Results 46 to 60 of 182
-
19-01-2012, 00:30 #46
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
- 19-01-2012, 00:34 #47
η πραγματικότητα λέει ότι δεν έχουν ίσα δικαιώματα κι αυτά ακριβώς διεκδικούν ακόμα και μέσα από μια παρέλαση. και επειδή ακριβώς το θέμα είναι ακόμα και για το παιδί εδώ στο που είναι (ζει), αν είχε να ασχοληθεί μόνο με το τι νιώθει και γιατί, χωρίς να τον απασχολεί πως θα το πάρουν οι φίλοι του, οι γονείς του, ο περίγυρος του, στο σχολείο του, στον στρατό, στην εργασία του και παντού, τότε ναι όντως δεν θα προβληματιζόταν, ούτε αυτός, ούτε κανείς και οι παρελάσεις και οι υπόλοιπες διεκδικήσεις θα ήταν περιττές.
19-01-2012, 00:35 #48
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
19-01-2012, 00:40 #49
ενταξει, αρα ευθυνονται καθαρα αυτοι που βγαζουν τους νομους, αυτοι που φτιαξαν αυτη τη πραγματικοτητα γυρω μας, και δεν σεβονται τη διαφορετικοτητα. δεν διαφωνω. εγω σου εγραψα απλα την αποψη μου και πως βλεπω τα πραγματα. σε μια τελεια κοινωνια δεν θα ειχαν αναγκη παρελασεις γιατι δε θα ξεχωριζαν. και θα ειμασταν λιγοτερο ρατσιστες.
19-01-2012, 00:54 #50
ευθυνόμαστε όλοι βασικά.
19-01-2012, 12:28 #51
γρηγορη μου επισης οταν δεν αντιδρας σε κατι ειναι σαν να το δεχεσαι..δεν ειπαμε να κανεις σαν τρελος γιατι με αυτο τους δειχνεις οτι εχεις την μυγα που λενε,μπορεις ομως να τους ειρωνευτεις,να το αρνηθεις..να απομακρυνθεις με καποιο τροπο και να τους δειξεις οτι ενοχλεισαι με τετοιου ειδους σχολια
19-01-2012, 13:54 #52
Κενό, λέγεται "ορατότητα", δεν είναι θέμα πρόκλησης, επιτέλους προχώρα το μυαλό σου. Σε μια κοινωνία που κάνει ότι δεν τους βλέπει, έχουν κάθε δικαίωμα να παλέψουν για την ορατότητα αυτή με τους τρόπους που η κάθε κοινότητα επιλέγει. Και δεν είναι ένας, δεν είναι μονάχα το pride. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που επιλέγουν άλλους τρόπους, διαφορετικούς ανάλογα με τη σύσταση κάθε ομάδας, τους κοινωνικοπολιτικούς στόχους, την ιδιοσύσταση την ξεχωριστή καθεμίας που αναδιαμορφώνεται συνεχώς από αλληλεπίδραση και από τις προσωπικότητες των μελών/συμμετεχόντων/σών σε αυτές. Δεν κατάλαβα ποτέ το δεν προκαλώ. Που ποτέ δε λέγεται φυσικά για μια ετεροφυλόφιλη, πάντα το "προκαλούνε" το κολλάτε στη συμπεριφορά των lgbtqi ατόμων! Και εφόσον διατείνεσαι ότι δε σε ενοχλούν και μετά γράφεις το "προκαλούν", δε σε πιστεύω.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
19-01-2012, 14:28 #53
ενταξει, ητανε μαλακας κλειστομυαλος ο ΚΕΝΟ παρολη την ανωμαλια του. απλα δεν βρισκω ενδιαφερον το να μου πει καποιος οτι ειναι gay, bi, straight. εσεις που βρισκετε γιορταστε το. αν σας φερονται ασχημα μετα ομως μη γκρινιαζετε.
19-01-2012, 16:20 #54
Κοιτα atheatos και εγω αυτο πιστευω! Με αυτη την φιλη μου εχουμε ξαναμιλησει και μου εχει πει οτι αν ειμαι Γκει να της το πω (επειδη τα μοιραζομαστε ολα! Αλλα δεν ξερει πολλα για 'μενα! Ουτε τα οικογενειακα μου που ανεφερα) και οτι δεν ειναι κατι κακο! Οτι η Νεα Γενια (εμεις) τα αποδεχεται πλεον αυτα!!! Δεν μου λεει φυσικα να βγω σε ενα μικροφωνο και να φωναξω "Γεια σας! Ειμαι Γκει!!!" απλα να το πω στα ατομα που γνωριζω και εμπιστευομαι! Αυτη η πλακα με ενοχλησε λιγο γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ακομα ψαχνω την σεξουαλικη μου ταυτοτητα!!! Πρεπει για αυτην απο τωρα να ξερω αν ειμαι γκει ή στρειτ!!! Επειδη αυτοι εχουν ανακαλυψει την σεξουαλικη τους ταυτοτητα απο παλια πρεπει και εγω??? Νομιζω οτι ειμαι Γκει αλλα ακομα ψαχνομαι και δεν νομιζω οτι ειναι κακο αυτο!!!
19-01-2012, 16:26 #55
Εγω δεν γνωριζα τιποτα οτι οι Γκει κανουν και Παρελασεις!!! Τωρα απο εσας το εμαθα!!! Απλα θελω να πω οτι ο ορος "*********" δεν ειναι σωστος για να χαρακτηρησεις αλλιως τους ομοφυλοφιλους! Αυτη η λεξηκαταρχας ειναι βρισια και την λενε σχεδον παντου οταν βριζουν (οπως το "μαλακας")!!! Ειναι πιστευω προσβλητικο για τους Γκει!!! Ειναι σαν να λες μια λεσβια "Ανωμαλαρα"!!
19-01-2012, 16:32 #56
ανωμαλοι ειμαστε ολοι μας don't worry. εγω δεν τo χρησιμοποιω να μειωσω κανεναν παντως, απλα μου αρεσουν οι κακες λεξουλες γιατι ειναι πιο βρωμικες. και τα τρανσεξουαλ προτιμω να τα λεω τραβελακια για παραδειγμα. κι επι της ευκαιριας που εισαι εδω, θα σου προτεινα να πεις σ'αυτη τη φιλη σου ή οποια αλλη εχεις κοντα και μιλατε τοσο ανοιχτα, να σου κατσει γιατι θελεις να πειραματιστεις με κοπελα, να δεις κι αμα γουσταρεις τελικα ή οχι, να σου φυγει και το αγχος αν ειναι μονο απ'αυτο.
19-01-2012, 16:54 #57
Ειμαστε φιλοι οκ!!! Αλλα ειμαστε φιλοι 10 χρονια!!! Δεν νομιζω να θελει κατι τετοιο!!!! δεν ειναι και καμια ευκολη για να πηδιεται με τους φιλους της!!!! (εχει πολλους) γιατι τοτε θα ειχαν παρει σειρα κι αλλοι!!!! Δεν μου εχει δειξει οτι της αρεσω!!! Με βλεπει καπως αδερφικα γιατι ειμαστε φιλοι εδω και 10 χρονια!!!! Οσο για τον σεξουαλικο μου προσανατολισμο θα ηθελα να δοκιμασω και με τα δυο φυλλα και τοτε πιστευω θα καταληξω....
19-01-2012, 21:24 #58
ε,ναι..κατ αρχην δεν μπορουμε να τα κανουμε ολα ισιωμα..ειναι 16 χρονων κοριτσακι υποθετω και οι φιλοι δεν ειναι πειραματοζωα να τους ζηταμε τοσο ανετα κατι τετοιο..τωρα αν ειχε δειξει καποιο ενδιαφερον απο το μερος της θα αλλαζε λιγο το θεμα αλλα και παλι προφανως δεν θα το εκανες αυτο με καποια που θα εδειχνε ενδιαφερον και θα ετρεφε αισθηματα για εσενα ρισκαροντας να την πληγωσεις εφοσον δεν θα ησουν σιγουρος για τον εαυτο σου πιστευω..αν και μια χαρα παιδι ειναι ΚΕΝΟ νομιζω οτι μπορει να παει με οποια θελει δεν χρειαζεται να ρισκαρει μια φιλια
19-01-2012, 23:22 #59
Γραμμή στήριξης παιδιών και εφήβων 116 111
Η ευρωπαϊκή «Γραμμή στήριξης παιδιών και εφήβων 116 111» είναι μια νέα συμβουλευτική τηλεφωνική
γραμμή ακλειστικά για παιδιά και εφήβους.
Αν είσαι παιδί ή έφηβος μέχρι 18 ετών μπορείς να τηλεφωνήσεις δωρεάν από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο από
οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.
Οι μέρες και ώρες που μπορείς να καλέσεις είναι από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 14:00 το μεσημέρι ως τις
20:30 το βράδυ.
http://www.tilefonikigrammi.gr/default.asp
19-01-2012, 23:42 #60
στα φιλικα μπαινουν τα καλυτερα γκολ ομως! κι εγω στο παρελθον ξεκινησα φιλικα με μια που με περνουσε ενα χρονο, και καταληξαμε με σχεση και να συγκατοικουμε για λιγο. αλλα αφου ειναι μονο 16 τοτε αλλαζει το πραμα.