Προβληματισμός τι να κάνω - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 119
    Senior Member
    Κατρίνα, μπαίνεις σε ένα φόρουμ δήθεν για να βοηθηθείς, σου λένε όλα τα μέλη, μηδενός εξαιρουμένου ότι δεν καταλαβαίνουν γρι από αυτά που λες και συ τους γράφεις στα παπάρια σου.
    Τότε τι ζητάς γνώμες?
    Μάλλον εσύ είσαι η περιχαρακωμένη της υπόθεσης...
    Πάρτο αλλιώς και θα δεις τι άτομα υπάρχουν εδώ μέσα.
    Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τον προβληματισμό σου..πως περιμένεις να σε βοηθήσουμε εάν εκ προοιμίου γράφεις καθαρά για επιβεβαίωση και όχι από πραγματικά ανάγκη.
    Your choice darlin :-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    εγω την πατερα την λατρευω και την θεωρω πολυ καλη αστρολογο..ΤΗΝ ΠΑΤΕΡΑ ΟΜΩΣ!οχι τον καθε ασχετο που δηλωνει διαισθητικος κτλ!

ειναι δυνατον να λες σε μελη φορας κοκκινα κοκκαλινα γυαλια,εχεις προβλημα με την μανα σου (ξερεις καποιοι την εχουν χασει κιολας μην τους καραφλιαζεις) κτλ?
    αλλο να μιλησουμε γενικως για τετοια θεματα που πολυ μου αρεσουν και αλλο εγω σαν ντορα κανω προβλεψεις που μονο γελιο φερνουν ρε κατρινα!

Senior Member
    κρατιεμαι, κρατιεμαι, αλλα ανθρωπας ειμαι, θα λυγισω...

Member
    Συγκεκριμένα είχα πεί σε μια κοπέλα είναι καστανός είναι μουσικός κλπ τι τους πασχολούσε εκέινη με εκείνον....
    Με ευχαριστούσε η κοπέλα τρομέρα ήρθες σαν απάντηση μου είπε....σήμερα ήθελα απάντηση.. .
    Πάμπολλα παραδείγματα.... Η ενόραση ή το να νομίζει πχ ένας άντρας ότι οραματίζεται κάτι....οι εικόνες μέσα του είναι απο τον ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ..
    Προσπαθώ να πώ.... είναι πολύ πολύ ανώτερο το σχέδιο του ΘΕΟΥ .
    Εγώ απλά μπερδεύτηκα οι κεραίες μου η διαισθησή μου και γύρεψα απάντηση . Καμμιά φορά απάντάς σε κάποιον είναι απάντηση απο το υπερπέραν και δεν έχεις ιδέα ότι βοήθησες..
    .Αυτήν την απάντηση γύρεψα την ανθρώπινη την χαλαρή την μη επιτηδευμένη σε κάτι προσωπικό και εγώ θα έπαιρνα το μήνυμα χωρίς ίσως εσείς να καταλάβετε απόλυτα ότι μου δώσατε μέσα μου κάποια απάντηση..
    Συγνώμη για την αντιδρασή μου πρίν.. . Αχ μωρέ σας σκανδάλισα εκφράστηκα απότομα νόμιζα θα γινόταν μια ωραία συζήτηση περί ψυχολογικής πείρας μέσα στη ζωή μας ο καθένας αξιολόγησης προσώπων και καταστάσεων και πόσο μπορεί η διαίσθηση να βοηθήσει... . Κάπως έτσι.. . Χμμ οκ.... .

Banned
    απλα εγω εγραψα σε εκεινες τις τελιτσες και δεν σχολιασες επιασες τα αλλα θεματα ε και ενιωσα καπως...
    Καταλαβαινεις...

Banned
    Quote Originally Posted by ΚΑΤΡΙΝΑ View Post
    Συγκεκριμένα είχα πεί σε μια κοπέλα είναι καστανός είναι μουσικός κλπ τι τους πασχολούσε εκέινη με εκείνον....
    Με ευχαριστούσε η κοπέλα τρομέρα ήρθες σαν απάντηση μου είπε....σήμερα ήθελα απάντηση.. .
    Πάμπολλα παραδείγματα.... Η ενόραση ή το να νομίζει πχ ένας άντρας ότι οραματίζεται κάτι....οι εικόνες μέσα του είναι απο τον ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ..
    Εγώ απλά μπερδεύτηκα οι κεραίες μου η διαισθησή μου και γύρεψα απάντηση . Καμμιά φορά απάντάς σε κάποιον είναι απάντηση απο το υπερπέραν και δεν έχεις ιδέα ότι βοήθησες..
    .Αυτήν την απάντηση γύρεψα την ανθρώπινη την χαλαρή την μη επιτηδευμένη σε κάτι προσωπικό και εγώ θα έπαιρνα το μήνυμα χωρίς ίσως εσείς να καταλάβετε απόλυτα ότι μου δώσατε μέσα μου κάποια απάντηση..
    Συγνώμη για την αντιδρασή μου πρίν.. . Αχ μωρέ σας σκανδάλισα εκφράστηκα απότομα νόμιζα θα γινόταν μια ωραία συζήτηση περί ψυχολογικής πείρας μέσα στη ζωή μας ο καθένας αξιολόγησης προσώπων και καταστάσεων και πόσο μπορεί η διαίσθηση να βοηθήσει... . Κάπως έτσι.. . Χμμ οκ.... .
    μπορω να εχω ενα δειγμα της ενορασης σας?προσωπικα για εμενα τι βλεπετε?

Senior Member
    κατρινα
    δεν καταλαβαινω γιατι μας τα λες ολα αυτα.
    θελεις να κανεις καριερα καφετζους, στο φορουμ?

Banned
    κατρινα τι βλεπεις?θα καταφερω να μειωσω τις ειδοποιησεις μου στο φορουμ?θα καταφερω να με αγαπησει η ιντελα??θα την αποτρεψεις με τις μαγικες σου δυναμεις να με μαστιγωνει? :P

Member
    Αχ πόσο με παρεξηγήσατε....
    Οντως μπήκα για βοήθεια...ήμουν κάπως ταραγμένη ζήτησα σόρυ για την διατυπωσή μου.. .
    Ηθελα την απλή την γνώμη οπότε εγώ πρώτα να δώ συνάδει με την διαισθησή μου..??

ΘΕΟΦΑΝΙΑ βοηθήθηκα χωρίς να το ξέρεις.Λυπάμαι για τον τόνο μου δεν εννοούσες αυτό που μου ζήτησες εν συνεχεία.

Οπότε μετά,, είπα σόρυ αν σκανδάλισα .

Γράφω καταλάθος γυαλάκια?? Τελοςπάντων εγώ νόμιζα θεοφανία και... κάθε θεοφανία ότι είσαι ανοιχτή και απλά προχωράει η συζήτηση..

Ναί αυτό μουχε έρθει dora agxos ότι την απασχολεί η μητέρα της.

Μου έχουν απαντήσει διαισθητικοί με έχουν βεβαιώσει κατα κάποιο τρόπο ..πχ ίσως ο.... uri geller!!!! αγαπητή μου.

Επιμένω είμαι...διαισθητική έχω βοηθήσει πάρα πολλά αάτομα δεν με νοιάζει να βγάζω κάποιο κέρδος έτσι απλά απο αγάπη σε αυτήν την γλυκιά ΘΕΟΥ δύναμη το φανέρωσα.

Δηλαδή να καταλήξω αφού πήρα συμβουλή ήθελα με θάρρος και παράπονο να εκφράσω ότι η διαισθησή μου έπεσε κατα πολύ έξω. Κάτι μέσα μου με εκείνη τη σχέση δεν μου πήγαινε καλά.

Ηθελα λίγη ενθάρρυνση λίγη παρηγορία το γύρισα ξαφνικά στην διαίσθηση και έγινα παρεξηγήσιμη..

Έκανα μια παρένθεση για τους γκέυ. Μήπως έθιξα κάποιον με την προσωπική μου ιστορία. Αυτό είναι όλο.!!!!.

Βάζετε , κόμμα εσείς τόννους '' ?? Τόσο χάλια η γραφή μου??

Πείτε καλύτερα ότι δεν υπάρχει διάθεση .

Κύριοι κυρίες γειά..

Member
    Chemistry έγραφες κάτι και σε παραγκώνισα??
    Μα μόνο τις τελίτσες βλέπω.. . Αχ όχι βρέ.... είχα το νού μου που είπες θα γυρίσεις σε λίγη ώρα.. .Παρεξήγηση.... βλέπεις τι γίνεται attack on mars.. ανάσα δεν έχω πάρει με παρεξηγήσανε..
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
    Αχ βρε είσαι φαίνεσαι πολύ καλός έλα πές μου.. .

Banned
    διαθεση υπαρχει αν γινεται πιστευω κατρινα σωστη κουβεντα...
    Πιστευω πως ξεφυγαμε απο το θεμα..

Banned
    Αχ πόσο με παρεξηγήσατε....
    Οντως μπήκα για βοήθεια...ήμουν κάπως ταραγμένη ζήτησα σόρυ για την διατυπωσή μου.. .
    Ηθελα την απλή την γνώμη οπότε εγώ πρώτα να δώ συνάδει με την διαισθησή μου..??

ΘΕΟΦΑΝΙΑ βοηθήθηκα χωρίς να το ξέρεις.Λυπάμαι για τον τόνο μου δεν εννοούσες αυτό που μου ζήτησες εν συνεχεία.

Οπότε μετά,, είπα σόρυ αν σκανδάλισα .

Γράφω καταλάθος γυαλάκια?? Τελοςπάντων εγώ νόμιζα θεοφανία και... κάθε θεοφανία ότι είσαι ανοιχτή και απλά προχωράει η συζήτηση..

Ναί αυτό μουχε έρθει dora agxos ότι την απασχολεί η μητέρα της.

Μου έχουν απαντήσει διαισθητικοί με έχουν βεβαιώσει κατα κάποιο τρόπο ..πχ ίσως ο.... uri geller!!!! αγαπητή μου.

Επιμένω είμαι...διαισθητική έχω βοηθήσει πάρα πολλά αάτομα δεν με νοιάζει να βγάζω κάποιο κέρδος έτσι απλά απο αγάπη σε αυτήν την γλυκιά ΘΕΟΥ δύναμη το φανέρωσα.

Δηλαδή να καταλήξω αφού πήρα συμβουλή ήθελα με θάρρος και παράπονο να εκφράσω ότι η διαισθησή μου έπεσε κατα πολύ έξω. Κάτι μέσα μου με εκείνη τη σχέση δεν μου πήγαινε καλά.

Ηθελα λίγη ενθάρρυνση λίγη παρηγορία το γύρισα ξαφνικά στην διαίσθηση και έγινα παρεξηγήσιμη..

Έκανα μια παρένθεση για τους γκέυ. Μήπως έθιξα κάποιον με την προσωπική μου ιστορία. Αυτό είναι όλο.!!!!.

Βάζετε , κόμμα εσείς τόννους '' ?? Τόσο χάλια η γραφή μου??

Πείτε καλύτερα ότι δεν υπάρχει διάθεση .

Κύριοι κυρίες γειά..
    τωρα οπως ετρωγα μου λυγισε το πηρουνι!!εισαι τρομερη!!

(χιουμορ κανω!)

Banned
    Χμ τωρα ειδα την απαντηση σου,λοιπον δωσμου ενα λεπτο

Senior Member
    διαθεση για τι πραγμα τελικα βρε κατρινα?
    για να σου πουμε αν ο γκομενος ειναι ομοφυλοφιλος επειδη σου μιλαει για πρωκτικο σεξ η για να συζητησουμε το "διαισθητικο" σου ταλεντο?

Administrator
    Κατρίνα, θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας πεις σε 2 προτάσεις τι ακριβώς ψάχνεις σε αυτό το φόρουμ ώστε να δούμε και μεις τι μπορούμε να... προσφέρουμε?
    Οπως βλέπεις, αρκετοί προσπαθούν να σε καταλάβουν και δεν τα καταφέρνουν.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast