Τρόποι συμεριφοράς και συγνώμη! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 98
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Χριστίνα θα σου πω κάτι...όσο και αν σε στεναχωρήσει, αλλα καλό είναι να δεις όλες τις παραμέτρους.
    Μπορεί να μη τα βρήκατε στο κρεβάτι..
    Συμβαίνε αυτό ξέρεις και θα σου πω κάτι που έχω πει πολλές φορές εδώ και το έχω ακούσει από τον Ασκητή. Οταν το σεξ στο ζευγάρι είναι καλό καταλαμβάνει το 3% της σχέσης. Όταν δεν είναι, καταλαμβάνει το 97%. Δεν γινεται να κολλάμε με όλους, δεν γίνεται να κολλάνε όλοι μαζί μας.
    Αυτό λέγεται χημεία.
    Θα μου πεις, δεν έδειξε τίποτα, πήγαν όλα καλά κλπ. Και πάλι δεν μπορείς να καταλάβεις αν το σκέφτηκε έτσι ή όχι.
    Στο λέω γιατί όπως είπες και συ δε γίνεται μετά από τέσσερις μέρες να αλλάξει τόσο πολύ. Κάτι έφταιξε.
    αυτο που λες, θα μπορουσε και να ισχυει.
    θα μπορουσε ομως και να μην ισχυει.
    και βεβαια ειναι τοσο σημαντικο το σεξ σε μια σχεση
    ΟΜΩΣ
    μην παραβλεπετε τον παραγοντα "ανδρικος εγκεφαλος" (ανδρικος, τι???? ενιγουει)..
    κοριτσια, καμια σχεση με τον γυναικειο και εχει αποδειχθει και επιστημονικα απ οτι ξερω...
    αν ο ανδρας ειναι σε φαση "γαματε γιατι χανομαστε" (που σε πολλους κραταει μια ολοκληρη ζωη), δεν πα να χει βρει την ξαβιερα χολαντερ???? θα πηδηξει και θα φυγει!!!
    η στην καλυτερη, θα πηδαει και θα απαιτει να μην δεσμευτει.
    με την φιλη μας εδω δεν μπορουσε να κανει το δευτερο, γιατι ειχαν ηδη προλαβει να πουν τις αποψεις "τους" οπου ειχε ξεκαθαρισει υποτιθεται οτι τρελαινεται για δεσμευση και δοσιμο....
    εμ πως να της πει μετα, οτι περασε μια χαρα στο κρεβατι αλλα θα ηθελε μια μεγαλυτερη χαλαροτητα κατα τα αλλα??? κολλαει? δεν κολλαει...

μια γυναικα αν κανει ενα πολυ καλο κρεβατι με εναν ελευθερο ανδρα, συνηθως ερωτευεται κιολας.
    ενας ανδρας οχι ομως. το συναισθημα του με το σεξ, ειναι μεσοτοιχια. με μονωση...
    μπορει καλλιστα να κανει το καλυτερο σεξ στην ζωη του και να φυγει, η να θελει μονο αυτο και τπτ αλλο απο την γυναικα, οσο καλη και να ειναι αυτη.
    απλα γιατι αυτος δεν την εχει δει ετσι σε αυτη την φαση.

αυτη ειναι η πικρη αληθεια :Ρ

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο που λες, θα μπορουσε και να ισχυει.
    θα μπορουσε ομως και να μην ισχυει.
    και βεβαια ειναι τοσο σημαντικο το σεξ σε μια σχεση
    ΟΜΩΣ
    μην παραβλεπετε τον παραγοντα" ανδρικος εγκεφαλος"..
    κοριτσια, καμια σχεση με τον γυναικειο και εχει αποδειχθει και επιστημονικα απ οτι ξερω...
    αν ο ανδρας ειναι σε φαση "γαματε γιατι χανομαστε" (που σε πολλους κραταει μια ολοκληρη ζωη), δεν πα να χει βρει την ξαβιερα χολαντερ???? θα πηδηξει και θα φυγει!!!
    η στην καλυτερη, θα πηδαει και θα απαιτει να μην δεσμευτει.
    με την φιλη μας εδω δεν μπορουσε να κανει το δευτερο, γιατι ειχαν ηδη προλαβει να πουν τις αποψεις "τους" οπου ειχε ξεκαθαρισει υποτιθεται οτι τρελαινεται για δεσμευση και δοσιμο....
    εμ πως να της πει μετα, οτι περασε μια χαρα στο κρεβατι αλλα θα ηθελε μια μεγαλυτερη χαλαροτητα κατα τα αλλα??? κολλαει? δεν κολλαει...

μια γυναικα αν κανει ενα πολυ καλο κρεβατι με εναν ελευθερο ανδρα, συνηθως ερωτευεται κιολας.
    ενας ανδρας ανδρας οχι ομως. το συναισθημα του με το σεξ, ειναι μεσοτοιχια. με μονωση...
    μπορει καλλιστα να κανει το καλυτερο σεξ στην ζωη του και να φυγει, η να θελει μονο αυτο και τπτ αλλο απο την γυναικα, οσο καλη και να ειναι αυτη.
    απλα γιατι αυτος δεν την εχει δει ετσι σε αυτη την φαση.

αυτη ειναι η πικρη αληθεια :Ρ
    συμφωνώ, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άντρες, όμως, υπάρχουν και οι άντρες που αν βρουν αυτό που θέλουν ΚΑΙ στο κρεβάτι κολλάν για πολύ καιρό μέχρι για τον οποιονδήποτε λόγο να ξενερώσουν, όπως γίνεται και με μας τις γυναίκες.
    Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να είναι ένα μοντέλο άντρα που παραθέτεις, μπορεί όμως να μην ήταν η Χριστίνα στο κρεββάτι όπως του άρεσε ή να μη κόλλησαν καθόλου και να έχασε το ενδιαφέρον του.

Senior Member
    Αυτός μου έλεγε οτί "μακάρι και θέλω να πάει καλά η σχέση μας" και οτί "θέλω να σε μάθω,να σε γνωρίσω","άξιζες την αναμονή","είσαι απίστευτος άνθρωπος" κλπ.Απλά πιστέυω αυτό που είχα αναφέρει σε κάτι προηγουμενο...οτί κουράστηκε από σχέσεις και δεν μπορουσε να δώσει όσα θα ήθελε γτ είχε την ανάκγη να μένει με τον εαυτό του...

Senior Member
    Μπορεί να ήταν και αυτό που λέτε...να μην κολλάγαμε στο κρεβάτι τελικά.Ποτέ δεν ξέρεις!

Senior Member
    συμφωνώ, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άντρες, όμως, υπάρχουν και οι άντρες που αν βρουν αυτό που θέλουν ΚΑΙ στο κρεβάτι κολλάν για πολύ καιρό μέχρι για τον οποιονδήποτε λόγο να ξενερώσουν, όπως γίνεται και με μας τις γυναίκες.
    Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να είναι ένα μοντέλο άντρα που παραθέτεις, μπορεί όμως να μην ήταν η Χριστίνα στο κρεββάτι όπως του άρεσε ή να μη κόλλησαν καθόλου και να έχασε το ενδιαφέρον του.
    νομιζω πως αυτοι που κολλανε πολυ καιρο, σιγουρα θελουν να την βρισκουν στο σεξ, δεν το αμφισβητω καθολου αυτο.
    ειναι ομως διαθεσιμοι για σχεση ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ κι οχι γιατι βρηκαν το καλο το σεξ το δυσευρετο...
    αυτοι που δεν θελουν σχεση, οσο καλο και να ειναι το κρεβατι, φευγουν.
    εκτος αν εχουν το ελευθερο απο την γυναικα να πηγαινοερχονται στο χαλαρο...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    νομιζω πως αυτοι που κολλανε πολυ καιρο, σιγουρα θελουν να την βρισκουν στο σεξ, δεν το αμφισβητω καθολου αυτο.
    ειναι ομως διαθεσιμοι για σχεση ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ κι οχι γιατι βρηκαν το καλο το σεξ το δυσευρετο...
    αυτοι που δεν θελουν σχεση, οσο καλο και να ειναι το κρεβατι, φευγουν.
    εκτος αν εχουν το ελευθερο απο την γυναικα να πηγαινοερχονται στο χαλαρο...
    το ίδιο πράγμα λέμε.
    Οι τύποι που θέλουν σχέση, κολλάνε πολύ περισσότερο με το κρεββάτι. Αν δεν κολλάν εκεί, δεν κάθονται όσο σχεσάκηδες και αν είναι. Πάνε παρακάτω μέχρι να βρουν το πακέτο.
    Το άλλο μοντέλο, άστο. Πρέπει να θανατώνονται από μικρά....(λολ)

Senior Member
    το ίδιο πράγμα λέμε.
    Οι τύποι που θέλουν σχέση, κολλάνε πολύ περισσότερο με το κρεββάτι. Αν δεν κολλάν εκεί, δεν κάθονται όσο σχεσάκηδες και αν είναι. Πάνε παρακάτω μέχρι να βρουν το πακέτο.
    Το άλλο μοντέλο, άστο. Πρέπει να θανατώνονται από μικρά....(λολ)
    ααααααααχαχαχαχαααα! Τέλειο αυτό που είπες! αααααχαχαχαααα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Αυτός μου έλεγε οτί "μακάρι και θέλω να πάει καλά η σχέση μας" και οτί "θέλω να σε μάθω,να σε γνωρίσω","άξιζες την αναμονή","είσαι απίστευτος άνθρωπος" κλπ.Απλά πιστέυω αυτό που είχα αναφέρει σε κάτι προηγουμενο...οτί κουράστηκε από σχέσεις και δεν μπορουσε να δώσει όσα θα ήθελε γτ είχε την ανάκγη να μένει με τον εαυτό του...
    Ή είναι άτομο που ενθουσιάζεται εύκολα ή είναι παραμυθάς. Ή και τα δύο.
    Συνήθως θέλουμε να μείνουμε με τον εαυτό μας, όταν ο άλλος δεν μας ενθουσιάζει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ή είναι άτομο που ενθουσιάζεται εύκολα ή είναι παραμυθάς. Ή και τα δύο.
    Συνήθως θέλουμε να μείνουμε με τον εαυτό μας, όταν ο άλλος δεν μας ενθουσιάζει.
    ή όταν δεν έχεις δώσει πραγματικό χρόνο στον εαυτό σου να ηρεμίσει από τις απανωτές σχέσεις...Συμφωνώ παρ'ολα αυτά Μαριαν!

