Δεν ξερω καν γιατι χωρίσαμε.... - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 27 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 391
    Senior Member
    Quote Originally Posted by melina_ View Post
    τότε μιλάμε για έναν άνθρωπο αποκτηνωμένο που τον ενδιαφέρει μόνο η αναπαραγωγή του!
    αυτο ανατρέπει τα πάντα! και μη τον δικαιολογήσετε! εδω μιλάμε για κτηνωδία! τι παει να παει "πάση θυσία"? το παιδι θες να το κανεις με εναν συγκεκριμένο ανθρωπο όχι γενικά.
    Όχι πάντα. Αν ήταν έτσι, γιατί τόσες γυναίκες αποφασίζουν να κάνουν παιδί μόνες τους?
    Πάντως, μην εξάπτεσαι, μπορεί να πέφτει έξω ο φίλος μου. Βέβαια, μου τόνισε ότι δεν αποφασίζεις να κάνεις παιδί με κάποια που δεν αγαπάς.

Member
    Μελίνα ελπίζω να μην απαντάς γιατι φτιάχνεις καφεδάκι ή κάτι τέτοιο.. όχι επειδή στεναχωρέθηκες απότομα..

Senior Member
    ελα μπρε εδω ειμαι δεν αυτοκτόνεσα ακόμα :cool:
    λοιπον μιλησαμε πριν λιγο. τον πηρα εγω. μιλησαμε πολυ ηρεμα αλλα εχει ακομα πολλά μεσα του, πολλα νευρα για μενα πολλή μνησικακια. μου ειπε οτι δεν μπορει να ευτελιζει τη σχεση μας με σεξουαλικα τηλεφωνηματα. το θεωρει ελεεινο λαθος. (ντουζ πουα εδω)
    μου ειπε ακομα ποσο τον εφερε στα ακρα που δεν τον πιστευα οταν ελεγε οτι δεν τρεχει τιποτα μαυτην την τρελη που τον κυνηγουσε.
    οτι φρικαρισε που δεν μπορουσαμε να συνεννοηθουμε, που εβλεπε οτι δεν βγαζουμε ακρη, ολο αυτο τον διελυσε γιατι ειχε επενδυσει πολυ στη σχεση μας (οπως ειπε πιο πανω ο carry)
    δεν πηρε πισω το οριστικο του χωρισμου. ηταν τοσο καχυποπτος που με ρωτησε αν τον ψαρευω! εχει πολλη οργη για μενα μεσα του. μπηχτες για άλλον στη ζωη μου κλπ κλπ
    του ειπα πως οι ανθρωποι που εχουν αγαπηθει τοσο δεν τελειωνουν ετσι και συμφωνησε. οτι παλευουν. επισης εδωσε στεγνα την κολλητη μου που μιλησαν τις προαλλες και μου ειπε οτι ολοι τον υποψιαζονται οτι εχει γκομενα και δεν το αντεχει αυτο. νιωθει αδικημενος, εγκλωβισμενος σε ενα ψεμα που δημιουργησα εγω. (ειχε και αναμιξη μια φιλη του που πιο πολυ κακο εκανε τελικα παρα καλο)
    κλεισαμε λεγοντας μου οτι θα μιλησουμε αργοτερα (αμφιβαλλω αν θα παρει).
    εξεφρασε και το μεγα παραπονο οτι περιμενε να τον παρω εγω χθες αλλα μαλλον θαχα κατι καλυτερο να κανω. ολα τα περασα στο ντουκου. καμια κοντρα. βουδας!
    παντως ειπε ηδη πολλα πραγματα και μπορει να σηκωσε λιγο τη φωνη του αλλα απτην ηρεμια που ειχε καλυτερα να φωναξει να τα βγαλει απο μεσα του. τα λεει στους φιλους μας ε ας τα πει και σε μενα να με λουσει να ησυχασουμε.

