Results 46 to 59 of 59
-
27-09-2011, 17:47 #46
- 27-09-2011, 17:55 #47
δεν το καταλαβαινουμε παντα.
μονο οτα φερεται χαρακτηριστικα...
δεν ειναι κατακριτεο απλα. ειναι κανονισμος στο φορουμ,οτι δεν επιτρεπονται τα πολλαπλα προφιλ.
φανταζομαι για να αποφευγεται η εξαπατηση των μελων...
πχ. πολλα μελη εχουν απομακρυνθει σαν ανεπιθυμητα. επομενως δεν μπορουν να συμμετεχουν ουτε με αλλο νικ..
αν καποιος θελει αλλαγη ονοματος, μπορει να το κανει σε συνεννοηση με την διαχειριση.
το να παριστανει το νεο μελος, τι μπορει να εξυπηρετει?
27-09-2011, 17:58 #48
27-09-2011, 18:04 #49
27-09-2011, 18:07 #50
27-09-2011, 18:51 #51
...και να συμπληρώσω πως το συγκεκριμένο μέλος έχει ουκ ολίγες φορές επιτεθεί σε αυτό το χώρο, γράφοντας άπειρα μηνύματα ζητώντας από τη διαχέιριση να διαγράψει το νικ του.
Το νικ διαγράφηκε, το μέλος παραμένει κάθε φορά και με νέο νικ.
27-09-2011, 20:03 #52
27-09-2011, 21:26 #53
είδες πουθενά να γράφω πως το "εν λόγω μέλος" δεν έχει άποψη?
Αυτό που είπα είναι πως το "εν λόγω μέλος" μας έπρηζε μια εποχή πως θελει να φύγει και ο χώρος είναι λίγος γι αυτό και επανέρχεται με άλλα νικ. Αυτό για μένα είναι δειλία.
Προσωπικά, αν έλεγε, "οκ παιδιά σόρι, έκανα λάθος, θέλω να επιστρέψω", να είσαι σίγουρη πως κανείς δεν θ ασχολούνταν τώρα.
27-09-2011, 22:12 #54
ποιος ρε????
28-09-2011, 11:29 #55
"νναι, ακριβως αυτα τα δυο.
τα μελη εχουν δικαιωμα να ξερουν αν με αυτον που μιλανε σημερα μιλουσαν και χθες αλλα με αλλο προφιλακι (μιας και υποτιθεται οτι απαγορευεται κιολας) κι εδωσες εσυ το δικαιωμα λεγοντας στο μελος που σε ρωτησε, οτι οντως εισαι η αλομπαρ.
κι αλλα θεματακια κυλουσαν μια χαρα, αλλα εμφανιζοταν ξαφνικα ο βασιλακης καιλας....
τωρα που απαντησα στις αποριες σου, θα μου πεις κι εσυ γιατι αλλαζεις συνεχως προφιλ, μπαινεις παριστανοντας την περαστικη κι οταν αποκαλυπτεται η ταυτοτητα σου, μας την λες κι απο πανω?".
Καλημέρα. Αλίμονο, εφόσον απαντάς πάντα εσύ με πλήρη γνώση για λογαριασμό των πολλών, τί έχουν δικαίωμα να ξέρουν ή να μη ξέρουν τα μέλη, ποιός να μπορέσει να τα βγάλει πέρα μαζί σου, λολ!... υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ μέσα, ο καθένας με τα προβλήματά του. Κι όπως έγραφα και παλιότερα, "ψυχικώς ασθενείς" είμαστε όλοι μας ανεξαιρέτως. Υγιής και πλήρως λειτουργικός δεν υπάρχει. Σέβομαι βέβαια την ανάγκη σου να είσαι πάντα υγιέστερη απ' τους άλλους και - φυσικά, λολ! - να θέλεις να έχεις την τελευταία κουβέντα, την πιο καλή, σωστή και... υποστηρικτική για τους άλλους απ' τους οποίους είσαι... καλύτερη. Αφού λοιπόν θέλεις να πιστεύεις - και επαναλαμβάνω - θέλοντας πάντα να μιλάς στον πληθυντικό εκφράζοντας με το "έτσι θέλω" τη γνώμη των πολλών, πως ο καθένας εδώ με τον γολγοθά του έχει καούρα να ξέρει ντε και καλά αν το μέλος που του απαντάει, είχε άλλα νικ παλιότερα... εγώ πάω πάσο. Για μένα ο χώρος θα ήταν καλύτερος και πιο ανθρώπινος αν δινόταν σημασία στο τί λέει κάποιος, και όχι στο ποιός/ά είναι. Αλλά με τις τάσεις "ντεντεκτιβισμού" που σε διακρίνουν και καθώς παραμονεύεις ποιός μπαίνει, γιατί μπαίνει και τί θέλει... είναι λίγο δύσκολο μάλλον για σένα να κοιτάς την ουσία και μόνον των γραπτών. Σέβομαι την εξουσιομανία σου τέλος πάντων, οκ από μένα... πού τον θυμήθηκες τον Βασιλάκη;... "Ο λουστράκος" χμμ... άφησε εποχή ο άτιμος!... :) ...
Τί άλλο;... να σου απαντήσω;... γιατί θέλεις τόσο πολύ να ξέρεις γιατί ξαναμπαίνω με άλλο νικ;... και γιατί να σου δώσω αναφορά;... θα κοιμηθεί κανένας το βράδυ με τον καημό γιατί εγώ δεν εξήγησα σε σένα τους λόγους;... φαντάζομαι πως τους απασχολούν σοβαρότερα πράματα. Απάντησα ήδη παραπάνω. Κι όσοι στέκονται στα γραπτά, δε νομίζω να έχουν καούρες για τα παρασκηνιακά. Και πολύ καλά κάνουν. Εκτός αν την Εριάννα και κάθε Εριάννα, την ενδιέφερε - την αναφέρω επειδή τοποθετήθηκα πρόσφατα στο θέμα της - πόσα νικ είχα πριν, αν είμαι άσχημη ή όμορφη και τί νούμερο σουτιέν μπορεί να φοράω... Εριάννα, αν δε μπορέσεις να κοιμηθείς το βράδυ, πιες λίγο τήλιο, λολ!... λοιπόν Ρέμεντυ έχω εμμονή. Την παλεύω... εσύ με τη δική σου πώς τα πας;... ά. κι αν υπάρχει "Ladies night" όπως παλιά στις ντισκοτέκ, να μπαίνουμε αι γυναίκαι τουλάχιστον για να γράφουμε όταν θέλουμε, σε όποιον θέλουμε, και αυτό που θεωρούμε ότι έχει να προσφέρει κάτι για να το πούμε... ευχαριστώ, με τις υγείες μου... :) ...
28-09-2011, 11:55 #56
αναμενομενο να μιλας χωρις να απαντας, το συνηθιζεις :)
το οτι θεωρω τον εαυτο μου καλυτερο και υγιεστερο των αλλων δεν το εχω πει ποτε, προφανως ειναι καποια δικια σου ανησυχια/φοβος. εγω δεν εχω τετοια σκασιλα.
ο πληθυντικος και ειδικα το "μας την λες απο πανω" αφορα απλουστατα το γεγονος οτι την λες σε πολλους, δεν εχω το μονοπωλειο στις επιθεσεις σου...
κατα τα αλλα, οσο και να μην μιλας για την ταμπακερα,
το γεγονος οτι αφου μας ελεγες ποσο ασχημα περνας εδω, απαιτουσες να σε διαγραψουν γιατι για καποιον λογο δεν εβρισκες μονη σου την πορτα και στην συνεχεια εμπαινες σαν "αλλη" με αγνωστα προφιλ, παραμενει.
οπως και το γεγονος οτι τα πολλαπλα προφιλ δεν επιτρεπονται.
οποτε οσο επιδιδεσαι στο σπορ, ασφαλως και θα ενημερωνω τους υπολοιπους οτι εισαι εσυ, εφοσον το ξερω.
ααααυτααααα
μιαν ομορφην ημεραν να εχομεν!Last edited by Remedy; 28-09-2011 at 14:19.
28-09-2011, 12:03 #57
"μπαινεις παριστανοντας την περαστικη κι οταν αποκαλυπτεται η ταυτοτητα σου, μας την λες κι απο πανω?".
Πάλι πληθυντικός βρε;... και επαναλαμβάνω... ποιά είσαι εσύ δλδ που οφείλω και είμαι... υποχρεωμένη - ώ ναι! - να σου... αποδείξω αν είμαι όντως περαστική ή αν παρακολουθώ νύχτα - μέρα ωσάν εμμονική το φόρουμ τούτο;... κάλεσε την Ιντερπόλ βρε Ρέμεντυ ή κάνε μου αναφορά στη διαχείριση επειδή θεωρώ αστείο το να κάτσω και να απαντήσω στις ερωτήσεις σου. Αλίμονο...
"δεν ειναι κατακριτεο απλα. ειναι κανονισμος στο φορουμ,οτι δεν επιτρεπονται τα πολλαπλα προφιλ.".
... πού και να ήταν "κατακριτέο" με τί ύφος θα έγραφες δηλαδή... λολ!... "πολλαπλά" λέγονται τα ταυτόχρονα σε ύπαρξη προφίλ, εκτός αν κάνω λάθος. Τέλος πάντων, ζήτα να απομακρυνθώ ως "ανεπιθύμητη". Μη κολλάς...
"το να παριστανει το νεο μελος, τι μπορει να εξυπηρετει?".
Σωστά. Είμαι νέο νικ, άρα νέο μέλος. Κι όταν θέλει κάποιος να παραστήσει κάτι άλλο από αυτό που είναι, γράφει ή έστω προσπαθεί να γράψει σε άλλο ύφος και στυλ. Δε ξέρεις, μπορεί να το δοκιμάσω κι εγώ να γράψω διαφορετικά στο... επόμενο νικ μου... :) ...
"ίσως απλά το ότι έχει αλλάξει η κατάσταση του? ότι έχει μετανοιώσει για πράγματα που έχει πει? ότι η διαχείρηση δεν έχει ασχοληθεί να το αλλάξει - διαγράψει το προφιλ? δεν ξέρω....".
Σε σένα απαντώ... :)... ναι, έχει αλλάξει πολύ και η ζωή και γενικά η εσώτερη κατάστασή μου. Όχι, δεν έχω μετανιώσει για τίποτα απ' όσα έχω πει σε ένα ανοιχτό και δημόσιο φόρουμ. Με διέγραψαν μία και μοναδική φορά όταν ηθελημένα παρέβην τους κανόνες λειτουργίας. Τις άλλες ζήτησα εγώ τη διαγραφή μου. Μέχρι εκεί. Δε με απασχολεί πιότερο το θέμα για να ασχοληθώ ή να θεωρήσω σημαντικό να σου πω κάτι άλλο.
"...και να συμπληρώσω πως το συγκεκριμένο μέλος έχει ουκ ολίγες φορές επιτεθεί σε αυτό το χώρο".
Μπράβο Θεοφανία!... τώρα με έβαλες στη θέση μου... έτσι, να κρατάτε τις ισορροπίες εδώ μέσα... και ναι, δεν είσαι ο άνθρωπος που θα κάνεις αυτοκριτική ή που θα δώσω βάση για το πως ερμηνεύεις τις έννοιες... απορώ πώς σου ξέφυγε προχθές κι έγραψες πως πολλές φορές έχεις συμφωνήσει με πράματα που έχω γράψει... αφού εσείς οι δύο τα λέτε πάντα καλύτερα και ορθότερα από όλους βρε... άσε που δεν είστε ποτέ επιθετικές, εριστικές ή κάτι άλλο... εύγε σου, και εις ανώτερα βρε!... :) ...
"Αυτό που είπα είναι πως το "εν λόγω μέλος" μας έπρηζε μια εποχή πως θελει να φύγει και ο χώρος είναι λίγος γι αυτό και επανέρχεται με άλλα νικ. Αυτό για μένα είναι δειλία.
Προσωπικά, αν έλεγε, "οκ παιδιά σόρι, έκανα λάθος, θέλω να επιστρέψω", να είσαι σίγουρη πως κανείς δεν θ ασχολούνταν τώρα.".
... αφού τα λες εσύ, έτσι είναι... άλλωστε θα δώσω βάση στο πώς ερμηνεύεις ΚΑΙ τη "δειλία"... ακριβώς όπως έδωσα και πιο πάνω στην ερμηνεία σου για την "επιθετικότητα"... ζητώ και συγγνώμη κιόλας... μακάρι να βελτιωθώ κι εγώ η έρμη και κάποια μέρα να μην έχω τέτοια χαρακτηριστικά σαν αυτά που ανέφερες. Εσείς δε τα έχετε και θα ήθελα κι εγώ να σας πλησιάσω... και πάλι εύγε. Εκτός από αυτά τα "ποταπά" μου γνωρίσματα, ευτυχώς υπάρχουν και πολλά γραπτά που είχανε ουσία. Όχι για σας βέβαια, εσείς γνωρίζετε πάντα περισσότερα και από έγκυρες πηγές... νά 'σαι καλά Θεοφανία μου που με επαναφέρεις εις την τάξη... :) ...
(... έχω και εμμονή με τις φατσούλες εκτός από αυτήν με τις τελίτσες... λολ!...).
Και να τελειώσω επανερχόμενη στο θέμα με κάτι που έγραψες εσύ Δώρα...
"μπορει να εισαι ο πιο φυσιολογικος ανθρωπος στον κοσμο αλλα πινοντας συνεχεια να γινεις ενα κτηνος..μιλαμε για καταχρηση παντα ετσι?".
... όπως μπορεί να είσαι ένας πολύ καλός και συγκροτημένος χαρακτήρας, οπότε όσο και να πιείς, να μη βγάλεις ποτέ κανένα "κτήνος" από μέσα σου. Ναι, υπάρχει κι αυτό και το έχω δει...
Καλημέρα σας και καλό μεσημέρι. Αγαπητές κυρίες δε θα απαντήσω σε όποια λεγόμενά σας. Απλά δε θέλετε να με αφήσετε να απαντώ πάνω στα γραπτά, όπως κάνετε και σε άλλους. Εσείς ξέρετε και το σέβομαι αφού το έχετε ανάγκη. Και θα συνεχίσω για όσο συνεχίσω, μόνο επί της ουσίας πλέον. Νά 'στε καλά!
28-09-2011, 12:09 #58
28-09-2011, 12:47 #59
..μπλα..μπλα...μπλα...ατελείωτ α κατεβατά και ζουμί τίποτα.
Ενα είναι το θέμα άλομπαρ: εκεί που φτύνουμε δεν γλύφουμε.
Εσύ γλύφεις δια της εμεσης οδού και αυτό συζητάμε.
Να έχεις θάρρος και να ζητάς καμιά συγνώμη που και που.
Δεν έβλαψε κανέναν.