Τι σκέφτεστε; - Page 100
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 100 of 1532 FirstFirst ... 509098991001011021101502006001100 ... LastLast
Results 1,486 to 1,500 of 22967
    Senior Member
    ενα ψυχικο κενο ρουφιχτρα.. κ καμια δυναμη να αντιδρασω

Senior Member
    Σκέφτομαι ένα ποδήλατο, μια εκδρομή, ένα μαγιάτικο στεφάνι, το ποτάμι, πανό, συνθήματα, πορείες, λέξεις στους τοίχους..

Senior Member
    http://iocaste.files.wordpress.com/2...pg?w=408&h=548

Καλή Πρωτομαγιά!

φφφφφυσάω - σκέφτομαι θετικά και κάνω μια ευχή..

Senior Member
    Καλη Πρωτομαγια crazy_diamond!! Κλεινετε ενα χρονο σημερα ε ?? Φανταζομαι πως νιωθεις !!! :) Σκεφτομαι πως περναει τοσο γρηγορα ο καιρος γμτ....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Καλη Πρωτομαγια crazy_diamond!! Κλεινετε ενα χρονο σημερα ε ?? Φανταζομαι πως νιωθεις !!! :) Σκεφτομαι πως περναει τοσο γρηγορα ο καιρος γμτ....
    Hey, Lakry!

Έκανες σήμερα τίποτα πρωτομαγιάτικο; Καμιά πορεία, καμιά εκδρομή;
    Όχι ότι ο καιρός μας ξετρέλανε εδώ στο Βορρά και απ' ότι είδα στο νετ μες τη μπίχλα και την υγρασία θα είμαστε και τις επόμενες μέρες, αλλά τι στο καλό.. Μάης είναι! Πού θα πάει; Θα δούμε και λιακάδες!

Όσο για το χρόνο που ανέφερα.. Σε λίγες μέρες θα είναι ένας χρόνος απ' το θάνατο του πατέρα μου.
    Αυτό εννούσα στο προηγούμενο ποστ. Και έχεις δίκιο. Περνάει γρήγορα ο καιρός.
    Αλλά, όπως είπα.. φφφυσάω και προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ να σκέφτομαι θετικά!

take care, κορίτσι :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Hey, Lakry!

Έκανες σήμερα τίποτα πρωτομαγιάτικο; Καμιά πορεία, καμιά εκδρομή;
    Όχι ότι ο καιρός μας ξετρέλανε εδώ στο Βορρά και απ' ότι είδα στο νετ μες τη μπίχλα και την υγρασία θα είμαστε και τις επόμενες μέρες, αλλά τι στο καλό.. Μάης είναι! Πού θα πάει; Θα δούμε και λιακάδες!

Όσο για το χρόνο που ανέφερα.. Σε λίγες μέρες θα είναι ένας χρόνος απ' το θάνατο του πατέρα μου.
    Αυτό εννούσα στο προηγούμενο ποστ. Και έχεις δίκιο. Περνάει γρήγορα ο καιρός.
    Αλλά, όπως είπα.. φφφυσάω και προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ να σκέφτομαι θετικά!

take care, κορίτσι :)
    Hey, crazy_diamond !! :) Οχι, δεν πηγα πουθενα σημερα σπιτι εκατσα κ σκεφτομουν διαφορα πραγματα ημουν κ λιγακι πιο πεσμενη ειμαι σε φαση αναρρωσης απο μανιακο επεισοδιο λολ...ασε πραγματι χαλια καιρο ειχε κ ετσι θα μας παει μαλλον, ουτε το καταλαβα οτι μπηκε Πρωτομαγια περναει ο καιρος πολυ πολυ γρηγορα....

Σορρυ για το χρονο, το παρερμηνευσα κ νομισα οτι εννοουσες οτι κλεινετε ενα χρονο σχεσης με το αγορι σου....ο,τι να ναι....
    Ευχομαι η μερα αυτη να ειναι οσο πιο ανωδυνη γινεται...
    Κ ειναι πολυ σημαντικο που προσπαθεις να σκεφτεσαι θετικα!
    :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι δε μου αξίζει όλο αυτό.. Το τερατάκι της ζήλειας μέσα μου χοροπηδάει και με έχει μπριζώσει άσχημα. Γιατί οι άλλοι και όχι εγώ? Ότι το ΕΓΩ μου είναι πιο δυνατό από όλους αυτούς και κάποια στιγμή θα πάρω φόρα και θα τα σαρώσω όλα.
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    σκέφτομαι το εξής, υπάρχουν άτομα που τους αρέσει να προκαλούν πόνο ή γενικα βια(σεξουαλικη) στο ταίρι τους.
    και αντίστοιχα ατομα που θελουν το αντιθετο , δλδ τους αρεσει να τη δεχοντε.
    και εχω την απορία, τωρα αυτο ειναι κακοποίηση για το ατομο που δεχετε τη βία? λογικά αφου ειναι αποδεκτο και απο τους δυο οχι ε? αν ξερει καποιος ας μου πει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    σκέφτομαι το εξής, υπάρχουν άτομα που τους αρέσει να προκαλούν πόνο ή γενικα βια(σεξουαλικη) στο ταίρι τους.
    και αντίστοιχα ατομα που θελουν το αντιθετο , δλδ τους αρεσει να τη δεχοντε.
    και εχω την απορία, τωρα αυτο ειναι κακοποίηση για το ατομο που δεχετε τη βία? λογικά αφου ειναι αποδεκτο και απο τους δυο οχι ε? αν ξερει καποιος ας μου πει.
    ε ναι, εφοσον το θελουν και οι δυο, και δεν κινδυνευει η ακεραιοτητα κανενος, δεν ειναι κακοποιηση.
    αλλα γιατι ρωτας? εγκυκλοπαιδικα?

σκεφτομαι οτι για ειμαστε καλα σε αυτη τη ζωη πρεπει να προσεξουμε λιγο περισσοτερο τον εαυτο μας και να μη δινουμε σημασια στους αλλους,η να υπαρχει μια ισορροπια αναμεσα στην αναγκη μας να γινουμε αποδεκτοι και τις αναγκες του ιδιου μας του εαυτου..anyway σκεφτομαι πως λιγο περισσοτερη αγαπη προς εμας δεν θα ταν καθολου κακο:)
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    θελω να παιξω στο πλακα κανεις!!!!!!! Συμπαν μακους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Κοιταω τα επεισοδια και εχω λιωσει στο γελιοοοοοοοοοο ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ε ναι, εφοσον το θελουν και οι δυο, και δεν κινδυνευει η ακεραιοτητα κανενος, δεν ειναι κακοποιηση.
    αλλα γιατι ρωτας? εγκυκλοπαιδικα?
    ρωταω κυριως προσωπικα και επειτα εγκυκλοπαιδικα, το σκεφτόμουν , τι σημαίνει όλο αυτό και απο που πηγάζει.
    αλλα κι εγω δε το θεωρω κακοποιηση απο τη στιγμη που το θελουν κ οι 2.

Senior Member
    Είναι ωραίο να μαθαίνεις τα λάθη που έχεις κάνει. Aκόμα περισσότερο είναι ωραίο να μαθαίνεις γιατί τα έκανες, αυτά τα δικά σου τα συγκεκριμένα.
    Και σκέφτομαι ένα τόσο καλό που διάβασα, που έλεγε στους μαθητές του ένας πεπειραμένος δάσκαλος τοξοβολίας. Μη χαίρεσαι όταν πετυχαίνεις το στόχο, ούτε όταν αστοχείς να λυπάσαι.
    Πάρε τα μάτια σου από το στόχο. Επικεντρώσου στην κίνηση. Με δικά μου λόγια.
    Είναι πολύ πιο δύσκολο να το κάνεις από το να το λες αυτό εδώ. Αλλά θα ήθελα να το μπορέσω. Σοφό.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Member
    λοιπον...περιμενωντας να αρχισει το νησι, μπαινω σε μια ιστοσελιδα στην οποια ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ τα βαζουν με τους βανδουλακηδες και την κοινωνια εκεινης της εποχης που απομονωνε και στιγματιζε οσουν νοσουσαν απο την λεπρα...και σκεφτομαι ποση υποκρισια υπαρχει....
    υπαρχουν εκατονταδες συγχρονες σπιναλογκες σημερα και δεν δινει δεκαρα κανεις...δηλαδη μονο απο μια σειρα η μια ταινια μπορουμε να προβληματιστουμε..?μονο τοτε την θυμομαστε την ανθρωπια μας?σημερα σκεφτομουν ποσο ανενημερωτοι ειμαστε σε αυτη την χωρα γυρω απο τις ψυχικες νοσους και ποσο ελαφρα την καρδια στιγματιζονται οι ασθενεις...λες και το επελεξαν οι ιδιοι η λες και δεν μπορει να τυχει σε εμας η στους δικους μας ανθρωπους...οτι δεν μας αγγιζει ας κρατηθει εξω απο μας...κατα τα αλλα βεβαια,αν ρωτησεις ολους αυτους τους υποκριτες θα σου πουν οτι θα ηθελαν εναν καλυτερο κοσμο...δεν καταλαβαινουν οτι ολα ξεκινανε απο εμας τους ιδιους...

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Είναι ωραίο να μαθαίνεις τα λάθη που έχεις κάνει. Aκόμα περισσότερο είναι ωραίο να μαθαίνεις γιατί τα έκανες, αυτά τα δικά σου τα συγκεκριμένα.
    Και σκέφτομαι ένα τόσο καλό που διάβασα, που έλεγε στους μαθητές του ένας πεπειραμένος δάσκαλος τοξοβολίας. Μη χαίρεσαι όταν πετυχαίνεις το στόχο, ούτε όταν αστοχείς να λυπάσαι.
    Πάρε τα μάτια σου από το στόχο. Επικεντρώσου στην κίνηση. Με δικά μου λόγια.
    Είναι πολύ πιο δύσκολο να το κάνεις από το να το λες αυτό εδώ. Αλλά θα ήθελα να το μπορέσω. Σοφό.
    Tωρα μου θυμισες τον Βουδα :p
    Xωρις αστεια, ο Βουδας ελεγε ότι η ενεργητικη αναζητηση ενος σκοπου, εχει να μας μαθει πολυ λιγα πραγματα, και ειναι καλυτερο να αφηνεις να σε οδηγει το ποταμι της ζωης, και το ερωτημα αυτο να το παρασερνει το ρευμα..

zzzZZZZennnnNNnnn