Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 145
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 145 of 161 FirstFirst ... 4595135143144145146147155 ... LastLast
Results 2,161 to 2,175 of 2414
    Senior Member
    Εσυ μοιραζεις αβερτα χαρακτηρισμους για τις γυναικες παντως, *******κια, σκυλια, αφυψηλου και παει λεγοντας. Εμεις δεν πρεπει να σας θιξουμε ποτε. Σαν τον ΚΕΝΟ κι εσυ. Εγω πραδεχτηκα οτι μπορει να ακουστηκε χοντραδα, αν και το ειπα για αστειο, εσυ που μοιραζεις αβερτα επιθετα και προσωνυμια και κουσουρια στις γυναικες στα σοβαρα και οχι στα αστεια, να δω ποτε θα παραδεχτεις οτι εχεις λαθος! Και να θες ειδικη μεταχειριση, μας το εχεις πει εκατο φορες σε αυτο το φορουμ, να μη σε πληγωνουμε, να μη στη λεμε, να μη λεμε πραγματα που δε σαρεσουν

Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    αν ειχα γεννηθει ωραιος και σωματαρας και με ηθελαν ολα τα κοριτσακια και μου χε κατσει καποιο εδω και χρονια δεν θα μουνα ετσι δωρα μου...
    Ωραίος και σωματαράς δεν γεννιέσαι γίνεσαι... Όπως επίσης και το ωραίο είναι αντικειμενικό...σε κάποιους αρέσει κάποιος και σε κάποιους όχι. αμαν βρε τζιμ όλα μαύρα...δες τα πιο ρεαλιστικά..

Senior Member
    Α ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Μη χαιρεσαι, δεν παραδεχτηκα οτι ακουστηκε σαν χοντραδα για σενα, αλλα για αλλα ατομα μεσα σε αυτο το φορουμ που αντιμετωπιζουν σοβαρα ψυχολογικα προβληματα και εχουν προβλημα με την κοινωνικοτητα τους. Δε σε κοβω για τετοιο που θα καθοταν στο μπαρ και θα φωναζε παω τουαλετα σε κοπελα που συνοδευεται

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    τζιμ δηλαδη πιστευεις οτι οταν θα κανεις ερωτα,θα ηρεμησει η ψυχη σου?δεν νομιζω,εχεις χασει λιγο τον εαυτο σου και θες βοηθεια,δεν ειναι σεξουαλικο το θεμα..

εε τζιμ..οι ενοχλητικοι πεφτουλες ναι ειναι λιγουρια!μεγαλα ομως!οχι δεν ειναι ολοι οι αντρες ετσι!συγνωμη κιολας.
    Δεν ξερεις τι λες!!! Καθε αντρας εχει λογο να ειναι οπως ειναι!!! Οταν ειπα τις αλλες *******κια που αναψανε φωτιες και φυγανε μου την ειπατε! Τωρα μιλας για τους αντρες που ειναι στερημενοι για τον αλφα ή βητα λογο που τωρα εσυ δεν σεβεσαι.... Να σου πω δωρα μου??? Εσυ ξερω οτι παθαινεις κρισεις πανικου ή κατι αντιστοιχο και τις καλυπτες με αλκοολ... Θα σου αρεσε να λενε για μια αλκοολικια που κυκλοφορει πιωμενη?? Θα ηταν δικιο να σε κοροιδευουν επειδη εχεις θεμα υγειας που ειναι πολυ υπουλο και δυσκολο και σου γαμαει τη ζωη?? Αν ησουν αντρας ξερεις ποια θα ταν η διαφορα??? Θα σουν απαυτα τα λιγουρια οπως τα λες που επειδη παθαινουν κρισεις πανικου και το ριχνουν στο ποτο και το ποτο ειναι γνωστο οτι σε μετατραπει σε πεφτουλα αν εισαι αντρας στερημενοςςς!!!! Ασε μας λοιπον τωρα....

Senior Member
    και καθε γυναικα εχει λογο να ειναι οπως ειναι! Και συνηθως αυτος ο λογος εχει @@!

Banned
    σε ευχαριστω θερμα.

Member
    Αμαν μωρε με το χρονο..ωραία χάθηκε...παρακάτω!! Τι νοημα έχει να κλαις για τα χαμένα;; περασμένα ξεχασμένα!εχεις όλη τη ζωη μπροστά σου!! βγες απο το σπίτι, πήγαινε γυμναστηριο, βγες εξω,γνωρισε νεους ανθρωπους..χρησιμοποιησε τα όπλα που εχεις κ μην κλαιγεσαι για τα όπλα που δεν έχεις!!κ εγω δεν εχω φιδισιο κορμί..δεν εχω στητο στηθος...η κοιλια μου ειναι μεσα στις ραγαδες!!! τι να κάνω όμως;; εχω ωραίο χαμογελο,όμορφα ποδια, έξυπνο χιουμορ(ετσι λένε..!!)κτλ...κτλ...οποτε αυτα χρησιμοποιησα για να κερδισω στην αγαπη..αγαπησα πρωτα μερικα πραγματα σε μενα κ τα ανεδειξα!κ αυτα αγαπησαν κ εκεινοι κ ίσως κ περισσότερα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Εσυ μοιραζεις αβερτα χαρακτηρισμους για τις γυναικες παντως, *******κια, σκυλια, αφυψηλου και παει λεγοντας. Εμεις δεν πρεπει να σας θιξουμε ποτε. Σαν τον ΚΕΝΟ κι εσυ. Εγω πραδεχτηκα οτι μπορει να ακουστηκε χοντραδα, αν και το ειπα για αστειο, εσυ που μοιραζεις αβερτα επιθετα και προσωνυμια και κουσουρια στις γυναικες στα σοβαρα και οχι στα αστεια, να δω ποτε θα παραδεχτεις οτι εχεις λαθος! Και να θες ειδικη μεταχειριση, μας το εχεις πει εκατο φορες σε αυτο το φορουμ, να μη σε πληγωνουμε, να μη στη λεμε, να μη λεμε πραγματα που δε σαρεσουν
    Οτι εχω πει το στηριζω σε γεγονοτα...αλλα βεβαιως εχω παραδεχτει 100 φορες οτι τα λεω κι απο φορτιση... ποτε δεν γυριζω ομως να αστειευτω με τα θεματα αυτα... η μικρη η παρθενα που την αφησα πριν ειναι αργα, ενω θα μπορουσα να την εκμεταλλευτω τωρα κολλησε μαζι μου και μου στελνει ερωτοτραγουδα στο facebook...τι να κανω δλδ? να ανοιξω να γελαω με τα μικρα τα ηλιθια τα κολλημενα??

Οτι και να μου λες εμενα μου φαινεται καπως οταν κοροιδευουν τετοιυς αντρες..γιατι ξερω απο πρωτο χερι τι θα πει απογνωση...και ξερω καλα η συσσωρευμενη αγαμια που οδηγει...κι αν εγω ειπα χαρακτηρισμους για τις γυναικες δεν σου δινει καποιο αλοθι να λες εσω για τους αντρες... επειδη δλδ εγω ειμαι μαλακας και βριζω ανευ λογου τις γυναικες πρεπει να γινεις κι εσυ? εσενα ποια η δικαιολογια σου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by tirogaridaki View Post
    Αμαν μωρε με το χρονο..ωραία χάθηκε...παρακάτω!! Τι νοημα έχει να κλαις για τα χαμένα;; περασμένα ξεχασμένα!εχεις όλη τη ζωη μπροστά σου!! βγες απο το σπίτι, πήγαινε γυμναστηριο, βγες εξω,γνωρισε νεους ανθρωπους..χρησιμοποιησε τα όπλα που εχεις κ μην κλαιγεσαι για τα όπλα που δεν έχεις!!κ εγω δεν εχω φιδισιο κορμί..δεν εχω στητο στηθος...η κοιλια μου ειναι μεσα στις ραγαδες!!! τι να κάνω όμως;; εχω ωραίο χαμογελο,όμορφα ποδια, έξυπνο χιουμορ(ετσι λένε..!!)κτλ...κτλ...οποτε αυτα χρησιμοποιησα για να κερδισω στην αγαπη..αγαπησα πρωτα μερικα πραγματα σε μενα κ τα ανεδειξα!κ αυτα αγαπησαν κ εκεινοι κ ίσως κ περισσότερα!
    Χαθηκε χρονος... ολη η φοιτητικη και μαθητικη ζωη και ενα μεγαλο μερος της νεανικης...σε 3 χρονια θα μαι 30 οπου πλεον θεωρεισαι μεγαλος...οπου οι περισσοτερες γυναικες ειναι καπαρωμενες (εδω και πολυ καιρο βασικα) κι οπου οι ευαισθησιες που με χαρακτηριζουν ως ατομο δεν χωρουν... αστα ρε συ... οκ μου κατσε ετσι και σπαταληθηκε χρονος...μην πατε να με βγαλετε και τζοβενο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    και καθε γυναικα εχει λογο να ειναι οπως ειναι! Και συνηθως αυτος ο λογος εχει @@!
    Ενω οι αντρες ειπανε μια μερα να κανουν ολα αυτα για πλακα... ναι ρε...κι εγω πλακα κανω...τον χαβαλε μου...:D :D :D :D

Member
    ωραία..έχεις δίκιο...εχεις απολυτο δίκιο..μια είναι η λύση...και η πιο ευκολη φυσικά! κλείσε πορτες και πατζουρια, πάρε μια δορυφορική τηλεόραση, και το τηλέφωνο αγκαλιά για ντελίβερι και βγάλε την έτσι για το υπολοιπο της ζωής σου...αλλωστε ποσα σου έμειναν ακόμη;; 30-40 ψωροχρονάκια;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    σε ευχαριστω θερμα.
    Με συγχωρεις αν σε προσεβαλλα αλλα πρεπει λιγο μια φορα οι γυναικες να μπειτε στη θεση των αντρων...και ποσο σκληρος ειναι ο ανταγωνισμος που προκαλουν οι γυναικες... ειναι παρα πολλα τα παραδειγματα εκει εξω (ιδιαιτερα στην γεννια τη δικια μου και στον τοπο που ζω - γιατι τωρα τα πραγματα ειναι απειρως πιο νορμαλ) Εχω φιλους με πολλα θεματα σε χειροτερη φαση απο μενα... κι οταν τους βλεπω να γινονται θυματα μιας ωραιας κοπελας που το εκμεταλλευται γινομαι θηριο! Γιατι ξερω οτι το παιρνουν πανω τους και βαρανε στο ψαχνο...

Senior Member
    Οτι εχω πει το στηριζω σε γεγονοτα...αλλα βεβαιως εχω παραδεχτει 100 φορες οτι τα λεω κι απο φορτιση... ποτε δεν γυριζω ομως να αστειευτω με τα θεματα αυτα... η μικρη η παρθενα που την αφησα πριν ειναι αργα, ενω θα μπορουσα να την εκμεταλλευτω τωρα κολλησε μαζι μου και μου στελνει ερωτοτραγουδα στο facebook...τι να κανω δλδ? να ανοιξω να γελαω με τα μικρα τα ηλιθια τα κολλημενα??

Οτι και να μου λες εμενα μου φαινεται καπως οταν κοροιδευουν τετοιυς αντρες..γιατι ξερω απο πρωτο χερι τι θα πει απογνωση...και ξερω καλα η συσσωρευμενη αγαμια που οδηγει...κι αν εγω ειπα χαρακτηρισμους για τις γυναικες δεν σου δινει καποιο αλοθι να λες εσω για τους αντρες... επειδη δλδ εγω ειμαι μαλακας και βριζω ανευ λογου τις γυναικες πρεπει να γινεις κι εσυ? εσενα ποια η δικαιολογια σου?
    Ναι τζιμ. Για ολα φταινε οι γυναικες. ΟΙ αντρες ειναι αγιοι, Οι γυναικες ειναι τυχερες τα εχουν ολα ευκολα. Οι αντρες πονανε και υποφερουν και δεν εχουν τπτ! Αμα τα πσιτευεις αυτα εισαι για δεσιμο! Αυτη ειναι η δικαιολογια μου! Σε τσιγκλαω μπας και ξυπνησεις! Και εγω οτι λεω το στηριζω σε γεγονοτα και το λεω με συναισθηματικη φορτιση, γιατι καταφερες και μου εσπασες τα νευρα!

Senior Member
    Εγω εχω βαρεθει να βλεπω τι κολλητες μου να γινονται θυματα ωραιων φουσκωμενων πλην πανηληθιων αρσενικων. Αλλα δε λεω οτι ολοι οι αντρες ειναι ετσι! Ουτε οτι φταινε αυτοι! Λεω κι οτι οι φιλες μου εχουν θεμα που κοιτανε αυτους τους αντρες του προβληματικους αντι να κοιτανε τους σωστους αντρες, γιατι κι αυτοι υπαρχουν, οπως εχουν κι οι δικοι σου φιλοι θεματα που κοιτανε τις βλαμμενες κι οχι τις σωστες. Γιατι ναι οι ωραιες ψωνιζονται και ειναι βλαμμενες σε μεγαλο ποσοστο, οπως και οι ωραιοι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by tirogaridaki View Post
    ωραία..έχεις δίκιο...εχεις απολυτο δίκιο..μια είναι η λύση...και η πιο ευκολη φυσικά! κλείσε πορτες και πατζουρια, πάρε μια δορυφορική τηλεόραση, και το τηλέφωνο αγκαλιά για ντελίβερι και βγάλε την έτσι για το υπολοιπο της ζωής σου...αλλωστε ποσα σου έμειναν ακόμη;; 30-40 ψωροχρονάκια;;;
    Δεν ειπα αυτο...

Αλλα οπως και να χει 19 δεν ειμαι...γιατι ολη ολη ολη αυτη η κουβεντα που γινεται τωρα, τοτε ηταν η νορμαλ ηλικια να ειχε γινει... Γιατι τωρα που κοιταω πισω συνεχιζω να απορω...τι στο διαολο με κρατουσε?? τι???

Επισης αυτο για την ομοφυλοφιλια που εθιξες ειναι γιατι βρισκω το γκει πορνο ερεθιστικο αλλα και γιατι υπαρχουν αγορια που τα χω βρει ελκυστικα...χωρις αυτο να μειωνει ή να επηρεαζει την επιθυμια μου για γυναικες... το αντιθετο συμβαινει...οταν εχω μπει σε μουντ αναπαραγωγης για γυναικα (για να το θεσω πολιτισμενα) δεν βρισκω τα αγορια ελκυστικα...