Πως "θέλουν" οι γυναίκες τον άντρα - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 17 FirstFirst ... 7151617
Results 241 to 254 of 254
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το θεμα της εμφανισης, παντα επηρρεαζει οταν δεν γνωριζεις τον αλλο και ισχυει και για τα δυο φυλα.
    μην μου πεις οτι εσενα σε ελκυουν οι ασχημες γυναικες...
    οσο για τα κακα παιδια, αυτο που ισχυει ειναι οτι οτι ελκυουν οι ανδρες με αυτοπεποιθηση και οχι οι ανασφαλεις .
    ισως μερικοι απο αυτους να ειναι οντως κακα παιδια, αλλα τα πραγματικα κακα παιδια, ελκυουν μονο τις γυναικες που εχουν προβληματα και τραβαει ο οργανισμος τους ταλαιπωρια..
    Ευχαριστώ που μου τονώνεις την αυτοπεποίθηση :)
    Σίγουρα δεν μ αρέσουν οι άσχημες! γι αυτό προσέχω πάντα την εμφάνιση μου για να χω τις ανάλογες απαιτήσεις.
    Μου χει τυχει αυτές τις μέρες μια κοπέλα με πολύ μέτρια εμφάνιση, που παρά το ότι είναι πολύ καλός χαρακτήρας, λόγω του ότι δε με ελκύει εμφανισιακά δεν μπορώ να προχωρήσω μαζί της.
    Όσο για κακα παιδιά δε μιλώ για ακραίες καταστάσεις, όπως ναρκωτικά, βία και παρόμοια. Μιλώ για νταηλίκια και προφίλ υποτίθεται δυναμικού και ριψοκίνδυνου και του πιεστικού κολλιτσίδα.
    Σίγουρα οι ανασφαλείς και αυτοί που δεν ταχουν πρωτα εντάξει με τον εαυτό τους δεν ελκύουν, νομίζω ισχύει και για τα δυο φύλα.
    γιάννης

Senior Member
    Και πάλι λέω οτι όλα έχουν να κανουν με το πως θελει ο καθένας τον σύντροφο του. Εμένα ας πουμε ποτέ δεν μου άρεσαν οι πολύ ωραίοι άντρες αν δεν είχαν κάτι παραπάνω να μου πουν και να μου δείξουν. Αφου πάντα μου έλεγε η μητέρα μου " κοριτσι μου, τοσο όμορφη κοπελα, πού πας και τους βρίσκεις?". Η εμφάνιση μόνη της σε έναν άντρα δεν μου λέει τίποτα. Για μένα ο άντρας πρέπει να έιναι σύντροφος, εραστής, προστάτης, φίλος και αν...τύχει ...και ωραίος..

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ευχαριστώ που μου τονώνεις την αυτοπεποίθηση :)
    Σίγουρα δεν μ αρέσουν οι άσχημες! γι αυτό προσέχω πάντα την εμφάνιση μου για να χω τις ανάλογες απαιτήσεις.
    Μου χει τυχει αυτές τις μέρες μια κοπέλα με πολύ μέτρια εμφάνιση, που παρά το ότι είναι πολύ καλός χαρακτήρας, λόγω του ότι δε με ελκύει εμφανισιακά δεν μπορώ να προχωρήσω μαζί της.
    Όσο για κακα παιδιά δε μιλώ για ακραίες καταστάσεις, όπως ναρκωτικά, βία και παρόμοια. Μιλώ για νταηλίκια και προφίλ υποτίθεται δυναμικού και ριψοκίνδυνου και του πιεστικού κολλιτσίδα.
    Σίγουρα οι ανασφαλείς και αυτοί που δεν ταχουν πρωτα εντάξει με τον εαυτό τους δεν ελκύουν, νομίζω ισχύει και για τα δυο φύλα.
    σχεδόν το ίδιο λέμε...:)
    έχει διαφορά η αυτοπεποίθηση και η δύναμη του χαρακτήρα ενός αντρα από έναν που το παίζει νταής και είναι καλλιτσίδας, (αδόκιμο αλλά εύστοχο).
    Είναι δυο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες αντρών που προσωπικά ο δεύτερος εμένα με απωθεί.
    Όσο για τους λοου προφαιλ τυπους, είναι εντελώς θέμα γούστου.
    Εμένα πχ, με απωθεί το πολύ γούτσου και ρομαντζο...:)

Senior Member
    Αλήθεια λες Θεοφανία, η δύναμη του χαρακτήρα ενός άντρα, η αλήθεια του λόγου του και η θέληση του να μην εγκαταλειπει ποτέ την μάχη για χάρη της συντρόφου του, κάνουν την διαφορά.

το ρομάντζο μέσα σε λογικά πλαίσια με ελκύει Θεοφανία. Το λοου προφαιλ ενός άντρα δε σημαίνει έλλειψη αυτών που περιγράφεις Τζούλια. Μπορεί κάποιος να είναι υψηλών τόνων και να εμφανίζεται δυναμικός αλλά στη μάχη που περιγράφεις Τζούλια να υστερεί σ αυτά και να εγκαταλείπει.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μπορεί κάποιος να είναι υψηλών τόνων και να εμφανίζεται δυναμικός αλλά στη μάχη που περιγράφεις Τζούλια να υστερεί σ αυτά και να εγκαταλείπει.
    Μπορεί και όχι. Γιατί γενικεύεις και γιατί τέτοιον καημό για αυτούς τους τύπους αντρών? Νιώθεις ότι σου "τρώνε" τις γυναίκες?

Senior Member
    Παιδιά, κανείς άντρας δεν τρώει καμιά γυναίκα, και το αντίθετο βέβαια, οι άνθρωποι έλκονται από αυτο που τους αρέσει και έχουν ανάγκη, την δεδομένη στιγμή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Παιδιά, κανείς άντρας δεν τρώει καμιά γυναίκα, και το αντίθετο βέβαια, οι άνθρωποι έλκονται από αυτο που τους αρέσει και έχουν ανάγκη, την δεδομένη στιγμή.
    Κάποιοι το ξέρουμε αυτό. Κάποιοι άλλοι όμως δεν λένε να το πάρουν απόφαση.

Senior Member
    Όμως πρέπει να το πάρουν απόφαση γιατί στην πραγματικότητα σχέσεις γίνονται γιατί το θέλουν και οι δυο, ο καθένας για τους δικους του λόγους. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες και παιδικές ανωριμότητες. Λόγια του τύπου "μου πηρε τη γκόμενα", δεν ευσταθουν. Κανενας δεν παίρνει απο κανεναν τιποτα. Όλοι δινόμαστε επειδή θέλουμε. Τόσο απλά

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Μπορεί και όχι. Γιατί γενικεύεις και γιατί τέτοιον καημό για αυτούς τους τύπους αντρών? Νιώθεις ότι σου "τρώνε" τις γυναίκες?
    Δεν μου τις τρώνε, δεν έχω καμια απολύτως ανησυχια γι αυτό!!!, απλά τους τρώνε το χρόνο με τα πανυγήρια και τα χαχαχο που κάνουν και έτσι με καθυστερούν στο να προχωρήσω όπως αρμόζει! άσε που στο τελος τους βαριούνται και τους πετάνε οι ίδιες στα σκουπίδια.
    Δεν έχω καημό, σε διαβεβαιώ γι αυτό, απλά άμα τους βλέπω με πιάνουν αναγούλες και μου ρχεται να ξεράσω, εκεί είναι όλο το πρόβλημα που χω μαζί τους.
    Ξεκίνησα την πιο πάνω παράθεση μου με το <μπορεί>, άρα πως γενικεύω?
    Το σίγουρο που πιστεύω ακράδαντα είναι ότι υπάρχουν πολλές εξαιρετικες κοπέλες, πρωτα ως χαρακτήρες και δεν δέχομαι καθόλου γενικούς αφορισμούς για τις γυναίκες.
    γιάννης

Banned
    Ο αντρας πρεπει να ειναι ροματζος στον ερωτα και βαρβαρος στο κρεβατι
    να μην σκεφτεται με το κατω,αλλα με το πανω κεφαλι
    η δικη μου αποψη...
    Last edited by Chemistry; 25-12-2011 at 13:28.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ithaki View Post
    γυμνασμενος και με μεγαλο .... δεν παιζει... καπου σου ειπαν κατι λαθος!
    1.65 βρισκεις ανετα αλλα παλι με μεγαλο .... ξερεις τον κανονα με τα δαχτυλα.... παλι δυσκολο...
    Μελαχροινος... ενταξει αυτο παει και ερχεται στο ελλαντα εχουμε μπολικους...
    Ειλικρινης! ναι ναι! παντα οταν ειναι μπροστα σου!
    ΝΑ ειναι στοργικος και χαδιαρης.... Σκυλος και γατα μαζι???? υποπτο...
    ΝΑ σε αγαπα..... βαρυ..... ασηκωτο.... ισως μερικες φορες την ημερα να αντεχετε...
    Γενικα να ειναι ψυχουλα.... ρε μηπως τον θες να κουνιεται και λιγο??? λιγο τοσο δα... οσο παταει... ο βροντοσαυρος!
    ΝΑ μην σου χαλα χατηρι... αν τον ταιζεις και τον ποτιζεις γιατι να σου χαλασει? παρτου και μια φερραρι και αν τον ξαναδεις σφυρα μου!
    Χαχαχαχαχαχαχα!!

Senior Member
    Η εξωτερική εμφάνιση τελικά παίζει ρόλο και σε τι βαθμό; Ιδού η μεγάλη απορία που ταλανίζει από καταβολής κόσμου την ανθρωπότητα.

Senior Member
    Η εξωτερική εμφάνιση είναι η πρώτη εντύπωση. Εφόσον δεν γνωρίζεις τα ψυχικά χαρίσματα, το χαρακτήρα του/της άλλου/άλλης και δεν θέλεις να χάνεις και το χρόνο σου για να γνωρίσεις τον/την άλλο-η, για να δεις τα έσω του-μα πως θα τα δεις αν δεν σου αρέσουν τα έξω του-η εξωτερική εμφάνιση είναι το διαβατήριο για το δεύτερο βήμα, δηλ. την περαιτέρω γνωριμία. Καμιά φορά όμως συμπαθείς τον άλλο-η μεσα από παρέες, κοινά χόμπι, σου αρέσει κάποιο στοιχείο πάνω του π.χ. το χιούμορ του, συνηθίζεις και την εμφάνισή του που μπορεί αντικειμενενικά να μην σου αρέσει και έτσι δένει το γλυκό. Απλά ο-η άλλος δεν πρέπει να σου είναι εντελώς απωθητικός-ή

Page 17 of 17 FirstFirst ... 7151617