Results 7,891 to 7,905 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
18-02-2012, 16:07 #7891
Ωραία, οπότε αν καμιά φορά σου στείλω ερώτηση σε προσωπικό μήνυμα, θα μου απαντήσεις, φαντάζομαι, έτσι;
Τι το θες το ελληνικό φόρουμ; Δεν είναι καλά τα αγγλικά σου για να συμμετάσχεις σε κανένα ξένο;
Εγώ την έχω δει και τη συνιστώ ανεπιφυλάκτως! Πολύ πρωτότυπο σενάριο! Μάλιστα, η 2η Φεβρουαρίου είναι πράγματι ανακηρυγμένη σε παγκόσμια μέρα της μαρμόττας, το οποίο είδος θεωρείται κιόλας ότι έχει τη δυνατότητα πρόβλεψης του καιρού.
Να πάρει, μάλλον η μάσκα του Guy Fawkes έχει εξαντληθεί/αποσυρθεί από κάθε κατάστημα και θα πρέπει να την παραγγείλω μέσω ίντερνετ, υπομένοντας έτσι τις αδιάκριτες ερωτήσεις του αδερφού μου. Πάντως, θα τη βρω οπωσδήποτε, μιας και έχει μετατραπεί σε σήμα κατατεθέν των διαμαρτυριών. Τι πλάκα που θα έχει να κατέβω με αυτήν σε καμιά διαδήλωση!
- 18-02-2012, 16:24 #7892
ναι σε ολους απανταω, ακομα κι αν δε ξερω κατι που με ρωτησαν. ειμαι ηδη γραμμενος σε ξενα φορουμς, ασχετα ομως με ταινιες. απλα επειδη μενω ακομα ελλαδα εψαχνα ενα γαμωφορουμ σχετικο απο εδω, μπας και γνωρισω και κανα ατομο για παρεα να πηγαινουμε μαζι σινεμα κλπ, ομως ΔΕΝ υπαρχει. θελω να το καταγγειλω αυτο, η ελλαδα και οι ελληνες ειναι παντελως ασχετοι απο κουλτουρα και πολιτισμο, ασχετα το τι προσπαθουνε να περασουν προς τα εξω. αυτο φαινεται και στις ελληνικες παραγωγες που κανουνε, που ειναι ολες προχειρες. ακομα κι ο Κυνοδοντας μαλακιουλα ηταν, και το σεναριο κλεμμενο!
τη μασκα τωρα ξερω οτι την απαγορεψαν μεχρι και στα Jumbo! αφου εκανε επιτυχια και θεωρηθηκε επαναστατικη και την χρησιμοποιουσαν μεχρι κι αναρχικοι, λογικο ειναι να την βγαλουν επικινδυνη και να μην την πουλανε. υπαρχει και η μασκα απ'το Scream παντως που πουλιεται κανονικα, αν κατεβεις σε πορεια και θες να ξεχωριζεις, προτιμησε την!
μπορει να σε πιασουν στο αεροδρομιο και να στα παρουνε. αλλα και τι να τον κανεις τον σκληρο δισκο γεματο, οταν κυκλοφορουν συνεχως καινουργια πραγματα που θελεις να κατεβασεις να δεις ? εχω εναν εξωτερικο 500 giga γεματο με ταινιες και mp3, αλλα αυτα που εχω μεσα τα εχω δει και τα εχω ακουσει ολα, οποτε σιγα μη ξανασχοληθω. το διαδικτυο ηταν καλο γιατι εβρισκες ευκολα και γρηγορα κατι που ηθελες, ειτε ηταν μια πληροφορια απλα, ειτε μια ταινια ή μουσικη (εστω και παρανομα, κι αν ηθελες μετα τα αγοραζες αυθεντικα). τωρα πλεον το χαλασανε οποτε εχασε την αξια του. εψαχνα τις προαλλες πχ τη ταινια Teknolust και δεν εβρισκα ουτε υποτιτλους! και την απλη μεταφραση στα subs να κανει καποιος απ'τα αγγλικα στα ελληνικα και να τα ανεβασει καπου για να το κατεβασουν αλλοι, μετραει για παραβιαση πνευματικων δικαιωματων.
18-02-2012, 16:51 #7893
Σκέφτομαι ότι έχω δίκιο τελικά, η αγάπη όντως φαίνεται κι από μικροπράγματα όπως το να σκεφτεί αυτός που φεύγει να κλειδώσει την πόρτα για να είσαι ασφαλής εσύ που μένεις μόνη σου στο σπίτι και κοιμάσαι...κι εγώ σ' αγαπάω και με συγκινεί όταν σκέφτεσαι να κλειδώσεις πριν φύγεις για να είμαι ασφαλής, σ' ευχαριστώ!
18-02-2012, 19:35 #7894
τοσοι ανθρωποι τελικα εχουν φοβιες κλπ ,νιωθουν μονοι και ειναι σπιτια τους ..τελικα δεν ειμαστε οι μονοι..
18-02-2012, 23:42 #7895
σκεφτομαι οτι μολις ειχαμε ενα απ'τα νοστιμοτερα βραδυνα που εχουμε φαει (διπλη μεριδα κι ολας γιατι ειμαστε γουρουνια), πινουμε και το κρασακι μας (Αγιωριτικο Μπουταρη), και ειδαμε και μια απ'τις σωστοτερες ταινιες του 93 (το Groundhog Day που ανεφερα παραπανω) με Βασιλη Μουρεϊ εγκλωβισμενο να επαναλαμβανει το ιδιο και το ιδιο καθε μερα, δινωντας του την ευκαιρια να ασχοληθει και να τη πεσει σε ολα τα γκομενακια της περιοχης, να φαει μεχρι σκασμου οτι θελει, να αυτοκτονησει με οσους τροπους θελει, και να μαθει ενα σωρο πραματα! πραγματικη θεωση, ετσι θα επρεπε να ειναι η ζωη μας, να εχουμε οσες ευκαιριες θελουμε, οσο βαρετο κι αν καταντουσε, να περνουσαμε στο επομενο επιπεδο μονο αφου πετυχαιναμε αυτο που θελαμε (oh wait ετσι ητανε τελικα?)...
19-02-2012, 10:57 #7896
Σκέφτομαι ότι η ευθανασία θα έπρεπε να νομιμοποιηθεί και στη χώρα μας...
Σκέφτομαι αυτή την ταινία, όσοι δεν την έχετε δει δείτε την, είναι πραγματικά αξιόλογη:
http://www.youtube.com/watch?v=PxXb_YZ-CQI
Και σκέφτομαι και τους στίχους από το ποίημα που αναφέρεται κάπου στην ταινία...
"In una metaformosis, mi cuerpo no es ya mi cuerpo...
Pero me despierto siempre y siempre quiero estar muerto"
"Σε μια μεταμόρφωση, το σώμα μου δεν είναι πια το σώμα μου...
Αλλά ξυπνάω πάντα και πάντα θέλω να είμαι νεκρός..."
Τέλος σκέφτομαι τα λόγια του πρωταγωνιστή "η ζωή για μένα σ' αυτή την κατάσταση δεν έχει καμιά αξιοπρέπεια...κάθεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου αλλά για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι..."
19-02-2012, 11:09 #7897
Μόνο γιά όταν η κατάσταση, παρ'όλο που εξαντλήθηκαν όλες οι προσπάθειες, παραμένει μή αναστρέψιμη
διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
19-02-2012, 11:10 #7898
19-02-2012, 11:52 #7899
Μήπως ο κόσμος δεν πηγαίνει πια σινεμά, γιατί δεν του περισσεύουν και μπορεί να κατεβάζει τις ταινίες μέσω ίντερνετ; Πάντως ναι, οι Έλληνες υστερούν σε καλλιτεχνικό αισθητήριο, αλλά και η έβδομη τέχνη θα έλεγα ότι έχει υποβαθμιστεί γενικά στο βωμό του κέρδους. Ο κυνόδοντας ήταν μια πατάτα και μισή. Δεν καταλαβαίνω τι το όμορφο είχε, αφού ήταν απ' την αρχή μέχρι το τέλος βουτηγμένη μες στη διαστροφή.
Ναι, αλλά η μάσκα του scream δε συμβολίζει την επανάσταση, μάλλον τον εκφοβισμό. Και αν είναι δυνατόν να εγκυμονεί κινδύνους μια απλή απήχηση που έχει. Πραγματικά, πώς σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι; Επειδή και καλά μπορούν να κρύβουν την ταυτότητά τους οι διαδηλώντες, πίσω από την ασφάλεια της μάσκας να φουντώνει το επαναστατικό τους δαιμόνιο και να τρελαίνονται, προξενώντας δημόσιες φθορές;
19-02-2012, 13:49 #7900
για αλλη μια φορα εκοψα τη ζαχαρη, ο καφες ειναι πικρος... και ναι το μεγαλυτερο μου προβλημα ειναι αυτο σημερα :Ρ
εχω κι αλλα θεματα αλλα δεν ασχολουμαι θα με παρει απο κατω και δεν θελω![COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
19-02-2012, 13:54 #7901
υπερ της διαστροφης ειμαστε, απλα το συγκεκριμενο ηταν καπως ανουσιο, και αργο. θα μπορουσαν να το κανουν μονο incest, περισσοτερο ενδιαφερον θα ειχε ετσι. το σεναριο btw ηταν κλεμμενο απο το μεξικο. και λογικα η κριση εχει επηρεασει τους παντες, και δεν εχουν λεφτα, χρονο κι ορεξη να διασκεδασουν, να πανε εστω απλα εναν σινεμα. αντε μετα να κοινωνικοποιηθουν αντικοινωνικοι ανθρωποι σαν εμενα, που δεν εχουν κανεναν για παρεα.
19-02-2012, 14:55 #7902
19-02-2012, 15:06 #7903
ακουσατε ακουσατε!!
η ιερια του σκοτους ξαναχτυπααααα![COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
19-02-2012, 16:47 #7904
για μενα ειναι αυτο?
19-02-2012, 21:12 #7905
το προγραμμα για το εαρινο εξαμηνο δεν μ'αρεσει καθολου
Πόσο συχνά μιλάτε με φίλους και ποιος ξεκινά την...
06-07-2025, 23:38 in Σχέσεις και Επικοινωνία