με αφησε για αλλη.. - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 21 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 303
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    oι ωριμοι ναι ... κ οι υπολοιποι τι κανουν??? αν κ δεν νομιζω να ειναι τοσο θεμα ωριμοτητας η ακομη θεμα των ποσων εμπειριων εχει ζησει καποιος η των ποσων "χαστουκιων" εχει φαει στη ζωη του..ακομη κ οι πιο δυνατοι ανθρωποι που εχουν μαθει να παλευουν κ να ανταπεξερχονται στις εκαστοτε δυσκολιες πολλες φορες λυγιζουν κ αισθανονται ανημποροι να προχωρησουν μπροστα...
    Οι υπόλοιποι περιμένουν να ωριμάσουν!
    Είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα ωριμότητας και εμπειρίας το να ξεπερνάς καταστάσεις, να αντέχεις ματαιώσεις και απορρίψεις, να ξέρεις ότι δεν τελειώνει η ζωή με το τέλος μιας σχέσης. Αν το έχεις ζήσει μία, δυο, τρεις φορές δεν το αντιμετωπίζεις το ίδιο όπως την πρώτη.
    Αυτό δε σημαίνει πως γίνεσαι αναίσθητος ή ότι δεν θα λυγίσεις ή θα ζοριστείς κάποιες φορές. Όμως η αίσθηση (που με τα χρόνια γίνεται σιγουριά) ότι θα το ξεπεράσεις κι αυτό και θα είσαι πάλι καλά ή και καλύτερα από πριν, σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις πιο εύκολα αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Οι υπόλοιποι περιμένουν να ωριμάσουν!
    Είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα ωριμότητας και εμπειρίας το να ξεπερνάς καταστάσεις, να αντέχεις ματαιώσεις και απορρίψεις, να ξέρεις ότι δεν τελειώνει η ζωή με το τέλος μιας σχέσης. Αν το έχεις ζήσει μία, δυο, τρεις φορές δεν το αντιμετωπίζεις το ίδιο όπως την πρώτη.
    Αυτό δε σημαίνει πως γίνεσαι αναίσθητος ή ότι δεν θα λυγίσεις ή θα ζοριστείς κάποιες φορές. Όμως η αίσθηση (που με τα χρόνια γίνεται σιγουριά) ότι θα το ξεπεράσεις κι αυτό και θα είσαι πάλι καλά ή και καλύτερα από πριν, σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις πιο εύκολα αυτές τις δύσκολες στιγμές.
    Eχεις δικιο..Μεσα απο τις καταστασεις που περναμε, τις εμπειριες κ τα βιωματα που αποκταμε (ειτε εχουν θετικη ειτε αρνητικη εκβαση) ωριμαζουμε κ μαθαινουμε την επομενη φορα να διαχειριζομαστε πιο αποτελεσματικα κατι παρομοιο που θα μας τυχει, χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι θα ειναι ευκολο κ ανωδυνο αλλα εχοντας αποκτησει πειρα ειναι πιο ευκολο κ πιθανο να πιστεψουμε στις δυναμεις μας κ οτι μπορουμε να τα βγαλουμε περα...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    και καποιοι αλλοι που εχουν κανει τις απιστευτες μαλακιες στη ζωη τους δεν προκειται να ωριμασουν ποτε. κατι που δε νομιζω πως τους χαλαει.μεσα στην ανωριμοτητα τους ειναι ευτυχισμενοι.

Member
    μακρια απο τους τελευταιους λοιπον!κι ας ειναι ευτυχισμενοι μακρια μας ..

Senior Member
    τιποτα δεν απαλυνει τον πονο μου δυστυχως. το μυαλο παιζει ασχημα παιχνιδια. κανει ασχημες σκεψεις. κι ας μην το θελω. λυπαμαι για την καταντια μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by katestrammeni View Post
    τιποτα δεν απαλυνει τον πονο μου δυστυχως. το μυαλο παιζει ασχημα παιχνιδια. κανει ασχημες σκεψεις. κι ας μην το θελω. λυπαμαι για την καταντια μου.
    αντι να λυπασαι, κανε σχεδια για το μελλον σου.
    ελεγες να απομακρυνθεις.
    εψαξες τπτ για σπουδες η δουλεια?
    ξεκολλα λιγο το μυαλο σου απο τον τυπο. δες τι θα κανεις ΕΣΥ

Senior Member
    σε 10 μερες φευγω απο την πολη θα παω αθηνα,θα μεινω σε μια φιλη μου καποιες μερες και θα ψαξω δουλεια. η αλλη επιλογη μου ειναι να φυγω εξωτερικο,αλλα ενταξει ειναι και δυσκολο.παντως για να καταλαβετε για τι ατομο μιλαμε χτες ημασταν ολη μερα μαζι και ηταν πολυ διαφορετικος απο τις αλλες φορες. προφανως με θελει για καβαντζα αλλα θα με χασει τωρα.ας μεινει με την γκομενιτσα του, να την κερατωνει μια ζωη. περαστικα της.

Member
    αφου κι εμεις το καταλαβαμε κι εσυ το καταλαβες γιατι ξοδευεις ακομη τις μερες σου ΜΑΖΙ ΤΟΥ?????????????????????????

Senior Member
    ειναι απλο,γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο στην ζωη μου σε αυτην την βρωμουπολη. ουτε παρεες,ουτε δουλεια, για αυτο θα φυγω.να κανω μια νεα αρχη μακρυα απο ολους και ολα. ελπιζω μετα απο αυτην την μαυρη περιοδο στη ζωη μου να μου πανε ολα τελεια. γιατι το αξιζω. κι αν θελει ας με ψαξει αυτος.δε νομιζω οτι θα με βρει.

Member
    θα είναι μια πολύ καλή αρχή και όλα θα πάνε καλά :-)! να μη σε νοιάζει τι θα κάνει αυτός αφού φύγεις! είπαμε είναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ αρχή !!!!!

Senior Member
    το κακο ειναι οτι θα με νοιαζει για πολυ καιρο τι κανει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by katestrammeni View Post
    σε 10 μερες φευγω απο την πολη θα παω αθηνα,θα μεινω σε μια φιλη μου καποιες μερες και θα ψαξω δουλεια. η αλλη επιλογη μου ειναι να φυγω εξωτερικο,αλλα ενταξει ειναι και δυσκολο.παντως για να καταλαβετε για τι ατομο μιλαμε χτες ημασταν ολη μερα μαζι και ηταν πολυ διαφορετικος απο τις αλλες φορες. προφανως με θελει για καβαντζα αλλα θα με χασει τωρα.ας μεινει με την γκομενιτσα του, να την κερατωνει μια ζωη. περαστικα της.
    μπραβο! επιτελους!
    να μια ωραια αποφαση!
    κανε λιγη υπομονη και μολις ξεκολλησεις και δεις τα πραγματα οπως ειναι και καταλαβεις σε τι ταλαιπωρια βαζεις τον εαυτο σου χωρις λογο, θα νοιωσεις αλλος ανθρωπος..

Senior Member
    σημερα εκανα παλι κακο στον εαυτο μου. την εψαξα στο φεισμπουκ. μολις βλεπω την φωτογραφια της μου ματωνει η καρδια. γιατι το εκανα αυτο? δεν θελω να την βλεπω.δεν μπορω. αμεσως την συγκρινω με μενα. δεν αντεχω να τους σκεφτομαι μαζι. με πιανει βαρια καταθλιψη και σκεφτομαι την αυτοκτονια. δεν αντεχω ρε παιδια, δεν αντεχω. δεν θελω να τους βλεπω μαζι ευτυχισμενους. φευγω την αλλη κυριακη. αλλα θα γυρισω. γιατι δε νομιζω με την πρωτη να βρω δουλεια στην αθηνα. αν δεν φυγω οριστικα απο αυτον τον σκατοτοπο δεν θα μπορεσω να το ξεπερασω ποτε.

Senior Member
    σταματα παιδακι μου, που "σκεφτεσαι την αυτοκτονια"!!
    αυτο το μαζοχιστικο που εκανες, θα το εκανε ο καθενας, μην ανησυχεις.... το να μπεις να δεις την φωτο της κοπελας...
    το ξερεις οτι σου κανει κακο να ασχολεισαι ομως ασχολεισαι.
    οκ, θελει δυναμη να γυρισεις ετσι απλα την πλατη και να πεις οτι δεν σε νοιαζει με ποια ειναι και τι κανει πλεον.
    ομως ΩΣ ΕΚΕΙ! ο μαζοχισμος- μαζοχισμος, αλλα πρεπει να πας παρακατω!
    εσυ τωρα να δουλεψεις το project "αθηνα". δεν εχει σημασια αν φας τα μουτρα σου η ταλαιπωρηθεις, το οτι θα ψαχτεις και θα προσπαθησεις με κατι εντελως αλλου απο το να ασχολεισαι με τον πρωην, ειναι αρκετο...
    και πες να σου αλλαξουν αυτο το ηλιθιο νικ που σε θυματοποιει! ακου, "κατεστραμενη"!!!

Senior Member
    καλα τα λες, αν δεν προχωρησω ομως δεν θα ξεκολλησω.πλησιαζει ο καιρος που θα φυγω ευχομαι να πανε ολα καλα. ο διπροσωπος μου ειπε κιολας χτες "δεν σ'αφηνω να πας αθηνα". του εχω πει να παει σε ψυχολογο και δεν με ακουει. ειναι εντελως χαμενο το ατομο..

Page 16 of 21 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast