μου αντιμετωπιζει οικονομικο προβλημα χρονια τωρα... κι εγω εκει τον χαβα μου...
Αισθανομαι περιεργα τωρα...ασχημα και αισιοδοξα μαζι...θελω να αλλαξω δε μπορω αλλο...τα χω με μενα τοσα χρονια...που ημουνα? που?
Εκανα λαθος...εκανα λαθος
28-01-2011, 02:12 #1237
Τι να κανω ομως...υπαρχει και ανεργια... υπαρχει σου λεω...δεν σε παιρνουν πουθενα...
Ολα αυτα που μου ειπες μια ζωη τα σκεφτομουνα...ομως κατι με σταματαγε παντα....
θελω να ξεφυγω...απεγνωσμενα... εχω ταραχτει πολυ τωρα....
Τοσο καιρο ειμαι κλεισμενος σε μια παγιδα...πως ειναι δυνατον να ειμαι τοσο βλακας?
Απο φοιτητης...τεμπελχανας...ολα ο μπαμπας θα τα κανει...μην ανησυχεις...
παπαρια μεντολες...
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΣΑ ΠΕΡΝΑΕΙ
28-01-2011, 02:17 #1238
28-01-2011, 02:18 #1239
σιγά μην φταίει η μαλακία που δεν βρίσκει γκόμενα. αν ήταν έτσι κανένας άντρας δεν θα είχε σχέση.
28-01-2011, 02:19 #1240
28-01-2011, 02:21 #1241
τ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ!! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ...!!!
ΤΩΡΑ!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ?
Θα σου πω γιατι... γιατι το γεγονος οτι ημουν εξυπνος σαν παιδι εκανε τους αμορφωτους ηλιθιους γονεις μου να μου φερονται σαν βασιλιας...! Βασικες αναγκες δεν βλεπανε οι μαλακες οτι παραμελουσα? την κατηθλιψη που περασα ως εφηβος δεν την εβλεπαν? να με πανε σε ενα γιατρο? Αλλα που να βγαλεις ακρη με την αμορφωσια και το αγχος μονο για τα ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
Φιλε να ξερεις ομως οτι εγω την κοπελια τωρα που ψηνω δεν την αφηνω...και αυτη ειναι η αφορμη που αρχιζω και βλεπω η αληθινη ζωη ποια ειναι...
για δουλεια ψαχνω....7 φλεβαρη εχω συνεντευξη και καλες πιθανοτητες..!
θα τα αλλαξω ολα που να παρει ο διαολος! ΟΛΑ!
28-01-2011, 02:25 #1242
Αντε να κοιμηθεις τωρα...
Βραζω απο θυμο για μενα πιο πολυ...
με πιανουν και τα κλαματα...θελω να βγαλω μιαν ακρη...δεν μπορω αλλο...
Τα χα σκεφτει κι εγω ολα αυτα φιλε....ξερεις ποτε? Οταν βοηθουσα παλια τον πατερα μου στο κτημα με τις ελιες που εχουμε...οταν πλενω το αμαξι...οταν κανω χειρονακτικες εργασιες...ή στον στρατο....τοτε που αναγκαστικα ολοι γινομασταν τιποτα για χαρη του ανωτερου και πιαναμε και σκατα και λασπες και τα παντα...ναι ειναι σχολειο ο στρατος...
28-01-2011, 02:26 #1243
jimmaster, να σε ρωτήσω κάτι που μπορεί να σου φανεί άσχετο. πως περνάς τη μέρα σου?
28-01-2011, 02:26 #1244
28-01-2011, 02:28 #1245
αυτον τον θυμο ρε τζιμ μπορεις να τον βγαλεις στην καθημερινοτητα σου??απο αυριο κιολας!και κατι αλλο και μπορει να σου ακουστω σκληρη,αλλα μην χρεωνεις μονο τους γονεις σου και την ατιμη κοινωνια,απο ενα σημειο και μετα εχουμε και εμεις ευθυνες για την οποια κατασταση μας ναι?αρχισε λοιπον να αναλαμβανεις τις ευθυνες σου,γενικα μιλαω!
σου ευχομαι καλη επιτυχια στην δουλεια που θα πας!