ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΕS-ΑΓΧΟΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Senior Member
    Quote Originally Posted by pavleas View Post
    σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερων σου.να σαι καλα.θα προσπαθησω να το αποβαλω.λοιγο δυσκολο αλλα θα προσπαθησω.παντωs αν συνεχιστει για καποιο χρονικο διαστημα ακομα θα παω σε καποιον ειδικο.δεν υποφερετε αυτο το πραγμσα.τουλαχιστον να παρω κατι για να σταματησουν.μην παθει στο τελοσ κατι η καρδια μου και σε τελικη αναλυση και εγω
    καλησπέρα Θοδωρή,
    σου είχα πει αρχικά ότι τα συμπτώματα που αναφέρεις είναι σωματοποίηση του άγχους για αυτοπροστασία του οργανισμού.
    Επειδή το θέμα σου έχει στον τίτλο του και το άγχος θα σου πρότεινα ένα βιβλίο αυτοβοήθειας με καλές κριτικές το:

http://www.books.gr/ViewShopProduct....ductId=4316494

..ελπίζω ότι αν διαβάζεις σχετικά βιβλία να το βρεις ενδιαφέρον.

Junior Member
    ayto pou perigrafeis fenetai kathara psyxoswmatiko..gia na se parigorisw egw mia mera epatha ksafnika mia yperkoiliaki taxykardia se simeio pou konteye na spasei i kardia mou kai mesa se kana 20 lepto efyge ksafnika....apo tote gia 2 evdomads imoun ena eripio sto krevati kai me piane synexws flevokombiki taxykardia poly dynati alla eytyxws rythmiki!!!!evala holter sto opoio de fanike yperkoiliaki alla flevokombikes taxykardies gia tis opoies ou pe o giatros na min anisixw...stadiaka arxisan na meiwnontai oi taxykardies kai na ginetai pio asthenikos o palmos tis kardias lati to opoio de mporw na katalavw giati ginetai..as poume twra meta apo 3 mines pou to patha exw ena entono aisthima palmwn asthenikwn kai kapoies taxykardies perierges..epeisis na sou pw pws egw exo k friktous ponous sto stithos, kapsimo sto sterno kai pniksimo sto laimo!!exeis kai esy tetoia?

Senior Member
    Φοβαμαι παρα πολυ και οχι μονο για τους γρηγορους παλμους αλλα και για πονους στην περιοχη της καρδιας και στην πλατη.Εχω παει σε αρκετους καρδιολογους εχω κανει υπερηχα χολτερ και καρδιογραφηματα.Μου λενε οτι ειμαι μια χαρα και δεν χρειαζεται να κανω κατι αλλο.Η ανησυχια μου ειναι εντονη ομωςς σκεφτομαι αν ειχαν δει εστω και κατι ανησυχιτικο δεν θα μου λεγαν να κανω και καποια αλλη εξεταση.Και δεν εχω παει μονο σε εναν γιατρο ολοι κανουν λαθος;

Member
    file mou pavlea otan pathena tis krisis panikou kai egw eixa aftin tin fovia kai se esena diakrino fovo kai anxos apo afta pou egrapses ase ton eafto soou pio xalaro kane tin gimnastikoula sou opos sou eipai kai o giatros sou kai na thimase den boris na pathis tpt h kardoula sou einai mia xara kai sto eipai kai o giatros sou ......kai to thema pou exeis ligous sfigmous parapano einai epeidi to skeftese kai ego etsi eimouna kai me ena piesometro sto xeri alla otan katalava oti afto olo einai poli anxos kai fovos ksekolisa kai den to edina simasia ...kai esei afto prepei na kanis ..efxaristo

Senior Member
    Quote Originally Posted by sallonikios View Post
    file .................

..συγνώμη για την υπόδειξη αλλά στο φόρουμ γράφουμε μόνο στην ελληνική γλώσσα.

Junior Member
    SAS EUXARISTO POLY OLOUS .NA EISTE OLOI MIA XARA KAI DYNATOI

Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ..συγνώμη για την υπόδειξη αλλά στο φόρουμ γράφουμε μόνο στην ελληνική γλώσσα.
    συγνώμη φιλέ μου αν και κανω αρκετα ορθογραφικά θα το προσπαθήσω

Senior Member
    Quote Originally Posted by sallonikios View Post
    συγνώμη φιλέ μου αν και κανω αρκετα ορθογραφικά θα το προσπαθήσω
    ..βλέπω ότι τα καταφέρνεις μια χαρά-και τα ορθογραφικά δεκτά!-συνέχισε έτσι!

Junior Member
    ΡΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΘΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΩ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.ΕΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΚΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ?

Junior Member
    ΣΑΛΟΝΙΚΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ,ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?ΔΗΛΑΔΚ ΕΝΙΩΘΕΣ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΟΣΟΥΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ?ΑΠΛΑ ΤΟΑΦΗΝΕΣ?

Junior Member
    ΜΑΡΚΕΛΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΡΡΟΡ.

Junior Member
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΗΡΕΜΙΑΣ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΧΤΥΠΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 70-75 ΕΝΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ?ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ?

Senior Member
    πρόκειται για το βιβλίο:

Σκέφτομαι άρα αισθάνομαι
    Η γνωσιακή συμπεριφορική μέθοδος για την θεραπεία της κατάθλιψης και του άγχους

Κύριος Συγγραφέας: Greenberger, Dennis, Padesky, Christine A.
    Εκδότης: ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Π. Χ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
    Ημερομηνία Έκδοσης: 0/2007
    Σελίδες: 204
    ISBN: 9789603995012

Το βρίσκεις στα βιβλιοπωλεία του "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ" τηλέφωνο 210-3317018

Senior Member
    Quote Originally Posted by anika View Post
    Φοβαμαι παρα πολυ και οχι μονο για τους γρηγορους παλμους αλλα και για πονους στην περιοχη της καρδιας και στην πλατη.Εχω παει σε αρκετους καρδιολογους εχω κανει υπερηχα χολτερ και καρδιογραφηματα.Μου λενε οτι ειμαι μια χαρα και δεν χρειαζεται να κανω κατι αλλο.Η ανησυχια μου ειναι εντονη ομωςς σκεφτομαι αν ειχαν δει εστω και κατι ανησυχιτικο δεν θα μου λεγαν να κανω και καποια αλλη εξεταση.Και δεν εχω παει μονο σε εναν γιατρο ολοι κανουν λαθος;
    Κι εγω ακριβως τα ιδια εχω anika!Συνεχεις πονους στην περιοχη της καρδιας & πισω στην πλατη αλλα αν ειχαμε κατι,δεν θα μας το βρισκανε?Τι ειναι ομως ολα αυτα????

Senior Member
    ΤΙ να σου πω ΡΑΝΗ μου πιστευω οτι ειναι λιγο νευροπονοι λιγο μυοσκελετικοι πονοι ,δεν ξερω .Ειχα διαβασει τι αν αυτος ο πονος στο στηθος η στην πλατη σε τραβας με την κινηση η τριβοντας το σημειο αυτο περναει ΔΕΝ ειναι απο την καρδια.Το εχω συνεχεια στο μυαλο μου και με ανακουφιζει αρκετα.Εγω παντως αν τα κανω αυτα στο σημειο που ποναω ανακουφιζομαι αρα ειναι κατι αλλο εκτος καρδιας συμφωνα με αυτα που διαβασα.Θοδωρη μου οι χτυποι της καρδια κανονικα ειναι 70-80 σε κατασταση ηρεμιας ,οταν καθομαστε στον καναε οπως εγραψες,οταν κοιμοματε πεφτουν εως και στις 50..Χολτερ δεν εχεις βαλει;

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast