ΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΦΘΟΡΑ - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 170
    Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ασε μας χρυσο μου
    Aυτές είναι οι συγκεκριμένες και ξεκάθαρες απαντήσεις που δίδεις. Μπράβο σου.

Senior Member
    Μου φαινετα οτι κάποιες φορές χάνεται η ουσία. Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ της γυναικας όταν κανει παιδί ΠΡΕΠΕΙ να είναι το παιδί της. Και αυτο δεν χρειάζεται να το πει κάποιος νόμος. Το λεει η ΑΓΑΠΗ και η ΣΤΟΡΓΗ που νιώθει η γυναικα για τον καρπό του έρωτα της. Το αν θελει να δουλέψει και υπο ποιες συνθηκες ειναι άλλο θέμα. Αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, και μπορει ο άντρας να καλύψει και τους δυο, τρεις ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ? Αν το θέλει, φυσικά. Τί ειναι πιο σημαντικο στη ζωή, τι μενει τελικά? Η αγάπη και η τρυφεροτητα Και τα παιδιά ΣΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ. Τώρα, αν υπαρχουν οικονομικά θεματα, η γυναίκα δουλευει αναγκαστικά.
    Συγγνώμη αν ακουγομαι ρομαντική ή αρχαια. Είμαι 37 χρονών, με καριερα που με γεμίζει πολύ, όμως θα έδινα τα πάντα για να βρω περισσότερες ώρες να είμαι με τα αγοράκια μου, έστω και αν έπρεπε να φύγω απο την δουλειά μου

Banned
    ΔΕΝ θα πάρεις απαντήσεις julias. ΔΕΝ έχουν απαντήσεις στην πολύ σωστή θέση σου. ΔΕΝ βλέπεις πως καμία τους ΔΕΝ απαντά συγκεκριμένα σε τόσα ερωτήματα που έθεσα;

Pathetic. Αυτή είναι η στάση τους

Senior Member
    julia,κατανοητες και σεβαστες οι αποψεις σου! Ομως,η διαφορα σου με τον Seduction ειναι οτι δεν προσπαθεις να τις επιβαλλεις ως μια γενικη αληθεια εκβιαζοντας συνειδησεις και θετοντας ψευτοδιλημματα! Μιλας για τον εαυτο σου,για τις επιθυμιες σου και τις προτιμησεις σου και κανεις δε θα σε πει "αρχαια" γιατι πολυ απλα δεν προσπαθεις να τις επιβαλλεις σε ΟΛΕΣ τις γυναικες που γινονται μητερες! Ελπιζω να γινομαι κατανοητη!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    julia,κατανοητες και σεβαστες οι αποψεις σου! Ομως,η διαφορα σου με τον Seduction ειναι οτι δεν προσπαθεις να τις επιβαλλεις ως μια γενικη αληθεια εκβιαζοντας συνειδησεις και θετοντας ψευτοδιλημματα! Μιλας για τον εαυτο σου,για τις επιθυμιες σου και τις προτιμησεις σου και κανεις δε θα σε πει "αρχαια" γιατι πολυ απλα δεν προσπαθεις να τις επιβαλλεις σε ΟΛΕΣ τις γυναικες που γινονται μητερες! Ελπιζω να γινομαι κατανοητη!
    Φυσικά και γίνεσαι κατανοητή! Oι τοποθετήσεις σου (καθώς και της remedy και maria_m) είναι άρες - μάρες - κουκουνάρες, ΚΑΙ εκτός πραγματικότητας όταν ονομάζεις ψευτοδιλήμματα ότι συμβαίνει έξω αάπό τον δημόσιο τομέα εργασίας.

ΔΕΝ έχει τοποθετηθεί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ καμια σας. Τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα

Senior Member
    Να σε ρωτήσω ALIA κάτι? Πώς μπορει κάποιος σε ένα φόρουμ να επιβάλλει απόψεις όταν ο καθένας εχει την γνώμη του? Πώς να στην επιβάλλω? Να σε δείρω? Να σε πείσω, ίσως. Αλλά επετρεψε μου να σου πω, ποτε στην ζωή μου δεν προσπαθώ να επιβάλλω καμιά αποψη σε κανεναν, ούτε και να μου επιβάλλουν. Στο θεμα όμως της μητροτητας είμαι λίγο πιο κατηγορηματική γιατί εκει εχεις να κανεις με παιδικές ψυχες ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ, μπορει να τραυματιστουν ανεπανόρθωτα. Πιστευω κάθετα και το έχω δει στην πράξη, οτι τα παιδιά ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ την μάνα τους κυρίως, ειδικά στις μικρες ηλικίες.
    Ξέρεις τί ελεγε η γιαγιά μου? Τζουλια, δεν ορφανευεις απο πατερα, απο μανα ορφανευεις..

Banned
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Να σε ρωτήσω ALIA κάτι? Πώς μπορει κάποιος σε ένα φόρουμ να επιβάλλει απόψεις όταν ο καθένας εχει την γνώμη του? Πώς να στην επιβάλλω? Να σε δείρω? Να σε πείσω, ίσως. Αλλά επετρεψε μου να σου πω, ποτε στην ζωή μου δεν προσπαθώ να επιβάλλω καμιά αποψη σε κανεναν, ούτε και να μου επιβάλλουν. Στο θεμα όμως της μητροτητας είμαι λίγο πιο κατηγορηματική γιατί εκει εχεις να κανεις με παιδικές ψυχες ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ, μπορει να τραυματιστουν ανεπανόρθωτα. Πιστευω κάθετα και το έχω δει στην πράξη, οτι τα παιδιά ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ την μάνα τους κυρίως, ειδικά στις μικρες ηλικίες.
    Ξέρεις τί ελεγε η γιαγιά μου? Τζουλια, δεν ορφανευεις απο πατερα, απο μανα ορφανευεις..
    Τι τους έγραψες τώρα!! Mπράβο σου.

Το λένε ΟΛΟΙ οι ειδικοί και τους το έχω γράψει, αλλά αυτές παραμένουν στο "άρες - μάρες - κουκουνάρες" και σε λοιπά ευφυολογήματα. Επί της ουσίας ΜΗΔΕΝ!

Senior Member
    Προφανως,οι αποψεις μας πανω στο συγκεκριμενο θεμα δεν συγκλινουν καθως δε θεωρω οτι η συνεχιση της εργασιας απο πλευρας της μητερας παει πισω τα παιδια! Σεβομαι,ομως,απολυτα τη δικη σου τοποθετηση!
    Οσο για το θεμα της επιβολης απο το εν λογω μελος...εχω παρατηρησει οτι ειναι πολυ εντονη η προσπαθεια του να χειραγωγει και να κατευθυνει συνειδησεις μη σεβομενος την αντιθετη απο εκεινον αποψη! Δε λεω φυσικα οτι καταφερνει τελικως τιποτε καθως οπως λες ο καθενας απο εμας εχει τη δικια του θεση-αντιληψη! Κατανταει,ομως,να γινεται κουραστικος γι'αυτο και πολλα μελη αποφευγουν πλεον να εισερθουν σε "συζητηση" μαζι του!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Και τον πατέρα χρειάζονται, είναι εξίσου σημαντικός με τη μάνα.
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ κοριτσια ΠΟΤΕ οτι η δουλεια της μάνας πάει πίσω τα παιδιά. ΕΙΠΑ οτι αν δεν δουλευει η μάνα ειναι καλυτερο για τα παιδιά . ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Ρε παιδιά, μην τρελλαθουμε κιόλας.¨οσο γιατον πατερα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ οτι δεν χρειάζεται. Το ξερω καλά γιατί τον εχασα μικρη. Σας παρακαλώ να προσεχουμε τί λεμε. Είναι ευαισθητο θέμα

Senior Member
    Σας παρακαλώ να προσεχουμε τί λεμε. Είναι ευαισθητο θέμα
    Αισθανεσαι οτι ειπα κατι ασχημο απο μερους μου ωστε να χρειαζεται να προσεχω περισσοτερο τι λεω?
    Οντως ειναι ευαισθητο θεμα! Δεν υποστηριξε κανεις το αντιθετο!

Banned
    ΕΙΠΑ οτι αν δεν δουλευει η μάνα ειναι καλυτερο για τα παιδιά . ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Σας παρακαλώ να προσεχουμε τί λεμε. Είναι ευαισθητο θέμα
    AKΡΙΒΩΣ!

Υ.Γ Για να υπάρξει συζήτηση, πρέπει να γίνεται παρουσίαση συγκεκριμένων θέσεων και ανάπτυξη των ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ που στηρίζουν την κάθε άποψη. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ με τις συγκεκριμένες.

Επαναλαμβάνω. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, Μ Η Δ Ε Ν

Senior Member
    ALIA, γιατί νιώθεις οτι προσπαθει να σε κατευθύνει ο Seduction? Αν η άποψη σου είναι ξεκάθαρη και εμπεριστατωμένη, πως μπορει να σε κατευθυνει κάποιος απο τι ιντερνετ? Τί εννοεις? Εμενα ας πουμε δεν μπορει να με κατευθυνει κανείς . Πώς σου τα επιβάλλει?Σου τα λεει και κατ'ιδίαν?

Senior Member
    ALIA , δες τα προηγουμενα ποστ μου. Δεν ειπες κατι ασχημο. Απλα δεν καταλαβες τί ειπα εγώ. Αν και νομίζω οτι αν διαβασεις το μηνυμα 145, θα συμφωνήσεις μαζί μου

Senior Member
    ALIA, γιατί νιώθεις οτι προσπαθει να σε κατευθύνει ο Seduction? Αν η άποψη σου είναι ξεκάθαρη και εμπεριστατωμένη, πως μπορει να σε κατευθυνει κάποιος απο τι ιντερνετ? Τί εννοεις? Εμενα ας πουμε δεν μπορει να με κατευθυνει κανείς . Πώς σου τα επιβάλλει?Σου τα λεει και κατ'ιδίαν?
    Δεν ειπα οτι μπορει καποιος να με κατευθυνει! Δε δινω τετοια δυνατοτητα σε κανεναν! Αλλο "προσπαθω" κι αλλο "καταφερνω"!

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast