Results 61 to 75 of 119
Thread: Προβληματισμός τι να κάνω
-
05-01-2012, 23:44 #61
Remedy
Είασαι καλά? Μπράβο.
Αχ όχι βρέ απλά ήθελα να εκφράσω κάτι προσωπικό.. ότι τελικά βεβαιώθηκε η διαισθησή μου και μα πώς έπεσα τόσο έξω..Αγαπητέ μου προσευχόμουν καιρό να έρθει το ταίρι μου ναί ουρανοκατέβατο τον Δεκέμβριο τελοςπάντων ναχω αποτέλεσμα..
Γύρεψα η καυμένη λίγο τσάτ να παρηγορηθώ... το πήγα λιγάκι αλλού έγινε παρεξηγίσιμο..εξαρτάται απο την διάθεση του καθενός στα μεταφυσικά θέματα....αν θέλει να συζητήσει πόσο να ακολουθούμε την λογική και πόσο την διαίσθηση τελικά
Αχ αυτό είναι όλο... .
- 05-01-2012, 23:44 #62
05-01-2012, 23:44 #63
κι εγω ειμαι ο δαλαι, αλλα δεν παινευομαι!!!!!
το βλεπετε, ειμαι σεμνη!
05-01-2012, 23:49 #64
ADMINISTRATOR
Καλό 2012 μέσα απο την καρδιά μου.
Απλά νόμιζα με την ενόραση δεν θα τραβήξει διότι όντως δεν θαταν σωστό..Ηταν στιγμή ενθουσιασμού ξεχάστηκα ότι θα τρομάξω.... . Λυπάμαι.
Μετά απλά ήθελα να κάνω μια προέκταση τελικά ποια είναι τα λεπτά όρια να ψυχολογούμε να χρησιμοποιούμε την γνώση μας στην ψυχολογία στην ζωή ή την διαίσθηση...Κάπου εκεί το πήγαινα..έτσι...για την κουβεντούλα .
Προφανώς μίλησα αρκετά κούρασα.... είμαι καινούρια... κρίμα να με παρατηρεί κιόλας administrator δεν πειράζει.... .
Ειλικρινά καλή χρονιά διότι δεν βλέπω πολύ πολύ καλή διάθεση.... Δεν πειράζει ADMINISTRATOR.. .ok.... .
05-01-2012, 23:54 #65
αιντε πιαστε μια ρακη να πουμε καμια ενσυναισθηση...
06-01-2012, 00:00 #66
Κατρίνα,ο καθένας εδώ μέσα παρέχει την ψυχολογική υποστήριξη ανάλογα βέβαια με της δυνατότητες που έχει.
Δηλαδή ένα ωραίο πράγμα που γίνεται εδώ μέσα,είναι οτι άτομα τα οποία θέλουν να βοηθήσουν,θα προσπαθήσουν να μπούν στην συγκεκριμένη ψυχολογία σου...
Δεν είμαστε ειδικοί προς θεού και δεν κατακρίνουμε την οποιαδήποτε κατάσταση,εκτός προσωπικά απο εμένανε τον χαβαλέ,σε θέματα που κάποιος άλλος μπορεί να περνάει μια χάλια κατάσταση και να μην βρεί απάντηση λόγου του ότι την " πάτησε " ο καθένας εδώ μέσα..Αλλος λιγο,αλλος πολυ..
Θα κερδίσεις συμβουλές αν η κατάσταση των πραγμάτων κρατάει μια ισορροπία..
Συνεπώς να το ξαναπάρουμε απο την αρχή?
06-01-2012, 00:01 #67
Remedy
Πιο ευγενικά...
Είμαστε σώμα ψυχή πνεύμα.... έπιασα όλα τα επιμέρους.. λοιπόν.. .
Δεν είμαι κανα ταλέντο.. . Κάπου το πήγαινα περί ψυχολογίας και διαίσθησης..
Ότι κατάλαβες αγαπητέ η αγαπητή.
06-01-2012, 00:11 #68
Chemistry
Ναί σε βαθύ θέμα το πήγαινα ευγενικά.... Κρίση πίστης μου? Παιχνίδι του μυαλού μου το αποτέλεσμα που παραλίγο να είχα? υπερβάλλουσα πίστη
παιχνίδι του μυαλού μου ή ακόμα και πίσω απο το παιχνίδι του μυαλού ότι έχεις Ή ΔΕΝ ΈΧΕΙς ένα αποτέλεσμα κρύβεται ανώτερο σχέδιο?!!
Αποδέχομαι αρκετά την λύση της ψυχολογίας κουράζεται το σώμα νευρολογικά και ψιλοφρενάρει το μυαλό δεν μπορώ να το γράψω επιστημονικά..να εξηγήσω τις ορμονές κλπ Είμαι αρκετά προβληματισμένη δεν έχω τόση δύναμη να το πάρω σαν σχέδιο ΘΕΟΥ Απαντούσε η κουρασή μου μέσα μου?? Περίμενα πολύ πολύ καιρό αποτέλεσμα.. Μάλλον ζητάω πιο πνευματική απάντηση σε λάθος τόπο.... . Εσύ είσαι γλυκός ανθρωπέ μου..μπράβο σου.. Αν έχεις έμπνευση στον λάθος τόπο επειδή είμαι σε πνευματική έρημο ότι μην προχωράω άλλο στην έρημο..αν ...έχεις μια έμπνευση είναι ευπρόσδεκτη βάση δικής σου πνευματικής πορείας.
06-01-2012, 00:18 #69
ΘΕΟΦΑΝΙΑ
Με άδειασες ξαφνικά ΒΡΕ....
Αν ήμουν κάπως επιθετική εσύ με άδειασες περίεργα.. και τι υποννοείς με τον..Πάσσαρη?
Κοπελιά..εβδομηκοντάκις επτά να συγχωρείς.. Πρώτα να το εφαρμόσω εγώ.!!! Είπα συγνώμη .Οπως θές.. . Κλείνει εδώ.Κάθε ευτυχία βρε πραγματικά.
06-01-2012, 00:20 #70
ΘΕΟΦΑΝΊΑ ΜΑ ΣΕ ΎΨΩΣΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΊΠΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΊΗΣΑ ΚΑΤΑ ΚΆΠΟΙΟ ΤΡΌΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ....ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ν ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΜΙΑ ΞΥΝΙΛΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΛΑΜΒΑΝΩ ΚΟΠΕΛΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙς ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ 3 ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΝΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟ.. . ΟΚ.. .
06-01-2012, 00:23 #71
Chemistry
Καταρχήν είμαι υγιέστατη τοχω ψάξει και εγώ είμαι υγιέστατη..
Απλά είναι αρκετά καταρρακωμένη η αυτοπεποιθησή μου..Ποιες είναι οι πρακτικές ψυχολογίας ωραία αφού λέμε για ψυχολογία εδώ??
Να το συζητάω η να το πνίξω το μεγάλο ερωτηματικό για έναν τομέα ζωής?? Κάπως έτσι.
06-01-2012, 00:25 #72
Ερημος δεν ειναι η ζωή σου,απλά βρίσκεσαι σε ένα μονοπάτη που κάκως το περπατάς μόνη σου..
Και αυτό ειναι θλιβερό απο μεριά σου,λόγου του ότι η πίστη σου πήγαινε ασορτί με μια παρέα σε αυτό το δύσβατο μονοπάτη...
Τώρα απλά έχεις μείνει μόνη σου,πράγμα που δεν ισχυεί,έχεις εμάς και αυτό πρέπει να σε κάνει χαρούμενη..
Και όσο για το θέμα,σχέδια του θεού,άκουσε να δείς...
Αν ο θεός είχε σχέδια για τον καθένα μας.πιστεύω πως η ζωή θα ηταν παράδεισος...
Με την δική μας την κρίση,οχι την οικονομική :P καθορίζουμε την πορεία των πραγμάτων σε οτι έχει σχέση με την πάστα χαρακτήρα και στην συνέχεια πόση ανθρωπιά υπάρχει μέσα απο της πράξεις μας...
06-01-2012, 00:47 #73
Ποιος ήταν ασορτί? Αφησα εκείνον που μου έδινε δύναμη? Τον Ιησού? Ελα ντε.
Κάποια στιγμή έζησα κάτι τρομερό....τα είδα όλα....!!!
Ένας άντρας το 2006 μου..υποσχέθηκε πλήρη ευτυχία....Τελευταία στιγμή τέλειωνε ο λόγος το κύρηγμα του παπά τελοςπάντων..είχα πάει με ψυχή στο στόμα
Στο τσάκ θα έπαιρνα απάντηση... Και είπε ο ¨παπάς¨ Σου υποσχέθηκε?? Σου....υποσχέθηκε???? Ο ΘΕΟΣ αν επιτρέψει θυγατέρα.Εκείνος κινεί τα πάντα.!!!!.
Εεεε γιαυτό είμαι...άναυδη....χρόνια μετά ότι ακόμα?? Περίμενα αποτέλεσμα τώρα Δεκέμβριο είχα αιτηθεί.... Αν είναι κάποιο άλλο το σχέδιο μα....πως θα το καταλάβω έτσι ταραγμένη αποδυναμωμένη?? Οκ...Πέρα απο την προσευχή ποιες ψυχολογικές πρακτικές θα καθαρίσουν το πεδίο για διαλογισμό γιατί κάπου έχω φρακάρει καμμιά πικρία?? Τρομερό.. Τα πνευματικά πνευματικώς ανακρίνονται.. . Μάκια Chemistry.. .
Αα τι γνωμη έχεις για την γιόγκα?! Οτι και ψυχολογικά τι προσφέρει? Εγώ δεν αναπαύτηκα δεν δεν είναι του χριστιανισμού..Αυτή η μεθυστική υπόκρουση η ασιατική μουσική α πα πα προσωπική γνώμη θέλει εμπειρία να πάρεις κάτι απο την γιόγκα..απαιτεί μεγάλη πνευματική συγκέντρωση δεν αναπαύτηκα πολύ.
Η αναζήτηση είναι πάντοτε μια πράξη πίστης.... Πάολο Κ....
Πολλοί είστε στην αναζήτηση δεν κρίνω την καλοσύνη σας και την πίστη σας αχ Chemistry ήμουν εριστική ε? Αχ συγνώμη.!!.
06-01-2012, 01:10 #74
Chemistry να σχολιάσω μία εσάνς.... μία αίσθηση υποκρισίας που μου ήρθε.... Για το δίκαιο δηλαδή..
Ητανε αρκετά καλή η διατυπωσή μου.... Με έχουν επιλέξει επαγγελματικά για τις καλύτερες θέσεις το μόνο στο οποίο με παρατηρούν είναι
ναί πολύπλοκη διατύπωση....
Δηλαδή εγώ ήμουν υποχρεωμένη να καταλάβω λέξεις η ενδιάμεσες λέξεις προτάσεων όπως τρόλ Τρολάρισμα
την λέξη καμμία με ένα μ . Καθόλου τόννοι΄΄΄ .
Κατά τάλλα ήμουν τόσο κακή εγώ?
Αχ τα πτυχία μου..δεν έκανα φιγούρα.. Αχ παιδιά απλά ήθελα να πώ μην το ρίχνουμε στα πτυχία και στο τρέξιμο .
Πήγε πίσω η προσωπική μου ζωή εμένα.
Και όμως απο τα 8 διπλώματα πτυχία βεβαιώσεις μόνο λύκειο γυμνάσιο περιλαμβάνω..
Και δεν είναι 8 . Είναι παραπάνω. Τόσα είπα.. Αλλά κάτι άλλο ήθελα να πώ.. .
Προσοχή μην ατονείτε στην προσωπική ζωή και παράλληλα πρακτική πείρα με τα πτυχία..
Πχ έχω 4 πτυχία στην Πληροφορική αλλά είμαι σκουριασμένη.. .
Κάποιοι κάποιες να ακούτε τους ανθρώπους.. Εγώ αυτό το ξέρω απο πιο έμπειρο άνθρωπο....
Παράλληλα με συμβούλεψε να έχω πρακτική πείρα.. .
Καλέ έχω καλή διάθεση? Αα είμαι ¨μάγκας¨είμαι μπλα μπλα τι να κάνουμε..
Καλό 2012 και είμαι και εγώ εδώ να συμβουλέψω ότι θέλετε ψυχολογικά επαγγελματικά παιδιά εγώ έχω περάσε απο ψυχοτεχνικά τέστ με.... επιλέγανε απο 500 ά
τομα δεν είμαι καμμια αναίσθητη...
Ναί η αχίλλειος πτέρνα μου ότι προσπαθώ να πώ πολλά μαζί αλλά όχι και ακαταλαβίστικα.. Εε όχι και έτσι.
Ευχαριστώ.. .
06-01-2012, 03:43 #75
Chemistry....
Απλά το πήρα λίγο ακόμα απόφαση ότι δεν έχω κοκκαλάκι νυχτερίδας δεν...ΜΕ.... πάνε οι άνθρωποι....
Εδώ μου το έχουνε σχολιάσει δεκάδες ατόμα..έχουνε παρακολουθήσει διάφορες φάσεις ζωής μου..πραγματικά και μόνο που χαμογελάς
κάποιος κόσμος θέλει να σου σπάσει τα μούτρα δεν σε πάειιιιιιιι βρε παιδί μου.... δεν δεν ....... .
Κοίτα τώρα ρουφιάνεψε η συγγενής ότι τάχα!! τηας ζήτησα χρωστούμενα κατηγορήθηκα ότι σαν την μικροπρεπή είπα κάτι σοβαρό στον άντρα τη;,ψψέμματα όλα,,και έγινα μαύρο πρόβατο.
Ο - Η Remedy λίγο πολύ με είπε μην... πώ επειδή ποτέ της δεν το έχει πάθει την ίδια στιγμή που θέλει να αποφασίσει αν τελικά τον μυρίζεται για γκέυ...ακόμα να πιστεύει ότι έχει μια τρομερή διαίσθηση που πως την έπαθε έτσι.. . ΑΑΑΑ συγνώμη τα έχει συνέχεια λυμένα τα θεματά της ο - η REMEDY.. ΩΩ μεγάλη remedy.Να με συγχωρείς είμαι εκνευρισμένη λιγάκι.. .
Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΟΥ ΈΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΎΠΩΣΗ ΌΤΙ ΜΕ ΆΔΕΙΑΣΕ ΈΤΕΙΝΑ ΧΕΊΡΑ ΦΙΛΊΑς ΚΑΛΉ ΜΟΥ ΤΗς ΕΊΠΑ ΛΊΓΟ ΠΟΛΎ ΝΑ ΠΈΣΟΥΝ ΟΙ ΤΌΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΏ ΕΊΧΑ ΓΡΆΨΕΙ 2 ΣΥΓΝΏΜΗ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΡΊΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ...ΠΑΣΣΑΡΗ?? δεν δεν καταλαβαίνω.
Τελικά κάποιες στιγμές μάλλον με κάνατε χειρότερα.... Δεν έθιξα τόσο πολύ.... .
Μόνο αυτοί που καταλάβανε το..μπερδεμά μου την βαθιά μου απογοήτευση να επικοινωνήσουν.. Είπατε ξαναπάτε για την διατυπωσή μου ααααα δεν το ήξερα ότι έπρεπε να καταλάβω τα τρόλ τραλλάρίσματα κλπ ότι εγώ έπρεπε ναμαι σπίρτο και να μπώ στο πνεύμα να καταλάβω την ορολογία εδώ.. . Η διατυπωσή μου σας έφταιγε..
Μια χαρά φράση φράση να τα αδιαβάσει κάποιος τα κειμενά μου μια χαρά θα καταλάβει...
Η αφήγηση μια χαρά ταιριάζει στην διαδικτιακή επικοινωνία.... ο τρόπος σκέψης μου?? VOID επιτέλους η καχυποψία δεν σου άρεσε ο σχολιασμός
ή ότι παράλληλα με τον θυμό μου αναφέρω τον ΘΕΟ?
Και ποιος ορίζει πως πρέπει ναναι η διαδικτιακή επικοινωνία??!!
Ηταν πολύ προσωπικός ο τόνος μου τί?
Να καταλάβω τι άτομα είσαστε μου είπε ο void? Ισως δεν κατάλαβα και αντιθέτως δεν είμαι περιχαρακωμένη για να μπήκα εδώ..
Η εριστικότητα που έβγαλα οφείλεται ,με την έννοια, άντε βούρ απορρίπτουμε την δύναμη των πνευματικών εννοιων αυτή η σιγουριά η έπαρσηηηη
Γιαυτό άναυδη προς στιγμήν..
Και δεν με ξέρετε..ούτε αγκαλιάσατε..να πείτε η κοπελιά λέει ότι έχει πνευματικές εμπειρίες..που με γύρισε απο σχεδόν σηψαιμία η χάρη του ΘΕΟΥ.
Ξέρω ζευγάρι που θεραπεύτηκε απο σύφιλη.
Ακόμα και στην έρημο θα με αναλάβει.... απλά εγώ πληγώθηκα απο τις άσοφες νεολαίες των εκκλησιων.... Εν την πολυλογία αμαρτία.. Καλύτερα μόνη αλλά
πολύ πολύ σκληρό το τίμημα.... πάρα πολύ μοναξιά αφάνταστα δύσκολη ζωή και δεν πρόλαβα να ανασάνω έφαγα και άλλη κατραπακιά.. στο προσωπικό και μπαίνω και εδώ και ανυπομονείτε να βγώ.. .Δεν δεν.... με κάποιους εδώ.
Δεν είμαι λοιπόν τόσο αναίσθητη η φιγουρατζού κάπου το πήγαινα ήθελα βοήθεια αλλά είστε το ίδιο πεσμένοι πολλοί απο εσάς .!!!!.
ο Chemistry σε καλό επίπεδο πίστης για μένα πολύ επίπεδο γενικά και..ο void απλά λίγο πιο ευγενικά..Οι υπόλοιποι δεν....με κατλάβατε.. Εεε δεν θα παρακαλέσω.
Με σεβασμό σας τάραξα την λίμνη.. .