Results 106 to 120 of 182
-
01-02-2012, 00:29 #106
@Δενσουλεω καταρχας σε ευχαριστω πολυ που με βοηθησες!!! Που μπηκες στον κοπο! :) Πριν απο λιγο ειδα αυτο το μυνημα σου!!! Σε ευχαριστω πολυ! Με βοηθας παρα πολυ! Εχεις δικιο! Δεν μου αξιζει! Δεν τους εκανα κατι! Η αυτοπεποιθηση μου ασε θελει πολυ δουλεια!!! Θελω να γνωρισω και αλλα ατομα και να κανω και αλλες πολλες παρεες! Ειναι δυσκολο ομως! Μιλαω ηδη με πολλα ατομα στο σχολειο αλλα λεμε μονο "Γεια" κ.λ.π.! Μακαρι να κοινωνικοποιηθω! Και σε μια παρεα ειμαι ο πιο αδυναμος κρικος!!! Δεν ειμαι (οπως ειπες) πολος ελξης για να με ακολουθουν και οι αλλοι! Γενικως εγω παντα ακολουθω! Μακαρι να γινω ολα αυτα! Μου εδωσες θετικη ενεργεια παντως! Δεν ξερω ακομα αισθανομαι ανωμαλος! Οι ομοφυλοφιλοι ειναι μονο 500.000 σε μια Ελλαδα 12.000.000 κατοικων! Ειναι λιγο δυσκολο! Παντως αν ειμαι δεν ξερω τι θα κανω....
- 01-02-2012, 00:34 #107
Οχι δεν ξερω κατι τετοιο! Βασικα δεν ξερω πολλα για αυτο το θεμα! Και εγω απο αλλους τα ακουσα! Παντως ειναι κριμα και πολυ αδικο! :(
Σε ευχαριστω που μου δινεις αυτοπεποιθηση! Εγω να κανω τριο? Ακομα δεν εχω κανει σχεση!!! Με βλεπω στα 22 να ειμαι ακομα παρθενος και να αναζηταω την σεξουαλικη μου ταυτοτητα! Διαβασα το θεμα σου! Εσυ ησουν σε καλυτερη (οικογενειακη κυριως) κατασταση απο εμενα! Συγνωμη αν γινομαι αδιακριτος αλλα εσυ τι εισαι τελικα? Στρειτ ή Γκει? (αν θες απαντας) :)
02-02-2012, 00:28 #108
@grigoriskal Καλησπέρα! Ονομάζομαι Τάσος και είμαι κι εγώ κοντά στην ηλικία σου, 15 προς 16. Από το δημοτικό κιόλας είχα προσανατολιστεί σεξουαλικά και ήξερα βαθιά μέσα μου ότι με ελκύουν μόνον οι άνδρες. Τότε δηλαδή άρχισα να καταλαβαίνω ότι είμαι γκέι και για να πω την αλήθεια δεν το παραδέχτηκα αμέσως στον εαυτό μου. Μου πήρε γύρω στα 1,5 με 2 χρόνια για να βεβαιωθώ απόλυτα. Λίγο πριν τελειώσω όμως την πρώτη τάξη του γυμνασίου ήμουν απόλυτα βέβαιος. Βλέποντας βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου σχεδόν σε καθημερινή βάση κατάλαβα ότι εστιάζω μόνον στο ίδιο φύλο και όχι στο αντίθετο. Προτού βεβαιωθώ δεν μπορώ να πω ότι ήμουνα και πολύ προβληματισμένος, απλώς για ένα δυο χρονάκια δεν με ένοιζε κιόλας να το ψάξω και να βγάλω συμπεράσματα. Αφότου βεβαιώθηκα, μπορώ να πω πως αποδέχτηκα τον εαυτό μου σχεδόν αμέσως. Ευτυχώς οι δικοί μου είναι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι και από μικρό παιδί μου έχουνε περάσει το μήνυμα ότι οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι είναι ίσοι με τους ετεροφυλόφιλους και πως το αν θα σε ελκύει το ανδρικό ή το γυναικείο φύλο έχει να κάνει με τον προσανατολισμό και δεν είναι προσωπική σου επιλογή. Γεννιέσαι έτσι, και ως εκ τούτου η σεξουαλικότητα δεν είναι κάτι που δύναται να μεταβληθεί. Από τη στιγμή λοιπόν που έχεις καταλάβει ότι σε ελκύει το ανδρικό φύλο το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποδεχτείς τον εαυτό σου. Εγώ από τότε που συνειδητοποίησα ποιος είμαι και ποιοι είναι οι μελλοντικοί μου στόχοι νιώθω πανευτυχής. Εγώ πιστεύω, χωρίς βέβαια να σε ξέρω, ότι είσαι σε άρνηση λόγω των συντηρητικών απόψεων του κοινωνικοί σου περίγυρου. Και αυτό είναι ό,τι χειρότερο! Να μην αποδέχεσαι αυτό που είσαι, αυτό που έχεις γεννηθεί. Να αρνείσαι και να απορρίπτεις τον ίδιο σου τον εαυτό! Αυτό από μόνο του είναι αμαρτία, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Είσαι ένας άνθρωπος σαν όλους τους υπόλοιπους, απλώς το μόνο στο οποίο διαφέρεις ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (το τονίζω αυτό) είναι ο σεξουαλικός προσανατολισμός. Αυτό σημαίνει κάτι; Σημαίνει ότι είσαι κατώτερος των άλλων; Ότι δεν έχεις ίσα δικαιώματα; Εγώ αυτόν τον συλλογισμό αδυνατώ να τον νοήσω! Το 10%, και να ξαναδιάβασέ το για να το εμπεδώσεις, το 10% (!!) των ανθρώπων αυτού του κόσμου έλκονται από άτομα του ίδιου φύλου. Το 10% των ανθρώπων είναι ομοφυλόφιλοι. Ένα τεράστιο ποσοστό δηλαδή του πληθυσμού! Και όσον αφορά την αυτοκτονία, που αν διάβασα καλά σου έχει περάσει από το μυαλό στο παρελθόν να πραγματοποιήσεις, σε διαβεβαιώνω ότι είναι η μεγαλύτερη αμαρτία που θα μπορούσες ποτέ να κάνεις. Και άμα επρόκειτο για ένας απλό λάθος, πάει στα κομμάτια, η αυτοκτονία όμως είναι ένα μοιραία λάθος δίχως επιστροφή. Το αντιλαμβάνεσαι αυτό; Γι'αυτό μη σου περάσει ΠΟΤΕ ξανά από το μυαλό κάτι τέτοιο!! Ούτε κατά διάνοια!
Λοιπόν, για να μην φλυαρώ και γίνομαι και κουραστικός ήθελα τελειώνοντας να σου πω πως τον τελευταίο χρόνο είμαι σε σχέση με ένα πολύ καλό παιδί, κάποια χρόνια μεγαλύτερό μου και λόγω αυτού νιώθω για πρώτη φορά στη ζωή μου ευτυχισμένος. Οι γονείς μου στην πραγματικότητα πως ξέρουν για εμένα, παρόλο που εγώ ποτέ δεν τους το έχω εξομολογηθεί ως τώρα. Το έχουνε αντιληφθεί! Και νομίζω πως είναι υπερήφανοι για εμένα.
Εσύ τώρα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάψεις να σκέφτεσαι απαισιόδοξα ατενίζοντας το μέλλον και να επικεντρωθείς σε αυτά τα οποία σε ενδιαφέρουνε ως άτομο. Το μέλλον κάθε ομοφυλόφιλου ατόμου διαγράφεται ευοίωνο εδώ στην Ελλάδα εάν έχει αποδεχτεί τον εαυτό του και ποστεύει σ'αυτόν. Για καλή μας τύχη δε ζούμε σε καμιά Σαουδική Αραβία που η ομοφυλοφιλία τιμωρείται με θανατική ποινή (ήμαρτον Παναγία μου!!). Εγώ αυτά είχα να πω, από εκεί και πέρα αν έχεις να προσθέσεις κάτι ή να κάνεις κάποια παρατήρηση στα λεγόμενά μου, καλοδεχούμενη. :)
03-02-2012, 01:16 #109
Γεια σου Τασο! Σε ευχαριστω πολυ που απαντησες!!! Που εκανες τον κοπο! Βασικα νομιζα οτι σου ειχα απαντησει απο εχτες αλλα μαλλον ξεχασα να δημοσιευσω την απαντηση! :Ρ λολ
Εγω απο τοτε που αρχισα να εχω σεξουαλικες ορμες και ελξεις κ.λ.π. καταλαβα ελξη προς το ιδιο φυλλο! Στην αρχη το εκρυβα μεσα μου αλλα φετος μου βγηκε πολυ αποτομα!!! Εσυ προφανως εισαι τυχερος! Εχεις ανοιχτομυαλους γονεις και ολα ειναι μια χαρα! :) Ο πατερας μου και για ενα απλο πραγμα φωναζει! Ειναι πολυ οξυθυμος! Ακομα και αν του πω π.χ. "Θα παω μια βολτα" αρχιζει και φωναζει! Εξαιτιας του απεκτησα ψυχολογικα προβληματα και τον αλλο μηνα θα παω σε ψυχολογο! Φαντασου αν του πω αυτο το πραγμα! Θα με σφαξει!!! Αλλα δεν μπορω να αρνηθω αλλο τον εαυτο μου γιατι δεν νιωθω καλα!!! Τωρα που το σκεφτομαι δεν θελω να αυτοκτονησω! Να χασω την ζωη μου! Θα την ζησω και οπου με βγαλει! Απλα φαντασου σε ποσο ασχημη ψυχολογικη κατασταση ηρθα για να θελω να αυτοκτονησω!!! :( Οι αλλοι με εχουν κανει αδυναμο και ευαισθητο!!! Πρωτος απο ολους ο πατερας μου και μετα τα παιδια στο σχολειο!!! Φετος ειχα ερθει στο σημειο να θελω να αυτοκτονησω γιατι ειπα: "Φτανει! Δεν το αντεχω αλλο αυτο!" και πηρα πιο χαλαρα την ζωη μου και οτι ασχημο προεκυπτε ελεγα: "Ισως τωρα ειναι η καταλληλη στιγμη!" Ειχα πει στον εαυτο μου τον Νοεμβριο οτι τον Ιανουαριο (αν ειμαι παλι ετσι!) θα το κανω! Τελικα ηρθαν ολα καπως πιο Νορμαλ και δεν το εκανα! Αλλα ταρακουνηθηκα απο διαφορα που μου ειπαν και που συνεβησαν και πλεον εγινα πιο δυνατος και δεν θελω να το κανω!!! Καλα εγω αν ζουσα στην Σαουδικη Αραβια........ αστο καλυτερα! :Ρ
03-02-2012, 22:15 #110
γρηγορη!!σβησε κανενα μυνημα εχεις γεμισει και δεν μπορω να σου στειλω πμ
Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
03-02-2012, 22:18 #111
Που? Στα προσωπικα μυνηματα ή εδω????
03-02-2012, 22:21 #112
03-02-2012, 22:30 #113
Χρυσα γινεται να διαγραψω μερικα μυνηματα ή πρεπει να αδειασω ολο το φακελο????
03-02-2012, 22:31 #114
δεν χρειαζεται ολα,απλα να ξεφορτοθει λιγο
Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
03-02-2012, 22:33 #115
Τι να κανω? δεν ξερω πως να διαγραψω μερικα? Αυτο ψαχνω τοση ωρα!!! :Ρ
03-02-2012, 22:35 #116
Α καλα!!!!!!!!!!! Το βρηκα οκ! Ειμαι στραβαδι!!! ;)
03-02-2012, 22:38 #117
04-02-2012, 15:27 #118
χαχαχαχαχαχαχα :D
04-02-2012, 21:58 #119
04-02-2012, 23:16 #120
Χαιρετώ την όμορφη παρέα! Ελπίζω μόνο να μην έχω κάνει κάποιο λάθος στο μήνυμα διότι είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτή τη σελίδα... Για τυχόν λάθη, ζητώ συγνώμη... Πρώτα απ 'όλα να ξεκαθαρίσω πως έγινα μέλος σε αυτή την ιστοσελίδα μόνο και μόνο για να δώσω κι εγώ μια χείρα βοηθείας (πως το χειριζομαι ο άτιμος το ελληνικό χαχαχα) στον αγαπητό φίλο γρηγόρη. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για τις συνθήκες αντιμετώπισης των ομοφυλόφυλων στην ελλάδα παλιότερα, έπεσα τυχαία πάνω σε αυτό το θέμα και όντας έφηβος και ομοφυλόφιλος (αμέ :D !) θέλησα επειγόντως να απαντήσω! Λέγομαι Αλέξανδρος, είμαι 15 χρονών (προσεχώς 16) μένω στην επαρχία και όπως προανέφερα είμαι ομοφυλόφιλος. Για να πώ την αλήθεια, δεν θυμάμαι επακριβώς πότε εγώ το αντιλήφθηκα... Ήταν σε αρκετά νεαρή ηλικία και όπως οι περισσότεροι δεν του έδωσα μεγάλη σημασία... Το αποδέχτηκα πριν από λίγα χρόνια, περίπου στην ηλικία των 13 και από τότε πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στη ζωή μου (κυρίως θετικα). Τώρα πλέον είμαι στην πρώτη Λυκείου, αλλά ποτέ δε νομίζω πως θα ξεχάσω την κοινωνική κατακραυγή που βίωσα σε όλο της το μεγαλείο από το Δημοτικό ακόμη. Θυμάμαι μια φορά, πρέπει να ήμουν τότε τετάρτη 'η πέμπτη δημοτικού, εγώ και οι υπόλοιποι συμμαθητές μου παίζαμε ένα παιχνίδι (θαρρώ πως λέγεται ψύρες). Το παιχνίδι έχει ως εξής: όλοι οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι κυκλικά σε ένα συγκεκριμένο μέρος, ένας στέκεται στο κέντρο με την μπάλα στο χέρι και όταν την πετάει πάνω φωνάζει το ονόμα ενός από τους άλλους, ενώ οι υπόλοιποι μέχρι εκείνος που έχει ακούσει το όνομά του να πιάσει την μπάλα, τρέχουν κι όταν εκείνος εκτελέσει το καθήκον του φωνάζει στοπ και οι άλλοι μένουν στις θέσεις τους. Τότε εκείνος χτυπάει κάποιον που βρίσκεται κοντά με την μπάλα και του κολλάει μια ψύρα. Όταν ένα άτομο αποκτήσει πέντε ψύρες οι άλλοι του βγάζουν ένα παρατσούκλι και μετά τον αποκαλούν με αυτό όταν παίζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι. (Ελπίζω να μην σας κούρασα αλλά έχει σημασία για τη συνέχεια). Όταν κάποτε λοιπόν έπαιζα αυτό το παιχνίδι με τους συμμαθητές μου κι όταν απέκτησα πέντε "ψύρες" εκείνοι μου έβγαλαν ένα παρατσούκλι. Μέσα μου είχα κάποιες υποψίες ως προς το τι θα διάλεγαν, οι οποίες επιβαιβεώθηκαν: γκέι! Φανταστείτε μόνο το πως ένιωθα όταν με αποκαλούσαν γκέι στο διάλειμμα κάτι το οποίο αντηχούσε περήφανα στη σχολική αυλή. Αλλά αυτή η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε στο άμεσο μέλλον. Πέρασαν λίγα χρόνια και πήγα στο γυμνάσιο. Κι εκεί τα ίδια. Εάν και ουδέποτε δεν είχα δώσει κάποιο σοβαρό δικαίωμα (όπως για παράδειγμα το να την "πέσω" σε κάποιον συμμαθητή) τα παιδιά συνέχιζαν να με φωνάζουν και να με στιγματίζουν έτσι για πάρα πολύ καιρό! Έαν και στο συγκεκριμένο γυμνάσιο υπήρχαν πολλά καινούργια παιδιά οι φήμες μεταδόθηκαν και δεν με άφησαν σε ησυχία. Στο τέλος της πρώτης γυμνασίου, δίναμε εξετάσεις, και κάθε πρωί λόγω απόστασης με πήγαινε η μητέρα μου στο σχολείο. Εκείνες τις στιγμές ευχόμουν όσο τίποτε άλλο να φύγει γρήγορα με το αυτοκίνητο καθώς με το που έμπαινα στο προαύλιο μία ομάδα μαθητών που πάντωτε καθόταν στην ίδια θέση με φώναζε "γκέι" φωναχτά με σκοπό να με εξευτελήσουν. Ποτέ δεν απάντησα, ούτε και τώρα απαντώ γιατί ξέρω πως δεν αξίζει. Πράγματι παιδιά οι έφηβοι ομοφυλόφιλοι περνάμε πολύ δύσκολα... Κι εγώ Γρηγόρη (ωραίο όνομα :D ), όπως προανέφερες, είχα φτάσει σε σημείο να φοβάμαι πως δεν θα κάνω οικογένεια. Ύστερα όμως σκέφτηκα πως καλύτερα να θυσιάσω μία οικογένεια προκειμένου να σώσω τον πραγματικό Αλέξανδρο που κατοικεί μέσα μου, την ψυχή μου. Γιατί, όσο κι εάν φαίνεται παράξενο και σε μερικούς ακόμη κι αποκρουστικο, εγώ θέλω, επιθυμώ και λατρεύω να αγαπώ, να σκέφτομαι, να αγκαλιάζω, να κάνω έρωτα με άτομα του ίδιου φύλου. Δεν διαπράττω κάποιο έγκλημα, δεν προσβάλω κανέναν, σώζω τον εαυτό μου και επισφραγίζω την ψυχική μου ηρεμία. Έχω αποδεχτεί αυτό που είμαι και δεν μετανιώνω. Αντιθέτως, είμαι ευγνώμων σε όποιο θεό κι εάν με έπλασε, που δεν πρόκειται να καταλήξω ένας αηδιαστικός πορνόγερος (συγνώμη για την έκφραση) που θα πληρώνει εικοσάχρονες αλλοδαπές για να κάνει έρωτα μαζί τους, εκμεταλλευόμενος με τον χείριστο τρόπο την ανάγκη τους για χρήματα. Και επιστρέφοντας στο θέμα οικογένεια, στο κάτω κάτω υπάρχουν εκεί έξω χιλιάδες ορφανά παιδιά που ζητάνε κάποιον να τα μεγαλώσει και προ πάντων να τα αγαπήσει. Επιπλέον, οι αμφισεξουαλικοί παντρεμένοι (δηλαδη οι bi παντρεμένοι) είναι συνήθως οι χειρότεροι κατά την άποψή μου. Έχω μιλήσει με αρκετούς παντρεμένους αυτής της κατηγορίας που κοροϊδεύουν κι απατούν τις συζύγους τους κάνοντας κρυφά σεξ με άτομα του ίδιου φύλου. Οπότε, σχετικά με το κεφάλαιο οικογένεια, κατέληξα στο συμπέρασμα πως προτιμώ να ζήσω αυτό που εγώ θέλω παρά να εξαπατώ τον ίδιο μου τον εαυτό κι ένα ακόμη άτομο και να το κάνω δυστυχισμένο κι αυτό και τα παιδιά, εάν υπάρχουν. Μπορεί μερικοί, διαβάζοντας τις απόψεις μου να με βρίζετε που μιλώ τόσο πολύ για εμένα. Το κάνω αυτό γιατί κι εγώ ο ίδιος έχω βρεθεί σε αρκετά παρόμοια κατάσταση με του Γρηγόρη και ελπίζω αυτός και όποιος άλλος βιώνει κάτι παρόμοιο να αντλήσει κάτι σημαντικό μέσα από τις δικές μου εμπειρίες-σκέψεις. Τέλος, χάρηκα πάρα πολύ που έγινα μέλος σε αυτή τη σελίδα γιατί από καιρό ψάχνω ομοφυλόφιλα άτομα στην ηλικία μου και δεν βρίσκω αφού, όπως προανέφερα, μένω σε μία ασφυκτικά κλειστή κοινωνία και άτομα που έχουν το θάρρος να ομολογήσουν κάτι τέτοιο στην ηλικία μου σπανίζουν... Σας ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε το μυθηστόρημά μου (χαχαχαχα) και ειλικρινά ζητώ συγνώμη εάν σας κούρασα 'η εάν προσέβαλα κάποιον από εσάς με τις απόψεις και τα λεγόμενα μου... Θα χαρώ πάρα μα πάρα πολύ εάν απαντήσετε στις απόψεις μου... Και Γρηγόρη μην ξεχνας, it 's ok to be gay :cool: !!!