Υπαρχει αραγε διαχειρηση? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 183
    Banned
    μην ειστε ευθικτοι!εχω φαει φουλ αναφορες και την καλημερα μου με τον νικο δεν την εχασα!
    μην τρελενεστε!ολοι εχουμε τις ασχημες στιγμες μας!ολοι ανταλλαζουμε κουβεντες δεν εγινε τιποτα!χαλαρωστεεεεεεε!ηθε λα να ξερα ετσι κανετε-κανουμε κ εξω?οποιος μας την λεει του κανουμε μηνυση? χαχα

Senior Member
    o κοσμος μπερδευεται και μεσα σε ενα θεμα που μπορει πχ να υπαρξει ενας ανταγωνισμος μια διαμαχη ρε παιδι μ, μετα κραταει μανιατικο λες και μοιρασαν λαθος τα αμπελια
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    οταν νιωθεις να σε προσβαλλουν, να σε κατηγορουν, να σε απειλουν, δεν ειναι οτι του πεις, ΠΡΕΠΕΙ να κανει κατι για να προστατεψει το μελος, ειδαλως το μελος θα αναγκαστει να προστατεψει τον εαυτο του οπως μπορει, και τοτε ξεφευγουμε και γαμαμε το θεμα με καβγαδες και βρισιδια. οπως ακριβως και στη κανονικη ζωη, εαν καποιος σε προσβαλλε, σε κατηγορησε, σε απειλησε, καλεις την αστυνομια, δε παιρνεις το νομο στα χερια σου κι οποιον παρει ο διαολος (νομιζω)...
    Και έρχεται η αστυνομία να τσεκάρει, και ΜΟΝΟ αν με ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ δει κάποιου είδους παράβαση ή πρόβλημα αναλαμβάνει δράση. Δε πα να φωνάζεις και να χτυπιέσαι εσύ, αν το θέμα δεν εμπίπτει σε κατηγορίες ΚΑΘΑΡΑ καταγεγραμμένες, η αστυνομία δεν κάνει τίποτα. Αν θεωρήσει ότι δεν υπάρχει αντικειμενική παραβίαση, σε ηρεμεί, σε κατατοπίζει στο ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ για την παρέμβασή της, και σε μέμφει κιόλας που, επειδή εσύ την είδες υπερ-ευαίσθητος και δεν μπορείς να διαχειριστείς μόνος σου τα θέματά σου, κουβάλησες κοτζάμ αστυνομία που έχει πολύ πιο σοβαρά θέματα να διαχειριστεί... Και για να το ξέρεις, υπάρχει και σοβαρότατη καταγγελία/μήνυση για άτομα που καλούν την αστυνομία χωρίς τελικά να υπάρχει λόγος.

Μη νομίζεις λοιπόν ότι καλείς αστυνομία και η αστυνομία έρχεται πάντα να προστατέψει όποιον την κάλεσε Και επειδή ο Νίκος ΔΕΝ είναι αστυνομία, δεν έχει και κανένα λόγο να ανταποκρίνεται σε ΚΑΘΕΝΟΣ το κάλεσμα, όπως υποχρεούται η κανονική αστυνομία.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Μιλαω για επαναλαμβανομενες ασχημες συμπεριφορες και οχι μονο ως προς ενα ατομο μονο αλλα σε πολλα.. δεν κραταω τπτ μανιατικο. Απλα βλεπω την αδικια εδω μεσα.. να την πληρωνουν ατομα που ουσιαστικα δεν φταινε.. τι νηπιαγωγιο και βλακειες μου λετε. Προφανως δεν εχετε καταλαβει τπτ. Ειμαι ικανοποιημενη τουλαχιστον που πολλοι αλλοι εδω μεσα ξερουν και καταλαβαινουν..

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Δεν χρειαζεται να καταλαβεις! Οποιος καταλαβαινει καλως.. ειναι ακυρο να συζηταμε για αυτο. Αν θες στειλε μου πμ.
    Christina82 δεν θελω να μπω σ αυτη την διαδικασια...εχω τοσα προβληματα στο κεφαλι μου που δεν μπορω να φορτοθω κ προβληματα αλλων.....ισως να μην θελεις να μου πεις το προβλημα σου αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει κ λογος για πμ οπως το λετε εδω....
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Christina82 δεν θελω να μπω σ αυτη την διαδικασια...εχω τοσα προβληματα στο κεφαλι μου που δεν μπορω να φορτοθω κ προβληματα αλλων.....ισως να μην θελεις να μου πεις το προβλημα σου αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει κ λογος για πμ οπως το λετε εδω....
    Δεν υπαρχει τοτε λογος να με ρωτας και ποσο μαλλον οταν το θεμα αφορα κατι ασχετο. Αν ποτε θελησεις ανοιξε ενα θεμα και ρωτα με οτι θες

Banned
    Μιλαω για επαναλαμβανομενες ασχημες συμπεριφορες και οχι μονο ως προς ενα ατομο μονο αλλα σε πολλα.. δεν κραταω τπτ μανιατικο. Απλα βλεπω την αδικια εδω μεσα.. να την πληρωνουν ατομα που ουσιαστικα δεν φταινε.. τι νηπιαγωγιο και βλακειες μου λετε. Προφανως δεν εχετε καταλαβει τπτ. Ειμαι ικανοποιημενη τουλαχιστον που πολλοι αλλοι εδω μεσα ξερουν και καταλαβαινουν..
    εισαι απο τον μαιο εδω λες οι πιο παλιοι να ειναι ολοι τρελοι?λες να μην καταλαβαινουν αυτοι?εσυ εισαι η κυρια πολυξερου?

Quote Originally Posted by love28 View Post
    εισαι απο τον μαιο εδω λες οι πιο παλιοι να ειναι ολοι τρελοι?λες να μην καταλαβαινουν αυτοι?εσυ εισαι η κυρια πολυξερου?
    Τα θεματα που ανοιγω εχουν παντα να κανουν με τα προβληματα μου...αν σε καποιο θεμα μου εχεις να πεις κατι ουσιαστικο κ οχι απλα ενα μηνυμα σαν φιλικο χτυπημα στην πλατη ειναι παντα ευπροσδεκτο....

Senior Member
    Χαχαχαχαχαχαχααα!

Banned
    Τα θεματα που ανοιγω εχουν παντα να κανουν με τα προβληματα μου...αν σε καποιο θεμα μου εχεις να πεις κατι ουσιαστικο κ οχι απλα ενα μηνυμα σαν φιλικο χτυπημα στην πλατη ειναι παντα ευπροσδεκτο....
    στην χριστινα αναφερομουν συγνωμη κιολας!

στην χριστινα αναφερομουν συγνωμη κιολας!
    Κ μενα για την christina ηταν το μηνυμα μου πως εγινε αυτο το μπαχαλο οεο??χαχαχχαχαχ!!!

Banned
    Κ μενα για την christina ηταν το μυνημα μου πως εγινε αυτο το μπαχαλο οεο??χαχαχχαχαχ!!!
    πιεσμενη αποσυμπιεσου τωρα!αντε μην πεσουν μπαν! :P

πιεσμενη αποσυμπιεσου τωρα!αντε μην πεσουν μπαν! :P
    Υπαρχει εδω θαλαμος για...αποσυμπιεση???

Banned
    Χαχαχαχαχαχαχααα!

εσυ μου αρεσει που εισαι εντος θεματος χαχανουλα :P

Banned
    Υπαρχει εδω θαλαμος για...αποσυμπιεση???
    κανε οτι μπορεις!

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast