ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΗ - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 19 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 284
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Παστελι View Post
    Γιατι ξερεις πως ξεσκιζουνε?χιχιχι.αχ παρθενουλη μου εσυ.:P καυλοσπυριαρη :P:P
    Οχι,για μαθε μου τί ειναι το τσουτσουνι και τι το αιδοιο λολ

Banned
    Quote Originally Posted by PurplePuppet(male) View Post
    Οχι,για μαθε μου τί ειναι το τσουτσουνι και τι το αιδοιο λολ
    Οκ το τσουτσουνι ειναι ενα πανασχημο μακρουλο και δυσοσμο πραγμα,και το αιδιο ειναι μια ομορφη τρυπουλα που φερνει την ζωη στον κοσμο!:p

Senior Member
    Οκ το τσουτσουνι ειναι ενα πανασχημο μακρουλο και δυσοσμο πραγμα,και το αιδιο ειναι μια ομορφη τρυπουλα που φερνει την ζωη στον κοσμο!:p
    λολ,τωρα τα ξερω ολα!!Ευχαριστω θεία παστέλι!!!!!
    Last edited by PurplePuppet(male); 10-05-2011 at 00:29.

Banned
    λολ,τωρα τε ξερω ολα!!Ευχαριστω θεία παστέλι!!!!!
    εε οχι και θεια ειμαι 30 βρε ιιιιιιιιιιι.θεια!αουτς!

Senior Member
    Χαχαχα,ναι έμαθα να μην χρησιμοποιω το παπαρι,λολ.Ρε για να μην το κουραζουμε να παω αποψε στο κλαμπ να βρω μια καυλωμενη να την ξεσκισω να τελειωνουμε?Διότι βλεπω στιγματιστηκα στο φορουμ εδω περα.....
    ΛΟΙΠΟΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ! ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΟΜΩΣ,ΜΗΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ(ΠΟΥΤΑΝΕΣ,ΠΟ ΡΝΕΣ) ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ!!! ΑΚΟΜΗ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΙ ΟΧΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΤΙ ΑΝΔΡΕΣ-ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΘΗΛΥΚΙΑ ΓΑΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Μήπως ειναι ψυχαναγκαστικη διαταραχη οτι δεν θελω να την έχει αγγιξει την κοπελα αλλος ανδρας?
    μπα. ανασφάλεια λέγεται....

Senior Member
    claire δεν ξερω πως το συμπερανες αυτο.Τις λατρευω τις γυναικες,το μονο που με χαλαει ειναι που ειναι πόρνες (αντε,εκανα την χαρη και το ειπα πιο επιεικώς) και για αυτο αν και σωματικα με ελκυουν,ψυχικα μα απωθουν.
    καλα...
    το μονο που δεν μας ειπες μωβακι, ειναι οτι τις λατρευεις κυριως στον φουρνο με πατατες....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    ΛΟΙΠΟΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ! ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΟΜΩΣ,ΜΗΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ(ΠΟΥΤΑΝΕΣ,ΠΟ ΡΝΕΣ) ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ!!! ΑΚΟΜΗ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΙ ΟΧΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΤΙ ΑΝΔΡΕΣ-ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΘΗΛΥΚΙΑ ΓΑΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!
    Ρεσπεκτ και ευχαριστω για την ευχη.Οσο για το σχολιο μου που εβαλες στην παραθεση πλακα εκανα...

Senior Member
    εε οχι και θεια ειμαι 30 βρε ιιιιιιιιιιι.θεια!αουτς!
    Χαχαχα,το είπα γιατι μιλησες σαν μάνα αλλά απο τη στιγμη που δεν είσαι δικιά μου πως να σε αποκαλέσω?Θεία σκεφτηκα.Τεσπα,never mind

Banned
    Ρεσπεκτ και ευχαριστω για την ευχη.Οσο για το σχολιο μου που εβαλες στην παραθεση πλακα εκανα...
    Πως γινεται να λατρευεις τις γυναικες και να τις λες πορνες?Δλδ αν τις μισουσες θα τις αποκεφαλιζες?:P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλα...
    το μονο που δεν μας ειπες μωβακι, ειναι οτι τις λατρευεις κυριως στον φουρνο με πατατες....
    αν ο φουρνος ειναι το κρεβατι και οι πατάτες τα φιλιά της τοτε ναι (ποιητικη βραδια αποψε,λολ)

Senior Member
    Πως γινεται να λατρευεις τις γυναικες και να τις λες πορνες?Δλδ αν τις μισουσες θα τις αποκεφαλιζες?:P
    Ρε γυρναμε πισω στο χρονο,βαριεμαι να τα ξαναλεω.Καταρχας δεν ειπα οτι ολες ειναι πορνες,ειπα η πλειονοτητα,δεν γενικευω τον χαρακτηρισμο.Τεσπα,λατρευω το εξωτερικο των γυναικων και ας ειναι πορνες,αν συνοδευοταν και απο ενα υπεροχο εσωτερικο θα τις λατρευα σαν θεες.

Senior Member
    Τεσπα,μην το κουραζουμε άλλο,δεν μαρεσει που μαι το επικεντρο του φορουμ....

Senior Member
    @πιεσμενη>Το να εχεις εμπειρια δεν σημαινει να εχεις κανεις σεξ,σημαινει να βλεπεις τί γινεται γυρω σου,να αξιολογεις,να κρινεις,σε καμια σπηλια ζω?τελοςπαντων,forget it girl.
    μωβακι
    χωρις παρεξηγηση
    αλλα το να μας μιλας για το σεξ χωρις να το εχεις δοκιμασει, ειναι σαν να ησουν υποχρεωμενος μεχρι τωρα να συντηρεισαι στην ζωη με ορο και να επιμενεις να μας πεις την αποψη σου για τα ντολμαδακια...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μωβακι
    χωρις παρεξηγηση
    αλλα το να μας μιλας για το σεξ χωρις να το εχεις δοκιμασει, ειναι σαν να ησουν υποχρεωμενος μεχρι τωρα να συντηρεισαι στην ζωη με ορο και να επιμενεις να μας πεις την αποψη σου για τα ντολμαδακια...
    Ζωγραφισες!!!!!!!!!

Page 12 of 19 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast