ΕΞΩΣΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37

Thread: ΕΞΩΣΗ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ram View Post
    μου ειπε οτι θα μου στειλει το σαββατο εξωδικο δεν μου το εστειλε ακομα

δεν ειχα σκοπο να τις φαω τα λευτα οπως της εξιγησα την κατασταση κ της υποσχεθηκα να καλυψω τα ενοικια οπως μπορω κ με δωσεις μπορω μονο το κανω.....δεν αθετησα την υποσχεση μου δεν ξερω τι την εποιασε ξαφνικα απλα θελει λεει τα χρηματα να πω την αληθεια δε νομιζω να χει οικονομικο προβλημα με τοσα σπιτια που νοικιαζει αλλα περα απο αυτο εχει κ ολοκληρη επιχειρηση στην αυστραλια οπου μενει τον χειμωνα απλα τωρα της την εκανε ενας νοικαρης κ μαλλων νομιζει οτι θα κανω τα ιδια
    Δεν στο είπα; Είναι ολοφάνερο και μου προκαλεί οργή και θλίψη για την μικρότητα των ανθρώπων!
    Τέλος πάντων... Τώρα ξέρεις και θα δράσεις ανάλογα. Αφού η void ο έχει το θέμα καλύτερα, έχεις και μια σιγουριά ως προς τις συμβουλές. Καλή δύναμη. Άσχημες καταστάσεις... Αλλά μην νιώθεις άσχημα. Δεν είσαι η μόνη. Κοίτα τι γίνεται γύρω μας... Έτσι είναι.

Senior Member
    εγω δεν ειξερα τιποτα.....κ ανχοθηκα πολυ....ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες

Senior Member
    Quote Originally Posted by ram View Post
    εγω δεν ειξερα τιποτα.....κ ανχοθηκα πολυ....ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες
    ό,τι χρειαστείς, στείλε μήνυμα.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    καλημερα,χθες μου ηρθε το χαρτι της εξωσης,μαλλον πρεπει να παω κ σε ενα δικηγορο,με λιγα λογια μου λεει οτι σε 20 μερες πρεπει να εχχω αδιασει το σπιτι οτι εχει 100 ευρω τοκο,δεν ηξερα οτι μπαινει κ τοκος κ κατι αλλα για δικαστικα εξοδα....ωστοσο δεν ειμαι κ σε φαση να σκευτω πολλα γιατι εχθες γυρησα απο τη κυδεια του παππου μου,προχθες πθανε ημουν μαζι του στο νοσοκομειο οταν εφυγε,τον αγαπουσα,τον αγαπαω πολυ ειναι ο ανθρωπος που με μεγαλωσε που με μαλωνε που μ'αγαπουσε.....πρεπει να βρω δυναμη να δω τι θα κανω να βρω ενα σπιτι δεν ξερω απο που πρεπει να αρχισω....

Senior Member
    καλημέρα ram.Τι ακριβώς γράφει πάνω πάνω το χαρτί που σου κοινοποίησαν?

Senior Member
    γραφει πολλα,με λιγα λογια ομως λεει οτι χρωσταω καποιους μηνες 4 οτι πρεπει να τους δωσω εντος 20 ημερων κ να εχω φυγει απο το σπιτι επισεις για τοκους του ποσου μεχρι σημερα 100 ευρω για δικαστικη δαπανη που επιδικαστηκε 260 ευρω για το απογραφο 3 ευρω για τη συνταξη κ την αντιγραφη 50 ευρω για τη συνταξη σημανση κ επιδοση 150 ευρω .......κ συνολικα αστα να πανε......void σε ευχαριστω πολυ

Senior Member
    βρε ραμ τότε σου είχε στείλει και εξώδικο!τότε που σε είχα ρωτήσει μου είχες πει ότι δεν είχες πάρει κάτι..εσύ φαντάζομαι θες να μείνεις στο σπίτι έτσι?

Senior Member
    αίτηση διαταγής απόδοσης μισθίου δε γράφει?

Senior Member
    οχι δεν μου ειχε στειλει τιποτα πιο πριν αληθεια δεν με νοιαζει να φυγω απο το σπιτι απλαμε στεναχωρει η ολη κατασταση...

Senior Member
    οχι στη πρωτη σελιδα γραφει σκεφτηκε κατα τον νομο

Senior Member
    διαταγή απόδοσης μισθίου ειρηνοδικείου Χανίων γράφει?(από χανιά είσαι αν δεν κάνω λάθος)

Senior Member
    πρέπει να γράφει το δικαστήριο και τον αριθμό της απόφασης:...../2011

Senior Member
    γραφει ειρηνοδικειο χανιων κ τον αριθμο μετα στο ονομα του ελληνικου λαου....μπουρου μπουρου ...κατα το ονομα μου κ ζητει να εκδοθει διαταγη αποδοσης μισθιου ακινητου κ διαταγη πληρωμης με βαση τα εγγραφα πουαναφερει στην αιτηση του

Senior Member
    ναι γραφει τωρα το ειδα

Senior Member
    σε αυτά τα έγγραφα (που αναφέρει στην αίτησή του) σίγουρα περιλαμβάνει και το εξώδικο (ως εξώδικη όχληση θα το αναφέρει) καθώς και πότε σου επιδόθηκε.Δε γίνεται ρε συ να έχει βγάλει το δικαστήριο απόφαση χωρίς αυτό.Διάβασε το προσεκτικά.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast