με αφησε για αλλη.. - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 21 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 303
  1. #91
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    135
    Quote Originally Posted by eutuxia View Post
    Ολα οσα γραφεις μου θυμιζουν την τελευταια μου σχεση....τρια χρονια, δουλευε νυχτα, ειχε απατησει ολες του τις πρωην.....ελεγε οτι με μενα ειναι διαφορετικα! ζουσαμε μαζι, τον αγαπουσα πολυ! καποια στιγμη λογω δουλειας αλλαξα πολη, αλλα κ παλι βλεπομασταν συνεχεια κ καναμε σχεδια για το μελλον! ενα ωραιο πρωι μου ξεφουρνισε οτι δεν ειναι καλα, θελει χρονο κτλ κτλ.... εκλαψα, παρακαλεσα, εκανα υπομονη...αυτος με ειχε στο περιμενε...κ ενω εγω ενιωθα οτι ειχε καταρρευσει το συμπαν αυτος σαν να μην τρεχει τιποτα! καποια στιγμη μετα απο 2 μηνες ταλαιπωριας εμαθα οτι ηταν με αλλη!!! και ενω ημουν εντελως σιγουρη κ με αποδειξεις τον συναντησα μια τελευταια φορα, τον ρωτησα αν ειναι με αυτη την κοπελα κ μου ειπε οχι βεβαια, τι ειναι αυτα που λες...........οπως καταλαβαινεις εκει τρελαθηκα! γιατι αυτο μου εδειξε οτι οχι μονο δε με αγαπουσε αλλα ουτε καν με σεβοταν αρκετα για να μου πει την αληθεια! παρεπιπτοντως η αλλη αντικειμενικα κατωτερη απο καθε αποψη! μετα απο αυτο εξαφανιστηκα κ περιττο να σου πω οτι τρελαθηκε! αλλα πλεον δεν ειχε καμια σημασια...ακομα ειναι μαζι της κ μου στελνει μηνυματα οτι με αγαπαει κ ιστοριες...ξερεις ομως τι καταλαβα? το μονο που τον ενδιαφερει, κ αυτον κ τους ομοιους του, ειναι η επιβεβαιωση του τεραστιου εγω του! και πολυ αμφιβαλλω αν θα μπορεσει ποτε να κανει μια βαθεια σχεση, ειναι πολυ ερωτευμενος με την παρτη του! καταλαβαινω τι περνας, γιατι κι εγω ενιωθα ετσι για πολυ καιρο...σαν να εχασα την οικογενεια μου...και ακομα καποιες φορες φοβαμαι οτι αυτη η εμπειρια με εχει σημαδεψει! αλλα οσο περναει ο καιρος θα δεις οτι σιγα σιγα θα νιωθεις καλυτερα κ η σκεψη του θα ποναει ολο και λιγοτερο!!! και καποια στιγμη θα μπορεσεις να τον δεις καθαρα κ θα καταλαβεις οτι δεν σου ταιριαζει! οσο για το αν θα βρεις καποιον που να νιωθεις το ιδιο, ειμαι σιγουρη γι αυτο, κ μαλιστα η επομενη σχεση σου θα ειναι καλυτερη κ πιο ουσιαστικη γιατι μεσα απο μια τετοια εμπειρια μπορει να πληγωνομαστε πολυ αλλα ταυτοχρονα μαθαινουμε καλυτερα τον εαυτο μας κ τα θελω μας!
    μηπως μιλαμε για το ιδιο ατομο? απιστευτη συμπτωση. χτες ημασταν μαζι παλι, καναμε σεξ μετα απο πολυ καιρο. ηταν παλι τρυφερος μαζι μου,με εχει τρελανει. το πρωι σηκωθηκε κι εφυγε στην πολη του. μετα απο αυτο το στομαχι μου εχει διαλυθει εντελως σηκωθηκα και ξερνουσα.κι επειδη δεν τρωω τιποτα,ξερναω μονο υγρα. πειτε μου τι να κανω τουλαχιστον με το στομαχι μου.υπαρχουν καποια χαπια?η να κανω κατι να παθω αμνησια να μην σκεφτομαι. καταλαβαινω οτι εχω κανει κι εγω λαθη.τον ειχα πολυ καιρο γραμμενο, δεν τον επαιρνα τηλεφωνο,με επαιρνε παντα αυτος.τον θεωρουσα δεδομενο. και στην αρχη της σχεσης μας αυτος με κυνηγουσε,εγω το ειχα δει πιο επιπολαια.ισως να με εκδικεται τωρα.αλλα με εχει 1 μηνα στο περιμενε ουτε αυτος ξερει τι θελει προφανως.

  2. #92
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,605
    Quote Originally Posted by katestrammeni View Post
    μηπως μιλαμε για το ιδιο ατομο? απιστευτη συμπτωση. χτες ημασταν μαζι παλι, καναμε σεξ μετα απο πολυ καιρο. ηταν παλι τρυφερος μαζι μου,με εχει τρελανει. το πρωι σηκωθηκε κι εφυγε στην πολη του. μετα απο αυτο το στομαχι μου εχει διαλυθει εντελως σηκωθηκα και ξερνουσα.κι επειδη δεν τρωω τιποτα,ξερναω μονο υγρα. πειτε μου τι να κανω τουλαχιστον με το στομαχι μου.υπαρχουν καποια χαπια?η να κανω κατι να παθω αμνησια να μην σκεφτομαι. καταλαβαινω οτι εχω κανει κι εγω λαθη.τον ειχα πολυ καιρο γραμμενο, δεν τον επαιρνα τηλεφωνο,με επαιρνε παντα αυτος.τον θεωρουσα δεδομενο. και στην αρχη της σχεσης μας αυτος με κυνηγουσε,εγω το ειχα δει πιο επιπολαια.ισως να με εκδικεται τωρα.αλλα με εχει 1 μηνα στο περιμενε ουτε αυτος ξερει τι θελει προφανως.
    Εμ, και σένα τα θέλει ο κώλος σου!

  3. #93
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    421
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post


    Καημένα κορίτσια, ερωτεύεστε αντρες οι οποίοι ξέρουν τον τρόπο να σας ενθουσιάζουν και να σας κανουν να τους ερωτευτείτε. Σας ελκύει η ωραία τους εμφάνιση και συμπεριφορά τους την οποία κατευθύνουν στο να σας προσφέρει αίσθηση ασφάλειας, εμπιστοσύνης και αγάπης. Καταφέρνουν έντεχνα να σας μπάσουν αυτή τη ψευδαισθηση μέσα στην οποία στη συνέχεια ζήτε, από την οποία (ψευδαίσθηση) πηγάζει ο μεγάλος σας έρωτας προς αυτούς. Με την πάροδο του χρόνου, αφού τους έχετε ήδη ερωτευτεί αρχίζουν να φαίνονται στον ορίζοντα οι πρώτες αρνητικές ενδείξεις, όπως απιστία. Εντούτοις στο μεγάλο σας έρωτα τις προσπερνάτε ή αυτουποβάλλετε ότι είναι ψεμα, ότι είναι πιστός και ότι είστε σεις η γυναίκα της ζωής του. Όταν όμως ρθειτε πρόσωπο με πρόσωπο με την απιστία και μετά, μεσα από χιλιες δυο καλές δικαιολογιες στην απόρριψη σας και μετά στο χωρισμό πληγώνεστε, νοιώθετε δίκαια προδομένς και στο τέλος ανακαλύπτετε ότι δεν ταιριάζατε μαζί τους.

    Αναζητούσατε δηλαδή την ασφάλεια, την αγάπη και την εμπιστοσύνη, αυτά δηλαδή που θα σας έκαναν αληθινά ευτυχισμένες, σε λάθος πρόσωπα. Σε πρόσωπα που είχαν στο νου τους άλλα, διαφορετικά απ αυτά που ψάχνατε εσείς. Και αυτό αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα.

    Μακάρι να ήμασταν όλοι οι άντρες έτσι.Αυτούς κυνηγάνε όλες σαν τρελές.Έχεις δει ποτέ γυναίκα να κόβει φλέβες για άντρα που δεν τις βλέπει σαν αντικείμενα;Εγώ μαζί του είμαι,πολύ καλά της κάνει.

  4. #94
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    25,297
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ίσως δεν το διευκρίνησα. Όταν λέω «παρασυρόμαστε από ενθουσιασμό» εννοώ από τις αρλουμπες, το ωραίο επικοινωνιακό ύφος, τα ψέματα του καθενος που παρουσιάζει τον εαυτό του σπουδαίο, που ξερει να διεγείρει τα γυναικεία συναισθήματα για να κανει καποια να τον ακολουθήσει και να τον αγαπήσει. Αυτό το είδος ενθουσιασμού εννοώ!! Δεν εννοώ τον ωραίο ενθουσιασμό, τον έντονο ενθουσιασμό που δινεσαι ψυχη και σωμα, τις ατέλειωτες ωρες αγκαλιάς, τον έρωτα, που ακολουθούν μια ωραία γνωριμία.Συμφωνούμε;
    συμφωνουμε στο κομματι που λεει "ωραιος ο ενθουσιασμος σε μια νεα σχεση"
    εκει που διαφωνουμε, ειναι στην εντυπωση σου οτι οι γυναικες κερδιζονται με αρλουμπες και ψεματα.
    δεν λεω οτι δεν υπαρχουν παπαρολογοι και ψευτες , λεω οπμως οτι οι γυναικες κερδιζονται με καλη ερωτικη χημεια, με γοητευτικους και αισθησιακους ανδρες, σιγουρους για τον εαυτο τους, πνευματωδεις, τρυφερους, ευαισθητους, δυναμικους , καλους εραστες και μερικα ακομα χαρακτηριστικα κατα περιπτωση.
    ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥς τυχαινει να ειναι και ψευτες συν τοις αλλοις, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ που κερδιζει τις γυναικες. ειναι απλα μια παραπλευρη απωλεια.

    μην ξεχνας ομως, οτι υπαρχουν και καθολου γοητευτικοι , καθολου ανετοι, καθολου ερωτικοι η πνευματωδεις ανδρες, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ να ειναι ψευτες και παπαρολογοι.δεν ειναι προνομιο των αδιαφορων ανδρων η ειλικρινεια.....καθε αλλο...

  5. #95
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    home which home
    Posts
    2,326
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Να απαντάς στην ουσία αυτού που γραφω και όχι να γελοιοποιείς. Με τον εαυτό μου ασχολούμε και τον βελτιώνω και δεν χρειάζομαι τις υποδείξεις σου όπως και συ δεν χρειάζεται να δινεις σημασία στις δικές μου αμα δε σου κανουν.
    Στην ουσια απαντησα, κι εσυ εχεις γελοιοποιησει το θεμα αρκετες φορες με τις ανοητες κορασιδες και τα κατακαημενα ανοητα θηλυκα που κοιτανε μονο τα μπρατσα και πεφτουνε στους εκμεταλλευτες που τις πετανε σα στυμενες λεμονοκουπες. Να μην αρχισω να παραθετω μηνυματα!

  6. #96
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    135
    πειτε μου τι να κανω με το στομαχι μου???

  7. #97
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    home which home
    Posts
    2,326
    Το στομαχι ειναι θεμα αγχους καλη μου. Ειναι ενα ψυχοσωματικο. Δεν μπορεις να "χωνεψεις" αυτη την κατασταση, και σαν να θες με αυτον τον τροπο να την αποβαλλεις απο μεσα σου. Οποτε αν θες να κανεις κατι για το στομαχι σου πρεπει να κανεις κατι για τη διαθεση σου... Κοιτα τον εαυτο σου, μονο αυτον εχεις, δεν πρεπει να αρρωστησεις... κατι πολυ ομορφο σε περιμενει στο μελλον, γιαυτο δε χρειαζεται να εισαι δυστυχισμενη... Σκεψου οτι με αυτον τον ανθρωπο δεν ταιριαζες, δεν ηταν να ειστε μαζι, μη σκεφτεσαι πραγματα που σε χαλανε, ποσο τελειος και ομορφος ηταν κτλ, να σκεφτεσαι πραγματα που θα σε κανουν να τον ξεπερασεις, οτι δε φερθηκε τιμια, σε κοροιδεψε, ήταν δειλος για να σου πει την αληθεια και αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις αμα σκεφτεις.. Μονο ετσι ξεπερναμε καποιον, βλεπουμε τα θετικα σε εμας, και τα αρνητικα σε αυτον!

  8. #98
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    135
    πως να τον ξεπερασω οταν με παιρνει καθε μερα τηλεφωνο? μου δινει ελπιδες. ταχα λεει με βλεπει φιλικα και θελει να μιλαμε. ελεος. τον βριζω και δεν καταλαβαινει. του λεω αν με βλεπεις φιλικα απλα μην με ξαναενοχλησεις. δεν καταλαβαινει. κι αυτο εμενα με αρρωσταινει!!

  9. #99
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,605
    Τι φιλικά και κουραφέξαλα, αφού τις προάλλες είπες ότι κοιμηθήκατε μαζί? Παίζει μαζί σου για να τονώνει τον εγωισμό του.
    Πες του ότι δεν σ'ενδιαφέρει σαν φίλος γιατί δεν αξίζει σαν άνθρωπος και μην απαντάς στα τηλέφωνα.

  10. #100
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    home which home
    Posts
    2,326
    Mην απαντας το τηλεφωνο! Αλλαξε νουμερο, μην απαντας!!!!!

  11. #101
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,605
    Και να σου πω και κάτι άλλο. Λίγο εγωισμό δεν έχεις? Σου λέει ότι σε βλέπει φιλικά, ότι του τελείωσε το ερωτικό και κάθεσαι?
    Όταν ένας άντρας σου λέει ότι θέλει να είστε φίλοι -που πηδιούνται πού και πού- το κάνει για να σ' έχει καβάντζα. Όταν λοιπόν ξεμένει, έρχεται σε σένα. Σ΄αρέσει να παίζεις αυτό το ρόλο? Σου φτάνουν τα ψίχουλά του?

  12. #102
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    135
    αν εχει ερωτευτει καποια αλλη γιατι να συνανταει και εμενα? και γιατι να μου λεει οτι δεν εχει αλλη? τι εχει σε αυτο το βρωμομυαλο του? με παιδευει. μακαρι να γνωρισω καποιον αλλο και να τον ξεπερασω συντομα!

  13. #103
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    374
    Quote Originally Posted by katestrammeni View Post
    αν εχει ερωτευτει καποια αλλη γιατι να συνανταει και εμενα? και γιατι να μου λεει οτι δεν εχει αλλη?
    Στην περιπτωση που σε θελει για καβατζα γιατι να σου πει οτι εχει και καποια αλλη? Δε νομιζεις οτι συγκρουονται αυτα τα δυο?

  14. #104
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    25,297
    Quote Originally Posted by katestrammeni View Post
    αν εχει ερωτευτει καποια αλλη γιατι να συνανταει και εμενα? και γιατι να μου λεει οτι δεν εχει αλλη? τι εχει σε αυτο το βρωμομυαλο του? με παιδευει. μακαρι να γνωρισω καποιον αλλο και να τον ξεπερασω συντομα!
    δεν ξερουμε καν αν η "αλλη" ανταποκρινεται οπως θα ηθελε.
    ο τυπος μπορει να δυσκολευεται με την αλλη και να χρειαζεται ενα οικειο, φιλικο προσωπο που ειναι τρελλο και παλαβο γι αυτον, οτι μαλακια και να κανει, να τον παρακαλαει και να τον υπομενει και να του λεει ποσο πολυ τον αγαπαει και ποσο ωραιος ειναι....
    γιατι να μην το κανει λοιπον?????

    το θεμα ειναι ΕΣΥ γιατι το κανεις?
    αν παιρνει καθημερινα τηλεφωνο, ενας λογος παραπανω καλη μου.
    κλειστο του το στα μουτρα και σταματα τις ερωτησεις.
    οσο του κανεις ερωτησεις που εχουν αυτονοητη απαντηση, θα παιρνεις ηλιθιες απαντησεις και η ζωη θα συνεχιζεται..
    αστον να παιρνει μονος του και να αναρωτιεται αν ξυπνησαν οι δουλοι...

  15. #105
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,605
    Quote Originally Posted by katestrammeni View Post
    αν εχει ερωτευτει καποια αλλη γιατι να συνανταει και εμενα? και γιατι να μου λεει οτι δεν εχει αλλη? τι εχει σε αυτο το βρωμομυαλο του? με παιδευει. μακαρι να γνωρισω καποιον αλλο και να τον ξεπερασω συντομα!
    Και ποιος σου είπε ότι έχει ερωτευτεί την άλλη? Πιθανόν και μαζί της να κάνει ό,τι και με σένα. Προφανώς με καμία δεν είναι ερωτευμένος.

Page 7 of 21 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast

Similar Threads

  1. θεμα......αφησε μου περιθωρια........
    By αλίκη! in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 17
    Last Post: 07-02-2013, 09:25
  2. Με αφησε ενω ετοιμαζομασταν για Γαμο
    By alfapark2001 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 131
    Last Post: 17-02-2012, 19:07
  3. Replies: 113
    Last Post: 01-05-2011, 16:23
  4. Άλλη μια φορά.
    By knoulp in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 39
    Last Post: 09-07-2010, 09:59
  5. Άλλη μια ιστορία
    By brainguard in forum Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια
    Replies: 8
    Last Post: 14-02-2008, 19:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •