Results 1,201 to 1,215 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
31-03-2011, 21:24 #1201
Δηλαδη αν ο μενγκελε πριν τα "πειραματα" του εγραφε τις σκεψεις του σε ενα φορουμ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ, θα επρεπε να του διναμε συγχαρητηρια για την ειλικρινεια και τον αυθορμητισμο του...
ο μονος λογος που δεν σε απαξιωνω, ειναι οτι ειμαι σχεδον σιγουρη οτι οταν γραφεις τετοιες @@ριες, το κανεις μονο για να κερδισεις λιγη προσοχη (μιας που δεν καταφερες να κανεις καμια σοβαρη επιστημονικη ανακαλυψη και να την κερδισεις ιν ε γκουντ γουει...)
- 31-03-2011, 22:07 #1202
βαριεμαι να ρθω σε αντιπαραθεση για ενα τοσο γελοιο θεμα, οπως και για οτιδηποτε πολιτικο ή θρησκευτικο. οτι κι αν πουμε, δεν αλλαζει κατι, κι ο καθενας εχει τις αποψεις του.
αμα διαβαζες και λιγο παρακατω το επομενο ποστ, θα καταλαβαινες με ποιον αηδιασα και γιατι εγραψα οτι εγραψα.
αν και ανηκουν στο παρελθον (και τα παλια τα χρονια ηταν λιγακι πιο αθωα τα πραγματα, οι μαυροι δεν ειχαν ψωνιστει τοσο οσο σημερα), οι ανθρωποι αυτοι που αναφερεις εκτος του οτι ηταν αθλητες, θα μπορουσαμε να πουμε ηταν και προτυπα (αλλιως δε θα εμεναν στην ιστορια και δε θα μου τους ανεφερες τωρα) γι'αυτα που εκαναν. κι εγω μικρος οταν επαιζα μπασκετ κι ασχολιομουν με το Ν.Β.Α. θαυμαζα τον Michael Jordan πχ ή τον Shaquille O'Neal, αλλα μεχρι εκει. τον Σισε για ποιον ακριβως λογο μπορει να τον θαυμασει καποιος τωρα, που τον αναπαραγαγουν τοσο πολυ λες και ειναι κανας σουπερσταρ κι εχει προσφερει στην ανθρωποτητα και ειδικα στην Ελλαδα ? για τη φουστα που φοραει και το ολο γκεϊ συνολακι του, που δεχτηκε να διαφημισει καποιο προϊον ή που εφτασε μεχρι και τη πασαρελα ? ειλικρινα δε καταλαβαινω προς τι ολη αυτη η λατρεια του ξαφνικα, απλα επειδη ειναι μαυρος και προκαλει.
γιατι θα πρεπε να γραψει κατι ψευτικο ? ε δε τη καταλαβαινω και δε μπορω να τη δεχτω αυτη την υποκρισια! οτι ειναι ασχημο και μας βρωμαει το κρυβουμε, και πρεπει να ζουμε στον δηθεν τελειο ονειροκοσμο που θελουν ορισμενοι να ζουμε!
απαξιωσε με και κατηγγειλε με και στη safeline παλι, αν νιωθεις πως αυτο χρειαζεται. μονο απαντησε που ακριβως μου χρησιμευει το να γραψω κατι επιτηδες, ετσι ωστε να κερδισω λιγο τη προσοχη σας ? seriously, για τοσο καραγκιοζη με περνας για να χαιρομαι με το να ασχολουνται ολοι εδω με μενα, να με βριζουν και να με σχολιαζουν αρνητικα ? θα ανοιγα καινουργιο τοπικ αν ηθελα τη προσοχη σας, και θα εγραφα εκει οτι δε γουσταρω τους μαυρους, κι ενα σωρο αλλα πραγματα χειροτερα. απλα τη σκεψη μου εγραψα ΚΑΙ σημερα, οπως εκανα και χτες και προχτες. αν βγηκε καφριλα, δε το εκανα επιτηδες, και οπως ειδες ζητησα και συγνωμη πισω.
παρολ'αυτα πεσμου να σε κανω ignore κι εσενα, και κανε με κι εσυ, αν σου τραβαω τοσο τη προσοχη...
31-03-2011, 22:11 #1203
-----------------------------!!!!!!!!!!
Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.
31-03-2011, 22:22 #1204
σκεφτομαι συνεχεια "ειμαι καλα" ..μου κανω πλυση εγκεφαλου :D
:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
31-03-2011, 22:36 #1205
31-03-2011, 22:45 #1206
οκ εχω τη χειροτερη εντυπωση για τον εαυτο μου. με το να γραφω κατι εδω και να με βριζουν ολοι, γινομαι καλυτερα ? δλδ μου ειναι πολυ χρησιμο στη ζωη μου, το να με βριζουν καποιοι αγνωστοι εδω σε ενα φορουμ, ετσι ?
νομιζω ειχε ξαναναφερθει και στο παρελθον, οτι μαλλον φταιει ο τροπος που σκεφτομαι και εκφραζομαι. δε κοιταζω να γραψω κατι να φανω κακος, γιατι δε με νοιαζει καν πως θα το παρει ο αλλος (κι οπως βλεπεις δε καθομαι καν να ασχοληθω με τον καθενα εδω μεσα). αν με ενοιαζε, θα ημουν πιο προσεκτικος απο τοτε που εγινε εκεινο το θεμα με τους βασανισμους και τους serial killers...
ignore για να μη βλεπεις τα καραγκιοζιλικια λοιπον, γιατι οτιδηποτε δεν ειναι καθως πρεπει και γραφεται αυθορμητα, μετραει για καραγκιοζιλικι.
τελος για να μη χανουμε το χρονο μας.
τα λεγαμε.
31-03-2011, 23:17 #1207
31-03-2011, 23:27 #1208
ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΕ:
Σκεφτομαι οτι, αμα καποιος αφιερωσει τη ζωη του διαβαζοντας ψυχολογια και φιλοσοφια (Πλατωνα Επικουρο κλπ κλπ) θα φτασει στην εσωτερικη ειρηνη, στην καλυτερη αυτογνωσια, στο νοημα της υπαρξης του, και στην γαληνη.....συμφωνειτε????
31-03-2011, 23:30 #1209
χμμμμμμ
για να δουμε...
σιγουρα εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες απο το να ζει στην αγνοια, αλλα απο την αλλη...
οι καλα διαβασμενοι φιλολογοι -ψυχολογοι και μερικοι αλλοι μελετηροι, το εχουν κανει αυτο που λες.
νομιζεις οτι εχουν φτασει ολοι εκει που λες?
δε νομιζωωωω
31-03-2011, 23:37 #1210
Εγω θελω να το επιχειρησω. Ειμαι 20 χρονων. Αλλα δεν θελω να το κανω με λαθος τροπο. Δεν με ενδιαφερουν τοσο οι γκομενες τα σπορτ αμαξια οι αγωνες ταχυτητες τα αθλητικα και αλλα σχετικα που ισως να απασχολουν ενα μερος (ισως τη πλειοψηφια) των συνομηλικων μου. Δεν θελω απλα να κατεβασω τομους φιλοσοφιας εκατομυριους, και να καταληξω να ψαχνω το..ανυπαρκτο,μπερδεμενος,α γχωμενος, κουβαλωντας απλα γνωσεις αλλων ανθρωπων, χωρις να νιωθω αυτες τις γνωσεις. Για αυτο λεω "με τον σωστο τροπο"....
31-03-2011, 23:42 #1211
01-04-2011, 20:39 #1212
http://www.megavideo.com/?v=QA9HDF0H
αχαχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΑΑΑΑΑ
01-04-2011, 23:30 #1213
Συμφωνω μεν αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα φτασει εκει..αλλα κ να μην φτασει μεσα απο ολη αυτη τη διαδικασια θα εχει αποκομισει πολλα που θα τον ωφελησουν ως ανθρωπο κ θα του ανοιξουν πολλους οριζοντες....κ αυτο ειναι το σημαντικοτερο..αλλωστε "φιλοσοφια σημαινει να βρισκεσαι καθοδον" ειχε πει ο καρλ γιασπερς....
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
01-04-2011, 23:35 #1214
Κι εγω 20 ειμαι!! Κ θελω να το εφαρμοσω ως τροπο ζωης, θελω να το ενταξω στην ζωη μου...πιστευω θα με ωφελησει πολυ...τις γνωσεις δεν αρκει μονο να τις αποκτησεις διαβαζοντας βιβλια..πρεπει να τις κανεις κτημα σου, να τις κατανοησεις , να λειτουργουν ως εφαλτηριο στη ζωη σου γενικοτερα...
Ειναι πολυ σημαντικο κ παρηγορο παντως που παρολο που εισαι 20 σκεφτεσαι ετσι..σπανια σ αυτην την ηλικια σκεφτονται ετσι κ το λεω παρατηρωντας ατομα που συναναστρεφομαι κ τον περιγυρο μου γενικοτερα...." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
01-04-2011, 23:37 #1215
Σκεφτομαι πως κατι καινουργιο κ διαφορετικο με περιμενει, ειναι πολυ κοντα!! Αυτο που πρεπει ομως ειναι να προσπαθησω κι εγω να το φερω κοντα μου!!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία