Γυναικεία απιστία - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 206
    Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Δε συζητάτε για τις γυναίκες των φίλων σας, συζητάτε για τις δικές σας ανασφάλειες. Σιγά δηλαδή μη κόπτεστε τόσες σελίδες για το τι κάνει στη ζωή του ο τάδε γνωστός και τι τού'λαχε, και δε συνειδητοποιεί κανένας απ' τους δυο σας ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ, ούτε εσείς αυτός, που έχετε τόσο μένος δλδ και το καλύπτετε με τάχα σκέψεις για τα παιδιά...έλα τώρα.

Ερώτηση κρίσεως, η έκφραση "τελικά ομολόγησε" δεν είναι πάρα πολύ γελοία? ΛΟΛ
    καλα, γι αυτο, μην παιρνεις κι ορκο...

Πως σας φαίνεται που μετά από αυτήν την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα του είπε ότι σαν μπαμπας των παιδιων μπορεί να πηγαίνει και στο εξοχικό? Μάλιστα του είπε ότι μπορεί να πάει το Σαββατοκύριακο που θα ήταν και τα αδέλφια της με τη μητέρα της. Φαντάζομαι καταλαβαίνετε τι απάντηση εισέπραξε.

Αυτό δεν είναι γελοίο?

Αλήθεια θα ήθελα να ξέρω γιατί παντρεύονται και δεν παραμένουν σε μια ελεύθερη συμβίωση?

Senior Member
    μα τι κακο του ειπε?να παει στο εξοχικο το σαββατοκυριακο ναα δει ταα παιδια του?συγνωμη αλλα αυτο το βρεισκω πολυ σωστο επειδη χωρισανε δεν πρεπει να ειναι κ τσακωμενοι ισα ισα η επαφη ειναι καλο να ειναι φιλικη κ για τα παιδια...μπραβω της

Έχω μια ιδέα. Να βγα'ινουν όλοι μαζί, σαν να είναι όπως παλιά αλλά και ο ερστής και μελλοντικός σύζυγος. Μια ωραία ατμόσφαιρα. Ο εραστής ήταν και κοινός γνωστός ο οποίος είχε μπεί και στο σπίτι. Συγνώμη αλλά μέχρι τώρα τουλάχιστον εγώ προσωπικά όταν μπαίνω σε ένα σπίτι αλλά και άλλοι φίλοι μου τηρούμαι κάποιους κανόνες. Μπορείτε να πείτε ότι θέλετε ότι είμαι αναχρονιστικός αλλά έχω μάθει να σέβομαι την οικογενειακή εστία του οποιουδήποτε και ειδικά όταν έχω πιεί και ένα ποτήρι νερό που λέει ο λόγος. Ο καθένας με τις αρχές του και τις αξίες του. Μη μου πείτε ότι και αυτά είναι ξεπερασμένα γιατί τότε και στραβός είναι ο γυαλός και στραβά αρμενίζουμε. εδώ μπορεί να τύχει να πάει να πάρει τα παιδιά αργότερα ο φίλος μου και δεν θέλει να συναντάει τον τύπο καθότι είναι γνωστός. Οι περισσότερες δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ και στους άντρες ανεβαζει το αίμα πιο πάνω και από το κεφάλι. Άντε γιατί και κάποιους κανόνες και όρια πρέπει να τα βάζουμε, γιατί τότε δεν θα φταίει και ο άλλος αν τους ανοίξει τα κεφάλια. Τι κακό θα χει κάνει? Ο εραστής ήταν μάγκας και κατάφερε την κυρία, η κυρία αισθανόταν ότι δεν είχε αισθήματ για τον σύζυγο αλλά μόνο για τον εραστή της και ό απατημένος με τον χειρότερο τρόπο αισθανόταν να τους φαει ζωντανούς. Κακό? Ο καθένας να εκφράζεται όπως αισθένεται δίχως όρια κλπ

Επιπλέον τη δυσκολία σε αυτές τις καταστάσεις μπορεί να τις αντιληφθεί κάποιος ή καποια περί τα 40 και μετά που τα χρονικά περιθώρια για νέο ξεκίνημα στενεύουν. Αν ένας άνθρωπος του τύχει να χωρίσει στα 30-32-35 έχει περισσότερα χρονικά περιθώρια να επαννεκινήσει τη ζωή του. Ένας 40-42 χρονών που έχει δώσει 13-14 χρόνια από τη ζωή του για να φτιάξει μια οικογένεια δεν μπορεί κανείς να του δώσει πίσω τα χρόνια αυτά και το μεγαλύτερο χτύπημα είναι να στερείς την χαρά να βλέπεις να μεγαλώνουν τα παιδιά του. Αυτός που χάνει τη συντροφιά του με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευτεί έναν νέο άνθρωπο για συντροφιά στη ζωή του μετά απο αυτό. Η ηλικία των 40 είναι λίγο περίεργα γιατί γενικά οι άνθρωπποι αρχίζουν και αντιλαμβάνονται τη φθορά του χρόνου είτε πάνω τους είτε στους οικείους τους. Αρχίζουν και βλέπουν λίγο διαφορετικά τη ζωή. Στα 20-30 νομίζεις ότι έίσαι αιώνιος και άφθαρτος και στην τελική να χάσεις 2-3-4 χρόνια σε μια σχέση βρίσκεις το κουράγιο και το χρόνο να ξεκινήσεις. Όταν όμως έχεις δοθεί σε μια σχέση και γάμο 13 χρόνια σου στοιχίζει πολύ. Εκτός να κάποιοι πιστεύουν ότι δεν πρέπει να δίνεσαι ολοκληρωτικά σε μια σχέση οπότε υπάρχει έλλειμα εμπιστοσύνης

Junior Member
    Ρε nick μη χανεις αδικα τα λογια σου.Μιλα καλυτερα στο ντουβαρι.Αυτο θα σε καταλαβει καλυτερα.Οριστε, η "κυρια" ακουσε και τα μπραβο της.Τι να λεμε τωρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nickgr View Post
    Έχω μια ιδέα. Να βγα'ινουν όλοι μαζί, σαν να είναι όπως παλιά αλλά και ο ερστής και μελλοντικός σύζυγος. Μια ωραία ατμόσφαιρα. Ο εραστής ήταν και κοινός γνωστός ο οποίος είχε μπεί και στο σπίτι. Συγνώμη αλλά μέχρι τώρα τουλάχιστον εγώ προσωπικά όταν μπαίνω σε ένα σπίτι αλλά και άλλοι φίλοι μου τηρούμαι κάποιους κανόνες. Μπορείτε να πείτε ότι θέλετε ότι είμαι αναχρονιστικός αλλά έχω μάθει να σέβομαι την οικογενειακή εστία του οποιουδήποτε και ειδικά όταν έχω πιεί και ένα ποτήρι νερό που λέει ο λόγος. Ο καθένας με τις αρχές του και τις αξίες του. Μη μου πείτε ότι και αυτά είναι ξεπερασμένα γιατί τότε και στραβός είναι ο γυαλός και στραβά αρμενίζουμε. εδώ μπορεί να τύχει να πάει να πάρει τα παιδιά αργότερα ο φίλος μου και δεν θέλει να συναντάει τον τύπο καθότι είναι γνωστός. Οι περισσότερες δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ και στους άντρες ανεβαζει το αίμα πιο πάνω και από το κεφάλι. Άντε γιατί και κάποιους κανόνες και όρια πρέπει να τα βάζουμε, γιατί τότε δεν θα φταίει και ο άλλος αν τους ανοίξει τα κεφάλια. Τι κακό θα χει κάνει? Ο εραστής ήταν μάγκας και κατάφερε την κυρία, η κυρία αισθανόταν ότι δεν είχε αισθήματ για τον σύζυγο αλλά μόνο για τον εραστή της και ό απατημένος με τον χειρότερο τρόπο αισθανόταν να τους φαει ζωντανούς. Κακό? Ο καθένας να εκφράζεται όπως αισθένεται δίχως όρια κλπ
    ΤΩΡΑ μιλας ειλικρινα!
    ειδες λοιπον, οτι ο πονος σου για τα "καημενα τα παιδακια" ηταν η αφορμη μονο, ενω η πραγματικη αιτια ηταν ο θιγμενος ανδρικος εγωισμος?
    μας ελεγες μεχρι τωρα, οτι δεν γινοταν να κοροιδευουν τα παιδια μενοντας μαζι, γιατι αυτα θα νομιζουν οτι το παιδακι ειναι του μπαμπα, οποτε θα πρεπει οιο γιαιγαδες και οι κουνιαδες να τους πουν την αληθεια, ΕΝΩ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΕΣΥ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ????!

τωρα που η γυναικα για να μην διαταραξει αλλο την σχεση των παιδιων με τον πατερα, αλλα και τις δικες του συνηθειες που χρησιμοποιουσε το εξοχικο, του προτεινει να συνεχισει να πηγαινει εκει, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΑΙΖΕΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ , μονο και μονο γιατι σαν απορριφθης, θιγεται ο εγωισμος του!

στην προοπτικη να αποκατασταθουν καποτε οι σχεσεις και να μην ειναι κατι το τρομερο να συνυπαρχουν η νυν και η πρωην οικογενεια, ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ!!!

ποια παιδια και σκυλια αγαπητε.
    το κλου μας το λες ξεκαθαρα.
    θεωρουσες "την κυρια" τσιφλικι του κυριου , και υπερτατη προσβολη οτι "την καταφερε ο αλλος σαν πιο μαγκας".....
    ΕΛΕΟΣ!
    τι ειναι η γυναικα, κανενα βοδι με σφραγιδα και του το κλεψανε>?
    δεξου σαν ανδρας μια απορριψη, βρες τα λαθη του συζυγου (που σιγουρα υπαρχουν) τα λαθη στην απομακρυνση τους εννοω και παψε να τα βαζεις με τον τριτο..
    ο τριτος, αν δεν ηταν αυτος, θα ηταν καποιος αλλος, αλλα την αποτυχια στην σχεση την ερωτικη του ζευγους, την εφτιαξαν ο φιλος σου και ηξ γυναικα του. κανενας τριτος!

Senior Member
    Επιπλέον τη δυσκολία σε αυτές τις καταστάσεις μπορεί να τις αντιληφθεί κάποιος ή καποια περί τα 40 και μετά που τα χρονικά περιθώρια για νέο ξεκίνημα στενεύουν. Αν ένας άνθρωπος του τύχει να χωρίσει στα 30-32-35 έχει περισσότερα χρονικά περιθώρια να επαννεκινήσει τη ζωή του. Ένας 40-42 χρονών που έχει δώσει 13-14 χρόνια από τη ζωή του για να φτιάξει μια οικογένεια δεν μπορεί κανείς να του δώσει πίσω τα χρόνια αυτά και το μεγαλύτερο χτύπημα είναι να στερείς την χαρά να βλέπεις να μεγαλώνουν τα παιδιά του. Αυτός που χάνει τη συντροφιά του με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευτεί έναν νέο άνθρωπο για συντροφιά στη ζωή του μετά απο αυτό. Η ηλικία των 40 είναι λίγο περίεργα γιατί γενικά οι άνθρωπποι αρχίζουν και αντιλαμβάνονται τη φθορά του χρόνου είτε πάνω τους είτε στους οικείους τους. Αρχίζουν και βλέπουν λίγο διαφορετικά τη ζωή. Στα 20-30 νομίζεις ότι έίσαι αιώνιος και άφθαρτος και στην τελική να χάσεις 2-3-4 χρόνια σε μια σχέση βρίσκεις το κουράγιο και το χρόνο να ξεκινήσεις. Όταν όμως έχεις δοθεί σε μια σχέση και γάμο 13 χρόνια σου στοιχίζει πολύ. Εκτός να κάποιοι πιστεύουν ότι δεν πρέπει να δίνεσαι ολοκληρωτικά σε μια σχέση οπότε υπάρχει έλλειμα εμπιστοσύνης
    εδω λοιπον, δεν μας μιλας ουτε για αγαπες , ουτε για λουλουδια, ουτε για τα καημενα τα παιδακια, αλλα ξεκαθαρα, για την ανασφαλεια του μεσηλικα ανθρωπου , μπροστα στην πιθανη μοναξια που τον περιμενει.
    για το βολεμα δλδ που του προσεφερε ενας γαμος νεκρος, ασχετως αν δεν λειτουργουσε πλεον!

μα, εσυ δεν εισαι που μας ελεγες μεχρι τωρα, οτι η "κυρια" που τυχαινει να ειναι και σαρανταρα, θα εγκαταλειφθει απο τον νεαροτερο συντροφο της σε μερικα χρονια και θα ψαχνεται?
    αρα τον κινδυνο που διατρεχει αυτος, τον διατρεχει κι αυτη πολλαπλα, γιατι θα εχει κι ενα μικρο παιδι μαζι της, που δεν το δεχεταιε τσι ευκολα ενας νεος συντροφος, και μπραβο του 'εραστη" που την δεχτηκε με τα παιδια της και τα σκυλια της, ειναι μια ανδρικη πραξη αυτη.

και τι να γινει δλδ που βρεθηκαν στα 40? οποιος βρισκεταισ τα 40, θα κατσικωνεται με οποιον του τυχει απο διπλα του απο φοβο μηπως μεινει μονος του και θα ζει στην υποκρισια και το ψεμα?

Junior Member
    Η "κυρια" δεν ειχε ουτε ιερο ουτε οσιο και αυτο ειναι ολοφανερο και το μονο σιγουρο.Εφοσον δεν την γεμιζε πλεον ο γαμος κατα τα λεγομενα της θα μπορουσε να ειχε ξεκαθαρισει τα πραγματα απο την αρχη.Να χωρισει και αφου τα βρισκανε πολιτισμενα με ενα διακανονισμο για τα παιδια τοτε και μονο τοτε να ψαξει να βρει καποιον αλλο "λακαμα".Και σωστη θα ητανε και δε θα μπορουσε να την πει και κανεις τιποτα.Και σαν γιατρος στο επαγγελμα θα μπορουσε να συντηρησει μια χαρα τον εαυτο της οσο θα ψαχνοταν σαν την χηρα στο κρεβατι.Ομως οχι, δεν γινοτανε.Επρεπε να μαμησει τους παντες και τα παντα.Βεβαια ο ανθρωπος δεν αλλαζει.Η συγκεκριμενη απλα δεν εχει καθολου τσιπα πανω της και ετσι θα ειναι μεχρι να πεθανει.Επρεπε να κοροιδεψει και να ατιμασει τον αντρα της, τα παιδια της τα πεθεριικα και ακομα και τους ιδιους τους γονεις της που νομιζουν οτι μεγαλωσαν σωστο ανθρωπο και μαλιστα με καποιον που βαζανε στο ιδιο τους το σπιτι, να κανει τα παιδια της δακτυλοδικτουμενα στον ευρυτερο κοινωνικο τους περιγυρω για την υπολοιπη ζωη τους με τους γνωστους ψιθυρους καθε πορα που θα τα αντικρυζουν ("να τα παιδια της ταδε που ηθελε και μαμησια", "ρε τα καημενα τα παιδια" και αυτη η ρετσινια του καημενου παιδιου δεν προκειται να φυγει ποτε και θα ειναι ενα κοινο "μυστικο" πλεον). Δεν ειναι θεμα ανδρικου και γυναικειου εγωισμου (καποιοι εχουν ξεφυγει εδω μεσα και προσπαθουν να αλλαξουν θεμα ξεφευγοντας απο την ουσια). Ειναι θεμα χαρακτηρα και ωριμοτητας. Εναι θεμα ποσο καθαρος εισαι εσυ μεσα στην ψυχη σου και ποσο εισαι ενταξει απεναντι στον εαυτο σου και στους αλλους.Σε ανθρωπους που σε εμπιστευονταν για χρονια.Ομως τους προδωσε ΟΛΟΥΣ με τον χειροτερο τροπο που θα μπορουσε μια γυναικα της κατηγοριας της.Και η συγκεκριμενη ανηκει σε μια απο τις πιο βρωμικες γυναικες που εχω ακουσε ποτε σε ολη μου την ζωη.Τοσο σκατοψυχη να κοιταει μονο και ΜΟΝΟ το προσωπικο της συμφερον και καταφερνει κατι πολυ σπανιο.Να ειναι τανα ψυχη τε και σωματι.Δεν εχει κανενα ελαφρυντικο γιατι διαχειριστηκε την ολη υποθεση κακιστα αλλα οχι τυχαια.Οτι εγινε εγινε επιτηδευμενα, μελετημενα και απολυτα συνηδειτα.Ηξερε που παταει και ας ηταν αυτα που πατουσε τα "πτωματα" του αντρα της και των παιδιων της.Αυτο ηξερε να κανει καλυτερα και αυτο εκανε.Σε αυτο τον κοσμο υπαρχουν καλοι και κακοι αντθρωποι.Η "κυρια" απλα ανηκει στην δευτερη κατηγορια και ο φιλος του nick ηταν ενας καλος μεν ατυχος δε που εφαγε τοσα χρονια απο την ζωη του παντρεμενη με τον Ιουδα.Βεβαια ο "Ιουδας" ειχε μεγαλυτερες οικονομικες απολαβες πραγμα που ειναι ολοφανερο και ειπε και η ιδια οτι σε αυτο αποσκοπουσε απο την αρχη.Ευχομαι σε κανεναν σας απο εδω μεσα (αντρες-γυναικες) να μην κακοπεσει σε τετοιον ανθρωπο γιατι τοτε να δουμε τι θα λετε. Οταν θα εχετε το προβλημα στην καμπουρα σας.Θα ηθελα να ειμαι απο μια μερια να βλεπω τον πολιτισμο σας να πηγαινει περιπατο.Αυτα.Θεωρω το θεμα ληξαν και θα σταματησω να ποσταρω εδω.Οτι εγινε εγινε και δεν ξεγινεται με καμια κυβερνηση.Ας προχωρησουν παρακατω και ας δουν τι θα κανουν στην ζωη τους απο δω και περα.Δε θελω να φανταστω τι θα μπορουσε να γινει στο μελλον.Οτι ηθελε προκυψει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by lost.world View Post
    Η "κυρια" δεν ειχε ουτε ιερο ουτε οσιο και αυτο ειναι ολοφανερο και το μονο σιγουρο.Εφοσον δεν την γεμιζε πλεον ο γαμος κατα τα λεγομενα της θα μπορουσε να ειχε ξεκαθαρισει τα πραγματα απο την αρχη.Να χωρισει και αφου τα βρισκανε πολιτισμενα με ενα διακανονισμο για τα παιδια τοτε και μονο τοτε να ψαξει να βρει καποιον αλλο "λακαμα".Και σωστη θα ητανε και δε θα μπορουσε να την πει και κανεις τιποτα.Και σαν γιατρος στο επαγγελμα θα μπορουσε να συντηρησει μια χαρα τον εαυτο της οσο θα ψαχνοταν σαν την χηρα στο κρεβατι.

μα φυσικα και θα μπορουσε!!!!!! και θα ηταν αυτη η σωστη σειρα των πραγματων!
    ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ!!!! ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΓΙΝΕ!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ! μια γυναικα εγκυο με το παιδι του αγαπημενου της (που δεν ειναι ο συζυγος) ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΟΧΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΥΚΤΑΙΟ!!!!! τι προτεινεις ΤΩΡΑ? να ριξει το παιδι? να το ζαλωθει ο κερατας??? τι ακριβως, δεν μας ειπες!
    οσο για τα "ψαξιματα σαν την χηρα στο κρεβατι" και αντιστοιχα επιχειρηματα για κλαματα, σε πληροφορω, οτι οσο υπαρχουν ανδρες που τον ερωτισμο σε μια σχεση τον θεωρουν περιττο μετα την αποκτηση τεκνων, τοσο θα υπαρχουν γυναικες που θα βρισκουν τον επομενο και θα χαιρονται την ζωη τους και την σεξουαλικοτητα τους ΚΑΙ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!

Ομως οχι, δεν γινοτανε.Επρεπε να μαμησει τους παντες και τα παντα.Βεβαια ο ανθρωπος δεν αλλαζει.Η συγκεκριμενη απλα δεν εχει καθολου τσιπα πανω της και ετσι θα ειναι μεχρι να πεθανει.Επρεπε να κοροιδεψει και να ατιμασει τον αντρα της, τα παιδια της τα πεθεριικα και ακομα και τους ιδιους τους γονεις της που νομιζουν οτι μεγαλωσαν σωστο ανθρωπο και μαλιστα με καποιον που βαζανε στο ιδιο τους το σπιτι, να κανει τα παιδια της δακτυλοδικτουμενα στον ευρυτερο κοινωνικο τους περιγυρω για την υπολοιπη ζωη τους με τους γνωστους ψιθυρους καθε πορα που θα τα αντικρυζουν ("να τα παιδια της ταδε που ηθελε και μαμησια", "ρε τα καημενα τα παιδια" και αυτη η ρετσινια του καημενου παιδιου δεν προκειται να φυγει ποτε και θα ειναι ενα κοινο "μυστικο" πλεον). Δεν ειναι θεμα ανδρικου και γυναικειου εγωισμου (καποιοι εχουν ξεφυγει εδω μεσα και προσπαθουν να αλλαξουν θεμα ξεφευγοντας απο την ουσια).

μαλλον αυτος που ξεφευγει, εισαι εσυ...
    ποια πεθερικα και σταυροκουνιαδια χριστιανε μου!!!!! αν τα πεθερικα νοιαζονται για το οτι η συζυγος πηγε με αλλον, ας νοιαζοντουσαν και για το οτι Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ!!!
    κανεναν περα απο το ζευγαρι δεν αφορα ο χωρισμος απο κλινης ενος ζευγαριου που δεν τα βρισκει πια!
    και κανενα παιδι της δεν ατιμασε και δεν εκανε δακτυλοδεικτουμενο ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗ ΕΣΥ!
    χιλιαδες παιδια μεγαλωνουν με εναν γονεα, οταν οι γονεις χωριζουν γιατι δεν αγαπιουνται πια και κανεις δεν τα δειχνει, ουτε τα πρωτα ουτε τα τελευταια ειναι, ΑΛΛΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΝΕΡΑΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΑΜΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!!!
    ΑΜ ΔΕ!!!!
    οι γυναικες διεκδικουν την ζωη τους πλεον σε ολη την εκταση και την εκφραση και παιρνουν αυτα που τους αξιζουν!
    αν εσενα σε καλυπτει η υποκρισια περασμενων εποχων, οπου τεκνοποιουσαν και μετα η γυναικα μεγαλωνε τα κουτσουβελα και ο ανδρας μπερμπαντευε μεχρι τα βαθια γεραματα για να μην χωρισουν, θα σε απογοητευσω, αλλα εχουν περασει οι εποχες αυτες..
    ο ανδρας που θελει να κρατησει την οικογενεια του, πρεπει να φροντισει να εχει μια ζωντανη σχεση με την γυναικα του πρωτα απ ολα! και η γυναικα το ιδιο φυσικα..
    και μας λες απαξιωτικα οτι η κυρια ηθελε "μαμησια"!!! φυσικα και ηθελε , γιατι να μην θελει? εσυ ζεις ανεραστος? γιατι εχεις τετοια απαιτηση απο μια γυναικα?

Ειναι θεμα χαρακτηρα και ωριμοτητας. Εναι θεμα ποσο καθαρος εισαι εσυ μεσα στην ψυχη σου και ποσο εισαι ενταξει απεναντι στον εαυτο σου και στους αλλους.Σε ανθρωπους που σε εμπιστευονταν για χρονια.Ομως τους προδωσε ΟΛΟΥΣ με τον χειροτερο τροπο που θα μπορουσε μια γυναικα της κατηγοριας της.Και η συγκεκριμενη ανηκει σε μια απο τις πιο βρωμικες γυναικες που εχω ακουσε ποτε σε ολη μου την ζωη.Τοσο σκατοψυχη να κοιταει μονο και ΜΟΝΟ το προσωπικο της συμφερον και καταφερνει κατι πολυ σπανιο.Να ειναι τανα ψυχη τε και σωματι.Δεν εχει κανενα ελαφρυντικο γιατι διαχειριστηκε την ολη υποθεση κακιστα αλλα οχι τυχαια.Οτι εγινε εγινε επιτηδευμενα, μελετημενα και απολυτα συνηδειτα.Ηξερε που παταει και ας ηταν αυτα που πατουσε τα "πτωματα" του αντρα της και των παιδιων της.Αυτο ηξερε να κανει καλυτερα και αυτο εκανε.Σε αυτο τον κοσμο υπαρχουν καλοι και κακοι αντθρωποι.Η "κυρια" απλα ανηκει στην δευτερη κατηγορια και ο φιλος του nick ηταν ενας καλος μεν ατυχος δε που εφαγε τοσα χρονια απο την ζωη του παντρεμενη με τον Ιουδα.Βεβαια ο "Ιουδας" ειχε μεγαλυτερες οικονομικες απολαβες πραγμα που ειναι ολοφανερο και ειπε και η ιδια οτι σε αυτο αποσκοπουσε απο την αρχη.Ευχομαι σε κανεναν σας απο εδω μεσα (αντρες-γυναικες) να μην κακοπεσει σε τετοιον ανθρωπο γιατι τοτε να δουμε τι θα λετε. Οταν θα εχετε το προβλημα στην καμπουρα σας.Θα ηθελα να ειμαι απο μια μερια να βλεπω τον πολιτισμο σας να πηγαινει περιπατο.Αυτα.Θεωρω το θεμα ληξαν και θα σταματησω να ποσταρω εδω.Οτι εγινε εγινε και δεν ξεγινεται με καμια κυβερνηση.Ας προχωρησουν παρακατω και ας δουν τι θα κανουν στην ζωη τους απο δω και περα.Δε θελω να φανταστω τι θα μπορουσε να γινει στο μελλον.Οτι ηθελε προκυψει...
    οτι ναναι λοστ... παραντουρας... ποιες προδοσιες και υποκρισιες?
    ποια μεγαλυτερη υποκρισια απο αυτη που προτεινε ο νικ: να κουκουλωθει η εξωσυζυγικη σχεση και να ξερει ολος ο κοσμος οτι το ξενο παιδι ειναι του συζυγου!!!! ελεος με την υποκρισια καποια στιγμη!!!

ποια παιδια και ποια σκυλια προδωσε??? τον συζυγο παρατησε! κανενα παιδι δεν προδωσε.!
    τα παιδια τα θελει μαζι της, και τα θελει και ο συντροφος της!
    και μαλιστα ενω του προτεινει να ζησουν σε συμπνοια, αυτος, που ταχα νοιαζεται περισσοτερο για τα παιδια, το αρνειται, επειδη πληγωθηκε ο εγωισμος του!!!! ποιος προδιδει τα παιδια τωρα?
    Last edited by Remedy; 26-06-2011 at 14:37.

Senior Member
    - όσο για τη λύπηση σαν άντρας σας λέω το εξής: Αν στα 33-34 χρόνια μου ήμουν ελέυθερος και τα φταχνα με μια σαραντάρα παντρεμενη με δυο παιδιά και έμενα μαζί της για 4-5 χρόνια μετά θαθελα πάλι μια σαραντάρα αλλά ήδη η δικιά μου θα ταν 45. οπότε θαπρεπε να την αντικαταστήσω. Πείτε μου πόσες τέοιες σχέσεις γναρίζετε που να επιβιώνουν στι διηνεκές?
    οι άνθρωποι δεν είναι μπλουζάκια να τους αντικαθιστάς. μπορεί κάποιος να γουστάρει έναν άνθρωπο ασχέτως ηλικιάς. μην τσουβαλιάζεις όλους τους άντρες.

Junior Member
    ενταξει ρεμεντι μην τσατιζεσαι. ξερω οτι η αληθεια ποναει. δεν καταλαβες λεξη απο αυτα που εγραψα, κατι βεβαια το οποιο το περιμενα. εκατσες και εγραψες ολο αυτο το κατεβατο με παραθεσεις και αντιπαραθεσεις και εχεις καταπιαστει μεχρι και με τα σημεια στιξης που εχω βαλει τροπος του λεγειν... εχεις παθει εμμονη.τι να πω..οκ. οτι πεις εσυ τοτε

Junior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    οι άνθρωποι δεν είναι μπλουζάκια να τους αντικαθιστάς. μπορεί κάποιος να γουστάρει έναν άνθρωπο ασχέτως ηλικιάς. μην τσουβαλιάζεις όλους τους άντρες.
    σωστο claire αλλα δεν νομιζω οτι ο nick το εννοουσε ετσι οπως ακουστηκε. ειναι λιγο αγανακτισμενος ισως αλλα δεν νομιζω οτι ειναι τετοιος ανθρωπος και οποιος ειναι λιγο εξυπνος το καταλαβαινει. προσωπικη αποψη παντα....

Senior Member
    lost εσυ δλδ κ ενω εχει γινει οτι εχει γινει θα θεωρουσες σωστο τα παιδια να εβλεπαν τους γονεις τους να τσακονονται κ να γινοντουσαν ιστοριες για το ποτε κ που θα βλεπει ο συζηγος τα παιδια?δεν ειναι καλυτερα να πηγαινει ο συζηγος στο εξωχικο η κ στο σπιτι της??γιατι οχι κ μπραβω που τουλαχιστων σ'αυτο το σημειο σκευτηκε τα παιδια της κ τιποτα αλλο

τωρα που η γυναικα για να μην διαταραξει αλλο την σχεση των παιδιων με τον πατερα, αλλα και τις δικες του συνηθειες που χρησιμοποιουσε το εξοχικο, του προτεινει να συνεχισει να πηγαινει εκει, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΑΙΖΕΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ , μονο και μονο γιατι σαν απορριφθης, θιγεται ο εγωισμος του!

Μια από τις συνήθειες ήταν να κοιμούνται και μαζί και τα παιδιά το Σαββατοκύριακο να πηγαίνουν στο κρεββάτι των γονιών τους. Νομίζω θαταν καλή ιδέα τελικά να μην αλλάξει τίποτα από τις συνήθειες τους. Έχεις δίκιο.

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast