Results 121 to 135 of 290
-
13-08-2011, 22:03 #121
- 13-08-2011, 22:27 #122
ΑΡΚΤΟΣ , λοιπον αφου σου αρεσει να μου την λες ,να μου πεις αν απο τοτε που καταλαβα τι παιζει με εσενα σου ζητησα καμια βοηθεια για το θεμα μου -για την αρρωστια μου! ετσι οπως μου μηλας μονο κακο μπορεις να μου κανεις ! κοιτα λοιπον τα δικα σου προβληματα και ασε εμενα στην τυχη μου , γιατι αν νομιζεις οτι ανεβαινεις σαν ανθρωπος με το να μου την λες κανεις λαθος! το μονο που καταφερνεις ειναι να δειχνεσαι σε ατομα που ξερεις "καλα" και ξερουμε την αξια τους !
13-08-2011, 22:36 #123
Κατα ενα περιεργο τροπο Γιωργο οσοι διαφωνουν με κατι που λες,ανηκουν σε κλικα,πετανε τη μασκα τους,εχουν αλυτα θεματα και απωθυμενα,γουσταρουν να δειχνονται λεγοντας σου την...Ξεκολλα λιγο και δες το αλλιως το πραγμα, γιατι αυτα που λες ειναι ασχετα,αβασιμα, ξεκαρφωτα και το απολυτως σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι σοβαρα επιχειρηματα οπως πιστευεις..
Λες οτι εισαι εδω για να λυσεις το προβλημα σου,δεν σε βλεπω ομως να κανεις κατι γι αυτο.Μονιμως σε αντιπαραθεσεις βρισκεσαι ως θυμα,που ολοι σε βλεπουν ρατσιστικα και εχουν σκοπο της ζωης τους να σε μειωνουν.
Χαλαρωσε κ κανε κατι χρησιμο για σενα..Και για να σε προλαβω,δεν σε διαταζω ουτε σου λεω οτι δεν εχεις δικαιωμα να κανεις αυτα που κανεις,και να μιλας οπου γουσταρεις,μια προταση σου κανω.Καλο θα ηταν να το σκεφτεις λιγο.Σου προσφερεις κατι με ολα αυτα?
εντιτ
Επισης ξεκολλα..κανεις δεν θελει να σε βλαψει,απλως διαφοροι ανθρωποι διαφωνουν με διαφορα λεγομενα σου.Εσυ γιατι μας μιλας ετσι? Θες να μας βλαψεις?
13-08-2011, 22:57 #124
Φανταζομαι για εσενα δεν υπαρχει αξια στην μετανοια των αλλων προς εσενα , αμα μπει η γουαιτ η η μπλακ να μου το πεις νΑ φυγω απο την Ελλαδα ! χεχεχε τι λες ? τι νομιζεις οτι η ζωη μου ειναι ενα φορουμ και ενα p.c. ? με απειλεις οτι θα με διωξουν απο το φορουμ ?? ε και? καλο θ μου κανουν για να ξεμπερδευω με το πεισμα μου! γιατι ουτε εγω εχω κανει ποτες πισω στο δικιο μου ειδικα με τετοια ατομα!
Οταν μπορεσεις εσυ και οποιος αλλος εδω μεσα που κανει τον μαγκα να τα καταφερει στην ζωουλα του , στον πραγματικο κοσμο και οχι στον κυβερνοχωρο ,εκει δειχνεις τι αξιζεις ! οταν καταφερεις να κερδισεις την αναγνωριση των γυρο σου ! τοτες θα αξιζεις ! τοτες θα μπορεις να πενευεσαι ! καταλαβες? γιατι λιγο απο τα μην. σας και τα θεματα σας που ειδα εχετε ΜΕΓΑΛΟ θεμα με τον πραγματικο κοσμο ! δεν τα καταφερατε τοσο καλα εκει! και ερχεστε εδω μεσα να βγαλετε ολα σας τα απωθημενα σε ανθρωπους σαν εμενα , που απλα εχουμε το θαρρος της γνωμης μας! που αμα καμια φορα υπερβαλα η ειπα κατι που δεν επρεπε το πειρα πισω , γιατι δεν εχω κακη προθεση ! ουτε ΚΟΜΠΛΕΞ!! καταλαβαινω οτι για εσενα και την παρεα σου το φορουμ ειναι η αρχη και το τελος! οτι αμα σας πεταξουν εξω παει ! ολα ειναι μαυρα μετα , γιατι εκει εξω τα πραγματα ειναι σκουρα!!
Προτεινω να κανεις το αναποδο! να βγεις απο το φορουμ και να πας εξω στον κοσμο να κερδισεις - να αγωνιστεις για την εκτιμηση σου ! αλλα οχι οπως σε εμενα γιατι θα φας πακετο και το ξερεις ! να βρεις το θαρρος και την ευγενεια να κανεις μια νεα ζωη ! στο ευχομαι ειλικρινα οσο και αν μου την λες !
Θα αναρωτιεσαι βεβαια τωρα πως εγω μιλαω ετσι αφου και εγω αυτο που πινω ειναι αυτοκαταστροφικο και υποτιμητικο στον ευατο μου , ναι ,αλλα οπως ειπε η φιλη σου ηταν επιλογη μου ! και λαθος στοχων , γιατι νομιζα οτι ειχα κανει πολλα , γιατι λογο του οτι ειχα καταφερει καποια πραματα ,ειχα καταφερει να κερδισω την εκτιμηση των γυρο μου! καταφερα να κανω πραματα που δυσκολα θα τα εκανε καποιος με τις δικες μου προοπτικες ! καταφερα να ερωτευθω και να με ερωτευθουν με παθος ,καταφερα να εχω πολλους φιλους καταφερα να κανω και πολλους εχθρους!! και ετσι ελεγα οτι ειμαι "καποιος" οτι δεν θα την πατισω εγω με την πρεζα καιτην κοκα οπως αλλοι ! οι αλλοι ειναι αχρηστοι! ετσι ελεγα ! τελικα καταφερα να κανω μονο τους εχθρους μου να ειναι χαρουμενοι !και οσους με αγαπαν η με αγαπουσαν να εχουν ξενερωσει!
Για αυτο λοιπον αμα σου περνα απο το χερι πεταξε με εξω!! γιατι θα ακους και θα ΑΚΟΥΤΕ ΑΛΗΘΕΙς ! ΑΛΗΘΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΚΡΑΝΟΥΝ ! ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ!!
13-08-2011, 22:59 #125
Α και ναι παω για ποτο στην παραλια , μπορει να ακουγετε ψευτικο για καποιους και οτι την "βλεπω" αλλα αμα κοιταξετε εξω! και το πειτε σε ολους οσους διασκεδαζουν , στον πιο πολυ κοσμο δλδη ! μαλον θα σας πει οτι ειναι οτι πιο λογικο να κανει καποιος Σαββατο βραδυ και καλοκαιρι ! ποσο μαλον αμα ζει σε παραθαλασσια περιοχη!!
13-08-2011, 23:01 #126
κοίτα τώρα πως εχουν τα πραγματα....
ειμαι εδώ μεσα απο τα τελη του 2005.
ποτε δν τσακωθηκα με καποια/ον.
κ αν εγινε καμια παρεξηγηση, λυθηκε σύντομα.
τραβα να λυσεις τα ζορια σου.
αν δν εισαι σε θεση να εκτιμησεις τη βοηθεια που σου προσφερουν, ήταν μαλακια μου που ασχοληθηκα.http://www.mazi.org.gr/
13-08-2011, 23:02 #127
13-08-2011, 23:07 #128
giorgo panou,να χαρεις...τελειωνε το εδω το θεματακι σου και κοιταξε να βοηθησεις τον εαυτο σου!!!
Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
14-08-2011, 03:21 #129
14-08-2011, 03:24 #130
14-08-2011, 03:39 #131
καποιος βγηκε κ δν περασε καλα.....
http://www.mazi.org.gr/
14-08-2011, 03:53 #132
xexe :) εγραψες μια φορα και κατι πετυχημενο!!
Πως να περασω καλα ! κοντευετε να με τρελανετε εσεις εδω μεσα! και η βλακεια μου να ασχολουμαι και να πεφτω εκει κατω , για να μπορω να ανταπεξεθω με εχουν κουρασει αρκετα!!
14-08-2011, 03:58 #133
άντε να ξεκουραστεις τοτε!
Last edited by arktos; 14-08-2011 at 04:24.
http://www.mazi.org.gr/
14-08-2011, 04:10 #134
Ειναι μεγαλες αυτες οι μερες για την ζωουλα μου ! δεν μπορω ευκολα να κοιμαμαι! μια ωρα μονο να εμπαινες στο σωμα μου οπως θα ειναι καποιες μερες μες στην βδομαδα , τοτε δεν θα μου ξανα την ελεγες ποτες !
Αλλα δεν θελω λυπηση ουτε οικτο απο εσενα ! θελω να με αφησεις ησυχο ! μαλον καν οτι θες ! δεν θα σου πω τι θα κανεις τι θα γραψεις !! αυτα μου την δινουν οταν μου τα λενε , ετσι δεν τα λεω σε αλλους!!
14-08-2011, 10:39 #135
γιατι τσακωνεστε βρε παιδια ??
ειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!