TA ΠΟΥΛΙΑ ''ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ'' ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ!!!!! - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast
Results 196 to 210 of 219
    Senior Member
    πιστευω πλεον ειναι φυσιολογικος ο θυμος μου τον συγκρινω με παλιοτερα που να με εστηνε καποιος σε ραντεβου εκανα σκηνη στον δρομο κ φωναζα και χτυπαγα πραγματα. σε δευτερολεπτα! αλλα τωρα, ηταν κατι που πρεπει να θυμωσει κανεις! νιωθω πως ειναι φυσιολογικο κ οχι υπερβολη!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    κοιτα ο καθενας δινει αλλη βαρυτητα στα πραγματα, τωρα να χτυπας πραγματα γτ αργησε καποιος μπορει να χε τους λογους του, το ιδιο κ ο βλακας ο πρωην σου, εσυ χαλιεσαι δινοντας του σημασια..γενικοτερα σε πιανει μανια η υπερδραστηριοτητα, ισως ειναι χαρακτηριστικο σου αυτο αν εσενα δεν σε ενοχλει η τους αγαπημενους σου μια χαρα, αν αυτοι π το αναγνωριζουμε ως λαθος ειμαστε μονο εμεις του φορουμ τοτε μην μας δινεις καμια σημασια..

Senior Member
    μα ενοχλουσε τοτε γιατι ναι το αναγνωριζω ΤΩΡΑ πως ηταν υπερβολικο και οχι συνιθισμενο. αλλα τωρα πιστευω δικαιολογουμαι

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    ..... αν εσενα δεν σε ενοχλει η τους αγαπημενους σου μια χαρα, αν αυτοι π το αναγνωριζουμε ως λαθος ειμαστε μονο εμεις του φορουμ τοτε μην μας δινεις καμια σημασια..
    πολυ σωστο αυτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    νομίζω πως αν μπορούσε να ερμηνεύσει καλύτερα τα κίνητρα του τύπου, θα διατηρούσε την ψυχραιμία της ευκολότερα!
    δεν νομιζω οτι ο τροπος που συμπεριφερομαστε στον αλλον εχει να κανει με το πώς ερμηνευουμε τα κινητρα του. για την ακριβεια, δεν μπορουμε να ξερουμε σχεδον ποτε τα κινητρα του αλλου. μονο υποθεσεις να κανουμε. (και αν....).

κ ειδικα με το θεμα του θυμου που αναφερει η μπροκεν εδω, ειναι κατι καθαρα δικο της που ψαχνει μια αφορμη για ξεσπασμα. αν δεν ηταν αυτο θα ταν κατι αλλο.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Λοιπον μπροκεν τωρα μου θυμησες μια γνωστη μου, κι αυτη αν τη στησουν ειναι ικανη να σπασει τα παντα και να μην ξαναμιλησει στο ατομο ποτε, προσπαθει η οικογενεια της να την κανει να παει σε καναν ψυχιατρο αλλα τπτ. Καμια ιδεα τι να την κανουμε;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sofia View Post
    δεν νομιζω οτι ο τροπος που συμπεριφερομαστε στον αλλον εχει να κανει με το πώς ερμηνευουμε τα κινητρα του. για την ακριβεια, δεν μπορουμε να ξερουμε σχεδον ποτε τα κινητρα του αλλου. μονο υποθεσεις να κανουμε. (και αν....).

κ ειδικα με το θεμα του θυμου που αναφερει η μπροκεν εδω, ειναι κατι καθαρα δικο της που ψαχνει μια αφορμη για ξεσπασμα. αν δεν ηταν αυτο θα ταν κατι αλλο.
    Συμφωνω με την Σοφια .
    Για παραδειγμα, αν εξεταζαμε τα κινητρα του τυπου στην συγκεκριμενη περιπτωση και καταφερναμε να ειμαστε εντελως σιγουροι οτι φερθηκε ετσι γιατι την εγραφε και δεν ηθελε παρτιδες μαζι της, πραγμα που συμπερανε και η μπροκεν και με αυτο το συμπερασμα ενοιωσε ολον αυτο τον θυμο, το ξεσπασμα με το αμαξι κλπ, που θα καταληγαμε?
    στο οτι ηταν μια δικαιολογημενη αντιδραση?
    αρα, ενω θα καταφερνε να καταλαβει τις προθεσεις (του), θα αντιδρουσε με υπερβολικη οργη.
    ποιο το οφελος?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    πιστευω πλεον ειναι φυσιολογικος ο θυμος μου τον συγκρινω με παλιοτερα που να με εστηνε καποιος σε ραντεβου εκανα σκηνη στον δρομο κ φωναζα και χτυπαγα πραγματα. σε δευτερολεπτα! αλλα τωρα, ηταν κατι που πρεπει να θυμωσει κανεις! νιωθω πως ειναι φυσιολογικο κ οχι υπερβολη!
    Broken παλιά που αντιδρούσες έτσι, εκείνη την στιγμή θεωρούσες την αντίδρασή σου φυσιολογική?
    Ρωτάω γιατι όταν κάποιος εκφράζει πχ τα νεύρα του, δεν μπορεί πολλές φορές να κρίνει αντικειμενικά την στάση του όπως θα την έκρινε ένας τρίτος άνθρωπος που δεν νιώθει εκείνη την ώρα τα συναισθήματα θυμού με τον τρόπο που τα νιώθει ο άλλος . Τώρα φαίνεται ότι σε σχέση με το παρελθόν αντιμετωπίζεις καλύτερα τα πράγματα αλλά και πάλι, για παράδειγμα, εμένα μου φαίνεται άκρως υπερβολική η τωρινή αντίδρασή σου. Ίσως με θεωρείς ήρεμο άνθρωπο αλλά δεν είμαι.
    Δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι, η ζωή είναι δική σου. Σκέψου όμως ότι ίσως αυτός ο τρόπος σκέψης σου κάνει κακό και αντί να κάνεις καλύτερα πράγματα ασχολείσαι με ανούσια, όπως με το ότι δεν σε χαιρέτησε κάποιος.

....να προσθέσω στην πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα σας πως, πέρα από το αν η μπρόκεν το βλέπει φυσιολογικό ή όχι αυτό, το μεγαλύτερο θέμα είναι πως σε οποιαδήποτε περίπτωση, τα δικά της τα νεύρα σπάνε και ακόμη χειρότερα πως οι άλλοι επηρεάζουν με τόση ευκολία την ψυχολογία της.
    Αυτό μπρόκεν, είναι ήττα.
    Να σε βγάζει κάποιος εκτός εαυτού επειδή άργησε στο ραντεβού ή επειδή δεν σε χαιρέτησε?
    Δηλαδή αν κάποιος σου κάνει κάτι πραγματικά σημαντικό, τι θα κάνεις? Θα τον σκοτώσεις?

http://www.youtube.com/watch?v=PS9FOAmj-C0&feature=related

Senior Member
    ναι νομιζα πως ηταν φυσιολογικο. σκεφτομουνα μετα οτι εκανα λαθος που φωναξα επειδη με στησανε πχ η επειδη καποιος φτερνιζοταν στο αυτι μ συνεχεια η μασαγε τσιχλα αλλα εκεινη τη στιγμη πεταγοντουσαν τα νευρα μ και ξεσπαγα χωρις να σκεφτω.εκλεινε και η φωνη μ. αλλα τωρα που θυμαμαι ακριβως τις αντιδρασεις μ ηταν υπερβολικες ναι. αλλα τωρα δεν εκανα καμια σκηνη, με ρεζιλεψε καποιος!!!δεν ηταν απλα οτι δεν ειπε γεια! ειπε αλλα χειροτερα! να ελεγε ενα γεια η να μν ελεγε καθολου δεν θα με πειραζε καθολου!

αλλα με εκανε ρεζιλι.....αυτο προσπαθω να εξηγησω. και το αμαξι δεν θα το χαραζα αν δεν το πετυχαινα μπροστα μου αμεσως μετα απο 10 λεπτα που εφυγα

Senior Member
    θεοφανια επρεπε να καταλαβαινεις πως και να μ το εξηγεις κ να ξερω πως ειναι παραλογο δεν μπορω να το αποφυγω με τρωει και με στρεσσαρει αν δεν αντιδρασω δν μπορω να κοιμηθω τρωγομαι με τον εαυτο μ ιδρωνω και ξεσπαω σε λαθος ατομα μετα! δεν μπορω να μην το κανω!!!!! ειναι σαν την μικροβιοφοβια που σε αναγκαζει να πλενεις μονιμως τα χερια σου! ειναι ολα αυτα!

ενας αποτομος ηχος-αποτομο φως-αποτομο γελιο-κορνες-φλας-τσιχλες και φουσκες, μου πυροδοτουν αυτο! αγχωνομαι! σαν την γατα στο βαρελι με το νερο!

θεοφανια επρεπε να καταλαβαινεις πως και να μ το εξηγεις κ να ξερω πως ειναι παραλογο δεν μπορω να το αποφυγω με τρωει και με στρεσσαρει αν δεν αντιδρασω δν μπορω να κοιμηθω τρωγομαι με τον εαυτο μ ιδρωνω και ξεσπαω σε λαθος ατομα μετα! δεν μπορω να μην το κανω!!!!! ειναι σαν την μικροβιοφοβια που σε αναγκαζει να πλενεις μονιμως τα χερια σου! ειναι ολα αυτα!

ενας αποτομος ηχος-αποτομο φως-αποτομο γελιο-κορνες-φλας-τσιχλες και φουσκες, μου πυροδοτουν αυτο! αγχωνομαι! σαν την γατα στο βαρελι με το νερο!
    τότε άλλαξε γιατρό....
    Αν είναι να παρακολουθείσαι, να παίρνεις φάρμακα και να τραβάς και όλα αυτά τα ζόρια που στο τέλος θα σε φρικάρουν, επανεξέτασε τους ανθρώπους που θεωρητικά σε βοηθάνε.
    Είναι κρίμα πραγματικά να είσαι στην καλύτερη ηλικία σου και αντί να απολαμβάνεις τη ζωή και να μιλάμε για καινούργιους γκόμενους, ταξίδια και διακοπές να τρώμε, (μαζί και συ), το χρόνο μας σε τέτοιου είδους συζητήσεις.
    Μόνη σου λες πως αυτό είναι διαταραχή. Λύστο.

Senior Member
    μα ο γιατρος με εχει βοηθησει πολυ ολα αυτα τα παραπανω ηταν 3 φορες χειροτερα μεχρι περυσι!!!

(μου χεις ξαναβαλει βιντεο με την σωσω υποψιν! ;p)

μα ο γιατρος με εχει βοηθησει πολυ ολα αυτα τα παραπανω ηταν 3 φορες χειροτερα μεχρι περυσι!!!

(μου χεις ξαναβαλει βιντεο με την σωσω υποψιν! ;p)
    ωραία...τότε εισαι σε καλό δρόμο..:)
    Θα σου πω όμως κάτι. Αυτά τα ξεσπάσματα, (όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό), τα είχα και γω μικρότερη.
    Μεγαλώνοντας έφτιαξα ένα υπέροχο οχυρό που λέγεται: δεν επιτρέπω σε κανένα @@ να με κάνει τρελλή και να έχει τέτοια εππιροή πάνω μου. Δεν το επιτρέπει ο εγωισμός μου αυτό. Είναι ήττα. Σκέψου το.

πι ες: το ότι είσαι πνευματικό παιδί της Σωσώς είναι γνωστό.....:ρ

πι ες 2: στα 23 μου είχα σπάσει και γω το αμάξι ενός γκόμενου, (αλλά είχε σπάσει αυτός το δικό μου πρώτος...:ρ)

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast