προσοντα vs γνωστοι - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast
Results 151 to 165 of 177
    Senior Member
    Quote Originally Posted by NikosD. View Post
    Εγώ πάλι θα λεγα να κατεβάσουμε τους τόνους.
    Καταλαβαίνω την απογοήτευση πολλών γιατί πράγματι ήταν συγκινητική η προσπάθεια όλων να στηρίξουν τη Julias σε ένα τόσο λεπτό θέμα, όμως ας μην ξεχνάμε πως η διαχείριση ενθαρρύνει την αλλοίωση των προσωπικών στοιχείων, προς αποφυγή αναγνώρισης του γράφοντος από φιλικά και συγγενικά πρόσωπα ή πρόσωπα που ενδεχομένως να περιλαμβάνονται στην προσωπική εμπειρία που αναφέρεται.
    Η Ελλάδα και το ελληνικό ίντερνετ είναι μικρά και τα φόρουμ ψυχολογίας λίγα οπότε είναι σκόπιμο να δοθεί μεγάλη βαρύτητα στο παραπάνω σχόλιο.

Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει σχετική αναφορά και στους κανόνες καλής λειτουργίας της κοινότητας.

Δεν ξέρω που έιναι η αλήθεια και που το ψέμμα, ξέρω όμως πως αν υπάρχει έστω και 1% να αδικούμε την Julias σε αυτή την υποθεση, εμένα με πονάει πραγματικά αυτό που διαδραματίζεται αυτή τη στιγμή σε αυτό το θέμα.
    Σας θερμοπαρακαλώ λοιπόν....
    Νίκο ευχαριστώ παρα πολυ για την κατανοηση!! Δεν θα μπω στην διαδικασια να αποδειξω σε κανεναν αν λεω αληθεια ή ψεματα! Τα στοιχεια μου στο θεμα με το γιατρο τα αλλαξα επειδή θα γινομασταν και εγω και αυτος , ειδικα αυτος, πολυ ευκολα αντιληπτοί. Ειναι λυπηρό που κάποιοι κάνουν τους αστυνομικους και πλαθουν σεναρια επιστημονικης φαντασιας! Είμαι εκπαιδευτικος και μητερα και παντα φερομαι στους ανθρωπους με σεβασμο και συνεση. Όσο για το θεμα της παρενοχλισης, προς λυπη μερικων, θα ενημερωθειτε συντομα απο τα μεσα μαζικης ενημερωσης. Λυπαμαι, γιατι πραγματικά πιστεψα οτι ειχα βρει μια ανακουφιση.
    Νικο και παλι ευχαριστω και συγγνωμη για την οποια αναστατωση σου προκαλεσα!!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Μα γιατι να εχει τοση σημασια ειδικα σε αυτον τον χωρο? Αυτο δεν καταλαβαινω... και γιατι να μας ενδιαφερει ποια ειναι η αληθινη ιστορια και τους λογους που εγραψε αυτα που εγραψε? Εμενα με ενδιαφερει να βοηθαω. Τωρα αν ειναι ψευτικη ή οχι η ιστορια δικο της προβλημα.. δεν με απασχολει! Σκεφτειτε οτι εδω μπαινουν ατομα με διαφορα προβληματα οποτε ακομα και αν ειναι διπροσωπη ή ψευτρα για τους λογους της σημαινει οτι την ακυρωνουμαι και δεν την βοηθαμε? Και που ξερετε ποιο ειναι το πραγματικο της προβλημα? Εκεινη ηρθε με προβληματισμους.. το πως θα χρησιμοποιησει την βοηθεια που της προσφερουμε ειναι καθαρα δικο της θεμα... Ειδικα εδω μεσα ποιος ο λογος να τιθεται θεμα εμπιστοσυνης απο αυτον που θελει να βοηθησει προς τον προβληματιζομενο?
    εισαι σιγουρη οτι ειχε οντως προβληματισμους; Και αν ειχε, ηταν πραγματικα αυτοι; Υπαρχει και ενα ποσοστο ατομων που αρεσκεται να σκαρφιζεται ιστοριες για να τραβαει την προσοχη ή για αλλους λογους. Θα σου αρεσε να προσφερεις βοηθεια, σε καποιον που σε δουλευει; Παντα να πιστευεις περισσοτερα απο αυτα που βλεπεις, και πιο πολλα απο αυτα που ακους, αυτη ειναι η δικη μου αποψη.

Banned
    "JULIA" oohh "JULIA" οπως λενε και οι "Pavlov's Dog '" Ειλικρινα με εχεις τρελανει ρεσυ ¨) Δεν ξερω τι να γραψω! Οπως ομως πολυ σωστα γραφτηκαι και ποιο πανω εστω και 1% να ειναι αληθεια πρεπει να πονταρουμε και να συμπαρασταθουμε ! γτ. αμα λες ψεματα απλα ,μας ειπες μια ιστοριουλα δεν αθαμε κανα κακο!! - οπου δεν ειναι και σπανιο να την πεφτουν κατι πορνογερα σε κοπελες ετσι δεν ειναι ε ? ) ,αμα ομως ειναι αληθεια ? και εμεις σου την λεμε ,σε λεμε ψευτρα ,και σε κατηγορουμε οπως συνηθιζει η "ιερα εξεταση " του φορουμ! τοτες ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣΣ !!!! ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ! που σε αμφισβητησαμε !
    Προσωπικα εχω γινει κολοντουπας σε αυτο το θεμα ¨) χεχε μια ετσι μια γιουβετσι , αλλα χαλαλη σου !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    "JULIA" oohh "JULIA" οπως λενε και οι "Pavlov's Dog '" Ειλικρινα με εχεις τρελανει ρεσυ ¨) Δεν ξερω τι να γραψω! Οπως ομως πολυ σωστα γραφτηκαι και ποιο πανω εστω και 1% να ειναι αληθεια πρεπει να πονταρουμε και να συμπαρασταθουμε ! γτ. αμα λες ψεματα απλα ,μας ειπες μια ιστοριουλα δεν αθαμε κανα κακο!! - οπου δεν ειναι και σπανιο να την πεφτουν κατι πορνογερα σε κοπελες ετσι δεν ειναι ε ? ) ,αμα ομως ειναι αληθεια ? και εμεις σου την λεμε ,σε λεμε ψευτρα ,και σε κατηγορουμε οπως συνηθιζει η "ιερα εξεταση " του φορουμ! τοτες ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣΣ !!!! ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ! που σε αμφισβητησαμε !
    Προσωπικα εχω γινει κολοντουπας σε αυτο το θεμα ¨) χεχε μια ετσι μια γιουβετσι , αλλα χαλαλη σου !!
    Γιωργο ευχαριστω πολυ, θα σε ενημερωσω με πμ για τα αποτελεσματα των ενεργειων μου. Ευχαριστώ!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    εισαι σιγουρη οτι ειχε οντως προβληματισμους; Και αν ειχε, ηταν πραγματικα αυτοι; Υπαρχει και ενα ποσοστο ατομων που αρεσκεται να σκαρφιζεται ιστοριες για να τραβαει την προσοχη ή για αλλους λογους. Θα σου αρεσε να προσφερεις βοηθεια, σε καποιον που σε δουλευει; Παντα να πιστευεις περισσοτερα απο αυτα που βλεπεις, και πιο πολλα απο αυτα που ακους, αυτη ειναι η δικη μου αποψη.
    Ακομα και αν ειναι ατομο που θελει να φτιαχνει ιστοριες τι με νοιαζει? Εγω την βοηθεια μου θα την προσφερω με αγαπη και χωρις καμια ειδους κριση. Αυτο το κανω για μενα οποτε δεν με απασχολει αν θελει να με δουλεψει γιατι δεν κοροιδευει εμενα αλλα εκεινη. Στο κατω κατω που ξερουμε το πραγματικο της προβλημα? Πολλα μπορει να συμβαινουν και εμεις κολλαμε στις λεξεις και στις αποδειξεις? Γιατι? Δλδ εσεις θελετε να βοηθατε ατομα που λενε αληθειες? Και που ξερετε σε τι μπορει να αποσκοπει η παραποιηση στοιχειων μιας ιστοριας? Ακομα και αν πεφτει στην αντιληψη μας οτι θελει την προσοχη μας και αυτο δεν ειναι προβλημα? Τοτε γιατι αντι να την βοηθησουμε να αντιμετωπισει το προβλημα της , την καταδικαζουμε και την κατακρινουμε ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ? Επισης ας μαθουμε λιγο να ακουμε τους ανθρωπους... αυτα που μπορει να ειπε σαν εξηγηση δεν τα δεχτηκατε γιατι? Επειδη σας "κοροιδεψε" ? Επειδη εδωσε αλλη ιστορια δεν σημαινει οτι τα παντα ειναι ψεμματα..

Senior Member
    Ακομα και αν ειναι ατομο που θελει να φτιαχνει ιστοριες τι με νοιαζει? Εγω την βοηθεια μου θα την προσφερω με αγαπη και χωρις καμια ειδους κριση. Αυτο το κανω για μενα οποτε δεν με απασχολει αν θελει να με δουλεψει γιατι δεν κοροιδευει εμενα αλλα εκεινη. Στο κατω κατω που ξερουμε το πραγματικο της προβλημα? Πολλα μπορει να συμβαινουν και εμεις κολλαμε στις λεξεις και στις αποδειξεις? Γιατι? Δλδ εσεις θελετε να βοηθατε ατομα που λενε αληθειες? Και που ξερετε σε τι μπορει να αποσκοπει η παραποιηση στοιχειων μιας ιστοριας? Ακομα και αν πεφτει στην αντιληψη μας οτι θελει την προσοχη μας και αυτο δεν ειναι προβλημα? Τοτε γιατι αντι να την βοηθησουμε να αντιμετωπισει το προβλημα της , την καταδικαζουμε και την κατακρινουμε ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ? Επισης ας μαθουμε λιγο να ακουμε τους ανθρωπους... αυτα που μπορει να ειπε σαν εξηγηση δεν τα δεχτηκατε γιατι? Επειδη σας "κοροιδεψε" ? Επειδη εδωσε αλλη ιστορια δεν σημαινει οτι τα παντα ειναι ψεμματα..
    καλά όλα αυτά που λες... αλλά θα μπορούσε άνετα να παρουσιάσει τα προβλήματα της δίχως να μπαίνει στην διαδικασία του ψέμματος.. δλδ τι νόημα έχει να πει στο ένα πρόβλημα ότι είναι 40 χρονών και στο άλλο 36? αν και στα δυο ήταν 36 εμείς θα την αναγνωρίζαμε? θα ήταν απλά η julias. δεν έχει κανένα νόημα αυτή η παραποίηση στοιχείων
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    καλά όλα αυτά που λες... αλλά θα μπορούσε άνετα να παρουσιάσει τα προβλήματα της δίχως να μπαίνει στην διαδικασία του ψέμματος.. δλδ τι νόημα έχει να πει στο ένα πρόβλημα ότι είναι 40 χρονών και στο άλλο 36? αν και στα δυο ήταν 36 εμείς θα την αναγνωρίζαμε? θα ήταν απλά η julias. δεν έχει κανένα νόημα αυτή η παραποίηση στοιχείων
    Για εμας οχι αλλα για εκεινη κατι σημαινει.. Ρε συ πολλα μπορει να παιζουν!

Senior Member
    Ευχαριστω Χριστινα. Τουλαχιστον βλεπω με χαρα οτι λιγο πριν εγκαταλειψω οριστικά το φορουμ, καποιοι άνθρωποι βλεπουν πισω απο τις λεξεις.
    Ευχαριστω πολυ!!

Senior Member
    πραγματικά θέλω πολύ να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν κακοπροαίρετα άτομα στο φόρουμ... αλλά σε τι θα την εξυπηρετούσε να παραποιήσει τα στοιχεία της?? ψάχνω να βρω τι θα εξυπηρετούσε εμένα κάτι τέτοιο και δεν βρισκω... θα μπορούσε να πει κάλλιστα μια φίλη μου τραβάει το τάδε ζόρι όχι να φτιάξει έναν διαφορετικό εαυτό που έρχεται σε σύγκρουση με τον παλιό εαυτό της!
    έχω γνωρίσει πολλούς μορφομένους και κανένας δεν μιλάει τόσο λαικά σαν εκείνη, όλο για αγνές αληθινές αγάπες και άρλεκιν λέει ενώ ο γάμος της διαλείεται ρε συ! ... εκείνη μιλάει σαν το κοριτσάκι της διπλανής πόρτας
    (έτσι δηλώνει και αυτή ότι έχει πτυχία)
    τεσπα οφτοπικ ειναι αυτα....σορι
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Quote Originally Posted by julias View Post
    Ευχαριστω Χριστινα. Τουλαχιστον βλεπω με χαρα οτι λιγο πριν εγκαταλειψω οριστικά το φορουμ, καποιοι άνθρωποι βλεπουν πισω απο τις λεξεις.
    Ευχαριστω πολυ!!
    Σορρυ που επεμβαινω... αλλα για πιο λογο οταν θελεις να διατηρησεις την ανωνυμια σου δινεις στοιχεια εστω κ ψευτικα? κ μαλιστα δενθυμασαι κ τι εχεις πει... κ οταν θελουμε να πουμε μια ιστορια κ να μην φωτογραφισουμε ουτε τους αλλους ουτε τον εαυτο μας ξεκιναμε καπως ετσι...

'' οταν ημουν 20 γνωρισα καποιον που ηταν 38 κ στην αρχη της επαγγελματικης του καριερας. Βρεθηκαμε μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα αλλα αυτος ειναι παντρεμενος κ αναγνωρισμενος πια στον χωρο του.''

κ απο κει κ περα δεν νομιζω να σε ρωτουσε κανενας τι επαγγελεται ο τυπος η ακομη κ συ..αλλα κ να σε ρωτουσαν θα μπορουσες ν απαντησεις οτι αυτα ειναι προσωπικα δεδομενα κ δεν εχουν σημασια..σημασια εχουν οι καταστασεις.

Αυτα απο μενα...
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Ευχαριστω πολυ!!
    στραβομάρα έχω και καμία όρεξη για να αναλύω και να ψάχνω τις λέξεις και τα συντακτικά και το κρυφό απόρρητο νόημα τους, πίσω από τις λέξεις μπορεί να κρύβεται και ο αλέξης

Member
    Quote Originally Posted by kyknos25 View Post
    Julias οντως οποιος δεν ειναι τεμπελης δεν χανεται..αλλα που ειναι οι δουλειες οεο?
    Ναι, όποιος δεν είναι τεμπέλης δεν χάνεται γιατί αν υπάρχει πραγματική ανάγκη θα καθαρίσεις και σκάλες προκειμένου να μπορέσεις να ζήσεις, αλλά το θέμα μιλάει για προσόντα vs γνωστοί που αυτομάτως το μυαλό μου πάει για θέση εργασίας πάνω στις σπουδές μας ή στα θέλω μας, και όσοι από εδώ μέσα είναι άνεργοι πιστεύω έχουν καταλάβει πως όσοι θέληση κι αν έχεις για δουλειά όσο εργατικός κι αν είσαι στις μέρες μας χάνεσαι. Όταν για μια αγγελία που ζητά πχ γραμματέα και πάνε 800 βιογραφικά ε... τότε τι να πω... ότι ο τεμπέλης δεν χάνεται???

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Ολα εχουν σημεσια Χριστινα.... Αν ενα ατομο ειναι ψευτικο πισω απο την ανωνυμια πως θα ειναι στην πραγματικη του ζωη????? Δεν διαβασα την δευτερη ιστορια .. κ την πρωτη στην αρχη λιγο την παρακολουθησα..... αλλα δεν σας φαινεται παραξενο ολα μα ολα να συμβαινουν σ ενα ατομο?? Εκτος κ αν εξιστορει ιστοριες που της εχουν πει... αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.... Κ αν καποιος δεν θελει να φωτογραφισει προσωπα ΚΡΥΒΕΙ ιδιοτητες κ δεν της ΤΟΝΙΖΕΙ...
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Ε ναι, μα αυτο λεμε, οτι καποιους δεν τους ενοχλει να δινουν σημασια σε μυθομανεις που διασκεδαζουν με απαντησεις μελων, καποιους αλλους τους ενοχλει να δινουν σημασια. εγω απλα ανηκω στους δευτερους . peace ;d
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    πραγματικά θέλω πολύ να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν κακοπροαίρετα άτομα στο φόρουμ... αλλά σε τι θα την εξυπηρετούσε να παραποιήσει τα στοιχεία της?? ψάχνω να βρω τι θα εξυπηρετούσε εμένα κάτι τέτοιο και δεν βρισκω... θα μπορούσε να πει κάλλιστα μια φίλη μου τραβάει το τάδε ζόρι όχι να φτιάξει έναν διαφορετικό εαυτό που έρχεται σε σύγκρουση με τον παλιό εαυτό της!
    έχω γνωρίσει πολλούς μορφομένους και κανένας δεν μιλάει τόσο λαικά σαν εκείνη, όλο για αγνές αληθινές αγάπες και άρλεκιν λέει ενώ ο γάμος της διαλείεται ρε συ! ... εκείνη μιλάει σαν το κοριτσάκι της διπλανής πόρτας
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Σορρυ που επεμβαινω... αλλα για πιο λογο οταν θελεις να διατηρησεις την ανωνυμια σου δινεις στοιχεια εστω κ ψευτικα? κ μαλιστα δενθυμασαι κ τι εχεις πει... κ οταν θελουμε να πουμε μια ιστορια κ να μην φωτογραφισουμε ουτε τους αλλους ουτε τον εαυτο μας ξεκιναμε καπως ετσι...

'' οταν ημουν 20 γνωρισα καποιον που ηταν 38 κ στην αρχη της επαγγελματικης του καριερας. Βρεθηκαμε μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα αλλα αυτος ειναι παντρεμενος κ αναγνωρισμενος πια στον χωρο του.''

κ απο κει κ περα δεν νομιζω να σε ρωτουσε κανενας τι επαγγελεται ο τυπος η ακομη κ συ..αλλα κ να σε ρωτουσαν θα μπορουσες ν απαντησεις οτι αυτα ειναι προσωπικα δεδομενα κ δεν εχουν σημασια..σημασια εχουν οι καταστασεις.

Αυτα απο μενα...
    στραβομάρα έχω και καμία όρεξη για να αναλύω και να ψάχνω τις λέξεις και τα συντακτικά και το κρυφό απόρρητο νόημα τους, πίσω από τις λέξεις μπορεί να κρύβεται και ο αλέξης

+1 ακριβως αυτα...

Senior Member

Μα τι μας νοιαζει τι κανει και πως λειτουργει. Εσενα σε τι εξυπηρετει βρε συ να σκεφτεσαι ολα αυτα.. εσυ βοηθησες? Και αν το εκανες τοτε σκεψου οτι εκανες κατι καλο και ας πηρες κατι ασχημο.. Δωστε χωρις να περιμενετε να παρετε. Το σε τι θα την εξυπηρετουσε το καθε τι που εγραφε δεν αφορα εμας αλλα εκεινη... Καποια πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται... δειτε περα απο αυτο...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Xριστινακι, σε ατομα που μας δουλευουνε, και δε μιλαω για τη τζουλιας, τουλαχιστον οχι μονο, δεν αξιζει να ασχολεισαι. ΑΝτε ασχολεισαι μια δυο, αλλα μεχρι ενος σημειου. Δε μπορεις να σπαταλας την πολυτιμη ενεργεια σου και το χρονο σου για μπαρουφες. Βοηθα καποιον αλλον, ασχολησου με τον εαυτο σου, ή κατσε και κοιτα το ταβανι καλυτερα.

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast