Results 196 to 210 of 391
Thread: Δεν ξερω καν γιατι χωρίσαμε....
-
21-02-2012, 14:27 #196
ο προγεννητικος ελεγχος δεν δειχνει ολα τα θεματα υπογονιμοτητας μελινακι, οπως λες κι εσυ δειχνει καποια βασικα.
μηπως γνωριζε κατι σε αυτον τον τομεα που δεν σου εχει πει γιατι τον πληγωνε?
πως και δεν εκανε παιδι τοσα χρονια και με εναν γαμο πισω του? δεν ειναι και μικρος.
- 21-02-2012, 14:31 #197
η πρωην γυναικα του ειχε προβλημα υγειας πολυ σοβαρο και η αγωγη που εκανε δεν της επετρεπε να κανει υγιες παιδι παρα μονο μετα απο καποια χρονια που θα σταματουσε την αγωγη. εξαλλου ο γαμος του ειχε λαβει τελος εδω και 5 περιπου χρονια μετα απο 10 συνολικα σχεσης γαμου.
με μενα οι δικες του οι εξετασεις ηταν μια χαρα και ο γιατρος τον διαβεβαιωνε (μας διαβεβαιωνε) οτι και μονο το γεγονος οτι συλλαβαμε την πρωτη φορα, μας καθιστα ικανους. τωρα σε χρωμοσωμικες ανωμαλιες αυτο ειναι κατι που το ψαχνεις πολυ αργοτερα εφοσον προχωρησει η κύηση ή εφοσον εχεις καθ' εξιν αποβολες (κατι που εμεις δεν ειχαμε).
δεν ειχε προβλημα γονιμοτητας κανενα. απλα το χε παρει πολυ βαρεια που δεν το πετυχαιναμε τη δευτερη φορα. και πώς να το πετυχουμε που εκανε δουλεια για 3 στο βαπορι και κοιμοταν 3- ωρες το 24ωρο? με τι ηρεμια να το πετυχει, με τι φυσικη κατασταση? ναι ερωτικα λειτουργουσε και μαλιστα πολυ, αλλα τα θεματα γονιμοτητας ειναι και θεμα timing και θεμα φυσης και τυχαιου. μολις 25% πιθανοτητες συλληψης υπαρχουν σε γονιμες μερες.
21-02-2012, 14:40 #198
ναι, φυσικα και ειναι.
βλεπω ομως οτι ο ανθρωπος αυτος ηταν τρομερα επιβαρυμενος ψυχικα (συναισθηματικα) στην προηγουμενη ζωη του, στον τομεα "γαμος- δημιουργια οικογενειας" και οχι απλα ενας ανεμελος εργενης που ποτε δεν σκεφτηκε αποκτηση παιδιου με αλλη. ο γαμος του εξαλλου δειχνει οτι δεν ειναι ιδεολογικο το προβλημα του με τον γαμο....
αυτο σε συνδυασμο με το ποσο γρηγορα προχωρησε η συντομη σχεση σας σε αποφασεις για αποκτηση παιδιου, το ποσο βαρια το επαιρνε (οπως χαρακτηριστικα λες, χειροτερα κι απο σενα που υπεστης και ολο το σωματικο βαρος)
νομιζω λοιπον οτι το θεμα του ηταν υπαρξιακο και οχι γκομενικο...
και η οποια (δικαιολογημενη) δικη σου ανταποκριση τον εσπρωξε πιο μακρια. οι εντασεις χειροτερεψαν την απομακρυνση του.
νομιζω χρειαζεστε και οι δυο ηρεμια..
21-02-2012, 14:45 #199
αυτο που λες μου ακουγεται αρκετα λογικο. οντως ηταν επιβαρυμενος στην προηγουμενη ζωη του (οπως θαναι και στην επομενη που θα μετενσαρκωθει σε μύκητα του ευχομαι με αυτα που μου κανει :)
αν ειναι ετσι οπως λες, δεν θα αφησει τη σχεση μας να χαθει. θα ηρεμησει και θα γυρισει να το παλεψουμε.
ως γυναικα ομως, δυσκολα αποδεχομαι το θεμα "υπαρξιακου" γιατι μου μοιαζει σαν να χρυσώνω το χαπι της απόρριψης. αντίστοιχα αυτό ειναι μια δικη μου (ισως λανθασμενη σταση) που προέκυψε απτις δικές μου λάθος και κακές εμπειρίες.
οπως και να 'χει ελπιζω να δειξει στις επομενες μερες μια κινηση σωστη αυτη τη φορα και οχι τηλεφωνα με μισολογα, γιατι πραγματικα εχω ξεπερασει τα ορια μου και ειμαι βυθισμενη χανοντας καθε μερα την ελπιδα μου να φτιαξουν ολα.
21-02-2012, 14:51 #200
αυτο (το υπογραμμισμενο) πιστευω κι εγω.
εξαλλου δεν εδειξε να σε απορριπτει σαν γυναικα. στο κομματι της σχεσης ηταν το προβλημα του.
το αν θα αφησει την σχεση να χαθει, νομιζω οτι θα εξαρτηθει απο το αν θα πιστεψει οτι μπορειτε να ειστε ξανα, ευτυχισμενοι μαζι.
γιαυτο σου μιλαω για ηρεμια.
νομιζω οτι αυτο που τον απομακρυνει ειναι η ενταση
21-02-2012, 16:28 #201
Δεν μπορείς να φανταστείς πόση αγωνία υπάρχει για την εξέλιξη της ιστορίας σου κι εύχομαι
όντως νάχει φρικάρει ο τύπος μόνο από τις εντάσεις σας του τελευταίου διαστήματος κι αυτό που
θα χρειαστεί τώρα θάναι να ηρεμήσει για να κάνει το επόμενο βήμα, που θα σας φέρει πάλι κοντά!!!!!!!!!!!!!
21-02-2012, 16:45 #202
- In this old house where every door is open
Eγω καταλαβαινω το εξης: Οτι θελει παρακαλια.
Θελει επιβεβαιωση. Θλει να τον παρεις τηλ, να κλαψεις, να παρακαλεσεις, να του δειξεις οτι τον θες, οτι ειναι καλος και σημαντικος, γιατι δεν το πιστευει αυτο για τον εαυτο του, οπως σου ελεγε και ο ιδιος τελευταια.
Αυτο δε σημαινει ομως οτι εσυ αυτο πρεπει να κανεις. Βεβαια οταν του μιλαγες στο τηλ και του εστελνες μηνυματα που του θυμιζες ποσο καλα ειχατε περασει και οτι ολα αυτα ειναι παρεξηγηση, αυτο καταλαβαινε, οτι τον θες, και χαιροτανε. Βαζω στοιχημα.
Το θεμα ειναι ομως οτι πνιγεται μες στις ενοχες του και τις ανασφαλειες του οτι δεν ειναι καλος για σενα κτλ κτλ κτλ, οποτε ετσι παει μοναχος του μπρος πισω σαν το εκκρεμες και δε μπορει να παρει αποφαση. Αν ειχε ερθει και κανα τριτο προσωποο στο προσκηνιο, εκει ειναι που θα μπερδευτηκε εντελως.
Το θεμα ειναι εσυ εισαι διατεθειμενη να δεχτεις πισω αυτον τον ανθρωπο; να ξαναμπεις σε σχεση μαζι του, να κανετε και παιδι?
Αν θες να εχεις το πανω χχερι στην υποθεση, χωρις να ξερεις ομως πως αυτο θα καταληξει, μπορεις να του πεις το πολυ απλο: Μην ανησυχεις για το αν θα προχωρησω εγω στη ζωη μου και ποτε, ουτως ή αλλως εσυ και να ηθελες να γυρισεις πισω σε μενα δεν ξερω αν θα σε δεχομουν, γιατι πως μπορεις να εχεις εμπειστοσυνη σε εναν ανθρωπο που αλλαζει γνωμη για ολα ετσι ξαφνικα; Αν ειχαμε κανει παιδι τωρα θα με ειχες αφησει μονη μου να το μεγαλωσω απο μια παρεξηγηση; Toτε ή θα πεισμωσει να σου αποδειξει το αντιθετο, ή θα αισθανθει οτι οντως ειναι αχαιρευτος για σενα, και θα φυγει μεσα στην καταθλιψη αλλα δικαιωμενος. Απο οσα εχει δειξει μεχρι τωρα, θα υποστηριζα το δευτερο.
Το καλυτερο για μενα ειναι το εξης, αν θες να βρεις μια ακρη: Οπλισου με υπομονη και βοηθησε τον να σου πει τι εχει. Γιατι δε στα εχει πει ολα.
Και να προσθεσω οτι το καλυτερο ειναι να του πεις πραγματικα τι νιωθεις, που στην περιπτωση σου ειναι οτι τον θες, αφου στην ουσια και αυτος αυτο θελει να ακουσει, αφου ειναι τοσο ανασφαλης.. Ασε το θεατρο του παραλογου, δε βγαζει πουθενα!Last edited by λιλιουμ; 21-02-2012 at 17:02.
21-02-2012, 17:24 #203
Remedy....είσαι τόσο ευστοχη που με τρομάζεις :cool: οντως αυτο που τον απομακρυνει ειναι η ενταση, καθως και αυτο που τον ελκυει ειναι η ενταση η σεξουαλικη. με αυτο το σκεπτικο εγω μασαω τα πατωματα και ειμαι ταυτοχρονα και ηρεμη και ερωτικη οταν πηγαινει εκει το θεμα.
μαρκελα μου δε φανταζεσαι τι σημαινει για μενα η ευχη σου!
λιλιουμ....γιαυτο το παιζω κινεζα....μπας και ανοιξει το ρημαδι του και μιλησει! και θα το ανοιξει....θα φροντισω να βγουμε οχι για καφεδες και συζητησεις αλλα για ποτο το βραδυ που ειναι πιο χαλαρη η ατμοσφαιρα, θα τον πλησιασω πολυ ανθρωπινα χωρις μελο (εξαλλου ημασταν και οι καλυτεροι φιλοι οσο ημασταν μαζι) και στην κουβεντα ακομα και αν δεν τα πει ευθεως ελπιζω κατι να καταλαβω.
οσο για το αν ειμαι διατεθειμμένη να τον δεχτω πισω?
καταρχας ας γυρισει πρωτα. αν ολο αυτο ηταν απλα μια κριση του απτις δυσκολιες που περασαμε, φυσικα και θα τον συγχωρησω αλλα θα περασει καιρος για να δω αν και πόσο θα τον εμπιστευτώ ξανά. και υπό την προυπόθεση οτι θα λυθούν όλα οσα εγιναν ενα ενα και διεξοδικα.
αυτο μπορω να το δω μονο μεσα στα πλαισια της σχεσης αν και οταν ξαναστηθεί. οτι τον αγαπαω και τον θελω και το ειπα και το ξερει. την ηρεμια μου μπροστα του δεν προκειται να τη σπασω για τιποτα στον κοσμο! με τις υστεριες μου φτασαμε εδω που φτασαμε (εν μερει).
μπορει να φαω τις σαρκες μου αλλα δεν θα παρει χαμπαρι τιποτα.
21-02-2012, 17:45 #204
Από περιέργεια, πριν λίγο διηγήθηκα μέσες-άκρες την ιστορία σου στον φίλο μου και ρώτησα τη γνώμη του. Έτσι, για να δω τι θα υπέθετε και κάποιος άντρας για τη στάση του φίλου σου.
Μου είπε, ότι μάλλον ο φίλος σου θέλει πάση θυσία να κάνει παιδί και απογοητεύτηκε ότι δεν μπορείτε να κάνετε μαζί, αλλά ταυτόχρονα θέλει να έχει και το σεξ μαζί σου όσο δεν υπάρχει άλλη. Πάντως, όχι ότι τρομοκρατήθηκε από τη δέσμευση και προφανώς δεν υπάρχει άλλη στη μέση, αλλιώς δεν θα τον ενδιέφερε το σεξ μαζί σου.
Αυτά, ορθά κοφτά.
21-02-2012, 17:52 #205
Συμφωνώ με την προλαλήσασα.. Είναι σκληρό αλλά μάλλον προς τα εκεί κλίνω κι εγω..
21-02-2012, 17:59 #206
δηλαδη με βλεπει σαν μοναδα αναπαραγωγης? και υποκρινοταν με τοσο μεγαλη επιτυχια τον ερωτευμένο???? και η αγαπη? αυτα που μοιραστήκαμε? αυτα που περασαμε? αυτα που ταιριάξαμε?
21-02-2012, 18:05 #207
τότε μιλάμε για έναν άνθρωπο αποκτηνωμένο που τον ενδιαφέρει μόνο η αναπαραγωγή του!
αυτο ανατρέπει τα πάντα! και μη τον δικαιολογήσετε! εδω μιλάμε για κτηνωδία! τι παει να παει "πάση θυσία"? το παιδι θες να το κανεις με εναν συγκεκριμένο ανθρωπο όχι γενικά.
21-02-2012, 18:05 #208
21-02-2012, 18:09 #209
τοτε μιλαμε για εναν ανθρωπο που εκμεταλλευεται. αυτο το ενδεχομενο οπως και να το δεις ειναι πολυ ελεεινο για το ηθος του και την υποσταση του!
21-02-2012, 18:09 #210
το ενα δεν αναιρεί το άλλο και για μένα μην το βλέπεις τόσο άσχημα.. Ο περισσότερος κόσμος θέλει να κάνει οικογένεια και πανικοβάλλεται όταν το βλέπει δύσκολο.. Αυτο δεν σημαίνει οτι δε νιώθει πράγματα για σένα.. Να διορθώσω κάτι, δεν συμφωνώ απόλυτα με το ότι μένει μόνο για το σεξ.. Νομίζω το έχουν οι γυναίκες πιο πολύ αυτό.. Οι άντρες πιο πολύ εγκεφαλικα λειτουργουν νομίζω.. Έχει πανικοβληθεί πάντως, αυτό είναι σίγουρο.. Και επανέρχομαι στο οτι για εμένα πρέπει να κάνεις πίσω.. Σε καμία περίπτωση δεν θες να γυρίσει και να απορείς αν σε αγαπά ή αν τον έπεισες εσύ..