Τι σκέφτεστε; - Page 118
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 118 of 1532 FirstFirst ... 18681081161171181191201281682186181118 ... LastLast
Results 1,756 to 1,770 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lef View Post
    οτι ο πατερας μου με ρωτησε σημερα για 1η φορα στη ζωη μου " τι εκανες σημερα?" !!! εστω και χωρις να με κοιταει! κ ηταν τοσο αυθορμητο ! κ οτι δε πειραζει που δεν εχω καποιον να το μοιραστω . μαλλον πρεπει να με γεμιζει το γεγονος απο μονο του χωρις να χρειαζεται απαραιτητα να το φιλτραρω μεσω αλλων για να παρει αξια.
    hey εχω επιλογη ! μπορω να το περασω σαν ασημαντο μπορω και να του δωσω τη σημασια που εχει πραγματικα. Δε μου εχει πει και σ'αγαπω στα μουτρα, αλλα ειναι προς αυτη τη κατευθυνση .. λες και αυτος να το σκεφτεται οτι το ειπε για 1η φορα? αραγε να λεει κ αυτος μπραβο στον εαυτο του? οπως και ναχει ειναι ενα λιθαρακι στο ψυχικο κενο μου και φασουλι το φασουλι..:-P!
    μαρεσει κανετε διαλογο εσεις, πετιεμαι και γω.. δε βαριεσαι ολοι χωραμε.. :-P
    σκεφτεσαι πραγματικα θετικα :)
    Σκεφτεσαι οτι κι αυτος εχει τα θεματακια του,δεν το παιρνεις απολυτα προσωπικα,βλεπεις οτι δεν ειναι απαραιτητο να φταις εσυ για την σταση του..
    Συμπασχω γιατι ειμαι κι εγω σε παρομοια φαση με τον πατερα μου..αλλα το αντιμετωπιζω σαν να σκαρφαλωσα κι εγω και τον κοιταζω σαν ιση προς ισο!

Υ.σ
    εχουμε αδειουλα?
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Banned
    σκεφτομαι "σκασε πια παλιομαλακα ΚΕΝΟ και ψοφα, γιατι κανεις δε θελει ουτε καν να σε διαβαζει"! πρεπει να βρω τροπο να εξαφανιστω μια για παντα, θα ειναι δυσκολο καλοκαιρι κι ελπιζω το τελευταιο μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι "σκασε πια παλιομαλακα ΚΕΝΟ και ψοφα, γιατι κανεις δε θελει ουτε καν να σε διαβαζει"! πρεπει να βρω τροπο να εξαφανιστω μια για παντα, θα ειναι δυσκολο καλοκαιρι κι ελπιζω το τελευταιο μου.
    τι λες?μια χαρα σε διαβαζουμε whats the problem?

Senior Member
    σκεφτομαι οτι πρεπει να κανω διαιτα... κ δε μου φαινομαι καθολου εγκρατης! :(

Senior Member
    πλεον το βλεπω οτι με αγαπαει .. θα ελεγα οτι εχει να κανει μονο με μενα αν δεν εβλεπα αυτο που μου ειπε σημερα και γενικοτερα μια πραγματικη απτή αλλαγη στη σταση του.. ο πατερας μου ειναι παρα πολυ μπερδεμενος μια ζωη αλλα φαινεται να κανει ενα βημα.. και χαιρομαι γιατι με την ψυχοθεραπεια 4 χρονια πιστευω οτι τον βοηθησα κ αυτον να δει πραγματα και ηξερα οτι ειχε τη δυνατοτητα.. πχ η μητερα μου οσο κ αν αλλαξω εγω εκεινη φοβαμαι οτι ειναι απιθανο να ακολουθησει.. και αν θες δε δισταζω πια να πιστεψω οτι ισως οντως να με αγαπαει.. το απεκλεια μια ζωη. νιωθω σα να χτυπαει την πορτα , ισως να την χτυπαγε κ παλιοτερα αλλα να μην ακουγα, το νιωθω πολυ εντονα. σκεφτομαι οτι ειμαι σε ενα σημειο που ισως ειναι θεμα επιλογης.. να πιστεψω οτι με αγαπαει ή να συνεχισω να ζηταω κ να ζηταω περισσοτερες κ περισσοτερες "αποδειξεις". αυτο ομως σημερα ηταν αυτο που ειχα αναγκη ακριβως αυτο που ζηταγα..οποτε δυσκολα θα κανω τα στραβα ματια ..
    ναι ορκομωσιας ;-] τεταρτη παλι τα κεφαλια μεσα :-P

Senior Member
    υπαρχουν ξερεις πολλες παραλλαγες στο θεμα της αλλαγης μας..το παρατηρω κι εγω λεφ..
    Μπορει επειδη εμεις αλλαζουμε,να βλεπουμε διαφορετικα τους αλλους.
    Μπορει επειδη εμεις αλλαζουμε,οι αλλοι να προσαρμοζουν την σταση τους απεναντι στον διαφορετικο εαυτο μας,που τωρα εχουν απεναντι τους.
    Μπορει ταυτοχρονα με εμας,να παλευουν και αλλοι για να αλλαξουν τα στραβα τους και να ζουμε εναν συγχρονισμο..
    κι αλλες εχω διαπιστωσει,αλλα να μην μακρυγορω :)
    Αντε μεχρι την Τεταρτη φαε σπιτικο φαγακι και κοιμησου σε καθαρα σεντονια :ppppp

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    Χεχε, από τη στιγμή που δεν έχεις υποκύψει στην ''αορατότητα'' και γράφεις σε διαβάζουμε.

Μα φυσικά και αυτό το καλοκαίρι θα είναι το τελευταίο.. το τελευταίο με τέτοιες μαύρες σκέψεις, ρε γμτ!
    Γιατί δεν πεισμώνεις, δεν αντιδράς, δεν επαναστατείς και να κάνεις τις ανατροπές που θέλεις στη ζωή σου;

Οκ, ο σενιορ Προυστ είπε:
    Το πραγματικό ταξίδι της ανακάλυψης δεν είναι να ψάχνεις καινούριους τόπους, είναι να έχεις καινούρια μάτια.

Πόσο δύσκολο είναι να αλλάξουμε μάτια και ματιά; Εμπειρικά θα πω πολύ. Αλλά αξίζει η προσπάθεια :)

ps: Τα γράφω σε σένα για να τ' ακούμε μαζί ;)

Senior Member
    σκέφτομαι ευτυχώς που υπάρχει κι η μουσική

Senior Member
    δεν θελω να σκεφτομαι....θελω να ξεχασω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Eγω οπως εξηγησα και παραπανω μετα απο χρονια μαυριλας απο περυσι κρατιεμαι με νυχια και με δοντια στο φως, αλλα κατι τετοια με ριχνουν ακομα. οταν αισθανομαι ανεπαρκης, ανεπαρκης να του αλλαξω γνωμη, ανεπαρκης να τον κανω να βαλει πρωτα τη ζωη, και παει και πιο προσωπικα, σαν να εχω ανεπαρκη επιρροη στη ζωη του, και να προτιμαει το θανατο απο μενα. Δευτερον, δε μπορω, για τον λογο που ειπα παραπανω, να εχω πια γυρω μου ατομα που σκεφτονται ετσι και να μου βγαζουν εμενα ολη αυτη τη καταθλιψη τους, γιατι με ριχνουν, μακαρι να ηταν τριγυρω μου και να μη με εριχναν. Αλλα με ριχνουν και δεν το θελω αυτο πια.. Η πρεπει να δυναμωσω, ή να ξεκοψω..
    Το θέμα όμως είναι, είσαι ανεπαρκής?
    Κατά πόσο άραγε μπορείς να επηρεάσεις έναν άλλον άνθρωπο στον τρόπο σκέψης του για την ίδια του τη ζωή? Και ναι, μπορεί όντως να προτιμάει το θάνατο από σένα! Φυσικό, αφού τον προτιμάει απ'την ίδια του τη ζωή.
    Ακόμα ίσως και ένας ειδικός να χρειαζόταν αρκετό χρόνο να τον βοηθήσει να πάρει στροφή η σκέψη του.
    Οι αυτοκτονικές σκέψεις είναι κάτι πολύ σοβαρό και είναι προφανές πως χρειάζεται βοήθεια από ειδικό-ους. Είναι βαριά η ευθύνη που βάζεις στον εαυτό σου να βοηθήσεις πέρα απ'τον να τον πείσεις να ζητήσει ιατρική βοήθεια (κάτι που τελικά αυτός θα επιλέξει βέβαια κ δε μπορείς να κάνεις κάτι) κ.. δε μπορείς... ίσως μόνο περιστασιακά. Κ το λέω χωρίς να σε γνωρίζω - δεν παίζει ρόλο αλλά είναι προφανές πως δεν είναι καλά ψυχολογικά και πιστεύω ότι γνωρίζεις πόσο δύσκολη είναι η 'ίαση' σε αυτές τις περιπτώσεις.

Όσο για τους ανθρώπους γύρω σου με τέτοιου είδους σκέψεις.. φυσικό να σε ρίχνουν πρώτα απ'όλα γιατί αντιδράει ο εαυτός σου εφόσον είσαστε σε άλλη πορεία και δε βρίσκεται κοινά σημεία. Κ το άλλο είναι όλο αυτό το βάρος που επωμίζεσαι ώστε να βοηθήσεις, απ'ότι κατάλαβα υπέμετρα.
    Είναι βέβαια και ο πόνος της ανθρώπινης πλευράς (για μένα ο υγιής πόνος) όταν βλέπεις έναν συνάνθρωπό σου να υποφέρει, που δε, αν πρόκειται και για δικό σου άτομο.

Απλά για μένα, είναι πολύ σημαντικό να δεις μέχρι που μπορείς γενικώς να επέμβεις σε κάποιον άλλον (στον οποιονδήποτε) και ο άλλος σε σένα. Μοιάζει σαν να υπάρχει ένα αόρατο τοίχος γύρω μας όπου εκεί είμαστε αποκλειστικά εμείς. Απλώνουμε τα χέρια και μοιραζόμαστε, μπορεί να αλληλοεπηρεαζόμαστε, αλληλοβοηθιόμαστε αλλά πάντα υπάρχει ένα μέρος που είμαστε μόνο εμείς .. που αποφασίζουμε, αισθανόμαστε, επιλέγουμε. Όταν παραβιάζουμε ή μας παραβιάζουν .. καλό δε βγαίνει.. λέω εγώ τώρα, μπορεί να κάνω και λάθος.

Αυτό πάει για το δυνάμωμα.
    Αχ κ ένα καλό που θυμήθηκα! ''για να βοηθήσεις κάποιον χρειάζεται να μπεις στην κατάστασή του και να βγεις, αν παραμείνεις δε μπορείς πια...'' αυτό για την οικειοποίηση συναισθημάτων. Γιατί υπάρχει η παγίδα της ταύτισης, του να μπεις στον άλλον και να παραμείνεις με την πρόθεση να τον καταλάβεις και να αλληλομοιραστείς.

Banned
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Μα φυσικά και αυτό το καλοκαίρι θα είναι το τελευταίο.. το τελευταίο με τέτοιες μαύρες σκέψεις, ρε γμτ!
    ναι ετσι ελεγα και περσυ, και φαγαμε τ@@ μας τελικα. αμα δε καλυφθει το ψυχολογικο κενο, δε προκειται να αλλαξει τπτ ποτε.

Γιατί δεν πεισμώνεις, δεν αντιδράς, δεν επαναστατείς και να κάνεις τις ανατροπές που θέλεις στη ζωή σου;
    γιατι καποια το 2004 μου γαμησε τη ψυχη και τη πηρε μαζι της. και το εκανε παλι προσφατα, ενω ετοιμαζομασταν για τις διακοπες του ιουλιου. κι εφοσον δε βρηκα αντικαταστατρια, πως περιμενεις απο ενα αψυχο σωμα να κανει επαναστα ?

Οκ, ο σενιορ Προυστ είπε:
    Το πραγματικό ταξίδι της ανακάλυψης δεν είναι να ψάχνεις καινούριους τόπους, είναι να έχεις καινούρια μάτια.
    να τα βγαλω να τελειωνουμε...

Senior Member
    σε ευχαριστω αρσι! Ξερω οτι χρειαζεται βοηθεια απο ειδικο, και αυτος ο ιδιος το λεει οτι θελει, αλλα εχει μεγαλα οικονομικα στριμωγματα και δε μπορει.. Του εχω πει και ΚΨΥ, αλλα δεν εδειξε ενδιαφερον, θα του το ξαναπω ομως.. Σε ευχαριστω και παλι :)

Εγώ πάλι έχω μια ηλίθια βεβαιότητα πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι υπέροχο...:)))))

παιδια εγω σκεφτομαι πως θα συγκεδρωθω να τελιωνω με το μεταπτυχιακο μου πως θα χαμογελαω περισοτερο πως θα ειμαι πιο καλη στις παρέες μιλωντας λιγο παραπάνω πως θα βρω αντρα και θα κανω υγιεισ σχεσεις πω θα πληρώσω το κινητό πως θα μαυρισω το καλοκαιρι πως θα πιω καμια μπυρα το βραδυ πως πως πως.....
    1000αδεσ πραγματα και ολα σε ενα δευτερολεπτο!

Επισησ σκεφοτμαι πως θα ναι ακομα ενα καλοκαιρι χωρίς να κανω τπτ...οχι επειδη δεν εχω αδεια..επειδη δεν εχω παρεες. και αυτοι οι διο τρεις που εχω ειναι τελειως άλλη φαση ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Γενικα εχω μεγαλο προβλημα να ακουω καλα πραγματα για μενα, γιατι πιστευω οτι δεν υφιστανται, οτι ειναι υπερβολικα, οτι μου λενε ψεματα, οτι δεν ξερουν τι λενε γιατι δεν καταλαβαινουν, οτι αλλοι τα ιδια τα εχουν πολυ καλυτερα, οτι δεν με βοηθαει για να βελτιωθω, οτι τους εχω κοροιδεψει τους αλλους για αυτο νομιζουν 5 καλα πραγματα για μενα.
    same here!