Τι σκέφτεστε; - Page 483
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 483 of 1532 FirstFirst ... 3834334734814824834844854935335839831483 ... LastLast
Results 7,231 to 7,245 of 22967
    Senior Member
    σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω μεχρι την κουζινα να φτιαξω φραππε... κοιτα να δεις τι λιγουρευτηκα βραδυατικα!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω μεχρι την κουζινα να φτιαξω φραππε... κοιτα να δεις τι λιγουρευτηκα βραδυατικα!

Καλή ιδέα, μακάρι νάμουν Νάξο να τον πίναμε μαζί!
    Νοσταλγώ κι εγώ το νησάκι μου.
    Έχεις σκοπό να το πας μέχρι το πρωί;

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Καλή ιδέα, μακάρι νάμουν Νάξο να τον πίναμε μαζί!
    Νοσταλγώ κι εγώ το νησάκι μου.
    Έχεις σκοπό να το πας μέχρι το πρωί;
    δεν ξερω γαμωτο βασανιζομαι...
    δεν εχω ιδεα τι θα κανω... :)
    ισως φτιαξω αργοτερα!
    να ερθεις ναξο να παμε για καφεεεεεεεεεεεεεε
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Senior Member
    δεν ξερω γαμωτο βασανιζομαι...
    δεν εχω ιδεα τι θα κανω... :)
    ισως φτιαξω αργοτερα!
    να ερθεις ναξο να παμε για καφεεεεεεεεεεεεεε
    Δεν μπορώ, θέλω να βλέπω θάλασσα! Είσαι κοντά;
    Κάνεις μπάνια τον χειμώνα, άμα έχει καλό καιρό;

Senior Member
    ναι στη θαλασσα ειναι το σπιτι μου... :)

Senior Member
    ναι στη θαλασσα ειναι το σπιτι μου... :)
    Τυχερηη! Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από το να αντικρύσεις αυτό το απέραντο γαλάζιο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Τυχερηη! Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από το να αντικρύσεις αυτό το απέραντο γαλάζιο!
    που να το ακους κιολας... ειναι το κατι αλλο!

Senior Member
    πεισμωσα... ο επιμενων νικα! σελντον μπες μσν! :(

Senior Member
    Πάρε το μπούλο μαλάκα! :)))) αυτό σκέφτομαι να μου λέει η πανέμορφη και κουλτουριάρα πριγκιπέσα και προβλέπεται πολύς ύπνος ακόμα :)

Senior Member
    Άντε στα κρεβατάκια σας και ύπνο, ακολουθεί πολιτικό μήνυμα.
    Last edited by Instant; 04-02-2012 at 04:16.

Senior Member
    Σκέφτομαι λοιπόν εδώ και λίγες μέρες την πρόσφατη ανακάλυψη των επιστημόινων να διαβάζουν τις σκέψεις. Για να δω αν θα βρώ το άρθρο. Α ρε σοφέ λαέ. Το μικρό παιδί και ο τρελός που λένε την αλήθεια. Η μήπως δεν είναι;
    Τι λέτε εσείς;

Senior Member
    http://www.skai.gr/news/technology/a...pinis-skepsis/

Επιστήμονες στις Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν μια πρωτότυπη μέθοδο για την αναδόμηση των λέξεων, βασιζόμενοι στα κύματα το εγκεφάλου ασθενών που σκέφτονται αυτές τις λέξεις.

Η τεχνική που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση PLOS Biology, βασίζεται στην συγκέντρωση ηλεκτρικών σημάτων από τον εγκέφαλο ασθενών.

Τα τελευταία χρόνια επιστήμονες προτείνουν διάφορες μεθόδους για να διαβάσουν την ανθρώπινη σκέψη. Η συγκεκριμένη μελέτη έδωσε αποτελέσματα μετά από την τοποθέτηση ηλεκτροδίων απευθείας στο μυαλό των ασθενών.

Βασιζόμενοι στα ηλεκτρικά σήματα από ασθενείς που ακούνε, οι επιστήμονες χρησιμοποιούν μαθηματικό τύπο σε υπολογιστή που αναπαράγει λέξεις σύμφωνα με τις σκέψεις των ασθενών που ακολουθούν διάφορους ήχους.

Σύμφωνα με τον νευρολόγο, Δρ Άλεξ Λεφ: «Η εργασία αυτή είναι σε πρώιμο στάδιο, η εργασία ήταν για εξωτερικό λόγο καθώς οι υπολογιστές συγκέντρωναν ηλεκτρικά σήματα απευθείας από τον εγκέφαλο ασθενών ανάλογα με αυτά που άκουγαν, πρέπει όμως να γίνουν και άλλα βήματα για ασθενείς με προβλήματα επικοινωνίας».

Senior Member
    Ότι το έχουμε παρατραβήξει. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει ακόμα αυτός ο ιστότοπος. Ντροπή, μπαίνουν και παιδάκια.

Banned
    σκεφτομαι οτι οντως οι μικρες κοπελες κατω των 25 καταντησαν ψευτο*******κια. COCK TEASERS αντι να κοιταξουν πως να γινουν DICK PLEASERS. και δωστου προκλητικες φωτογραφιες στο faceboοk, με μαγιο, και ω κατα λαθος της πεταχτηκε εξω λιγο παραπανω της κακομοιρας. κατα τ'αλλα δε το κανουν να προκαλεσουν αλλα για την κοκεταρια. κοκ-ετ-αρια. cock-et-arya. τι θα πει κοκεταρια μικρη κυρια ? αν κυκλοφορησω κι εγω με το πεος μου εξω δε θα προκαλεσω ?

Senior Member
    Ακόμα με το facebook ασχολείσαι εσύ; Εγώ έχω να μπω εδώ και κανένα μήνα και δε μου έχει λείψει καθόλου. Έλεος πια με την υποκρισία εκεί μέσα. Να μου μιλάνε και να με προσθέτουν friend άτομα που κατά τα άλλα όταν με δουν απέξω, αλλάζουν δρόμο και προσποιούνται ότι δε με πρόσεξαν. Και μάλιστα θα το σούταρα, αν δε φοβόμουν μήπως μου ξαναχρειαστεί μελλοντικά και με έχουν σβήσει από φίλο.