(i am here....τη γνωμη σας θελω να τη βλεπω, γιαυτο μπηκα εδω, μην ανησυχεις αν θα στεναχωρηθω. ειμαι 35 ετων, εχω αναγκη να ακουω τη γνωμη των ανθρωπων που μοιραζονται τον πονο μου, αλλά την τελικη αποφαση εγω την παίρνω, εγω ξερω εκ των εσω την ιστορια οπως ο καθενας τη δική του, να λετε αυτο που σκεφτεστε, γιαυτο ειμαστε εδω, δεν παρεξηγούμαι, ούτε φρικαρω (ε οκ φρικαρω αλλα πιο πολυ αποσο μεχει φρικαρει η ιστορια μου-πιστεψε με δε μπορειτε να με φρικαρετε αλλο :)

ακουω γνωμες λοιπον. :cool:

Senior Member
    α και το κυριοτερο
    στα λεγομενα του επικρατουσε συνεχεια το εξης: "ισως και γω φρικαρισα παραπανω αποσο επρεπε, ισως και συ ακουσες απτο στομα μου πραγματα που δεν επρεπε να πω, ισως τα πηρα και τα πηρες πολυ βαρια όλα".
    δεν ξερω γιατι αλλα μοιαζει να θελει ενα τσαφ για να κατσει να μιλησουμε κανονικα και να το σωσουμε. δεν ειναι ακομα ετοιμος απο αποψη ψυχραιμιας, τη χανει πολυ ευκολα, πολυ πεσμενος, πολυ διαλυμενος, αλλα σαν να θελει ενα σπιρτο για να τα βγαλει ολα απο μεσα του.

Senior Member
    marian μου μια συντομη παρενθεση πανω στο οτι καποιες γυναικες αποφασιζουν να κανουν παιδι μονες τους. εγω δεν θα ηθελα ποτε κατι τετοιο. το βρισκω λιγακι εγωιστικο (θα μου πεις η αναπαραγωγη ειναι το βασικο ενστικτο αλλα και παλι). μιλω ως γυναικα, ποτέ δεν ηθελα παιδι για να κανω παιδι, δεν ενιωσα μεσα ποτέ αυτο που λενε σκιρτημα να γινω μανα, το ενιωσα μονο με εναν αντρα που εκρινα ενστικτωδως αρχικα και πιο ωριμα αργοτερα, οτι θα μπορουσε να ανταποκριθει και κεινος ως πατερας. οταν εμεινα εγκυος ενιωθα απιστευτα δυνατη και ακομα ενα συναισθημα που δεν εχει χαρακτηρισμο αλλα όμοιό του δεν εχω ξανανιώσει.

...μελίνα μου διάβασα τις τελευταίες σελίδες, (καιρο είχαμε να ασχοληθούμε με ένα σοβαρό/αληθινό θέμα) και συμφωνώ με...όλους...;)
    Είναι λογικό να έχεις πάρει κατάκαρδα την εξέλιξη στη σχέση σας, αλλά σκέψου πως μια ζωντανή σχέση δεν είναι ζωντανή όταν μένει στάσιμη.
    Το ότι σε επέλεξε ως μητέρα του παιδιού του ή ότι φρίκιασε με την αποβολή δεν αποδεικνύει πως δεν σ' αγαπάει, αλλά πως του βγήκε συνολικά όλο αυτό που πέρασε και με την πρώην γυναίκα του.
    Εδώ θα συμφωνήσω με τη ρέμεντι και θα σου πω να τον αφήσεις να ηρεμήσει, η ένταση είναι καλή στο σεξ αλλά δυχτυχώς πουθενά αλλού και θα το παω παρακάτω λέγοντας πως πρέπει να τον αφήσεις για ένα διάστημα μόνο του.
    Ο χρόνος βοηθά πολύ στο να αποδυναμωθούν τα ασήμαντα συναισθήματα και εκείνος είναι γεμάτος από αυτά, αν σκεφτώ πως υποψιάζεται άλλον άντρα κλπ. Στο λέω γιατί αν πάρει χρόνο ηρεμία και σιωπή από σένα, θα έχει τη δυνατότητα να σκεφτεί πιο λογικά.
    Μη ξεχνάς πως έτσι θα του δώσεις και την ευκαιρία να δει μέσα του τα πραγματικά του αισθήματα για σένα και θα πρέπει να πάρει μια οριστική απόφαση για το κοινό ή όχι μέλλον σας.
    Σκέψου το...:)

Senior Member
    marian μου μια συντομη παρενθεση πανω στο οτι καποιες γυναικες αποφασιζουν να κανουν παιδι μονες τους. εγω δεν θα ηθελα ποτε κατι τετοιο. το βρισκω λιγακι εγωιστικο (θα μου πεις η αναπαραγωγη ειναι το βασικο ενστικτο αλλα και παλι). μιλω ως γυναικα, ποτέ δεν ηθελα παιδι για να κανω παιδι, δεν ενιωσα μεσα ποτέ αυτο που λενε σκιρτημα να γινω μανα, το ενιωσα μονο με εναν αντρα που εκρινα ενστικτωδως αρχικα και πιο ωριμα αργοτερα, οτι θα μπορουσε να ανταποκριθει και κεινος ως πατερας. οταν εμεινα εγκυος ενιωθα απιστευτα δυνατη και ακομα ενα συναισθημα που δεν εχει χαρακτηρισμο αλλα όμοιό του δεν εχω ξανανιώσει.
    Ούτε εγώ συμφωνώ και το βρίσκω πολύ εγωιστικό. Όπως βρίσκω επίσης ακραίο, το να προσπαθούν κάποια ζευγάρια για πολλά χρόνια με εξωσωματικές, να επιβαρύνεται η γυναίκα και να βάζει σε κίνδυνο την υγεία της, ενώ αποκλείουν τελείως την υιοθεσία. Βεβαίως, δεν έχω νιώσει ποτέ την ανάγκη να κάνω παιδί, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω πώς αισθάνεται μια γυναίκα που αποφασίζει να κάνει κάτι τέτοιο.
    Παρόλο λοιπόν που δεν συμφωνούμε εμείς, δε σημαίνει ότι δε συμβαίνει.

Senior Member
    Θεοφανία μου....πόσο ακόμα? 3 εβδομαδες περασαν, απτις οποιες ηρεμο ειναι μολις το τελευταιο 10ημερο. αλλα 3 εβδομαδες τωρα μονος του ειναι. επιτελους πόσο χρειάζεται ενας ανθρωπος για να ηρεμησει εφοσον το θεμα αγαπης ειναι ακομα μεσα του! αμαν πια! για να ηρεμησει αυτος θα μουρλαθω εγω? γιατι μη κοιτας που κανω την καλη και την υποχωρητικη για να αποσυρω την ενταση, δεν εχω ξεχαασει τα λαθη του....αντε γιατι πολυ ασχολουμαι "μη ταραχτει, μη φοβηθει, μη πιεστεί, μη τα κανει πανω του, μη τα κανει κατω του"!
    δεν ξερω, εγω θελω απλα μια εξοδο μαζι του. ευχομαι να γινει αυριο χωρις πεισματα και σαχλες. εγω θα στειλω την προσκληση μου γιατι μου την ειπε σημερα και καταλαβα οτι το μπαλακι μου το πεταξε στα χερια μου, απο κει και περα εχω και γω νευρα και υπομονη που κινουνται οριακα εδω και μερες! και ναι το ομολογω, εγω δεν χρειαζομαι χρονο, χρειαζομαι να τα βαλουμε κατω και να δουμε πως θα τα ξεμπλεξουμε. πολλη σουηδια εχω βγαλει και δεν ειναι διολου του χαρακτηρος μου της μεσογειακιάς! :cool:

...συμφωνώ με όλα όσα λες, αλλά αυτό που πρέπει να καταλάβεις, είναι πως όσο νιώθει πως είσαι εκεί με τον οποιονδήποτε τρόπο, έχει χρόνο!
    Αυτό πρέπει να του στερήσεις: την ασφάλεια του ότι είσαι κάπου εκεί γύρω και μπορεί να λειτουργεί όπως θέλει αφού δεν κινδυνεύει να σε χάσει.
    Κάνε την κουβέντα σου αύριο και αν δεις πως δεν βγάζεις άκρη, πες του πως θες να μείνετε ο καθένας μόνος και να πάρει τις αποφάσεις του.
    Όσο του δίνεις την ευκαιρία να παίζει, τόσο πιο πολύ το τραβάει...;)

Senior Member
    ..δεν ξερω, εγω θελω απλα μια εξοδο μαζι του. ευχομαι να γινει αυριο χωρις πεισματα και σαχλες. εγω θα στειλω την προσκληση μου γιατι μου την ειπε σημερα και καταλαβα οτι το μπαλακι μου το πεταξε στα χερια μου, απο κει και περα εχω και γω νευρα και υπομονη που κινουνται οριακα εδω και μερες! και ναι το ομολογω, εγω δεν χρειαζομαι χρονο, χρειαζομαι να τα βαλουμε κατω και να δουμε πως θα τα ξεμπλεξουμε. πολλη σουηδια εχω βγαλει και δεν ειναι διολου του χαρακτηρος μου της μεσογειακιάς! :cool:
    Σίγουρα ύστερα απ' όλον αυτόν τον καταιγισμό αναλύσεων θέλεις και την ησυχία σου. Πώς να σ' αφήσουμε όμως όταν πρέπει
    νάχουμε κι επαφή με τις εξελίξεις? Υπάρχει άραγε κάτι νεότερο? Είσαι σε κατάσταση αναμονής ή σχεδίασες και την επόμενη κίνηση?

Senior Member
    χαχαχουχαχαχα μαρκελακι! σαν τον επιθεωρητη κλουζω καταντησα, με το μεγεθυντικο φακο στο ματι! :cool:

Senior Member
    ;)μετα σου λεει οτι οι γυναικες γινομαστε ενοχλητικα αναλυτικες! πώς να μη γινεις αναλυτικη οταν εχεις στα χερια σου τέτοιο υλικό που αλλαζει διαθεσεις καθε τρεις και λιγο? ;)

Senior Member
    ;)μετα σου λεει οτι οι γυναικες γινομαστε ενοχλητικα αναλυτικες! πώς να μη γινεις αναλυτικη οταν εχεις στα χερια σου τέτοιο υλικό που αλλαζει διαθεσεις καθε τρεις και λιγο? ;)
    Χρειάζεται να μιλάς και δεν ξέρεις πόσο σε χαίρομαι ειλικρινά που τ' αντιμετωπίζεις πλέον χωρίς συναισθηματικές υπερβολές!!
    Μωρέ όχι μόνο τ' αναλύσαμε όσο δεν πάει άλλο, το ξεσχίσαμε το θέμα. Πτυχή δεν του αφήσαμε αδιευκρίνιστη!

Senior Member
    εκανα την κινηση μου, του προτεινα να βγουμε σημερα το βραδυ που γυριζει αθηνα. πηρα την εξης απαντηση: "δεν σου υποσχομαι απο τωρα, να φτασω με το καλο γιατι βρεχει πολυ και δεν ξερω σε τι κατασταση θα γυρισω στο σπιτι και μιλαμε αργοτερα".
    αδειασμα....
    εκεινος που χθες ζητουσε τα ρεστα γιατι τη δευτερα δεν τον πηρα να βρεθουμε....εκεινος που χθες ελεγε οτι τα πηραμε ολα πιο ασχημα απ' όσο θα επρεπε, οτι δεν επρεπε να φερθουμε ετσι, οτι οτι οτι οτι.
    μαλιστα....
    καθε του βημα σβηνει και την τελευταια μου ελπιδα.
    παραιτουμαι και αποχωρω
    το μονο που του ευχομαι ειναι να δυσκολευτει πολυ να ξεχασει, να μετανιωσει πολυ που δεν αφησε να δωσουμε μια εξηγηση εστω, μια ευκαιρια.

Senior Member
    Η μία περίπτωση είναι να θέλει να σου ψήσει το ψάρι στα χείλη. Τις προάλλες, που ενώ θα σ' έπαιρνε αυτός τηλέφωνο, περίμενε από σένα, έκανε το ίδιο. Σε πληρώνει με το ίδιο νόμισμα. Έκανες εσύ τα τσαλίμια σου όταν σου ζήτησε να μείνει μόνος, τώρα κάνει αυτός τα δικά του. Ανασφάλεια και εγωισμός.
    Η άλλη περίπτωση να σε αποφεύγει με πλάγιο τρόπο.
    Όπως και να έχει, μην παίζεις το παιχνίδι του.
    Όσο δύσκολο και να είναι, θα σου έλεγα να μην κάνεις άλλη κίνηση. Αν θέλει κάτι, ας κάνει αυτός τον κόπο.

Page 15 of 27 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast