Πανικούλα θα μου λείψεις - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 210
    Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    παρε το νημα απο την αρχη και μαζεψε ολες τις βρισιες σε ενα ποστ...να δουμε (μην ξεχασεις και τις δικες σου ε? Σωστες δουλειες:) ) Μετα θα τις ζυγισουμε:)

Ελα ρε white συμβουλες βλεπω απο τους περισσοτερους\ , δεν βλεπω βρισιδι , προσπαθουν να σου δωσουν μια καινουρια οπτικη γωνια των πραγματων.
    Κηπ τι λες; Ίσως σε αυτό το νήμα δεν ήταν πολλές οι βρισιές ή προτροπές του τύπου αφήστε την δεν παίρνει από λόγια που ειπώθηκε και αυτό ενώ εγώ εξηγούσα αλλά δεν ήξερε να απολογηθεί, στα περισσότερα τα άλλα που έχω ανοίξει με προβληματισμούς παρόμοιους γίνεται ο χαμός! Όπως στο σημερινό!!

Banned
    Quote Originally Posted by claire View Post
    α γεια σου ρε συ παντ, αυτό ήθελα να ρωτήσω. όλα αυτά μπορεί να είναι αποτέλεσμα της ασθένειας?

εγώ πάντως ομολογώ ότι δεν θα είχα την υπομονή να διαχειρίζομαι ένα άτομο με αυτό το θέμα. δεν ξέρω, δεν είμαι και ψυχιάτρος, δεν ξέρω ποιος είναι ο σωστός τρόπος.
    Ποιά υπομονή βρε κλερ; Καλά στραβοί είσαστε όλοι σας; Πήγαινε στο θέμα που κλειδώθηκε και δες τι ειπώθηκε εκεί, αφού ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ!!!!!!! Για ποιό λόγο άραγε; Επειδή εγώ φανταζόμουν ότι με βρίζανε; Το διάβασες από την αρχή ή έτσι τα λες; Ποιός πρέπει να χει λοιπόν την υπομονή εγώ που είμαι ακόμα μαζί σας ή αυτοί που ξέσπαγαν σε μένα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Ποιά υπομονή βρε κλερ; Καλά στραβοί είσαστε όλοι σας; Πήγαινε στο θέμα που κλειδώθηκε και δες τι ειπώθηκε εκεί, αφού ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ!!!!!!! Για ποιό λόγο άραγε; Επειδή εγώ φανταζόμουν ότι με βρίζανε; Το διάβασες από την αρχή ή έτσι τα λες; Ποιός πρέπει να χει λοιπόν την υπομονή εγώ που είμαι ακόμα μαζί σας ή αυτοί που ξέσπαγαν σε μένα;
    σίγουρα όχι εσύ. τι να πω? δεν μπορώ να πω ψέματα...

Senior Member
    α γεια σου ρε συ παντ, αυτό ήθελα να ρωτήσω. όλα αυτά μπορεί να είναι αποτέλεσμα της ασθένειας?

εγώ πάντως ομολογώ ότι δεν θα είχα την υπομονή να διαχειρίζομαι ένα άτομο με αυτό το θέμα. δεν ξέρω, δεν είμαι και ψυχιάτρος, δεν ξέρω ποιος είναι ο σωστός τρόπος.
    Ξερεις τι λενε εχεις τον ανθρωπο απεναντι και οχι την ασθενεια , αυτος ειναι ο σωστος τροπος. Και εγω ασθενης ειμαι...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Οχι δεν σκεφτηκαμε κατι τετοιο...μπορεις καλλιστα να πεις την γνωμη σου. Εννοεις δηλαδη οτι την βριζουμε τοση ωρα ή οτι ειναι καχυποπτη για εξηγησε μας?
    ελα ρε κιπ ενοοω οτι καπου αντιλαμβανεται λαθοσ τα ερεθισματα οταν διαφωνει καποιοσ μαζι τησ και λεω οτι ειναι απο την ψυχωση να ερμηνευεισ λαθοσ την πραγματικοτητα και επισησ αμα μιλησεισ μαζι τησ οταν καποιοσ λεει κατι γενικα για καποιον νομιζει οτι το λενε γι αυτην πραγμα που κ εσυ κ εγω ξερουμε οτι ειναι απο την ψυχωση κ εσυ το εχεισ κ εγω το εχω οχι σε τετοιο βαθμο αλλα το εχουμε οπωσ και την εγωκεντρικοτητα αφου νομιζουμε οτι ολοι προσπαθουν να μασ κανουν κακο τα αλλα ειναι οπωσ σου ειπα επειδη πληγωνεται απο καποιεσ καταστασεισ κανει απλοποιησεισ ωσ αμυνα τα τσουβαλιαζει ολα δηλαδη τα βαζει σε ενα κουτι και δεν το αγγιζει

Banned
    σίγουρα όχι εσύ. τι να πω? δεν μπορώ να πω ψέματα...
    Οκ, να βάλουμε όλους να αρχίσουν να σε βρίζουν τότε και να μην σε αφήνουμε να λες ότι είναι όλοι κακοί, γιατί δεν θα σε κάνουμε παρέα. Θες;;;;;;;

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Lou!; 19-03-2011 at 18:04.

Senior Member
    θα συμφωνησω και εγω οτι το πιο ασχημο πραγμα ειναι η ακυρωση <<νταξει δεν καταλαβαινει,δεν παιρνει απο λογια κ.α>>.Νομιζω παλι οτι οκαθε ανθρωπος εχει το δικο τοθ τροπο να αντιλαμβανεται τα πραγματα και πολλες φορες δεν συναδει με των αλλων και εκει ερχονται οι παρεξηγησεις και οι καυγαδες.Ειναι δεν εχω την υπομονη να πω αυτο που θελω και να το εξηγησω και επειδη ο αλλος ανθρωπος δεν το αντιλαμβανεται οπως εμεις θελουμε συνηθως τον ακυρωνουμε συνηθως λεω και δεν στοχοποιω κανεναν κανω μια διαπιστωση και παρατηρηση και απο εμενα το κανω και εγω αυτο......επισης καμια φορα φοραμε τον μανδυα του σουπερμαν και παμε να σωσουμε τον αλλον χωρις να μας το εχει ζητησει...κανω μια προχειρη αυτοκριτικη του τι κανω εγω..........................

Senior Member
    Quote Originally Posted by pad View Post
    ελα ρε κιπ ενοοω οτι καπου αντιλαμβανεται λαθοσ τα ερεθισματα οταν διαφωνει καποιοσ μαζι τησ και λεω οτι ειναι απο την ψυχωση να ερμηνευεισ λαθοσ την πραγματικοτητα και επισησ αμα μιλησεισ μαζι τησ οταν καποιοσ λεει κατι γενικα για καποιον νομιζει οτι το λενε γι αυτην πραγμα που κ εσυ κ εγω ξερουμε οτι ειναι απο την ψυχωση κ εσυ το εχεισ κ εγω το εχω οχι σε τετοιο βαθμο αλλα το εχουμε οπωσ και την εγωκεντρικοτητα αφου νομιζουμε οτι ολοι προσπαθουν να μασ κανουν κακο τα αλλα ειναι οπωσ σου ειπα επειδη πληγωνεται απο καποιεσ καταστασεισ κανει απλοποιησεισ ωσ αμυνα τα τσουβαλιαζει ολα δηλαδη τα βαζει σε ενα κουτι και δεν το αγγιζει
    Εαν συναντησεις εναν ανθρωπο καχυποπτο και δεν σου εχει πει τιποτα περι ψυχωσης , θα τον θεωρησεις ψυχωτικο?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    θα συμφωνησω και εγω οτι το πιο ασχημο πραγμα ειναι η ακυρωση <<νταξει δεν καταλαβαινει,δεν παιρνει απο λογια κ.α>>.Νομιζω παλι οτι οκαθε ανθρωπος εχει το δικο τοθ τροπο να αντιλαμβανεται τα πραγματα και πολλες φορες δεν συναδει με των αλλων και εκει ερχονται οι παρεξηγησεις και οι καυγαδες.Ειναι δεν εχω την υπομονη να πω αυτο που θελω και να το εξηγησω και επειδη ο αλλος ανθρωπος δεν το αντιλαμβανεται οπως εμεις θελουμε συνηθως τον ακυρωνουμε συνηθως λεω και δεν στοχοποιω κανεναν κανω μια διαπιστωση και παρατηρηση και απο εμενα το κανω και εγω αυτο......επισης καμια φορα φοραμε τον μανδυα του σουπερμαν και παμε να σωσουμε τον αλλον χωρις να μας το εχει ζητησει...κανω μια προχειρη αυτοκριτικη του τι κανω εγω..........................
    Γιατί κακό είναι άνεμος να γίνεσαι σούπερμαν; Καλό είναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    Ετσι ειναι ανεμε και εγω δεν αισθανομαι καλα οταν δινω συνεχεια συμβουλες.

Banned
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης..
    "Συνήθως το άτομο δεν είναι ψυχωτικό. Αν επισυμβεί ψύχωση συνήθως είναι της μορφής της Βραχείας Ψυχωτικής Διαταραχής, της Μείζονος Καταθλιπτικής Διαταραχής Με Ψυχωτικά Στοιχεία ή με μορφή παροδικών ψυχωτικών συμπτωμάτων"

Αυτό σου λέει κάτι; Όσο για το ότι μου φερόσαστε λάθος, εννοείται. Σε ποιόν αρέσει να του επιτίθονται και να τον ακυρώνουν που λέει και ο άνεμος;

Senior Member
    Εαν συναντησεις εναν ανθρωπο καχυποπτο και δεν σου εχει πει τιποτα περι ψυχωσης , θα τον θεωρησεις ψυχωτικο?
    θα τον θεωρησω οτι αμα τον ζορισουνε θα γινει ναι κι εγω ετσι ημουν πριν γινω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    [το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης..

Βρες και εμενα lou!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pad View Post
    θα τον θεωρησω οτι αμα τον ζορισουνε θα γινει ναι κι εγω ετσι ημουν πριν γινω
    Δεν νομιζω , μπορεις να στηριξεις αυτο που λες με επιστημονικο αρθρο , οτι θα γινει ψυχωτικος εαν το ζορισουνε? Αλλο το συμπτωμα χαιρω πολυ ,εαν νομιζεις πχ οτι σε κατασκοπευει ολοκληρος δορυφορος για παραδειγμα και υπαρχει μια τεραστια συνομωσια σιγουρα εισαι καχυποπτος αφου δεν πιστευεις κανεναν λολ.

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast