Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 118
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 118 of 161 FirstFirst ... 1868108116117118119120128 ... LastLast
Results 1,756 to 1,770 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    παναγια μου!!!!!!!!!!!!για μια στιγμη τρόμαξα...:ρ
    Eγω ζηλεψα ......αχχ!!!!!! τοσο ερωτας βρε θεο ??

δεν μπορω ελιωσα λεμε ~~~~~

θελω και γω !!!και γω !!!!!!! ..να ερωτευτω τον εαυτο μου τοσο πολυυυυυ!!!! ουααααα!!!

ρε ολοι οι ψυχολογοι γ αυτο δεν παλευουν?? και καποιοι το κανουν στο ετσι
    γιατι πληρωνω εγω ??? εε??
    χεχεχεχε!!!
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by efi26 View Post
    Το μέλος αποκλείστηκε από τη συμμετοχή στο φόρουμ ως "πολλαπλό προφίλ"
    exm
    οταν το μελος αποκλειεται ως πολλαπλο προφιλ, μηπως μπορουμε να ξερουμε και ποιο απο τα πολλαπλα προφιλ που κυκλοφορουν στο νεο συστημα, ειναι? η καλυπτονται με απορρητο τα πολλαπλα τρολς?

Senior Member
    Aς κανω εδω ενα Update...

Το σαββατο το βραδυ βγηκα με ενα φιλο και καναμε ενα πεσιματακι σε δυο κοπελες...

Ομορφουλες...εμενα μου αρεσε η μια απ τις δυο που ηταν μελαχροινη αλλα τελικα μου την επεσε η ξανθια...

Οποτε ανταλλαξαμε τηλεφωνα κτλ...βασικα ηταν ψημενη για φασωμα αλλα εγω οχι οτι δεν ηθελα...απλα δεν ηξερα ακριβως τι να κανω...δοκιμασα κανα δυο φορες να την πλησιασω και ενιωσα τρελη στυση χαχαχα...χαιδεψα τα μαλλια της και της μιλουσα απαλα στο αυτι...και της επιασα το χερι... ηταν ωραια... προσωπο δεν μου πολυαρεσει αλλα το σωμα της ειναι εκπληκτικο...δεν ξερω αν ηθελε να την φιλησω..αλλα ημασταν κι εκει παρεα και δεν ηθελα να γραψω τους υπολοιπους... αποχαιρετιστηκαμε πολυ θερμα και ειπαμε να μιλησουμε να κανονισουμε καφεδακι...

Οκ βηματα εχω αρχισει και κανω... πως ομως θα περασω στο τελικο σταδιο? Καθε φορα ερχομαι και πιο κοντα... Βασικα την ιδια μερα πηρα τηλεφωνο κι απο μια αλλη που ηταν εκει στο μαγαζι αλλα λιγη ωρα πριν... μιλησαμε λιγο στο αυτι...φιληθηκαμε κανα δυο φορες στο μαγουλο και ψιλοαγκαλιστηκαμε και με εκεινη...αλλα τελικα εφυγε νωρις...

Μηπως τωρα ειναι η καταλληλη στιγμη να παω με μια επαγγελματια? Μονο θελω για να λυθω και να μην κωλωνω....Η να περιμενω και οπως μου βγει ετσι σιγα σιγα?

Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Aς κανω εδω ενα Update...

Το σαββατο το βραδυ βγηκα με ενα φιλο και καναμε ενα πεσιματακι σε δυο κοπελες...

Ομορφουλες...εμενα μου αρεσε η μια απ τις δυο που ηταν μελαχροινη αλλα τελικα μου την επεσε η ξανθια...

Οποτε ανταλλαξαμε τηλεφωνα κτλ...βασικα ηταν ψημενη για φασωμα αλλα εγω οχι οτι δεν ηθελα...απλα δεν ηξερα ακριβως τι να κανω...δοκιμασα κανα δυο φορες να την πλησιασω και ενιωσα τρελη στυση χαχαχα...χαιδεψα τα μαλλια της και της μιλουσα απαλα στο αυτι...και της επιασα το χερι... ηταν ωραια... προσωπο δεν μου πολυαρεσει αλλα το σωμα της ειναι εκπληκτικο...δεν ξερω αν ηθελε να την φιλησω..αλλα ημασταν κι εκει παρεα και δεν ηθελα να γραψω τους υπολοιπους... αποχαιρετιστηκαμε πολυ θερμα και ειπαμε να μιλησουμε να κανονισουμε καφεδακι...

Οκ βηματα εχω αρχισει και κανω... πως ομως θα περασω στο τελικο σταδιο? Καθε φορα ερχομαι και πιο κοντα... Βασικα την ιδια μερα πηρα τηλεφωνο κι απο μια αλλη που ηταν εκει στο μαγαζι αλλα λιγη ωρα πριν... μιλησαμε λιγο στο αυτι...φιληθηκαμε κανα δυο φορες στο μαγουλο και ψιλοαγκαλιστηκαμε και με εκεινη...αλλα τελικα εφυγε νωρις...

Μηπως τωρα ειναι η καταλληλη στιγμη να παω με μια επαγγελματια? Μονο θελω για να λυθω και να μην κωλωνω....Η να περιμενω και οπως μου βγει ετσι σιγα σιγα?
    Μια χαρά είσαι. Δεν ειναι και λίγα αυτά. Τι άλλο θέλεις;
    γιάννης

Senior Member
    :)
    πολυ ωραια Τζιμ!
    Κανε λιγη υπομονη,ηδη τα καταφερνεις περιφημα.Ενα βημα καθε φορα,ετσι γινεται.Μην προσπαθεις να κανεις υπερβολες..
    Οσο σου βγαινει,αρκει να νιωθεις ομορφα.

Επαναλαμβανουμε την θεραπεια συχνα πυκνα και προχωραμε μολις ειμαστε ετοιμοι!!
    Σε φιλω.:)
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    :)
    πολυ ωραια Τζιμ!
    Κανε λιγη υπομονη,ηδη τα καταφερνεις περιφημα.Ενα βημα καθε φορα,ετσι γινεται.Μην προσπαθεις να κανεις υπερβολες..
    Οσο σου βγαινει,αρκει να νιωθεις ομορφα.

Επαναλαμβανουμε την θεραπεια συχνα πυκνα και προχωραμε μολις ειμαστε ετοιμοι!!
    Σε φιλω.:)
    Οκ βασικα πρεπει να πω πως με τη βοηθεια του αλκοολ εγινε πολυ πιο ευκολο το πραγμα...δεν ημουν μεθυσμενος...απλα χαλαρος

thnx Θεοφανια! Κι εγω χαρηκα πολυ εκεινη τη νυχτα :)

Senior Member
    νομίζω πως καλό θα ήταν να μην σκέφτεσαι ότι είσαι 27! αυτό είναι που σε μπλοκάρει. η πεποίθηση που έχεις ότι στα 27 σου θα έπρεπε να είσαι κάπως, να έχεις τις χ εμπειρίες. και άρα αυτό περιμένουν από εσένα και οι κοπέλες. αν ήσουν 18 δε νομίζω να είχες κανέναν ενδοιασμό ή σκέψη "τι να θέλει τώρα". ε φαντάσου λοιπόν ότι είσαι 18. και ζήσε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    νομίζω πως καλό θα ήταν να μην σκέφτεσαι ότι είσαι 27! αυτό είναι που σε μπλοκάρει. η πεποίθηση που έχεις ότι στα 27 σου θα έπρεπε να είσαι κάπως, να έχεις τις χ εμπειρίες. και άρα αυτό περιμένουν από εσένα και οι κοπέλες. αν ήσουν 18 δε νομίζω να είχες κανέναν ενδοιασμό ή σκέψη "τι να θέλει τώρα". ε φαντάσου λοιπόν ότι είσαι 18. και ζήσε.
    Ρε συ δεν ειναι ευκολο το κανω αυτο...εχεις δικιο αλλα δες το αλλιως...εσυ εισαι σε ενα μπαρ και σε κοιτανε ενας 18χρονος κι ενας 27χρονος.... τι υποθετεις για τον καθενα? Οκ σιγουρα εγω δεν θα σου πω να παμε να λιωσουμε σε τπτ πεζουλια με μπυρες οπως θα σου πει ο 18αρης αλλα και παλι ειναι πολυ πιθανο και πιο ωραια να προσεγγισει και να σε ριξει κιολας απο μενα που ειτε θα μαι πιωμενος και θα σου λεω βλακειες ειτε θα φερομαι σα λυκειοπαιδο με ντροπες κτλ...Το σαββατο παρολαυτα δεν εκανα τπτ απ ολα αυτα... απλα μου ρθε μια αορατη αυτοπεποιθηση κι αρχισα να μιλαω... και στην πορεια να κανω..

Βασικα η αληθεια ειναι οτι ακομα φοβαμαι την αποτυχια..και καταπολεμωντας αυτο μου το συναισθημα προσγειωνομαι στν πραγματικοτητα και προσπαθω να αποβαλλω τη μαλακισμενη πεποιθηση οτι επρεπε να γεννηθω παντογνωστης....ουσιαστικα αυτο με εφαγε εμενα...παντα επρεπε να ξερω τα παντα αμεσως κι αν δεν το εκανα ημουν αποτυχημενος...ακομα και τωρα το εχω...αλλα αν εισαι κακομαθημενο κωλοπαιδο αυτα παθαινεις!!!

Senior Member
    εννοούσα να σκεφτείς σαν 18χρονος στα θέματα που αφορούν το σεξ. δηλαδή "τώρα θα πηδήξουμε, γιες!!!" και όχι "αααχ είμαι 27 και περιμένουν από εμένα να είμαι κάπως, αλλά εγώ δεν είμαι και τι θα κάνω τώρα, όλοι θα απογοητευτούν από μένα".

επίσης τα πεζούλια και οι μπύρες δεν έχουν να κάνουν με ηλικία νομίζω (ειδικά με τις ηλικίες για τις οποίες μιλάμε). υπάρχουν πολλά 18χρονα που είναι κυριλέ και πάνε στα μπουζούκια και πολλοί 27χρονοι πιο χύμα.

Senior Member

Senior Member
    Αυτο ξαναπες το!!!!

Δεν μπορω να πω πολλα...αλλα ενα κομματι του εαυτου μου που φοβοταν να κανει κανει λαθος σημερα αποκολληθηκε οριστικα... δεν εχει να κανει με σεξουαλικα θεματα... Πιο πολυ με τον φοβο μου να ειμαι στο επικεντρο...δεν μπορω να πω περισσοτερα...πιστευω πως εκανα ενα βημα μπροστα... και εκανα πολλα λαθη αλλα ουτε που με ενοιαξε.... ξερω οτι ισως να απορειτε τι εννοω αλλα δεν μπορω να πω περισσοτερα... Ας πουμε οτι εκανα κατι μπροστα σε πολυ κοσμο για πρωτη φορα... και πηγε καλυτερα απο οτι πιστευα...

Ισως τελικα και για πρωτη μου φορα να γινομαι αντρας....

Senior Member
    υπάρχουν πολλά 18χρονα που είναι κυριλέ και πάνε στα μπουζούκια και πολλοί 27χρονοι πιο χύμα.

Για παραδειγμα εγω, μπυρες και παγκακια και θαλασσα μια χαρα!! Και ειμαι στην ηλικια σου τζιμ.

Μπραβο καλε μου που αποκτας αυτοπεποιθηση και θαρρος. Αν δεν τολμησεις δε θα μαεις ποτε. Εχω μια φιλη που απο φοβο μην κανει λαθος, μηπως πονεσει και μην την κοροιδεψει η κοινωνια εχει μεινει στην δικη σου κατασταση και ειναι ιδια ηλικια. Αλλα αυτη δεν εχει θεμα με την εμφανιση ουτε ειχε ποτε. Εχει μονο το φοβο του λαθους, και τη συντηρητικη σκεψη των γονιων της, πρεπει να βρει εναν, να ειναι ο σωστος να παντρευτουνε και τελος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Για παραδειγμα εγω, μπυρες και παγκακια και θαλασσα μια χαρα!! Και ειμαι στην ηλικια σου τζιμ.

Μπραβο καλε μου που αποκτας αυτοπεποιθηση και θαρρος. Αν δεν τολμησεις δε θα μαεις ποτε. Εχω μια φιλη που απο φοβο μην κανει λαθος, μηπως πονεσει και μην την κοροιδεψει η κοινωνια εχει μεινει στην δικη σου κατασταση και ειναι ιδια ηλικια. Αλλα αυτη δεν εχει θεμα με την εμφανιση ουτε ειχε ποτε. Εχει μονο το φοβο του λαθους, και τη συντηρητικη σκεψη των γονιων της, πρεπει να βρει εναν, να ειναι ο σωστος να παντρευτουνε και τελος...
    Αστα να πανε... εγω συντηρητικος δεν ειμαι...ή μαλλον ειμαι...ή μαλλον ειμαι κατι αναμεσα...εχω δυο εαυτους....ο ενας ειναι πεσιμιστικος και αυτοεκμηδενιζεται και ο αλλος ειναι ψωναρα και πεταει στα συννεφα... ευτυχως εχω αρχισει να γεφυρωνω τους δυο εαυτους με θεαματικα αποτελεσματα...Βεβαια η ολη διαδικασια ψυχολογικα με κουραζει πολυ...αλλα καθε φορα δινω μια μικρη μαχη και την κερδιζω...πεφτω αλλα ξανασηκωνομαι πιο δυνατος..και τελικα τωρα που αποφασισα να εκτεθω συνειδητοποιησα οτι δεν ειμαι τοσο αχρηστος οσο πιστευα... και ουτε ομοφυλοφιλος βασικα...εδω χθες με κοιταξε για λιγο μια φιλη να με ρωτησει πως μου φαινεται το καινουριο της καπελο και πηγε να μου σηκωθει...αλλα και ομοφυλοφιλος να ημουν εχω αρχισει να το αποδεχομαι σαν σεξουαλικη προτιμηση και δεν με φοβιζει...

Ειμαι λιγο νευρικο ρακος αλλα ταυτοχρονα νιωθω καλα πραγματα να ερχονται...Εχουν δυναμη οι ανθρωποι τελικα...τι να πω...ειναι δυσκολη η ζωη αλλα ομορφη

Senior Member
    Στο δευτερο κομματι μπορω να πω οτι σε νιωθω αυτη τη στιγμη, και μπορει να εισαι και πιο αισιοδοξος και δυνατος απο μενα! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post

Με μπυρες αραζω κι εγω ρε συ...εννοειται...ροκας ειμαι αλλα και κιθαριστας... αλλα οκ μαρεσουν και τα κυριλε....ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα αστα χαχα....