HIGH EPISODES !!! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 186
    Senior Member
    Α σε καταλαβαινω μαλλον κυκλοθυμικη εισαι.. εξ ου κ τα μεικτα.. εμενα κρατανε μεγαλυτερα διαστηματα.. ρε δεν μπορω να ηρεμησω κ να κοιμηθω σε λεωω αχ τι θα κανουμε μιαου μου κατα τ αλλα perfect feeling εντωμεταξυ εχει γινει κ το μαλλι μου σκατα απ τη ζεστη κ κολλαω κ ιδρωνω κ ειμαι σε ενταση κ 2 air conditions απο διπλα γαμωτο μιαου μιαου μιαου
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    παιδιά μπορείτε να μου περιγράψετε την διπολική τύπου 2; Γιατί έχω την αίσθηση ότι είμαι κοντά..
    ξες τι επειδη βαριεμαι να τα γραφω μπες εδω http://www.mazi.org.gr/ ειναι ενα σαιτ για καταθλιψη κ διπολικη διαταραχη κ τα γραφει αναλυτικα ελπιζω να βοηθηθεις !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    ξες τι επειδη βαριεμαι να τα γραφω μπες εδω http://www.mazi.org.gr/ ειναι ενα σαιτ για καταθλιψη κ διπολικη διαταραχη κ τα γραφει αναλυτικα ελπιζω να βοηθηθεις !!!
    οκ θενκς! Καληνύχτα, αν θα κοιμηθείς...
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Μπα, δεν μπορω να κοιμηθω ρε συ, ειμαι σε ενταση σε λεωωω χαχαχαχα !!!!
    Eσυ πας για νανι ??

Senior Member
    με λες?? ;D Και εγώ έχω αρκετή νευρικότητα και μου φαίνεται σαν υπομανία.

Senior Member
    ναι βρε σε λεω !!! χαχαχαχα !!! ρε συ δεν σημαινει οτι η νευρικοτητα ειναι υπομανια εγινε μηπως κατι που σε ταραξε ?? μονοπολικη καταθλιψη δεν εχεις εσυ νομιζω ??

Senior Member
    μονοπολική έχω αλλά είμαι τύπος αγχώδης, κυκλοθυμικός και αντιδραστικός και νομίζω πως τέτοιοι άνθρωποι έχουν περισσότερες πιθανότητες να το πάθουν.

Senior Member
    ρε συ μην σκεφτεσαι ετσι !!! ασε μετα θα γινεις σαν κ μενα κ χειροτερη !! πλακιζω!!

κι εγω εχω τα χαρακτηριστικα που περιεγραψες κ πολλοι αλλοι αλλα δεν εμφανιζεται σε ολους, παιζουν πολλοι παραγοντες για να εμφανιστει, κληρονομικοτητα, βιωματα, αντικατ κ πολλα αλλα που βαριεμαι να τα γραψω !!!!!!

Senior Member
    Θα ρωτήσω και τη γιατρό μου γιατί από βιώματα είμαι φουλ.

Senior Member
    GuyzZzZ παω να την πεσω αλλα αμφιβαλλω αμα θα κοιμηθω με την υπερενταση κ την ενεργεια που εχω, αλλα θα κανω μια αποπειρα γιατι εχω να κοιμηθω 3 μερες αλλα δεν το κοβω να με παιρνει υπνος ετσι χαι που ειμαι !!!!

Καληνυχτουδια βρε !!!!!

Senior Member
    γαμωτο..........τα διαβαζω ολα αυτα και λεω απο μεσα μου ''κακο'' ''κακο'' αλλα και μενα οταν με πιανει νιωθω σημαντικη τουλαχιστον για 5 μερες μετα ομως ενα ολοκλιρο σκ πεφτω ξερη για υπνο απο την υπερδιεγερση. γιαυτο ισως μερικες μερες δεν παιρνω φαρμακα. οταν τα παιρνω ουτε σεξ δεν θελω να κανω........αμα ειμαι ετσι ομως και σεξ κανω και δουλευω και ωρες χωρις καφε και χορευω μονη μ στο σπιτι. μετα ομως γμτ τι κανουμε.....μετα τα κλαμματα που σε πιανουν ειναι απαισια και την επομενη εισαι πρισμενη και μπερδεμενη
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    Εχει τυχει να μη κοιμθω και για 3 μερες. αλλα εχω μεικτα επεισοδια. μπορει να ειμαι σε ενα μπαρ να χορευω να γελαω να πεταω παγακια να χυνω πανω μου νερο και μετα ξαφνικα να κολλαει το βλεμμα μου και να μη μπορω να συνελθω να πεφτω απιστευτα. σκατα. τωρα ειμαι σε ενταση αλλα δεν ειμαι μονη μου μιαου μιαου μιαου μιαου
    Απολαμβανω απιστευτα την συζητηση σας, αλλα πλιζ, πλιζ πλιζ μην πετας παγακια στα μπαρ! :PPP Εχω βρεθει εν μεσω παγοβολισμου πριν τεσσερα χρονια και εχω ακομα την ουλη πανω απ το χειλος! Δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι τι θα ειχε γινει αν με ειχε πετυχει στο ματι! Επικινδυνο σπορ! :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by *Ghost* View Post
    Απολαμβανω απιστευτα την συζητηση σας, αλλα πλιζ, πλιζ πλιζ μην πετας παγακια στα μπαρ! :PPP Εχω βρεθει εν μεσω παγοβολισμου πριν τεσσερα χρονια και εχω ακομα την ουλη πανω απ το χειλος! Δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι τι θα ειχε γινει αν με ειχε πετυχει στο ματι! Επικινδυνο σπορ! :P
    Ωραια η συζητηση ε ??

Λολ εγω δεν πεταω παγακια, δεν το χω κανει ακομα αυτο, αλλα προχτες ημουν σε μια συναυλια-φεστιβαλ κ πετουσα τα αδεια κουτακια απο μπυρες ζντοινγκ μακρια ελπιζω να μην πετυχαν κανα κεφαλι χαχαχαχα !!!

Μιαου μου που εισαι κουκλα ????

Senior Member
    κουτακια πεταξα 3 φορες την ζωη μου, την μια στο προσωπο μιας φιλης μου που αντεγραφε την φωνη μου κοροιδευτικα οσο ημουν τσαντισμενη επειδη εκλεβε στο Uno
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    lol broken !! εγω δεν τα πεταξα σε ατομο συγκεκριμενο αλλα γενικα στο χωρο κ ετσι οπως ειχε κ κοσμο γινοτανε χαμος κ επαιζε κ metal κ γουσταρα αλλα θα ηθελα πολυ σε ορισμενους να πεταξω κ στα μουτρα ισως καποια στιγμη το κανω αμα με φερουν εκτος οριων !!

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast