Για να αδυνατίσουμε χρειαζόμαστε αγάπη και αυτοπεποίθηση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 149
    Banned
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ POST ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΕΣ?! ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ?
    Τι σχέση έχει ότι βάζω εγώ ταμπέλες με το τι κάνουν όλοι; Έλεος κοπελιά θέλεις με κάποιον να τσακωθείς; Αν δεν σου αρέσουν τα λόγια μου, μην γράφεις! Όποιος θέλει να κρίνει όμως, να κρίνει πρώτα τον εαυτό του!

Senior Member
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ,ΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ,ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ,ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ...ΚΑΙ ΑΠΟ 'ΔΩ ΠΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ!!!!!!
    Συμφωνω: κατατασσεις τον εαυτο σου καπως, κανεις μαλλον το ιδιο κ με τους αλλους. ο καθενας μας οπως κι αν το δεις ειναι ξεχωριστος, μοναδικος. Δες τον εαυτο σου συνολικα. Πιο ολοκληρωμενα, κι οχι σε φετες. Ο καθενας μας αγαπιεται γι αυτο που ειναι. Οχι λιγο πιο εξυπνος, λιγο πιο ψηλος, λιγο πιο χοντρος, λιγο πιο πλουσιος κ περισσοτερο δυναμικος...Πιστευεις οτι ο καθενας ζηταει κατι συγκεκριμενο κ πας να γινεις αυτο που θελει ο αλλος? Ανακαλυψε εσυ ποια εισαι κ ετσι θα μαθεις να παιρνεις και να δινεις πιο αυθεντικα. Οχι επιτηδευμενα...ετσι δεν χτιζεται σχεση της προκοπης.

Δεν σου τη λεω, προσπαθω να σου πω να μην γινεσαι τοσο αυστηρη με τον εαυτο σου. Αλλα να τον μαθεις κ να τον φροντισεις χωρις να γινεσαι ερμαιο των απαιτησεων των οποιων αλλων.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Α ναι ρε μόνο εγώ το κάνω και οι υπόλοιποι 9.999.999 Έλληνες για να μην πω για τους ξένους.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ! ΕΣΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΤΣΙ!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Quote Originally Posted by Sofia View Post
    Συμφωνω: κατατασσεις τον εαυτο σου καπως, κανεις μαλλον το ιδιο κ με τους αλλους. ο καθενας μας οπως κι αν το δεις ειναι ξεχωριστος, μοναδικος. Δες τον εαυτο σου συνολικα. Πιο ολοκληρωμενα, κι οχι σε φετες. Ο καθενας μας αγαπιεται γι αυτο που ειναι. Οχι λιγο πιο εξυπνος, λιγο πιο ψηλος, λιγο πιο χοντρος, λιγο πιο πλουσιος κ περισσοτερο δυναμικος...Πιστευεις οτι ο καθενας ζηταει κατι συγκεκριμενο κ πας να γινεις αυτο που θελει ο αλλος? Ανακαλυψε εσυ ποια εισαι κ ετσι θα μαθεις να παιρνεις και να δινεις πιο αυθεντικα. Οχι επιτηδευμενα...ετσι δεν χτιζεται σχεση της προκοπης.

Δεν σου τη λεω, προσπαθω να σου πω να μην γινεσαι τοσο αυστηρη με τον εαυτο σου. Αλλα να τον μαθεις κ να τον φροντισεις χωρις να γινεσαι ερμαιο των απαιτησεων των οποιων αλλων.
    Κάτσε ρε, και τι είναι ο καθένας από μας; Από συγκεκριμένα χαρακτηριστικά δεν αποτελείται ένας χαρακτήρας; Δεν καταλαβαίνω που κολλάτε. :S

Banned
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ! ΕΣΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΤΣΙ!
    Κι επειδή το έγραψα εγώ τι;

Senior Member

πολυ βοηθητικη οπτικη sofia
    μπραβο σου !!!

πολυ χαιρομαι! ετσι ειναι και για μενα!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Ολα αυτα τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα συνθετουν εναν ανθρωπο. Διαφορετικο εντελως απο τον αλλον. Δεν ειμαστε ο καθενας μας μια ιδια εξισωση. Εχουμε πολλες παραμετρους, πολλα διαφορετικα στοιχεια που μας συνθετουν. Οσο κ να το αναλυσεις θα το δεις. Ενας ομορφος+εξυπνος+δυναμικος δεν βγαινει ο ιδιος ανθρωπος με εναν αλλο ομορφο+εξυπνο+δυναμικο....ει μαστε τοσο πολυσυνθετοι που δεν παει ετσι....Τα γραφω πολυ χοντροκομμενα, αλλα το point ειναι αυτο πιστευω.

Νομιζω επισης πώς δεν στην πεφτουμε, κι απο οσο μπορω να δω το υφος της Alia δεν σου την πεφτει επισης:)
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Γιατί πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό;
    Γιατί ακόμη και στην εποχή μας κάποια στερεότυπα εξακολουθούν να ισχύουν.
    Ο άντρας θέλει να αισθάνεται πιο έξυπνος, πιο πετυχημένος, πιο πλούσιος από τη γυναίκα που έχει δίπλα του.
    Η γυναίκα πάλι θέλει έναν άντρα τουλάχιστον ίσο με αυτήν, πάντως όχι κατώτερο σε αυτούς τους τομείς.
    Γι' αυτό το λόγο είναι πιο συχνά μόνοι τους οι άντρες χωρίς αρκετά "προσόντα" και οι γυναίκες με αρκετά "προσόντα".

Banned
    Ολα αυτα τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα συνθετουν εναν ανθρωπο. Διαφορετικο εντελως απο τον αλλον. Δεν ειμαστε ο καθενας μας μια ιδια εξισωση. Εχουμε πολλες παραμετρους, πολλα διαφορετικα στοιχεια που μας συνθετουν. Οσο κ να το αναλυσεις θα το δεις. Ενας ομορφος+εξυπνος+δυναμικος δεν βγαινει ο ιδιος ανθρωπος με εναν αλλο ομορφο+εξυπνο+δυναμικο....ει μαστε τοσο πολυσυνθετοι που δεν παει ετσι....Τα γραφω πολυ χοντροκομμενα, αλλα το point ειναι αυτο πιστευω.

Νομιζω επισης πώς δεν στην πεφτουμε, κι απο οσο μπορω να δω το υφος της Alia δεν σου την πεφτει επισης:)
    Αυτά τα χαρακτηριστικά όμως που είπες όμορφος και έξυπνος και δυναμικός, είναι τα ιδανικά για πολλούς και δεν τους πειράζουν τα υπόλοιπα σύνθετα όπως λες χαρακτηριστικά. ;)

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Γιατί ακόμη και στην εποχή μας κάποια στερεότυπα εξακολουθούν να ισχύουν.
    Ο άντρας θέλει να αισθάνεται πιο έξυπνος, πιο πετυχημένος, πιο πλούσιος από τη γυναίκα που έχει δίπλα του.
    Η γυναίκα πάλι θέλει έναν άντρα τουλάχιστον ίσο με αυτήν, πάντως όχι κατώτερο σε αυτούς τους τομείς.
    Γι' αυτό το λόγο είναι πιο συχνά μόνοι τους οι άντρες χωρίς αρκετά "προσόντα" και οι γυναίκες με αρκετά "προσόντα".
    Οκ, κατάλαβα. Thanks. Κατάλαβα επίσης γιατί εγώ είμαι μόνη μου χαχαχα.

Senior Member
    δεν ξερω για ποιους αλλους μιλας.εμενα δεν μου λενε παντα κατι. σε αλλους μπορω να τα δω κ να τα αγαπησω, σε αλλους με αφηνουν αδιαφορη.

παντως ολα αυτα τα χαρακτηριστικα ετσι κ αλλιως αλληλεπιδρουν με αλλα που εχει ο καθενας μας μεσα του. κ το αποτελεσμα ειναι ΠΑΝΤΑ διαφορετικο.

ξερεις γιατι?γιατι δεν μπορω να αγαπησω ξεχωρα μια ομορφια, μια εξυπναδα κ εναν δυναμισμο, μα εναν ανθρωπο στο συνολο του γι αυτο που ειναι τελικα. και ενας ανθρωπος δεν μπορει να ειναι μονο αυτα...οπως κι αν το δεις.

Banned
    δεν ξερω για ποιους αλλους μιλας.εμενα δεν μου λενε παντα κατι. σε αλλους μπορω να τα δω κ να τα αγαπησω, σε αλλους με αφηνουν αδιαφορη.

παντως ολα αυτα τα χαρακτηριστικα ετσι κ αλλιως αλληλεπιδρουν με αλλα που εχει ο καθενας μας μεσα του. κ το αποτελεσμα ειναι ΠΑΝΤΑ διαφορετικο.

ξερεις γιατι?γιατι δεν μπορω να αγαπησω ξεχωρα μια ομορφια, μια εξυπναδα κ εναν δυναμισμο, μα εναν ανθρωπο στο συνολο του γι αυτο που ειναι τελικα. και ενας ανθρωπος δεν μπορει να ειναι μονο αυτα...οπως κι αν το δεις.
    Μιλάω γενικά. Αν ρωτήσεις κάποιον πως θέλεις τον σύντροφό σου θα σου πει θέλω έναν χαζό και άσχημο κτλ ή έναν όμορφο και έξυπνο; Τουλάχιστον έτσι λένε τώρα αν κάνουν άλλα δεν ξέρω. Και δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά τα άλλα που έχω και απωθώ τα αγόρια, εκτός από αυτό που είπε πιο πάνω η μαριάν.

Senior Member
    Και δεν αγαπαμε μονο τους ανθρωπους που ειναι και εξυπνοι, και ομορφοι, και πλουσιοι, και πετυχημενοι. Βασικα, αν το σκεφτω, οι ανθρωποι που αγαπαω εγω εχουν ελαχιστα απο αυτα τα στοιχεια :P Η κολλητη μου φιλη δεν ειναι ουτε πλουσια, ουτε ομορφη, ουτε πετυχημενη, ουτε ΑΙνσταιν, αλλα εχει πολυ χιουμορ, καλοσυνη, και οξεια αντιληψη με τους ανρθωπους και τη λατρευω. <3

Senior Member
    λευκο κερακι,

δεν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους. απλα. ειναι κ το θεμα της ελξης που δεν εξηγειται. ωστοσο αν λαμβανεις συνεχως απορριψη, δες εσυ που κ πώς πεφτεις συνεχεια σε αντρες που τρως Χ.

Παρατηρησε εσυ εσενα: τι προσδοκιες εχεις, ποιοι αντρες σου αρεσουν, πώς τους προσεγγιζεις, αν τους φορτωνεις πολλες προσδοκιες πολυ γρηγορα κλπ.

Οσο για το τι λενε οι αλλοι: συνηθως δεν εχει βαση. Οι μισοι απο αυτους/ες που λενε θελω τον αλλον ομορφο εξυπνο κλπ καταληγουν με κατι εντελως διαφορετικο. Οποτε αστο καλυτερα...Ασε που μπορει να γνωρισεις αυτον τον αλλον που να ειναι εντελως διαφορετικος απο αυτο που ψαχνεις κ να κολλησεις τρελα μαζι του:) Ολα παιζουν!

Banned
    Carrie, η φίλη είναι φίλη και εδώ μιλάμε για γκόμενους.

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast