Δεν ξερω καν γιατι χωρίσαμε.... - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 27 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 391
    Senior Member
    Quote Originally Posted by melina_ View Post
    ... μας κοροιδευει ολους γιατι? απο δειλια? εκεινος δεν ηταν ποτέ δειλος!
    Κανείς μας δέν είναι πιό δυνατός απ'την αγάπη που νιώθει. Τον κυβερνάει ανήθικα.

Δέν έχει ξεχάσει τίποτε και δέν έπαψε ποτέ να θέλει. Απλά φοβάται γιατί θεωρεί πώς ήδη μιά φορά την πάτησε. Και τώρα θα συνεχίσει μόνο στην περίπτωση που θα πάρει εγγυήσεις σε μορφή, όχι λόγου, αλλά σταθερής συμπεριφοράς. Όταν τα έδινε όλα γιά την σχέση αυτή, τα ζητούσε και όλα. Χοντρό το παιχνίδι και όποιος αντέξει, ...το ξέρω.

Επίσης, νομίζω πώς ήταν πολύ μονόπλευρο το να εμφανιστείς σαν είδωλο ηδονής.
    Ή θα σκεφτόταν πως αποδέχθηκες το "μόνο σέξ" αίτημά του,
    ή πως τον έχεις γραμένο και συνεχίζεις την συμπεριφορά "πάω ταξίδι με φίλους".

Ξέρω πολύ λίγα γιά τις σχέσεις και πάντα κοιμώμουν όρθιος, νομίζω όμως πώς θα εκτιμούσε να πήγαινες στο επόμενο ραντεβού όπως ήσουν πάντα, απλή αλλά και με αξιοπρέπεια.

Αν δέν σε πάρει τηλ., πάρ'τον εσύ
    Καλή Τύχη
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    carry...αν δεν θελεις να σου εμφανιζεται καποιος ως ειδωλο ηδονης, δεν εκφραζεις εξ αρχης το αιτημα σου "μονο σεξ", ειδικα σε μια γυναικα που ηταν γυναικα σου πριν απο λιγες μερες.
    δηλαδη λες οτι αυτη η συμπεριφορα στα τελευταια ειναι μεθοδευση ψαρεματος δικου μου?
    Last edited by melina_; 21-02-2012 at 11:27.

Senior Member
    Το αίτημά του "μόνο σέξ", μπορεί να δείχνει οτι κουράστηκε από την μή ανταπόκρισή σου στην δική του αφοσίωση και επένδυση ψυχής
    (δέν λέω πώς είναι ή όχι σωστό αυτό, δέν το εξετ'αζω ούτε παίρνω θέση)
    και πως δέν θέλει να σταματίσετε να βρίσκεστε.
    Λέγοντας "μόνο σέξ" μπορεί να ήθελε μόνο να σού χτυπήσει το καμπανάκι.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    ξερω οτι ακουγομαι (φαινομαι) χαζη, αλλα καμπανακι για ποιο πραγμα? υποθέτω για να δει τις δικες μου προθεσεις.
    και ετσι να' ναι εγω του εκανα την αυτοκριτικη μου, εδω και λιγες μερες ειμαι εντυπωσιακά ηρεμη και χαλαρη απεναντι του και γενικα χορευω στο ρυθμο του. δεν παιρνει? δεν παιρνω. θελει παιχνιδι απτο τηλεφωνο? παιζω. ειναι απολυτος οτι τελειωσαμε? ειμαι και γω. αυτη ειναι η δικη μου θεση γιατι οσο πηγαινα κόντρα δεν ειδα χαίρι και προκοπη.

Senior Member
    φιλε carry....ελαφρως επιβεβαιωθηκες. με πηρε πριν λιγο δι ασημαντον αφορμη για να προκυψει απτην κουβεντα οτι περιμενε να τον παρω εγω χθες για να βρεθουμε. του ειπα απλα πως τελειωσα αργα και σκεφτηκα πως θαχει κανονισει. ο ιδιος ισχυριστηκε "ουτε εγω σε πηρα γιατι σκεφτηκα οτι το μετανιωσες ή οτι θαχες κατι αλλο να κανεις".
    παλι πεσμενος σημερα. χθες μεστη χαρα σημερα χαλια. θεε μου πως θα βγουμε απαυτο....

Senior Member
    ισως επρεπε να του πω οτι εγω απο κεινον περιμενα να παρει χθες για να βγουμε. αλλα σκεφτηκα να φανει οτι ηταν στο δικο μου χερι! τι μπερδεμα!

Senior Member
    ισως επρεπε να του πω οτι εγω απο κεινον περιμενα να παρει χθες για να βγουμε. αλλα σκεφτηκα να φανει οτι ηταν στο δικο μου χερι! τι μπερδεμα!
    Ή θα το ξεμπερδέψουμε Μελίνα ή θα το χειριστούμε σαν γόρδιο δεσμό κι όπου θέλει ας βγει..
    Πάρε πρωτοβουλία σήμερα εσύ και κάνε πρόταση και κάποια στιγμή 1-2 ώρες πριν το R/V πάρτον για επιβεβαίωση!! Απλά πράγματα.

Senior Member
    θα το κανω μαρκελα μου. ηρεμη ψυχραιμη χωρις τυμπανοκρουσιες, θα το κανω.
    ηδη μου φαινεται πολυ γελοίο οτι παιζουμε παιχνιδι ισχυος με τον αντρα μου (ή ετσι νομιζω τουλαχιστον).
    του παραδεχτηκα οτι θα προχωρησω αλλα δεν σημαινει οτι το εννοω κιολας.
    τι να προχωρησω? που ακομα ουτε εγω και παω στοιχημα ουτε αυτος εχουμε καταλαβει τι διαβολο εγινε?
    αν δεν ειχα αυτον το φονιά το φόβο, το μόνο που θα ηθελα να του πω θα 'ταν "εγω σ' αγαπουσα και σαγαπαω ακομα. και θελω να τα βαλουμε κατω ολα και να δουμε αν μπορουμε να τα φτιαξουμε. εγω μπορω. αν μαγαπας θα μπορεσεις και συ. εχουμε αναριθμητα πραγματα που μας κρατησαν κοντα αυτο τον καιρο". αυτο θα' θελα να του πω. δεν θα το κανω. αλλα αυτο εχω στην καρδια μου.

Senior Member
    σιχαινομαι αυτο το θεατρο εντυπωσεων. δεν ημουν ποτέ ετσι. το εκανα μονο στην αρχη με καποιον που το απαιτει το παιχνιδι και ειναι διασκεδαστικο.
    σιχαινομαι τη δηθεν ανεση ενω η ζωη μας τιναχτηκε στον αερα με τοσο πονο. ποτέ δεν εκανα κατι τοσο δηθεν οσο αυτο που κανω τωρα.
    και αυτο ειχε αγαπησει και αυτος σε μενα. και εγω σ'αυτον. και τωρα γιναμε αυτο που κοροιδεύαμε.
    με τις υγειες μας.

Member
    Ηρεμησε και παρε βαθιες ανασες φιλη Μελινα, γιατι θα λολαθούμε όλοι εδω μέσα με αυτά που ζούμε όλοι μας!! Εγώ θα έλεγα μακάρι να μπορούσες να το διαλύσεις όλο αυτό και να φύγεις γιατί δεν τα λέπω καλά τα πράγματα για την ψυχολογία σου.. Προφανώς και αν μπορούσες θα το έκανες όπως και όλοι μας. Νιώθεις κάτι πολύ δυνατό και σε έχει μαγκώσει.. όσον αφορα στο θέατρο εντυπώσεων.. μπορεί να αποφευχθεί λες? Πρεπει να σκεφτεις πως να πράξεις. Ενδεχομένως να απομακρυνθείς, να μην απαντάς όσο δύσκολο κι αν σου είναι.. Να αναγκαστει να σκεφτει τι θέλει να κάνει και σε τι βαθμό το θέλει.. Έτσι πιστεύω εγώ οτι ειναι το σωστο.. Τωρα αν είναι εφικτό.... ΒΡΑΣΤΑ

Senior Member
    καλημερα φιλε μου. μολις χθες διαβαζα τη δικη σου ιστορια....και πιστεψε με ειμαι παραδειγμα προς αποφυγην για σενα (στο θεμα το δικο σου). εγω οταν βρηκα μηνυματα στο κινητο του (ναι ναι το εψαξα ειμαι αθλια) εκανα απιστευτες σκηνές, δεν τον πίστευα ό,τι κι αν έλεγε και τον εφτασα σε σημειο να κοπαναει το κεφαλι του στον τοιχο. (το αναφερω γιατι και αυτο επιδεινωσε τα πραγματα αναμεσα μας με μενα να κατεβαζω θεους και δαιμονες και αυτον σε κατασταση απελπισιας).
    ζήτω η τρέλα και η αναμπουμπούλα! θα λολαθούμε δε λες τιποτα!

Member
    ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ!! ΧΑΧΑΧΑ

το οτι μπορουμε και γελαμε με την παρτη μας, το βρισκω πολυ παρήγορο.. Εχω μπει σε τετοιο τρυπακι στο παρελθον, να ριχνω δοξολογια αντι να δειχνω την παραμικρη ψυχραιμια και το πληρωσα εννοειται. Οσο δικιο κι αν εχεις, χανεις τοσο δικιο με την κινηση που εκανες, που αντι μετα να μην εμπιστευεσαι εσυ, δεν σε εμπιστευεται ο αλλος και μετα.. Κλαφτα Χαράλαμπε.. Δε μπορεις να κερδισεις σε ετοιες ιστοριες.. Εχει χαθει το παιχνιδι..

Ειναι συγκλονιστικο παντως πως ολοι μας εχουμε τη σωστη λυση για τους αλλους και στα δικα μας θολουρα.. Αν μπορουσαμε πραγματικα να το δουμε ως προβλημα αλλουνου και να το αντιμετωπισουμε ετσι, πιστευω θα ήμασταν πολυ μπροστα.. ΠΟΣΗ ΓΙΟΓΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ?????

Senior Member
    καλημερα φιλε μου. μολις χθες διαβαζα τη δικη σου ιστορια....και πιστεψε με ειμαι παραδειγμα προς αποφυγην για σενα (στο θεμα το δικο σου). εγω οταν βρηκα μηνυματα στο κινητο του (ναι ναι το εψαξα ειμαι αθλια) εκανα απιστευτες σκηνές, δεν τον πίστευα ό,τι κι αν έλεγε και τον εφτασα σε σημειο να κοπαναει το κεφαλι του στον τοιχο. (το αναφερω γιατι και αυτο επιδεινωσε τα πραγματα αναμεσα μας με μενα να κατεβαζω θεους και δαιμονες και αυτον σε κατασταση απελπισιας).
    ζήτω η τρέλα και η αναμπουμπούλα! θα λολαθούμε δε λες τιποτα!
    (για να ελαφρύνω λίγο την ατμόσφαιρα... --->) Έπρεπε να ακολουθήσεις αυτά που έκανε η φίλη σου η Woman.. που είδε, άκουσε και επιβεβαίωσε πολύ χειρότερες καταστάσεις.. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    μελινα καλησπερα.
    σκεφτομαι απο την αρχη των μηνυματων σου, κατι που βλεπω οτι επανερχεταισ τις διηγησεις σου γι αυτην την σχεση και αποφασισα να στο πω.
    μιλας για μια πολυ συντομη (αλλα και δυνατη) σχεση, αλλα εχεις αναφερει παααρα πολλες φορες, καυγαδες μεταξυ σας.
    στην αρχικη διηγηση μας ειπες οτι και εκει τα βρισκατε, αργοτερα ομως μας ειπες ξεκαθαρα ποσο τον ειχαν ταραξει οι (τετοιου ειδους) εντασεις σας.
    μηπως ρε συ εχεις υποτιμησει την επιρροη αυτων των εντασεων επανω του, στις προθεσεις του, κλπ?
    ξερω πολλα ατομα (κυριως ανδρες) που δεν αντεχουν τετοιου ειδους εντασεις στις σχεσεις τους και κανουν πισω, και μερικα αλλα (γυναικες κυριως) που τις θεωρουν πολυ φυσιολογικες σε μια σχεση και τις συνηθιζουν.
    εχεις σκεφτει μηπως εχει φρικαρει απο τους καυγαδες αυτους?
    και μια αλλη σκεψη.
    η αρχικη εγκυμοσυνη ηταν ηθελημενη απο εσας η τυχαια?
    υπηρχε καποιος λογος που δεν προχωρουσατε σε γαμο αφου αποφασισατε την δημιουργια οικογενειας? ειστε εναντιον του θεσμου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by i am here View Post
    ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ!! ΧΑΧΑΧΑ

.. ΠΟΣΗ ΓΙΟΓΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ?????
    και γιόγκα κάνω χρόνια η ρουφιάνα! κανενα αποτελεσμα! ισα ισα που εκει κατεβαζεις και βουδιστικά ιερά και όσια! χειρότερα :)

Page 12 of 27 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast