Results 61 to 75 of 76
Thread: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...........
-
27-01-2012, 17:34 #61
δεν προλαβα να το διαβασω το τροποποιησανε :( ουουου . λεγε οτι θεεες λεγεεεε
I m a Good Person With Bad Attitude
- 27-01-2012, 17:49 #62
δεν εισαι καλος ανθρωπος παντως και αμα με εχεις κοντα σου τωρα δε θα πουλαγες τοσο κενη ειρωνεια σε διαβεβαιω
κοριτσακι του μπαμπα :D
27-01-2012, 18:11 #63
καλα τελος παντων σορυ που ασχοληθηκα πιστευω πως ειναι πραγματα που δεν καταλαβαινεις οπως και πολυς κοσμος
θα σου πω μονο να κανεις κατι να σε απαξιωσει στα ματια του η καλυτερη λυση να σε ξεπερασει στην προκειμενη
αν δεν πεφτεις τοσο χαμηλα σκεψου πως εχεις πεσει ηδη και αποδειξε του το
καρφι δεν μου καιγεται για σενα,ομως ο αλλος ειναι κριμα οποτε μπηκα για μια και τελευταια φορα στην ουσια του θεματος επειδη εχω νιωσει την ερωτικη του απογοητευση(κι ας μην με εχουν κερατωσει οπως θα θελες να χει,γιο)
αντιος
27-01-2012, 18:53 #64
καλα απ την αρχη φαινοταν πως την εχεις φαει γιαυτο και ολη αυτη η οργη, αλλα δεν βαριεσαι. εχουμε τπτ να χωρισουμε?
απλα εκανες μεγαλο λαθος να μ μιλησεις ετσι επειδη δν με ξερεις κ δν ξερεις την ιστορια μ κ την προιστορια μ. το να μαι κοριτσακι του μπαμπα νομιζω δν ειναι κατι περιεργο ειναι παρα πολλα κοριτσια στην ελλαδα κ οπως βλεπεις, προσπαθω να απεξαρτηθω. ετσι μεγαλωσαI m a Good Person With Bad Attitude
27-01-2012, 19:57 #65
μπρόκεν ντολλ,
για όνομα του Θεού, άσε τις ενοχές, ούτε σκύλα είσαι ούτε αναίσθητη! Απ' ότι διάβασα, ήταν μια σχέση που δε σε κάλυπτε καιρό τώρα και αποφάσισες να δώσεις τέλος. Απόλυτα φυσικό να νιώθεις καλά, ανακουφισμένη και ενθουσιασμένη με το νέο πρόσωπο στη ζωή σου... προχωράς μπροστά, τι διάολο, γι'αυτό χώρισες, όχι για να μιζεριάσεις. Το ότι δεν κλαις ακούγοντας πλούταρχο (έλεος!! γέλασα μ αυτό πολύ) και κοιτάζοντας φωτος παλιές σημαίνει πολύ απλά ένα πράγμα: δε νοσταλγείς την παλιά σου σχέση διότι ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠ ΑΥΤΗΝ, από πότε αυτό είναι έγκλημα??????
Και, ρε παιδιά, για πείτε μου και μένα, ποιός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος χωρισμού? Πώς θα κάνεις τον άλλο να μην πονέσει εφόσον σε θέλει και σένα σου τέλειωσε ο έρωτας?
27-01-2012, 20:20 #66
...να συμπληρώσω σε όλα αυτά πως είχα να διαβάσω τη μπρόκεν τόσο χαρούμενη και άνετη από....ποτέ!
Για να μη θυμηθώ τα δεκάδες θέματα απογοήτευσης/πανικών/καταθλίψεων/μαυρίλας.
Ο σύντροφος και η σχέση στη ζωή μας είναι το 50% της ευτυχίας ή της δυστυχίας μας.
Προχώρα μπέιμπι χωρίς ενοχές και κοίτα να χαρείς μέχρι το τελευταίο σου κύταρο αυτή την υπέροχη αλλαγή στη ζωή σου.
27-01-2012, 21:31 #67
μποκεν ντολ κι εγω θεωρω το κερατο υποτιμιτικο ως προς το αλλο προσωπο αλλα στη δικη σου περιπτωση ηταν θεμα χρονου να χωρισεις οποτε τα πραγματα μπηκαν στη θεση τους κατα μια ενοια..επισης σε κατι αλλο που ακουσα για κατι ταξιδια με ολη την καλη μου προθεση θελω να απαντησω οτι καποια συναισθηματα δεν αγοραζονται με κανενα ταξιδι και με κανενα ποσο..αν τελειωσες μεσα σου δεν μπορουσες να καθεσαι να ''κλαις'' τα λεφτα που χαλασατε και να μενεις σε μια τελειωμενη απο μερος σου σχεση για τετοιoυς λογους..
βρε παιδια τοσο πολυ σας κουρασε το ποστ τις μπροκεν?γιατι απαντατε εφοσον το βρισκετε ανουσιο και αδιαφορο?ο ορος προβληματισμος''ειναι για τον καθε ενα υποκειμενικος..και διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο η αντιλληψη,του τι ακριβως ειναι προβλημα η εστω θεμα προς συζητηση..
μου προκαλει μεγαλη εντυπωση αυτη η ανουσια επιθετικοτητα..τι να πω,εδω βρηκατε να τσακωθειτε?αναρτηστε ενα ποστ στο ''γενικα''με θεμα μεγαλος καυγας και απειλιτικες διαθεσεις,ετσι θα μπαινει οποιος θελει να βρισει,να απειλησει και οχι καποιος που δεν ειναι υποχρεωμενος να δεχεται τετοιου ειδους επιθεσεις που μπορει να εχουν επιπτωσεις στην ψυχολογια του..
για ονομα του θεου βλεπω σε ενα φορουμ υποστηριξης καποιον να λεει θα σε κομματιασω κτλ..πριν απαντησετε σε οτιδηποτε παρακαλω παιρνετε τα χαπια σας..
με σεβασμο παντα καλο απογευμαLast edited by secretly; 28-01-2012 at 21:35.
Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
28-01-2012, 22:22 #68
χαίρομαι που η Μπρόκεν είναι πιο καλά από ποτέ άλλοτε αλλά δε βγάζω πουθενα απ τα μνμτα της αυτο να οφειλετε στη νεα της σχέση.
γιάννης
30-01-2012, 11:10 #69
xrusaki σε ευχαριστω ρε συ. μν δινεις σημασια ενα ατομο μονο εβγαλε πικρια μαλλον για τους δικους τ λογους αλλα δν πειραζει ειμαστε μεγαλοψυχοι ειδες. θεοφ εχεις δικιο ειμαι πολυ χαπυ κ ελπιζω να κρατησει.
imagine οποτε το σκεφτομαι με πιανει ενα πραγμα σαν ενοχη, αλλα τουλαχιστον το τελειωσα νωρις. βασικα καλυτερο ηταν για κεινον αντι για μενα. στην ουσια μ ηταν πιο δυσκολο (πιστευω πως ειναι 1000 φορες πιο δυσκολο να χωριζεις παρα να σε χωριζουν, γιατι αμα σε χωριζουν ξερεις πως δεν εχεις επιλογη)
δεν ξερω εσεις τι πιστευετε αλλα 1-2 φορες π με χωρισανε, εγω ειχα νιωσει ανακουφιση γτ ηξερα πως δεν μπορω να κανω τπτ αλλοI m a Good Person With Bad Attitude
30-01-2012, 17:07 #70
εγω απλα τη γνωμη μου ειπα οπως την ειχα πει και σε φιλο μου που κανε τα ιδια και σε αλλες που ξερω,δεν εχω κατι με τις γυναικες γενικα αν και πιστευω πως οι σχεσεις ειναι πολλες φορες περιττες και ενω το ξερουν συνεχιζουν,αυτη ηταν η πικρια και με το δικιο της πικρια
και δεν ειναι καθε ερωτικη απογοητευση κερατο ουτε απαιτει να χεις παρελθον με τον αλλον γιοοο
31-01-2012, 09:35 #71
πως μπορουν καποιοι να βγαζουν τοση χολη για ενα αγνωστο σε αυτους ατομο????
η απορια της ημέρας......http://www.mazi.org.gr/
31-01-2012, 12:02 #72
αυτο το ''γιοοοο'' το ψυχολογω σαν προσπαθεια ανετοτητας.
ναι δεν ειπωθηκε πουθενα πως καθε απογοητευση πρεπει σωνει και καλα να συμπεριλαμβανει κερατο. αλλα τυχαινουν και τα κερατα! δεν ειμαστε ολοι τελειοι στις σχεσεις μας δυστυχως. ομως το να κραζουμε εστω και φιλους μας δεν μας κανει πιο ανωτερους γιατι στην ουσια, ειναι ενηλικα ατομα και μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν! μπορουμε ισως να εχουμε αποψη φυσικα αμα καταφερουμε να δουμε και πως θα ημασταν στην θεση του αλλου...I m a Good Person With Bad Attitude
31-01-2012, 13:55 #73
31-01-2012, 14:43 #74
Όλα ωραία και καλά φαίνονται εκτός από αυτό το "χωρισα με τον δικο μ κ ξεκινησα μια νεα σχεση" που δείχνει σά'να έγιναν αυτά τα δύο ταυτόχρονα και αυτό μου φαίνεται ..."κάπως".
Και, όπως και να το κάνουμε, δέν είναι λίγο γιά τον διπλανό που σε βλέπει να φεγγοβολάς να του τραβούν το χαλάκι κάτω από τα πόδια.
Θέλω να πώ πως αν (λέω αν) πρώτα βρέθηκε το σιγουράκι και μετά ανακοινώθηκε η απόφαση του χωρισμού, αυτό είναι κάτι που τα μάτια του άλλου μπορούν να το δούν, ...να το νιώσουν.
Σε κάθε περίπτωση (και σόρρυ γιά το σχόλιο) την Ευτυχία την δικαιούμαστε όλοι εύχομαι τα καλύτερα
31-01-2012, 17:18 #75
carry δεν ξερει τιποτα για τον καινουργιο και ουτε θα το μαθει! δεν τ αξιζει κατι τετοιο εν παση περιπτωση.
dikipo εμενα λογω και της απαθειας δεν νμζω να με πειραζε κανενα κερατο, ..... δεν ξερω γιατι αλλα δν νμζω να με πειραζε πολυ, εκτος αν το μαθαινα κ γινοταν μες στην μουρη μ (μν πε περνανε κ για μλκ)I m a Good Person With Bad Attitude