σχετικα με την "πολυτιμη" βοηθεια του φορουμ!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Banned
    Some hours away from totally wreck down everything and everybody
    Quote Originally Posted by Driver View Post
    Ξωτικο εδω:

καλο μου αστραποπελεκι με μυαλο ακονισμενου ξουραφιου, σε παρακαλω, αν θελεις τη διαγραφη μελων, στειλε μηνυμα στον αντμιν, ΜΟΝΟ εκεινος μπορει να το πραξει. Με επιχειρηματα, ολα κομπλε.
    Σου εχω πει, προσπαθα πληζ να μην διαγραφονται μηνυματα σου, δεν μου αρεσει να βλεπω πρασιναδες. ΠΛηζ...Εχεις χαρη και στυλ, πληζ...
    what?? εαν καταλάβατε πως ζητούσα να διαγραφούν η θεοφανία και η remedy (αν θυμάμαι καλά πως έλεγα γι αυτές)..όχι δεν ζήτηξα αυτό...απλώς παραθέτω κάποια δικά τους αντιφατικά μηνύματα....και θα ήθελα ως έναν βαθμό να ανοίξουν ένα θέμα π.χ. στο γενικά και να ζητήσουν συγνώμη απο όλα τα μέλη που με την συμπεριφορά τους τα έκαναν να φύγουν, γιατί σε αντίθεση με τις συγκεκριμένες κυρίες, τα μέλη που έφυγαν μάλλον θα είχαν προβλήματα και αυτός ο χώρος θα τους προσέφερε το κάτι της.....δεν τους το ζητάω για να τις ''ταπεινώσω''....ποσός που μ ενδιαφέρει για τους άλλους....την πάρτη μου κοιτάω...αλλά σε μερικά θέματα σπάζομαι όσο να ναι.....

Senior Member
    ντριβερ ελα πεσ την αληθεια επιτηδεσ χαλασ το θεμα μου σου ρθε τωρα ξαφνικα η ρεμεντυ κ η θεοφανια καταλαβα εισαι κ στοκερ οπου κ να παω θα με ακολουθεισ κ θα μου χαλασ το θεμα

Senior Member
    Quote Originally Posted by pad View Post
    ντριβερ ελα πεσ την αληθεια επιτηδεσ χαλασ το θεμα μου σου ρθε τωρα ξαφνικα η ρεμεντυ κ η θεοφανια καταλαβα εισαι κ στοκερ οπου κ να παω θα με ακολουθεισ κ θα μου χαλασ το θεμα
    καλα που το καταλαβες παντ..

Senior Member
    ειν;αι γενικο το κακο δηλαδη;ρε παιδι μοθ αυτο που θελω να πω ειναι για τι βοηθεια μιλαμε αφου κανενασ δε σηκωνεται απο την καρεκλα να βοηθησει οποτε κλαιν μαιν
    αυτο εδω δεν το καταλαβαινω καθολου.
    τι σχεση εχει η λειτουργια ενος φορουμ, αυτου εδω συγκεκριμενα ας πουμε, με το αν θα σηκωθει καποιος απο την καρεκλα του?
    θεωρεις οτι οι γνωριμιες απο εδω πρεπει να μεταφερονται στην εξω ζωη του καθενος?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο εδω δεν το καταλαβαινω καθολου.
    τι σχεση εχει η λειτουργια ενος φορουμ, αυτου εδω συγκεκριμενα ας πουμε, με το αν θα σηκωθει καποιος απο την καρεκλα του?
    θεωρεις οτι οι γνωριμιες απο εδω πρεπει να μεταφερονται στην εξω ζωη του καθενος?
    οχι ρε παιδι μου λεω οτι ολο το παιχνιδι ειναι μου λεσ σου λεω κατι αντε και να νιωθω κατι οταν στο λεω αντε κ να νιωθεισ οτι καποιοσ σε καταλαβαινει αλλα στο τελοσ κανεισ δε θα σηκωσει χερι να σε βοηθησει οποτε τι διαμαρτυρομαστε αν ο αλλοσ ειναι τρολ δεν ειναι μαλακιεσ και τρολ να ειναι απλα δεν τον δινεισ σημασια κ τελοσ παλι αλλου θελω να καταληξω αλλα δεν μου ερχεται

Banned
    έλα ρε pad , εσύ με χαλάς τώρα..αφού σου είπα σε συμ-παθώ!...γιατί με τα λές αυτά τώρα? τα μηνύματα μου δεν ήταν άσχετα με το θέμα και ούτε αποτελούσαν επίθεση προς εσένα....

peace bro

Banned
    καλα που το καταλαβες παντ..
    εσύ το κατάλαβες έξυπνη και σωστή remedy?? (?? ρεμεντυ???=θεραπεία????............ .don t think so!!!)

Εξαρταται από τη χρηση του φορουμ. Έχω πάρει πολύ καλές συμβουλες και σκέψεις που με υποβοήθησαν αρκετα και πιστευω με τη σειρα μου έχω προσφερει. Πάντως γενικά σε θέματα όπου κάποιος ζητα βοήθεια έχω διαπιστωσει σε ψηλο βαθμο υπευθυνότητα από τα μέλη και σωστες υποβοηθητικες κουβέντες. Το βρισιδι και τα τρολ (δεν ξερω αν υπάρχουν) τα θεωρω εξαίρεση και σε μεμονωμενα θεματα. Γενικα πρεπει κανεις να ειναι προσεκτικός στο πως μιλα και να αποφευγει κουβεντες που μπορουν να θίξουν γιατί ο κοσμος που μπαινει εδω ειναι ευαισθητος.
    γιάννης

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Noμίζω όσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη μας να γράφουμε σε οποιοδήποτε forum, αν γίνεται εξάρτηση ή αν δεν αποδεχόμαστε την οποιαδήποτε διαφορετικότητα των άλλων, τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη μας να ανήκουμε ντε και καλά κάπου και τόσο μεγαλύτερη είναι η αδύναμη πλευρά μας.

Senior Member
    πιστευω πως ολοι στην αναγκη θα σηκωθουν απο την καρεκλα! (οχι ολοι ολοι αλλα οι περισσοτεροι)
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Noμίζω όσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη μας να γράφουμε σε οποιοδήποτε forum, αν γίνεται εξάρτηση ή αν δεν αποδεχόμαστε την οποιαδήποτε διαφορετικότητα των άλλων, τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη μας να ανήκουμε ντε και καλά κάπου και τόσο μεγαλύτερη είναι η αδύναμη πλευρά μας.
    σωστό και αυτό. Driver δεν έχω να σου πω κατί παρά μόνο ότι παραμένω καταθλιπτική υπό φαρμακευτική αγωγή και αναρωτιέμαι από που έβγαλες το συμπερασμα για το αντιθετο. Και επειδή παραμένω υπό αγωγή και δεν θέλω να συγχύζομαι, σε παρακαλώ να μου απαντήσεις σε αυτήν την ερωτηση και να μην ξαναασχοληθείς μαζί μου.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    πιστευω πως ολοι στην αναγκη θα σηκωθουν απο την καρεκλα! (οχι ολοι ολοι αλλα οι περισσοτεροι)
    γινε λιγο πιο ρεαλιστρια κι εσυ, και σκεψου αν θα ετρεχες ενω γραφω οτι σκαβω τις φλεβες μου ή οτι αλλο. οταν δε γνωριζομαστε απο κοντα οι περισσοτεροι, χεστηκαμε αν ο αλλος ανακοινωνει στο διαδικτυο οτι δε νιωθει καλα, ακομα κι αν θελει να αυτοκτονισει! κι επειδη πλεον το κανουν και για πλακα και τρολλαρουν, ειμαστε ακομα πιο επιφυλακτικοι και μας περναει πιο αδιαφορο.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    Aπ' το στόμα σου και στου Θεού τ' αφτί γιατί προς το παρόν δε βλέπω να κουνιέται φύλλο...

Senior Member
    οχι ρε παιδι μου λεω οτι ολο το παιχνιδι ειναι μου λεσ σου λεω κατι αντε και να νιωθω κατι οταν στο λεω αντε κ να νιωθεισ οτι καποιοσ σε καταλαβαινει αλλα στο τελοσ κανεισ δε θα σηκωσει χερι να σε βοηθησει οποτε τι διαμαρτυρομαστε αν ο αλλοσ ειναι τρολ δεν ειναι μαλακιεσ και τρολ να ειναι απλα δεν τον δινεισ σημασια κ τελοσ παλι αλλου θελω να καταληξω αλλα δεν μου ερχεται
    ακριβως η υπαρξη των τρολ ειναι που κανουν την επικοινωνια εδω να ειναι απλα "ενα παιχνιδι, μου λες-σου λεω" να χαμε να λεγαμε.
    οταν μπαινουν 10 τρολ και προσπαθουθν να σε απασχολησουν με ανυπαρκτα θεματα τους, η ξενυχτας για να "βοηθησεις" καποιον που επικαλειται πλαστες αυτοκτονιες, συνειδητοποιεις ποσο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν ξερεις αν μιλας με ανθρωπους η με σκιες και οτι δεν εχει νοημα καμια συναισθηματικη επενδυση,και ολο ειναι ενα απλο θεμα "σου λεω- μου λες".....
    συμφωνω μαζι σου δλδ..

Senior Member
    ακριβως η υπαρξη των τρολ ειναι που κανουν την επικοινωνια εδω να ειναι απλα "ενα παιχνιδι, μου λες-σου λεω" να χαμε να λεγαμε.
    οταν μπαινουν 10 τρολ και προσπαθουθν να σε απασχολησουν με ανυπαρκτα θεματα τους, η ξενυχτας για να "βοηθησεις" καποιον που επικαλειται πλαστες αυτοκτονιες, συνειδητοποιεις ποσο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν ξερεις αν μιλας με ανθρωπους η με σκιες και οτι δεν εχει νοημα καμια συναισθηματικη επενδυση,και ολο ειναι ενα απλο θεμα "σου λεω- μου λες".....
    συμφωνω μαζι σου δλδ..
    κ συναισθηματικη επενδυση να υπαρξει παλι ειναι μεχρι ενα σημειο στην δυσκολη ωρα θα κανουμε πισω αν χρειαστει να ενεργοποιηθουμε οποτε λιγεσ σταγονεσ ικανοποιησησ κατανοησησ κλπ ειναι το πολυ που θα παρει απο το φορουμ αν ερθει τρολ απλα δεν θα τισ παρεισ δεν εχασεσ κ τιποτα σημαντικο αυτο θελω να πω

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast