δυσκολεύομαι να ξεχάσω - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 20 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 300
    Quote Originally Posted by αν? View Post
    Θεοφανία ναι όχι για αυτό με τον Φ. αλλά γενικά , δνε θεωρώ ότι αυτό μεταξύ μας είναι πραγματικά το πρόβλημα
    ..μα φυσικά και δεν είναι ο Φ και ο χωρισμός το πρόβλημα.
    Το πρόβλημα είναι πως αντιδρούμε απέναντι στο χωρισμό, τα κολλήματα μας, ο χρόνος που επενδύουμε σε κάτι, η δυσκολία να αποχωριστούμε ακόμη και σκέψεις.
    Δεν θα λύσεις κανένα πρόβλημα αν πας σε ψυχολόγο, γιατί απλά πιστεύω πως δεν έχεις, πέρα από το ότι είσια υπερβολικά ευαίσθητη και δεν αγαπάς όσο πρέπει τον εαυτό σου..:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..μα φυσικά και δεν είναι ο Φ και ο χωρισμός το πρόβλημα.
    Το πρόβλημα είναι πως αντιδρούμε απέναντι στο χωρισμό, τα κολλήματα μας, ο χρόνος που επενδύουμε σε κάτι, η δυσκολία να αποχωριστούμε ακόμη και σκέψεις.
    Δεν θα λύσεις κανένα πρόβλημα αν πας σε ψυχολόγο, γιατί απλά πιστεύω πως δεν έχεις, πέρα από το ότι είσια υπερβολικά ευαίσθητη και δεν αγαπάς όσο πρέπει τον εαυτό σου..:)
    όχι δεν θεωρώ ούτε ότι αντίδραση μου είναι τό πρόβλημα. εγώ αντίθετα θεωρώ ότι μπορεί να δοθεί λύση στην κατάσταση που βιώνω αν παω σε κάποιον ειδικό, αναρωτιέμαι γιατί το αναβάλλω συνέχεια..Τον εαυτό μου τον αγαπάω, ίσως είμαι υπερβολικά ευαίθητη ναι, αλλά περισσότερο με έχει βοηθήσει αυτό το χαρακτηρηστικό μου γενικά στη ζωή μου παρά με έχει βλάψει νομιζω. να σε ρωτήσω και κάτι άλλο; γιατί με ρωτάς αν έχω σκεφτεί να πάω σε ειδικό και μετά μου λες ότι δεν τον χρειάζομαι;με παραξένεψε λίγο αυτό.

Senior Member
    ..Δεν θα λύσεις κανένα πρόβλημα αν πας σε ψυχολόγο, γιατί απλά πιστεύω πως δεν έχεις, πέρα από το ότι είσια υπερβολικά ευαίσθητη και δεν αγαπάς όσο πρέπει τον εαυτό σου..:)
    ...μα για μένα είχε πολλή σημασία γιατί μιλάμε για ένα άτομο που δεν σου είχε φερθει καλά που προσπάθησες πολύ γι αυτόν, έκανες τα πάντα για να τον ξεκόψεις και ακομη και τώρα συνεχίζεις να είσαι κολλημένη σε ένα λάθος...
    Σόρι, δνε στα λέω με κακία, αλλά μήπως πρέπει να δεις κάποιον ειδικό ώστε να σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις?

...σόρι κιόλας! Πότε θ' αποφασίσεις τελικά τι θα πρέπει να κάνει η αν? Εκτός κι αν κάνεις πλάκα με την κοπέλα?
    Εκτός κι αν έχεις σκοπό να μας στείλεις όλους τελικά σε ειδικό! Έλεος!
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ!

όχι δεν θεωρώ ούτε ότι αντίδραση μου είναι τό πρόβλημα. εγώ αντίθετα θεωρώ ότι μπορεί να δοθεί λύση στην κατάσταση που βιώνω αν παω σε κάποιον ειδικό, αναρωτιέμαι γιατί το αναβάλλω συνέχεια..Τον εαυτό μου τον αγαπάω, ίσως είμαι υπερβολικά ευαίθητη ναι, αλλά περισσότερο με έχει βοηθήσει αυτό το χαρακτηρηστικό μου γενικά στη ζωή μου παρά με έχει βλάψει νομιζω. να σε ρωτήσω και κάτι άλλο; γιατί με ρωτάς αν έχω σκεφτεί να πάω σε ειδικό και μετά μου λες ότι δεν τον χρειάζομαι;με παραξένεψε λίγο αυτό.

...θα σου πω γιατί...
    Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που βασανίζονται κυριολεκτικά, (τύπου αγχος/φοβίες κλπ) και που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δουν κάποιον ειδικό για να το ξεπεράσουν.
    Η δική σου περίπτωση δεν είναι αρρώστια, δεν υποφέρεις με τον τρόπο που υποφέρει κάποιος νοσοφοβικός.
    Πιστεύω πως αν είχες γυρω σου τα κατάλληλα άτομα, (φιλους), θα μπορούσες να το ξεπεράσεις χωρίς τη βοήθεια ειδικού γιατί εσύ μπορεί να λες πως αγαπάς τον εαυτό σου, αλλά εγώ δεν το πιστεύω. Ξέρεις γιατί?
    Κάποιος που αγαπάει τον εαυτό του δεν σπαταλιέται σε μια τελειωμένη κατάσταση. Μπορεί πιο εύκολα να σταθεί στα πόδια του να ρίξει μια μούντζα και να πάει παρακάτω.
    Εσύ λες πως είναι ευαισθησία. Εγώ λέω πως είναι και ευαισθησία αλλά και έλλειψη αυτοπεποίθησης...:)

Senior Member
    ...θα σου πω γιατί...
    Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που βασανίζονται κυριολεκτικά, (τύπου αγχος/φοβίες κλπ) και που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δουν κάποιον ειδικό για να το ξεπεράσουν.
    Η δική σου περίπτωση δεν είναι αρρώστια, δεν υποφέρεις με τον τρόπο που υποφέρει κάποιος νοσοφοβικός.
    Πιστεύω πως αν είχες γυρω σου τα κατάλληλα άτομα, (φιλους), θα μπορούσες να το ξεπεράσεις χωρίς τη βοήθεια ειδικού γιατί εσύ μπορεί να λες πως αγαπάς τον εαυτό σου, αλλά εγώ δεν το πιστεύω. Ξέρεις γιατί?
    Κάποιος που αγαπάει τον εαυτό του δεν σπαταλιέται σε μια τελειωμένη κατάσταση. Μπορεί πιο εύκολα να σταθεί στα πόδια του να ρίξει μια μούντζα και να πάει παρακάτω.
    Εσύ λες πως είναι ευαισθησία. Εγώ λέω πως είναι και ευαισθησία αλλά και έλλειψη αυτοπεποίθησης...:)
    Κι εγώ θα σου πω επειδή μιλάμε για τον εαυτό μου ότι κι εγώ πονάω πραγματικά, και αυτό με τον Φ. απλά εκφράζει ένα μέρος των δυσκολιών που έχω. και πίστεψε με αν δεν αγαπούσα αρκετά τον εαυτό μου και τη ζωή δεν θα το συζητούσα. τα άτομα γύρω σου όσο κατάλληλα και να ναι μπορούν μόνο να υποστηρίξουν σε κάτι που κάνεις και να ναι δίπλα σου δεν νομίζω ότι μπορούν να παρέμβουν παραπάνω.

Senior Member
    ... λες πως αγαπάς τον εαυτό σου, αλλά εγώ δεν το πιστεύω. Ξέρεις γιατί?
    Κάποιος που αγαπάει τον εαυτό του δεν σπαταλιέται σε μια τελειωμένη κατάσταση. ..:)

Σούχει πει κανείς ότι δεν έχει σημασία τι πιστεύουμε για τον άλλον,
    όταν αντί να τον βοηθάμε τον μπερδεύουμε και του στέλνουμε αντιφατικά και λάθος μηνύματα;
    Είναι βοήθεια να λες στο άλλον έτσι χύμα, δεν πιστεύω ότι αγαπάς τον εαυτό σου?
    Αν μου μπράβο, που εκτός από την αγάπη για τον εαυτό σου, μπορείς ν' απομακρυνθείς από τον Φ.
    ενώ συνεχίζεις να τον σέβεσαι και να τον εκτιμάς. Αυτό δείχνει πράγματι άνθρωπο μ' ευαισθησία!

Senior Member
    Αν μου γεια σου και παλι.ποιο θεωρεις οτι ειναι το προβλημα?αν θελεις και μπορεις γινε λιγο πιο συγκεκριμενη.
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    δυσκολεύομαι γενικότερα αρκετά πέρα από τον Φ. δεν έχω πολύ διάθεση

Senior Member
    εχει καιρο αυτο?σου συνεβαινε και πριν τον Φ?η' ηταν η αφορμη?και για ποιο λογο νιωθεις ετσι?συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις η' αν γινομαι αδιακριτη,να βοηθησω θελω..
    (soulmatesNeverDie!!!)

Κι εγώ θα σου πω επειδή μιλάμε για τον εαυτό μου ότι κι εγώ πονάω πραγματικά, και αυτό με τον Φ. απλά εκφράζει ένα μέρος των δυσκολιών που έχω. και πίστεψε με αν δεν αγαπούσα αρκετά τον εαυτό μου και τη ζωή δεν θα το συζητούσα. τα άτομα γύρω σου όσο κατάλληλα και να ναι μπορούν μόνο να υποστηρίξουν σε κάτι που κάνεις και να ναι δίπλα σου δεν νομίζω ότι μπορούν να παρέμβουν παραπάνω.
    ...τι εννοείς με αυτό αν?

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    εχει καιρο αυτο?σου συνεβαινε και πριν τον Φ?η' ηταν η αφορμη?και για ποιο λογο νιωθεις ετσι?συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις η' αν γινομαι αδιακριτη,να βοηθησω θελω..
    ναι.ναι.όχι.δεν ξέρω.δεν πειράζει.

Senior Member
    ...τι εννοείς με αυτό αν?
    εννοώ ότι κατι μπορεί να εκφράζεται μέσα από αυτή τη δυσκολία. ότι δεν μου φταίει τόσο, ενδεομένως όσο παρουσιάζω

εννοώ ότι κατι μπορεί να εκφράζεται μέσα από αυτή τη δυσκολία. ότι δεν μου φταίει τόσο, ενδεομένως όσο παρουσιάζω
    ..θες να γίνεις λίγο πιο σαφής?
    Τι ακριβώς εννοείς με αυτό?

Senior Member
    ..θες να γίνεις λίγο πιο σαφής?
    Τι ακριβώς εννοείς με αυτό?
    ότι όλα όσα περιγράφω απλά εκφράζονται και ως προς το θέμα με τον Φ. δεν μου τα προκαλεί απαραίτητα ο χωρισμός μας. δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί νομίζω ότι δεν θα βοηθήσει σε κάτι εδώ.

ότι όλα όσα περιγράφω απλά εκφράζονται και ως προς το θέμα με τον Φ. δεν μου τα προκαλεί απαραίτητα ο χωρισμός μας. δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί νομίζω ότι δεν θα βοηθήσει σε κάτι εδώ.
    ..φυσικά και θα βοηθήσει και πάνω απ' όλα εσένα.
    Ξέρεις, η πορεια και οι αντιδράσεις μας στη ζωή και στους ανθρώπους από κάπου σηματοδοτήθηκαν, τίποτα δεν είναι το τυχαίο.
    Το πιο έξυπνο είναι να βρεις τη ρίζα του προβλήματος και όχι τα κλαδιά του ;)

Page 15 of 20 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast