Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 125
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 125 of 161 FirstFirst ... 2575115123124125126127135 ... LastLast
Results 1,861 to 1,875 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Οκ. Τα διάβασα. Μπορεί να είναι υπεκφυγή, μπορεί να είσαι κι ερωτευμένος. Δείχνεις να την έχεις δαγκώσει τη λαμαρίνα κι είναι η πιο μαλακισμένη φάση (κι η πιο ωραία).
    Για τη κοπελιά τη να σου πω; Άγχος. Τεράστιο άγχος.
    Τώρα ρε συ, με μπαργούμαν...?
    Αφού τη γουστάρεις την άλλη δώσ'τα όλα :) Και θα σου έλεγα να κάνεις κάτι και με την παρθένα αλλά δεν στο βγάζει. Τι να σου πω. Η χημεία είναι παράξενη στο σεξ. Από την άλλη αν το κάνεις πρώτη φορά με εκείνη που πραγματικά γουστάρεις... heaven :)
    Πιστεψε με κανενα αγχος με την μπαργουμαν...στα τετοια μου... αφου ξερω οτι γουσταρει ρε μλκ γιατι να αγχωθω...δεν εξαρταται απο μενα...επισης της εχω κανει ενα σωρο μαλακιες κι αυτη επιμενει...σιγα μην αγχωθω... κουλ... Ειναι ιδανικη ομως για πρωτη φορα...καταρχην ξερει τα κολπα για να με τρελανει...κατα δευτερον οποια απειρια δικια μου θα την καλυψουν οι γνωσεις της...αρα ηρεμω διπλα εγω...επισης συντομα θα μαθει τι παιζει με μενα...αν και ειμαι σιγουρος οτι το ξερει... πετανε σπιθες τα ματια της και εχει δει πολλα...δεν μπορουν ολοι να δουλεψουν μπαρα φιλε...

Η παρθενα δε μου το βγαζει... δλδ αν ηταν λιγο πιο κουνιστη θα μου το εβγαζε...αλλα τα κοριτσακια με ξενερωνουν... ειναι πολυ σουξουμουξου μανταλακια... φοβαμαι...θα πονεσει? μας βλεπουν.. εγω εχω τρελαθει και θελω εδω και τωρα...!! χαχα Αφου με αυτη που μαρεσει δε γινεται πως να την πιεσω?? Ειναι κολλημενη ρε με τον αλλον... τι να κανω δλδ να παρακαλαω?? Οτι γουσταρω το ξερει... σιγα μην κλαψω κιολας... χειροτερα θα τα κανω.... ετσι δεν ειναι?

Senior Member
    Καλά.
    Go forth my son και καλή τύχη :)

Senior Member
    Καλά.
    Go forth my son και καλή τύχη :)
    Υπεκφυγη ομως γιατι ειπες οτι μπορει να ειναι? Μηπως στην πραγματικοτητα δεν θελω να κανω σεξ εννοεις? Δεν την εχω σβησει την πιθανοτητα αυτη... Δεν το κρυβω... με την μικρη δεν μου βγηκε εντονα...οχι οπως με την αλλη... με την αλλη το σκεφτομουνα ποσο ομορφο θα ηταν... με την μικρη δεν μου εβγαινε... αλλα εγω εχω και κολλημα με το ατομο παρα πολυ...αν με ξενερωσεις σαν χαρακτηρας τελειωσες.... Βεβαια υπαρχει και η πιθανοτητα να μαι γκει και για αυτο να αντιδραω.... αλλα και παλι θα ειχα τοσο δυνατη στυση??? Μια δοκιμη λοιπον ειναι η μοναδικη λυση...και μετα κι αλλη κι αλλη κι αλλη...και κανας πειραματισμος με αντρα why not θα λυσει τις αμφιβολιες μου και τις αποριες μου... απο το pc ακρη δεν βγαινει τελικα...

Senior Member
    Το καλά ήταν για την πρώτη παράγραφο. Πριν το edit :) Τι να σου πω; Ο καθένας σε συμβουλεύει κυρίως βάσει των εμπειριών του. Το έχεις καταλάβει αυτό. Εσύ φιάχνεις τις δικές σου. :)

Senior Member
    Το καλά ήταν για την πρώτη παράγραφο. Πριν το edit :) Τι να σου πω; Ο καθένας σε συμβουλεύει κυρίως βάσει των εμπειριών του. Το έχεις καταλάβει αυτό. Εσύ φιάχνεις τις δικές σου. :)
    Σου γραψα και κατι ακομα...αν θες δες το λιγο....

Senior Member
    Ναι οκ. Το διάβασα. Τι να σου πω ρε 'συ. Όποια σε φιάχνει περισσότερο. Ποιά ΘΕΣ πιο πολύ; Εκεί. Αυτό έχω να σου πω :)

Senior Member
    Ναι οκ. Το διάβασα. Τι να σου πω ρε 'συ. Όποια σε φιάχνει περισσότερο. Ποιά ΘΕΣ πιο πολύ; Εκεί. Αυτό έχω να σου πω :)
    Κοιτα πιο πολυ θελω την αυτην που μου πες οτι την εχω ερωτευτει. Ηταν το πρωτο ραντεβου που πηγα ποτε και δεν μπορω να το ξεχασω - ευτυχως αυτη μου η πρωτη εμπειρια δεν ηταν τραυματικη... τωρα ομως επειδη δεν μπορω να την εχω θελω γενικα καποια να μου ψιλοαρεσει και να της αρεσω για να δημιουργησουμε μια σχεση οχι και πολυ σοβαρη ωστε σε πρωτη φαση να περασουμε καλα και να χουμε εναν ανθρωπο.... τωρα απο κει και περα το πως θα εξελιχθει δεν μπορω να ξερω... αλλα ειναι σημαντικο να κανω κατι..επισης ειναι σημαντικο να μαρεσει και λιγο....αλλιως καλυτερα να παω με πουτανες που αμα πληρωσεις καλα ειναι θεογκομενες... γιατι απο οτι καταλαβα με μενα αμα δεν μαρεσει καθολου τοτε πιεζομαι πολυ ψυχολογικα...

Senior Member
    Ε ναι εχω κι εγω δικια μου κριση... και απο οτι φαινεται τα παρουσιαζα και τα σκεφτομουνα πολυ πιο τραγικα απ οτι ηταν... γιατι λιγα δευτερολεπτα πριν το πρωτο μου φιλι με ειχε κοψει κρυος ιδρωτας... κι οταν αρχισε να γινεται αισθανθηκα αμεσως οικεια και απλα συνεβαινε... δεν "εκανα" κατι... απλα πηγα κοντα της, πλησιασαν τα χειλια και το πραγμα εγινε αυτοματα τελειως...

Ετσι υποθετω θα γινουν και τα υπολοιπα και για να ειμαι ειλικρινης η σκεψη αυτη με ηρεμει απολυτα... ετσι ενα μικρο σπρωξιμο μου χρειαζοταν... φοβερη ανακουφιση δεν το συζητω...

Senior Member
    Εχω να ρωτησω κατι αλλο... και παραλληλα να κανω μια σημειωση... Σε μενα η οπτικη εντυπωση δεν εχει να κανει με την ελξη...και εξηγουμαι... οταν ειδα για πρωτη φορα την μικρη επειδη τα ειχε πεταξει μου αρεσε... αλλα οταν φασωθηκαμε ημουν ουτε κρυο ουτε ζεστη... οταν ειδα πρωτη φορα την αλλη που ηταν σεμνα ντυμενη δεν με ερεθισε αλλα κατι με τραβηξε κοντα της... κι οταν βγηκαμε πρωτη φορα μονο το γεγονος οτι βρισκομουν διπλα της με ερεθιζε... και γενικα διεγνωσα φοβερη χημεια... χωρις ομως οπτικα να ειναι προκλητικη... (βεβαια εχει σωματαρα αλλα δεν φαινοταν) αρα λοιπον σιγουρα 100% δεν μπορεις να ξερεις πως θα δεσεις...ασχετα αν εμφανισιακα μια ειναι κοπελαρα...μπορει αργοτερα να ειναι ξενερωτη τελειως...

οσοι εχετε εμπειρια στο σεξ (αντρες) το χετε νιωσει?

Senior Member
    _ Ε ναι εχω κι εγω δικια μου κριση... και απο οτι φαινεται τα παρουσιαζα και τα σκεφτομουνα πολυ πιο τραγικα απ οτι ηταν... γιατι λιγα δευτερολεπτα πριν το πρωτο μου φιλι με ειχε κοψει κρυος ιδρωτας... κι οταν αρχισε να γινεται αισθανθηκα αμεσως οικεια και απλα συνεβαινε... δεν "εκανα" κατι... απλα πηγα κοντα της, πλησιασαν τα χειλια και το πραγμα εγινε αυτοματα τελειως...

Ετσι υποθετω θα γινουν και τα υπολοιπα και για να ειμαι ειλικρινης η σκεψη αυτη με ηρεμει απολυτα... ετσι ενα μικρο σπρωξιμο μου χρειαζοταν... φοβερη ανακουφιση δεν το συζητω...

Άκου. Θα σου πω κάτι πολύ υπεροπτικό και εγωιστικό που μου είχε πει κι ο πατέρας μου πριν πολύ καιρό. Δεν υπάρχει τι θέλουν. Υπάρχει τι θέλεις. Σε όλες κάνουμε χάρη. (εντάξει μπαμπά ηρέμησε!).
    Αυτό που έχω να σου πω εγώ δυιλίζοντας από την δική μου εμπειρία είναι, πραγματικά, τι θέλεις εσύ.
    Όσο για τα υπόλοιπα, η φύση έχει προνοήσει. Αν έχει κολλήσει είναι στο χέρι σου να ξεκολλήσει αρκεί να το θέλεις και να ξέρεις πως. Το θέλεις. Ξέρεις τον τρόπο;

Senior Member
    _ Ε ναι εχω κι εγω δικια μου κριση... και απο οτι φαινεται τα παρουσιαζα και τα σκεφτομουνα πολυ πιο τραγικα απ οτι ηταν... γιατι λιγα δευτερολεπτα πριν το πρωτο μου φιλι με ειχε κοψει κρυος ιδρωτας... κι οταν αρχισε να γινεται αισθανθηκα αμεσως οικεια και απλα συνεβαινε... δεν "εκανα" κατι... απλα πηγα κοντα της, πλησιασαν τα χειλια και το πραγμα εγινε αυτοματα τελειως...

Άκου. Θα σου πω κάτι πολύ υπεροπτικό και εγωιστικό που μου είχε πει κι ο πατέρας μου πριν πολύ καιρό. Δεν υπάρχει τι θέλουν. Υπάρχει τι θέλεις. Σε όλες κάνουμε χάρη. (εντάξει μπαμπά ηρέμησε!).
    Αυτό που έχω να σου πω εγώ δυιλίζοντας από την δική μου εμπειρία είναι, πραγματικά, τι θέλεις εσύ.
    Όσο για τα υπόλοιπα, η φύση έχει προνοήσει. Αν έχει κολλήσει είναι στο χέρι σου να ξεκολλήσει αρκεί να το θέλεις και να ξέρεις πως. Το θέλεις. Ξέρεις τον τρόπο;
    Ε ναι καπως ετσι ειναι... κι οταν θελουν και οι δυο ακομα καλυτερα... δεν το βλεπω οτι κανω χαρη παντως... αντιθετα το θεωρω νορμαλ...μου δινεις το σωμα σου και σου δινω το δικο μου... βεβαια οκ αναλογα το ποσο μου δινεις σου δινω κι εγω...και βασικα εγω επειδη ειμαι λιγο ανασφαλης ακομα την μικρη την περιποιομουνα καλα... φιλια στο λαιμο και πιο κατω την εκαναν να γινεται τουρμπο... αλλα φανταζομαι αυτα θα αλλαξουν... παντος αυτη ωμο συναισθημα δεν μου εβγαζε... δηλαδη απο μερους μου "κα...λα" δεν υπηρχε μεγαλη.... γινοταν σιγα σιγα κι οσο ηρεμουσα ψυχολογικα...

οταν λες να χει κολλησει τι εννοεις?

Senior Member
    Εννοώ να έχει κολλήσει με τον άλλο. Αν εσένα σου βγάζει αυτό το άγριο γαμάω και δέρνω, δεν νομίζω να υποχωρήσεις σε θολές μνήμες. Αλλά και πάλι πρέπει να ξέρεις τον τρόπο. Κι εκείνη να τον δεχτεί.

Senior Member
    Εννοώ να έχει κολλήσει με τον άλλο. Αν εσένα σου βγάζει αυτό το άγριο γαμάω και δέρνω, δεν νομίζω να υποχωρήσεις σε θολές μνήμες. Αλλά και πάλι πρέπει να ξέρεις τον τρόπο. Κι εκείνη να τον δεχτεί.
    Το αγριο γαμαω και δερνω δεν μου το βγαζει... θελω να πω οχι σε καθεστως πανικου που βρισκομαι πριν απο καθε ραντεβου... πιο πολυ συναισθημα εχω μαυτην... απλα ειμαι σιγουρος 100% οτι οταν περασουμε στα σωματικα και ηρεμησω τελειως εκει θα μου βγει στα τερματα...δεν ξερω γιατι αλλα μαυτην εχω το προαισθημα οτι θα γινει τρελος ερωτας... αλλα οχι δεν ξερω πως να το κανω... πως να την ξεκολλησω... πεταξα υπονουμενο να βγουμε για καφε και δεν το σχολιασε καν... πιστευω θα μου πει αυτη μονη της... βασικα με τσατιζει λιγο το θεμα αλλα εφοσον παιζω κι αλλου ξεκολλαω... πιστευεις ειναι αληθινος ερωτας με 2 μονο ραντεβου? την εχω ιδιαιτερα μεσα μου γιατι ηταν η "πρωτη" μου αλλα αν δεν γινουν κι αλλα πιο πολυ πλατωνικο ειναι... εγω πιστευω ο τροπος ειναι να βλεπομαστε κι αλλο και να φασωθουμε... πολυ οπως με την μικρη...εκει θα τον ξεχασει...οχι αμεσως αλλα συντομα... αν κανουμε και σεξ τοτε αντε γεια... το θεμα ειναι να δεχτει να βγουμε...μου κανει τη σιγανοπαπαδια αλλα ξερω οτι γουσταρει... βλεπεις ειμαι τοσο κωλοφαρδος που πηγα κι επεσα σε μπερδεμα...α ναι ειμαι και εξαιρετικα γκαντεμης να το ξερεις...

Senior Member
    Η πρώτη σου από ποιά άποψη; Ότι της έπιασες το χεράκι και σου σηκώθηκε; Ότι φασώθηκες; Έχω λιγάκι μπερδευτεί με όλες σου τις γκόμενες.
    Anyway, αν κάποια πραγματικά θες, δεν αφήνεις υπονοούμενα, το λες. Και παίζεις ένα παιχνίδι. Δεν μπορώ να σου εξηγήσω τους όρους. Πρέπει να τους δεις μόνος σου. Απλώς να τη θες πραγματικά αυτή που κυνηγάς. Όχι second choice κτλ.

Senior Member
    Επιτελους ακουω για συναισθημα!!!!!! :D πολυ χαιρομαι!!!!