Ποιά είναι η αντίστροφη λέξη του "μισογύνη"? μισοανήρ?? :mad: - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 15 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 215
    Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Εγώ πάντως παιδιά δε βρίσκω τίποτα πιο θηλυκό από μια γυναίκα που μαγειρεύει για τον άντρα της, ή που τον φροντίζει..και επίσης δε βρίσκω τίποτα πιο ντεκαυλέ από μια γυναίκα που δήθεν δε χαρίζεται στους άντρες (με το να μην κάνει τίποτα για τον άντρα της, δεν τον περιποιείται, της ζητάει να του μαγειρέψει και απαντάει "δεν είμαι καμμιά δούλα") αλλά κατά τ'άλλα πάει και μπλέκει με όλους τους μαλάκες που τη στίβουν συναισθηματικά και γενικά σαν άνθρωπο..ό,τι δίνεις παίρνεις σε αυτήν τη ζωή και όμοιος ομοίω αεί πελάζει...εγώ προσωπικά τους λατρεύω τους άντρες και τις γυναίκες που ξέρουν να δίνουν το καλύτερό τους...και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι και τέτοιες αρκεί να ανοίξουμε τα στραβά μας να τους δούμε..
    Σωστή void! Όπως δεν υπάρχει χειρότερο είδος ξενερώματος από το είδος του άντρα που παριστάνει τον βαρύ και ντρέπεται να είναι τρυφερός, στοργικός και προστατευτικός με την γυναίκα του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Σωστή void! Όπως δεν υπάρχει χειρότερο είδος ξενερώματος από το είδος του άντρα που παριστάνει τον βαρύ και ντρέπεται να είναι τρυφερός, στοργικός και προστατευτικός με την γυναίκα του.
    εννοείται..πιστεύω ότι οποιοσδήποτε άνθρωπος με το κατάλληλο ταίρι και το πολύ βασικό χαρακτηριστικό της δοτικότητας μπορεί να κάνει θαύματα σε μια σχέση..
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Μην με παρεξηγήσετε αλλά και εμένα δεν θα μ' άρεζε να μαγειρεύω. Όχι γιατί δεν θα μ' άρεζε να περιποιούμαι τον άνθρωπο μου αλλά γιατί δεν θα μ' άρεζε να φάινεται ότι υπακούω στα παλιά σκουριασμένα πρότυπα. Αν δείχνει ότι κι αυτός νοιάζεται να συμμετέχει στις δουλειές του σπιτιού τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    η Gypsy Cello δε θα μαγειρευει στον αντρα της, γιατι αυτο ανηκει στα παλια σκουριασμενα προτυπα και θελει να ειναι μοντερνα!!! θα τρωνε απεξω με delivery τα junk food. ή καλυτερα θα τους μαγειρευει ενα ρομποτ! :p

Senior Member
    Ναι είπα όμως, άμα νοιάζεται αυτός, θα νοιάζομαι και 'γω! :p
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    θα τρωνε απεξω με delivery τα junk food. ή καλυτερα θα τους μαγειρευει ενα ρομποτ! :p
    Μαλλον εσυ αναζητας μια γυναικα ρομποτ...! Λυπαμαι αλλα μας τελειωσε! Ελα να παραλαβεις την επομενη εκδοση! Σου υποσχομαι οτι θα ειναι πιο εξελιγμενη!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Ναι είπα όμως, άμα νοιάζεται αυτός, θα νοιάζομαι και 'γω! :p
    τζίπσι μου δεν είναι έτσι η αγάπη...όταν νοιάζεσαι για τον άλλον δεν κάθεσαι να σκεφτείς "α μου έφτιαξε αυτός πρωινό, θα του φτιάξω κι εγώ". Εμένα ο φίλος μου δε μου έχει μαγειρέψει ποτέ (δεν ξέρει πως να το κάνει) αλλά δίνει άλλης φύσεως πράγματα..."ανταποδίδει" με άλλους τρόπους αυτά που του δίνω.Όταν ήμουν πιο μικρή έλεγα:γιατί να μη μου μαγειρέψει και μένα κάποιος μια φορά?αλλά πλέον δε με νοιάζει αυτό..μου αρκεί το ότι έχω έναν άνθρωπο που πχ παρόλο που σκάει από τη ζέστη, ανάβει το καλοριφέρ στο 30, επειδή γνωρίζει ότι εγώ τουρτουρίζω με πιο χαμηλή θερμοκρασία..προφανώς όταν δεις ότι κάπου το ψιλοεκμεταλλεύεται ο άλλος ή το έχει ψιλοαπομυθοποιήσει κιόλας (συνήθεια γαρ) εννοείται ότι τα τρίζεις τα δόντια..είτε κυριολεκτικά είτε πιο ύπουλα (χιχιχι)..εμένα ο φίλος μου σήμερα διαμαρτυρήθηκε (τόλμησε) σχετικά με κάτι εντελώς ανούσιο για το πρωινό..περιττο να σου πω ότι μετά με παρακαλούσε να μην πετάξω τα αυγά και με έβαζε να του υποσχεθώ ότι θα του ξαναφτάξω πρωινό και ότι "είναι ο γουρουνίτσος μου"..αλλά το μάθημα τους πρέπει να το παίρνουν όταν χρειάζεται.Και ούτε χάνεις τη μαγκιά σου ως γυναίκα όταν φροντίζεις τον άλλον...ίσα ίσα..κερδισμένη βγαίνεις.Τώρα αν ο άλλος δεν το εκτιμήσει και στην κάνει, πάλι κερδισμένη βγαίνεις, σημαίνει ότι είσαι για άλλα καλύτερα ;-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Μαλλον εσυ αναζητας μια γυναικα ρομποτ...! Λυπαμαι αλλα μας τελειωσε! Ελα να παραλαβεις την επομενη εκδοση! Σου υποσχομαι οτι θα ειναι πιο εξελιγμενη!!!
    γυναίκα να τον αγαπάει θέλει..και να τον φροντίζει (στοργή και προδέρμ) ;-)

Banned
    νταξει void νομιζω πως πρεπει να διδαξεις τα κοριτσακια τα μικρα μαθηματα καλης συμπεριφορας και πως να κρατανε τον αντρα τους. θα σου δινα κι αλλη θετικη για τα απο πανω ποστς αλλα μολις σου δωσα στη πισω σελιδα και δε μ'αφηνει. τι να πω, πολυ κριμα που εισαι πιασμενη. ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΣΚΟΡΠΙΝΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΩ ΚΙ ΑΠ'ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΜΗ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΙ!

Senior Member
    γυναίκα να τον αγαπάει θέλει..και να τον φροντίζει (στοργή και προδέρμ) ;-)
    Αυτο ειναι κατι που αναζητα καθενας ανεξαρτητως φυλου! Η θεση μου,ομως,ειναι ξεκαθαρη! Οι επιταγες της συγχρονης κοινωνιας "διεκδικουν" αναθεωρηση ορισμενων στερεοτυπων! Και ο ανδρας αλλα και η γυναικα εργαζονται σκληρα για να τα βγαλουν περα και χρηματα για οικιακη βοηθο δεν υπαρχουν! Συνεπως οφειλει το συγχρονο ζευγαρι να μοιραζεται απο κοινου τις δουλειες του σπιτιου! Με αυτον τον τροπο ο ενας φροντιζει τον αλλον καθως τον απαλλασει απο ενα μερος των οικιακων εργασιων!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    νταξει void νομιζω πως πρεπει να διδαξεις τα κοριτσακια τα μικρα μαθηματα καλης συμπεριφορας και πως να κρατανε τον αντρα τους. θα σου δινα κι αλλη θετικη για τα απο πανω ποστς αλλα μολις σου δωσα στη πισω σελιδα και δε μ'αφηνει. τι να πω, πολυ κριμα που εισαι πιασμενη. ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΣΚΟΡΠΙΝΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΩ ΚΙ ΑΠ'ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΜΗ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΙ!
    το ζώδιο είναι άσχετο βρε κενό..και δεν έχω να διδάξω σε κανέναν τίποτα, όπως τη βρίσκει ο καθένας.Απλώς πραγματικά πιστεύω ότι μεγαλύτερο στερεότυπο έχει καταντήσει για μια γυναίκα να πιστεύει ότι το να μαγειρεύει και να φροντίζει τον άντρα της είναι στερεότυπο που πρέπει να αποτάξει από πάνω της.Ούτε πρώτο μου μέλημα είναι να "κρατήσω έναν άντρα"...κάνω απλά αυτό που νιώθω και πιστεύω ότι η βασικότερη ανάγκη και των δύο φύλων είναι η αγάπη και μόνο αυτό.Η αγάπη σε εξημερώνει.Και συ κενό μου όταν βρεις τη "σκορπίνα" σου θα εξημερωθείς...βγες για κυνήγι λοιπόν...ένα σωρό ανυπεράσπιστα κορίτσια κυκλοφορούν εκεί έξω.:-)

Senior Member
    νταξει void νομιζω πως πρεπει να διδαξεις τα κοριτσακια τα μικρα μαθηματα καλης συμπεριφορας και πως να κρατανε τον αντρα τους.
    Αγορακι...! Κοιταξε καλυτερα να μαθεις εσυ ορισμενα μικρα μαθηματα καλης συμπεριφορας για να κρατησεις την κοπελα σου γιατι ολο μεσα απ'τα χερια σου φευγουν κι υστερα τις βριζεις και λες πως για ολα φταινε αυτες! Τυχαιο? Δε νομιζω!

Senior Member
    Αυτο ειναι κατι που αναζητα καθενας ανεξαρτητως φυλου! Η θεση μου,ομως,ειναι ξεκαθαρη! Οι επιταγες της συγχρονης κοινωνιας "διεκδικουν" αναθεωρηση ορισμενων στερεοτυπων! Και ο ανδρας αλλα και η γυναικα εργαζονται σκληρα για να τα βγαλουν περα και χρηματα για οικιακη βοηθο δεν υπαρχουν! Συνεπως οφειλει το συγχρονο ζευγαρι να μοιραζεται απο κοινου τις δουλειες του σπιτιου! Με αυτον τον τροπο ο ενας φροντιζει τον αλλον καθως τον απαλλασει απο ενα μερος των οικιακων εργασιων!
    ε ναι βρε Αλία μου δε θα πας να βρεις κανά μαλάκα σατράπη..και άμα κολλάμε τόσο στο μαγείρεμα, μπορεί να το κάνει αυτός που ξέρει να μαγειρεύει και ο άλλος να πλένει τα πιάτα!ο καταμερισμός εργασίας είναι δεδομένος μέσα στο σπίτι.

Banned
    Αγορακι...! Κοιταξε καλυτερα να μαθεις εσυ ορισμενα μικρα μαθηματα καλης συμπεριφορας για να κρατησεις την κοπελα σου γιατι ολο μεσα απ'τα χερια σου φευγουν κι υστερα τις βριζεις και λες πως για ολα φταινε αυτες! Τυχαιο? Δε νομιζω!
    θα παρω ρομποτ ρε ALIA να κανει ολα τα οικιακα ενω η αλλη ειναι στην εργασια της και δουλευει. θα το απαυτωνω κι ολας το βραδυ που θα γυρνα ψοφια και θα χει πονοκεφαλο, κι ολα καλα. μη σου πω δε θα χρειαστει καν να ειναι σπιτι, μπορει να μενει και να κοιμαται και στη δουλεια για να μην χανει τις ωρες εργασιας της! θα αγαπησω ενα ρομποτ! αυτο χρειαζομαι! οι γυναικες ειναι παλια μοντελα, ξεπερασμενα πλεον. ας πανε να δουλευουν σαν σκλαβες, δεν τις χρειαζομαι σπιτι!

Senior Member
    ο καταμερισμός εργασίας είναι δεδομένος μέσα στο σπίτι.
    Αυτο λεω κι εγω και δεν νομιζω να συνιστα κολλημα! Παντως μη νομιζεις πως ολα τα παλικαρακια το εχουν σαν δεδομενο! Εχουν δει πολλα τα ματια μου(οχι απο προσωπικα βιωματα ευτυχως!)

Page 3 of 15 FirstFirst 1234513 ... LastLast