Results 1,771 to 1,785 of 2414
-
09-02-2011, 14:44 #1771
Απορω που την βρισκω αυτη την αισιοδοξια... παρα τις συνθηκες προσπαθω να παραμενω οκ....ξερεις κατι ομως? ειναι η πρωτη φορα που ενω κανω τοσο κοπο κυριως να αλλαξω τον εαυτο μου και τα στραβα του, ενω μου εχουν πεσει ολα μεζεμενα και κουραζομαι πολυ ψυχολογικα και σωματικα παιρνω πολυ μεγαλυτερη χαρα να βγω για ενα ποτο...ή νιωθω οτι ανταλλαζω μια κουβεντα με ενα φιλο ουσιαστικη...ή ξερω γω (οπως πολυ σωστα ειχε γραψει ο εσωτ δυν) νιωθω το κινητρο αλλα και την δυναμη να κυνηγησω το αλλο φυλο...
Δεν ξερω που θα με βγαλει...μπορει να λυτρωθω μπορει και οχι....το σιγουρο ειναι οτι δεν θα κανω πισω...οπως ελεγαν και ελληνες πολεμιστες παλια... ελευθερια ή θανατος...μεσες λυσεις δεν γουσταρω....ξερεις ποιοι ζουν με μεσες λυσεις? αυτοι που ζουν με φαρμακα...δεν αναφερομαι σε ατομα με συγεκριμενες παθησεις που τα χρειαζονται...αναφερομαι σε ναρκομανεις, αλκοολικους, παραβατικους εφηβους...τωρα καταλαβαινω απο που πηγαζουν οι εξαρτησεις κι ολα αυτα...και οι κωλοσυμπεριφορες και τα κομπλεξ και τα ξινισμενα μουτρα...ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕ!!!!
- 09-02-2011, 15:08 #1772
Δρεπεις τωρα τους καρπους των κοπων σου. Θα δρεψεις κι αλλους. :)
09-02-2011, 18:35 #1773
Mε περιμενει ομως ιση ποσοτητα προσπαθειας ακομα...και γενικως ολη η ζωη ειναι σπερνεις θεριζεις...εγω ειχα αραξει πασας στα γιαννενα και τα περιμενα ολα ετοιμα...η αληθεια αυτη ειναι...οκ ριχνω ευθυνη και στους δικους μου και στην κατασταση...ομως εφοσον εβλεπα οτι απο τους αλλους φως δεν υπηρχε επρεπε να παρω την κατασταση στα χερια μου...τεμπελιασα...και τωρα το πληρωνω....ή μαλλον παντα το πληρωνα...απλα δεν το καταλαβαινα
10-02-2011, 08:48 #1774
:(
Καλημερα φορουμ
Γραφω τωρα νωρις γιατι μολις με ξυπνησε ενας απαισιος εφιαλτης και νιωθω παλι ολα αυτα που με τρομοκρατουν και με καταθλιβουν...οταν ειμαι αγχωμενος πολυ και πιεσμενος ξυπναω σε ακυρες στιγμες και η καρδια μου χτυπαει δυνατα! Και ταυτοχρονα κανω πολυ ασχημες αλλα και γρηγορα εναλλασομενες σκεψεις.
Τωρα ειμαι χαλια...θυμηθηκα ολα οσα εχω χασει και αισθανθηκα πολυ μονος και απελπισμενος...
Μηπως με εχουν καταλαβει οι κοπελες? Φαινεται αυτο? Εχει καρφωθει και η ανεργια στο μυαλο μου και με κανει να τρεμω... Εμεινα πισω ρε γμτ? Μηπως εχω τπτ σοβαρο ψυχιατρικο τελικα??
10-02-2011, 19:26 #1775
ειναι ενα roller coaster η ζωη βρε τζιμ... Εχει τα πανω της και τα κατω της... Αφου εχεις φτασει να αναρωτιεσαι κατι τετοιο, μαζεψε 50 ευρο και πηγαινε σε εναν ψυχολογο, εστω μια φορα..
10-02-2011, 22:23 #1776
Απο μικρος το ειχα αυτο οταν ημουν αγχωμενος για διαφορα... εκει κατα τις 9-10, οσο κουρασμενος και να μαι, και συνηθως μετα την καταναλωση αλκοολ (που μαζι με τον καφε και το τσιγαρο με γεμιζουν αγχος - αυτα τα τρια συγκεκριμενα με σκιζουν) ξυπναω πανικοβλητος και χτυπαει γρηγορα η καρδια και για λιγη ωρα ειμαι σε πανικο και σκεφτομαι τα χειροτερα και φερνω την καταστροφη...ε μετα παλι ηρεμω, τα σκεφτομαι ολα πιο ηρεμα και με πιανει γλυκος υπνος για κανα διωρο...αλλα οταν ειμαι σε περιοδο αγχους ο υπνος και η ερωτικη επιθυμια υποφερουν πρωτα...η ορεξη οχι....
Αλλα ολα αυτα ξερεις απο που προερχονται...απο ενα συνδυασμο υπερβολικων απαιτησεων και τεμπελιας οπου φαντασιωσικα νομιζω πως ολα θα γινουν χωρις να κανω κατι εγω...και μετα βεβαιως η πραγματικοτητα σκαει μυτη και με κανει να πανικοβαλομαι...αλλα ολα αυτα σε συγκεκριμενες ωρες της ημερας....αυτα ομως τωρα εχουν τελειωσει... σχεδον...δλδ οκ με επιασε αυτο παλι σημερα αλλα την ημερα την αρπαξα απ τα κερατα μετα και εκανα πολλες δουλειες...ειδα φιλους...μιλησα με κοπελες...γνωρισα κοσμο στο δρομο...γενικα ας πουμε απαντησα στο αγχος με πραξεις και το ξεπερασα...α και βεβαιως εκανα γερη γυμναστικη, ηπια και κανα δυο ποτηρακια κρασι με το μεσημεριανο...παιδια με αγχος κοψτε τσιγαρο, καφε και βρωμοποτα....μονο λιγο καθαρο ή κρασακι ή μπυρα και πολυ γυμναστικη, καλο φαι και φρουτα-λαχανικα... και καλος υπνος
11-02-2011, 09:56 #1777
Καλημερα παιδια...τι κανετε σημερα? :)
Λοιπον αημερα ειναι ιδιαιτερα αγχωτικη μερα για μενα οσο και ελπιδοφορα.
Η μικρη που κυνηγαω τοσο καιρο τελικα αποφασισε να με καλεσει να παμε για καφε σημερα το μεσημερι. Επειδη ομως ειχα αρχισει να αμφιβαλλω για το ποσο με γουσταρει προχθες κανονισα ραντεβου για σημερα το βραδυ με μια αλλη κοπελα που γνωρισα το σαββατο. Τωρα εννοειται θα παω και στα δυο αλλα εχω μπερδευτει... Αν παει καλα το πρωτο λετε να ακυρωσω το δευτερο? Ψαχνομαι γενικα αλλα δεν θελω πληγωσω καποια κοπελα... Απ την αλλη ομως καλα δεν κανω κι αφηνω μετωπα ανοιχτα? Αφου δεν ξερω σιγουρα με καμια πως θα παει θελω να εχω επιλογες... Τωρα σε περιπτωση που πανε και τα 2 καλα εκει λιγο δεν ξερω τι να κανω. Εχω ακομα και τη φοβια με την απειρια να με τρομαζει και αγχωνομαι χειροτερα. Καποια συμβουλη?
11-02-2011, 11:02 #1778
ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Αυτο παει στο οτι θα πατε για καφε με τη μικρη!! Τωρα για το αλλο, οτι θα βγεις με δυο μαζι, πολλοι θα σε χειροκροτουσαν, και λιγοι θα σε δικαιολογουσαν οτι λογω απειριας και ελλειψης δεν εισαι σε φαση που θα πεις αυτη θελω και καμια αλλη και αφου ακομα δεν εχει παιχτει κατι σοβαρο, δεν μπορεις να ξεκοψεις ο,τι αλλο σου εμφανιζεται. Αμα βρισκοταν και καποιος να σου πει αφοσιωσου με ολη σου την ψυχη στη μία, θα επρεπε να ξερει τουλαχιστον αν στο εχει βγαλει αυτη η κοπελα, οτι θες δλδ αυτη και μονο αυτη, αλλα αμα δε στο εχει βγαλει, τοτε απλα προσεξε μην φτιαξεις δυο παραλληλες ιστοριες. Δλδ αμα το βλεπεις οτι προχωραει τελεικα με τη μια, κοψε οποιαδηποτε αλλη. Και δεν εννοω οτι πρεπει να εχετε κανει σχεση ή φτασετε στο κρεβατι για να ξεκοψεις τις αλλες. Εκτος κι αν της το ξεκαθαρισεις ότι δε θελω κατι σοβαρο, δε μπορω να αφοσιωθω σε ενα ατομο κτλ κτλ. ΠΟυ δεν νομιζω να αντιδρασει και πολυ καλα!
11-02-2011, 12:50 #1779
αχαχαχααχ
θα μπλεξεις τα μπουτια σου και με τις δυο..κλεισε ενα ραντεβου και με τις δυο μαζι να γλυτωσεις το πηγαινε ελα!!
αστειακι :D
Ακυρωσε με μια απο τις δυο και κανονισε το για αλλη φορα.:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
11-02-2011, 16:28 #1780
Τωρα γυρισα απο καφε με την μικρη...στην αρχη ηταν καποιες στιγμες αγχους και αμηχανιας...που ομως αφου εδειξα απιστευτο αυτοελεγχο μετατραπηκαν σε πιο προσωπικες...αλλα...Η μικρη μου το ξεκαθαρισε πως ειναι ακομα κολλημενη με τον πρωην... αλλα κι εγω τις ειπα πως υπαρχει κι αλλη εκτος απ αυτην (αλλες βασικα αλλα δεν ηθελα να το θεσω τοσο ωμα) μου ειπε πως της αρεσω πολυ και εμφανισιακα αλλα και σαν χαρακτηρας αλλα θελει χρονο... εννοειται μου ξεκαθαρισε πως δεν μπορει να μου πει να την περιμενω και το ιδιο της ειπα κι εγω... αφου τα παμε ολα αυτα...βρεθηκαμε να κραταμε χερια και κοιταει ο ενας τον αλλο στα ματια... φευγοντας αγκαλιαστηκαμε κανα δυο φορες και ειπαμε να το παμε σιγα σιγα κι οπου βγει... και το ξερα πως ηθελε ο ενας τον αλλον εκεινη τη στιγμη...το ενιωθα πολυ εντονα... αλλα το αφησαμε λογω του αλλου...μου ρθε να της πω...καλα σε παρατησε, βρεθηκα εγω που με γουσταρεις...τι στο καλο κολας τωρα???
Αλλα χρονο δεν εχω...επισης το συναισθημα που αρχιζει και χτιζεται αρχιζω να το διωχνω...ειναι μπερδεμενη κατασταση και νιωθω και μαλακας....θελω καθαρες λυσεις.... θα βγαινουμε μερικες φορες και μπορει να φτασουμε και παραπερα...αλλα δεν μου πει πως 100% τον ξεχασε εγω σχεση μαζι της ΔΕΝ ΚΑΝΩ!
Βασικα παλι καλα που μου κατσανε δυο ραντεβου μαζι γιατι ειμαι ψιλοχαλασμενος απο το πρωινο και θελω να περασω καλα να ξεχαστω....με αυτην τωρα το βραδυ (που ειναι ξανθια 19 χρονων στο υψος μου :) ) θα της πω στα ισα πως δεν θελω τπτ σοβαρο...αν θελει κι αυτη δοκιμαζουμε...
Επισης επισημαινω κατι προς ολους τους απειρους... προτιματε μικρες και αβγαλτες με παρομοιες εμπειριες με σας ή πολυ μεγαλυτερες που θελουν να σας "μαθουν".... η ενασχοληση με συνομηλικες σκυλες μπορει να αποβει τραυματικη... οχι τπτ αλλο εγω λογω εμφανισης τραβαω τις ωραιες και αυτες συνηθως ειναι ο χαρος βγηκε παγανια...! θελω να πω απο χαρακτηρα κωλος! βεβαια οχι ολες..αλλα εχω δει πολλαα...
11-02-2011, 16:33 #1781
Βασικα εχω προτασεις απο 5 μαζι με την μικρη κι αν συνεχισω να πεφτω απο δω κι απο κει θα με δειρουν στο τελος!!! (αυτοψωνιστικο αστειακι ηταν αυτο :P ) Βασικα σιγα σιγα πως να το γυρναω στο πονηρο το χω παρει λιγο το κολαι... κοιταω λαγνα στα ματια, χαμογελαω, χαιδευω λαιμο, μαλλια...γενικα τις ερωτογενεις ζωνες κι ολα γινονται απο μονα τους...ευτυχως την αδεξιοτητα που ειχα την ξεπερασα.... ειναι τελικα πιο ευαισθητες και ευκολοπιστες στα χαιδολογα οι γυναικες απο οτι πιστευα... ειδικα οι μικρες... λιγα λογακια ωραια, ευγενεια και μια προσεγμενη εμφανιση και τελειωσε το θεμα... Επισης παρατηρησα πως μεσα σε μαγαζι ειναι προτιμοτερο να εισαι απο λιγο μακρια πρωτα να κοιτας μια δυο τρεις να αποκτησεις μια υπογεια κινηση βλεμματων και ενεργειας και μετα να πας... το κατευθειαν πολλες τις νευριαζει βασικα... αντε τωρα λοιπον που ανακαλυπτω τον μαγικο κοσμο των γυναικων να παλουκωθω με μια....αδυνατον βασικα... αμα παρουν τα μυαλα μου αερα θα κανω χρονια να προσγειωθω... καπως ετσι βλεπεις 40 αρηδες να παντρευονται για πρωτη φορα...πλακα πλακα μαλλον κι εγω για κει οδευω... παλι καλα που μικροδειχνω και ειμαι υγιης...
Γραφω κατι πριν προλαβετε να μου την πειτε οτι παρλαρω ψωνισμενα.... ναι το κανω λιγο γιατι το χαιρομαι πολυ που το καταφερα...αλλα ολα αυτα που λεω αποτελουν συμβουλες προς ναυτιλομενους...η μεγαλυτερη ομως απο ολες ειναι η εξης... προχωρα μεσα στον φοβο...κοιτα τον καταματα....μη το βαζεις κατω... (αυτο ειναι μια συμβουλη που μου την εκανε προπονητης στα αθληματα που κανω) εκει που νομιζεις πως η δυναμη σου εξαντληθηκε πιεσε κι αλλο...παντα εχεις κι αλλο απλα δεν το πιστευεις...ΠΑΝΤΑ εχεις κι αλλο!! ΠΑΝΤΑ!!! Μονο οταν πεσεις ξερος δεν εχεις αλλο... Σημερα στα πρωτα λεπτα του ραντεβου ημουν πανικοβλητος...ελεγα απο μεσα μου τα 1002...δεν με θελει, ειμαι μαλακας, ειμαι *******, ειμαι ντροπαλος, ειμαι συνεσταλμενος.... πανω στην παρανοια της στιγμης πιεσα τοσο πολυ το μυαλο μου να ΣΚΑΣΕΙ κι αρχισα να σκεφτομαι λογικα...και η λογικη ηταν η εξης... ειναι το ΔΕΥΤΕΡΟ ραντεβου που εχεις παει ποτε στη ζωη σου! Λογικο ειναι να αποτυχεις! Αν δεν αποτυχεις δεν θα μαθεις... πηγα και μια τουαλετα και μου φυγε και η πιεση του κατουρηματος (που ως γνωστον απο τους αντρες αν κατουριεσαι δεν μπορεις να ερεθιστεις σεξουαλικα) οποτε ως δια μαγειας αλλαξε τελειως το vibe... εκει αρχισε να ρολαρει η γλωσσα, τα χερια...τα δυο σωματα αρχισαν να ζητα το ενα το αλλο... Λογικη πανω απο ολα... το αγχος ειναι Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ...ειναι χασιμο χρονου.... ειπα πολλα.... ειχα αναγκη να τα πω...πιστευω εχουν ουσια ομως...τα ξαναλεμε
11-02-2011, 16:59 #1782
Tωρα ομως γιατι μου χει κολλησει στο μυαλο? Μου χει σηκωθει και την σκεφτομαι... Ειναι ερωτας? Μου ρχεται ανακατωσουρα κιολας....
Σκατα... Θα βγω με την αλλη το βραδυ και θα καλοπερασω... Δεν πρεπει να κολλησω δεν πρεπει
11-02-2011, 17:25 #1783
To ξερα οτι θα συνεβαινε γαμωτο! Τωρα?
11-02-2011, 17:26 #1784
A τωρα πρεπει να ειμαι καλη και να μην πω οτι εγω το ειχα πει οτι μαλλον ειναι ακομα κολλημενη με τον πρωην :P Aαα ουπς το ειπα :P (να ψωνιστω κ εγω λιγακι :P)
τζιμ καπως ετσι ερωτευονται οι ανθρωποι, οταν τρωνε μια μπουκιτσα, γλυκαινονται, τους στερειται η δευτερη μπουκιτσα, και δεν ξερουν αν θα παρουν την τριτη :P Λιγο λαχταρα και λιγο μελι και δενει το γλυκο :P
Χαιρομαι που εχεις βρει μηχανισμους να ξεπερνας το αγχος σου και που μαθαινεις τη γλωσσα του σωματος! Ειμαι περιεργη να δω αν θα δαγκωσεις γερα τη λαμαρινα με καποια ή θα χτυπας και θα φευγεις! Για ενα απο τα δυο σε κοβω! χαχαχαχχ
11-02-2011, 17:50 #1785
Eσυ που εισαι γυναικα συμφωνεις με την προσεγγιση μου? Παντως μεχρι τωρα καλα δειχνει να πηγαινει...
Οσο για τον ερωτα οντος αρχιζω και καταλαβαινω τους μηχανισμους... Κοιτα ολα τα θελω... Να διασκεδασω με πολλες στην αρχη και μετα να δαγκωθω στα τερματα με μια συγκεκριμενη