Senior Member
    Πιστεύω οτί το έχει καταλάβει γτ του έχω πει και του το έχω δείξει. Ξέρεις Gypsy και πιστευω οτί με καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να λειτουργησω σε μια σχεση με αλλαγες συμπεριφοράς και στρατηγική "γραμματόσημου". Θέλω ζεστά πράγματα αλλιώς παγώνω..
    Nαι ρε συ έτσι είναι. Δεν λειτουργούν όλοι οι άνθρωποι έτσι. Κάτι άλλο που μ' εκνευρίζει επίσης είναι η μετριότητα. Θέλω να βλέπω πάθος και συμφωνώ μαζί σου. Δεν πειράζει όμως, κάθε εμπόδιο για καλό. Απ' ότι καταλαβαίνω ούτε και συ έκοψες τις φλέβες σου. Προχώρα και ίσως ο επόμενος να είναι καλύτερος. :)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Αυτός μου έλεγε οτί "μακάρι και θέλω να πάει καλά η σχέση μας" και οτί "θέλω να σε μάθω,να σε γνωρίσω","άξιζες την αναμονή","είσαι απίστευτος άνθρωπος" κλπ.
    Την παροιμια την ξερεις; Ο Μανωλης με τα λογια χτιζει ανωγια και κατωγια!!

Ας τα λογια, καλα και αυτα, αλλα πρωτα οι πραξεις, την επομενη φορα που θα πεσεις σε καποιον που θα μιλα με φανφαρες για σχεση, σοβαροτητα και μελλον απο την πρωτη ωρα-μερα-βδομαδα, το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια, σουμπιτη!

Senior Member
    Λοιπον για μενα η συγγνωμη δεν ειναι τιποτε αλλο απο επιβεβαιωση της αυτοεκτιμησης μας.Φανταστειτε ομως ενα αγαλμα με λιτες γραμμες .Ειναι αναγκαιο να αναφερθει κανεις στην ομορφια αυτου του αγαλματος σχολιαζοντας το η αρκει απλως να το παρατηρει να το θαυμαζει και να κρατα στη μνημη του την εικονα αυτου του τοσο ομορφου αγαλματος ;Ετσι και η συγγνωμη τις περισσοτερες φορες ειναι ενας απλος διακοσμητικος βερμπαλισμος ,μια μελωδια παρηγορητικη για τα αυτια μας....

Senior Member
    συχνα
    η συγνωμη ειναι απλα το αλλοθι μιας γαιδουριας....
    τι σημασια εχει μια συγνωμη, οταν ο αλλος με τις πραξεις του δειχνει το ακριβως αντιθετο?

Senior Member
    Έχετε δίκιο όλοι σας αν και πιστεύω στην συγνώμη αν πραγματικά αυτός που κάνει κάτι λάθος και το αναγνωρίζει να ζητά συγνώμη!Αν επαναλαμβάνεις τα λάθη σου τότε οι συγνώμες πάνε για τα σκουπίδια...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Διαβαζα ενα βιβλιο ενος ψυχαναλυτη χθες πανω στις σχεσεις των δυο φυλων, εξαιρετικα ενδιαφερον για μενα, Darian Leader λεγεται ο συγγραφεας, μπορει να ειναι λιγο δυσνοητος για καποιον που δεν εχει διαβασει κλασικη ψυχαναλυση, και ενα κομματι του αναφεροτανε στον τυπο ανδρα ο οποιος αναφερθηκε παραπανω. Μισο να το βρω

"Η βιασυνη του ανδρα να αποκτησει αυτο που υποθετει πως ειναι το αντικειμενο της επιθυμιας οδηγει στο παραδοξο γεγονος: αν το αποκτησεις πολυ γρηγορα, εχεις χασει την επιθυμια"

Γιατι οι γυναικες γραφουν περισσοτερα γραμματα απο οσα στελνουν;, Darian Leader σελ. 182
    Last edited by λιλιουμ; 11-07-2011 at 14:16.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast