Δεν ξερω καν γιατι χωρίσαμε.... - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 27 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast
Results 346 to 360 of 391
    Senior Member
    οχι Karisha μου δεν το εγραψα ετσι. καταλαβα την προθεση σου. και ολων σας. εγω ειμαι καπου στη μεση οπως προειπα. δεν ακυρωνω το παιχνιδι αναμεσα στα δυο φυλα, ουτε τον αγωνα εξουσιας σε περιοδους κρισης. ξερω απτην εμπειρια μου ως γυναικα, οτι οσο και αν εκπολιτισουμε καποια πραγματα, το βασικο ενστικτο παιζει μεγαλο ρολο στις αποφασεις και στις κινησεις μας. εννοειται πως με ενα και δυο κρεβατια δεν κερδιζεις κανεναν! να του θυμισεις πραγματα ναι, να του βγαλεις πραγματα ναι, να του δειξεις ναι, να απαλυνεις τις εντασεις και τις προστριβες, να "κατακτησεις" ναι.
    Last edited by melina_; 02-03-2012 at 23:20.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Karisha View Post
    συμφωνω γενικα με Ρεμεντυ αλλα ειδικα με την παραπανω παραθεση. δεν χρειαζεται να πω τιποτα αλλο. απλα οποιος διαβαζει ολο το θεμα απο την αρχη ειναι σαν να διαβαζει κοσμοπολιταν,χωρις να θελω να προσβαλω καποια-καποιον. απλα το λεω ετσι,για να κατσουμε να προβληματιστουμε και λιγο οι κοπελες. :)
    Karisha, αν και ο χαρακτηρισμός "κοσμοπόλιταν" ήταν λίγο υποβαθμιστικός για μια ιστορία, όπως της Μελίνας,
    δεν έχω κάτι και με το περιοδικό, ακόμα βέβαια αναρωτιέμαι αν εκδίδεται.., αυτό όμως που παρατηρώ και δεν ξέρω
    ειλικρινά, γιατί γίνεται και σε τι εξυπηρετεί, είναι πως μόλις πάμε λίγο να χαλαρώσουμε την κουβέντα, ίσως και
    με λίγο χιούμορ, ή άλλα παραδείγματα, γιατί κυρίως αυτός που εξομολογείται κάτι τόχει ανάγκη, να χαλαρώσει,
    το ξέρουμε κι απ' την ψυχοθεραπεία ομάδας εξ άλλου, πέφτει η άνευ λόγου κριτική με σχόλια απαξιωτικά, μειωτικά και πικρόχολα!
    Πάλι έπεσα στην παγίδα βέβαια ν' ασχοληθώ, αλλά ένιωσα την ανάγκη να το πω αυτό. Δεν θα το ξανακάνω όμως!!!
    Karisha περί των σχολίων... δεν σ' αφορά!

Senior Member
    μαρκελα

μονο εσυ το πηρες ετσι. η μελινα σκεφτηκε πιο πολυ και δεν προσβληθηκε και καταλαβε και τι ηθελα να πω μια χαρα. δεν απαντησες μονο εσυ εδω μεσα... αναρωτιεμαι αν προσβληθηκες και γιατι αφου δεν αναφερθηκα σε καποιον συγκεκριμενα..γιατι σε ετσουξε τοσο? εχεις την μυγα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Karisha View Post
    μαρκελα

μονο εσυ το πηρες ετσι. η μελινα σκεφτηκε πιο πολυ και δεν προσβληθηκε και καταλαβε και τι ηθελα να πω μια χαρα. δεν απαντησες μονο εσυ εδω μεσα... αναρωτιεμαι αν προσβληθηκες και γιατι αφου δεν αναφερθηκα σε καποιον συγκεκριμενα..γιατι σε ετσουξε τοσο? εχεις την μυγα?
    .. έχουμε πει πολλά αρκετοί στο θέμα της Μελίνας η αλήθεια είναι, που πλέον η κοπέλα ξέρει πολύ καλά τι χρειάζεται να κάνει! Ούτε τσουξίματα έχουν πια θέση, ούτε μύγες είναι και χειμώνας, που να βρεθούν, το σίγουρο είναι ότι έχουν δοθεί όλες οι εκδοχές, έχουν ειπωθεί σχεδόν όλα.. Είναι βέβαιο ότι θα κάνει αυτό που είναι το καλύτερο και με την συμμετοχή την δική μας στο θέμα της, αλλά κυρίως γιατί μόνο εκείνη ξέρει... να συμπληρώση και τόχει... :cool:

Senior Member
    εγω θα πρότεινα να μη δινουμε περισσότερη βαρύτητα στα πραγματα απ' όσο αξίζει. ας μη ξεχνάμε οτι βρισκομαστε και συνομιλουμε απλα σε ενα forum. τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. αν το σχολιο της Karisha περι κοσμοπολιταν αναφεροταν στο ρητό της μαρκελας περι "απτη μεση και κατω" τοτε θα την υπερασπιστω καθαρα ως συνομιλητρια στη δημοσιευση μου, λεγοντας οτι εγω σαν ανθρωπος δεν εχω ταση ελιτισμου ουτε αφοριζω γνωμες που πηγαζουν απο λαικες ρησεις (και διαμορφωμένα ήθη και συμπεριφορές). ουτε πιστευω πως ενας ανθρωπος που εκφερει τετοιου είδους και ύφους γνωμη, "πέφτει" πολιτισμικά και ηθικά. αν θελετε τη γνωμη μου, εγω δεν παρεξηγουμαι απο οποιαδήποτε άποψη γιατι πολυ απλα εδω συνομιλούν άνθρωπο μεσω πληκτρολογίου. δεν υπάρχει αμεση επαφη, δεν γνωριζουμε κανενας κανεναν, δεν υπαρχει γλωσσα σωματος, ουτε γνωση της ζωης και της εμπειριας που καταθετει ο αλλος. αν παλι το σχολιο της karisha αφορούσε σε αλλες γνωμες εδω, τοτε παραμενω ουδετερη σεβόμενη την ελευθερια εκφρασης ολων, και των "κοσμοπολιτανων" και των λοιπων.
    ναι καποιες απτις αποψεις που ειδα κατα καιρους εδω (και σε αλλες δημοσιευσεις δεν εννοω μονο στη δικη μου) εγω προσωπικα αν τις ακουγα εξω σε μια παρεα, θα τις θεωρουσα απλα γραφικές. δεν μπορουμε ποτέ να ειμαστε απολυτοι για κατι, πόσο μάλλον όταν αφορά στη ζωή του αλλου-ενός άλλου που ουτε καν τον ξερουμε, αλλα τοποθετούμαστε επειδη εκεινος το ζήτησε σε συγκεκριμενο θεμα. στην τελική, ειναι γνωστο ειδικά στις γυναικες, πως οταν γινεται κουβεντολοι μεταξυ γυναικων για θεματα ερωτικα/σχεσεων κλπ, ε και το καλαμπουρι θα ακουστει, και η ρηση της γιαγιας (που επιμενω πως δεν απορριπτω στο 100% .....μεγα θεμα) θα ακουστει, και γενικευσεις για τους αντρες θα ακουστουν και λιγο ξεκατινιασμα θα παιχτει, και λιγο θα ερθουμε σε επαφη με την κατωτερη εκδοχή του εαυτού μας και απ' όλα.
    καταληγω λοιπον στο εξης: μη μετατρεπετε ενα χωρο διαδικτυακής συμπαραστασης και γραπτης αλληλεπίδρασης- σε προσωπικους διαξιφισμους που αν γνωριζοσασταν ούτε καν θα μπαινατε στον κοπο να εμπλακειτε :)
    υ.σ.: θα σας ανοιξω καινουριο θεμα με τιτλο: "περι έρωτος, κοσμοπόλιταν, μυγών και άλλων δαιμονίων"
    :)
    χαλαρωστε λοιπον και απολαύστε το δράμα μου όπως και γω :)
    φιλω σας

Senior Member
    ΛΟΙΠΟΝ για να ξεκαθαριστω γιατι μπλεχτηκα αθελα μου σε μια γελοια τελειως αντιπαραθεση και χωρις κανενα νοημα.

Διαβαζοντας ξανα ολο το θεμα απο την αρχη σχηματισα μια εντυπωση για το πως βλεπουν γενικα οι ανθρωποι τις σχεσεις,και σε καποιες φασεις μου φανηκε λαθος.. Και το ειπα.. Και σε δικα μου ποστς στο θεμα σου μελινα μου βρηκα καποια "λαθη" στην σκεψη,τα εντοπισα και δεν θα τα κανω ξανα. Τωρα οποιος θελει να το κανει και ο ιδιος για τον ευατο του,εχει καλως. Θα αποκομισει και κατι. Οποιος θελει να αρχισει καυγαδακι χωρις να σκεφτει παραπανω ας το κανει. Δεν συνεχιζω.

Member
    Quote Originally Posted by melina_ View Post
    λογους να φρικάρει και να πιεστεί είχε
    Γλυκεια μου,μην σκεφτεσαι οτι δεν σας δωθηκε η ευκαιρια να ειστε χαλαροι.Πες μου ενα ζευγαρι που ζει κατω απο τις ιδανικες συνθηκες!
    Οταν υπαρχει συντροφικοτητα και αγαπη τα ξεπερνας ολα ευκολα και δεν ειναι λογος χωρισμου οι αντιξοες συνθηκες,μη γελιομαστε.Κατα τη γνωμη μου η απομακρυνση φερνει ελλειπη επικοινωνια και η ελλειπη επικοινωνια γινεται κακη και μηδενικη όσο δεν προσπαθουνε και οι δυο να ερθουν πιο κοντα.

οπως και να 'χει πιστευω πως ο χρονος θα δειξει και τα συναισθηματα των δυο μας, και τις αντοχες μας και το αν η ελξη θα βοηθησει στην επιλυση. αργα ή γρηγορα ολα φαινονται.
    Καπου διαβασα οτι ειναι 40 χρονων.Θεωρω οτι θα ηταν ανωρυμος αν δεν ηξερε πολυ καλα τα συναισθηματα του και τις αντοχες του.

Πιστεψε με σε βλεπω με συμπαθεια γιατι εχω ζησει παρομοιες και χειροτερες καταστασεις.Εχω και εγω ταλαιπωρησει τον εαυτο μου αλλα καποια στιγμη καταλαβα οτι δε μου αξιζει κατι τετοιο.Γι αυτο και ειμαι της αποψης οτι ειναι πιο ξεκουραστο και υγειη να ειμαστε ειλικρινεις με τους γυρω μας μας ωστε να μη τους ταλαιπωρουμε .
    Σαφως θελεις τον χρονο σου.Και σιγουρα μετα απ ολο αυτο θα βγεις πιο σοφη.
    Δεν θα μαθεις απο εμας.Θα μαθεις απο τα βιωματα και απ τα λαθη σου.Και θα μαθεις καλυτερα τους ανθρωπους.Θα μαθεις καλυτερα ποιοι ειναι φιλοι σου και ποιοι οχι.Η ζωη ειναι ενδιαφερουσα!!!!

υγ:δεν γνωριζω την ηλικια σου γι αυτο ζητω συγνωμη αν ακουγομαι καπως σαν..."η Θεια Ολγα" (χαχαχαχα ακουσα για κοσμοπολιταν και ειπα να ειμαι εντος κλιματος)

Senior Member
    Μαργαριτα μου εχεις τα δίκια σου, απλα εξηγησα οτι εδω δεν μπορω να εκθεσω λεπτομερως καταστασεις για ευνοητους λογους.
    Last edited by melina_; 02-03-2012 at 23:20.

Senior Member
    τωρα οσον αφορα στην ωριμοτητα....ειναι μεγα θεμα. τα ορια του δεν τα γνωριζει κανεις προτου τα φτασει και τα ξεπερασει. ουτε εγω ηξερα τα ορια μου και προφανως τα ξεπερασα και στο πώς χειρίστηκα την κατασταση εξ αρχης και μετα. αν ειχα δευτερη επιλογη θα τα χειριζομουν ολα διαφορετικα.
    Last edited by melina_; 02-03-2012 at 23:21.

Senior Member
    Μελίνα σόρρυ, αλλά να πούμε στην Μαργαρίτα, επειδή δεν πρέπει να διάβασε όλα τα ποστς, ότι από μια στιγμή και μετά
    τα τηλεφωνήματά του κατ' επανάληψη δεν ήταν τίποτ' άλλο από μια έμμεση ένδειξη για το ενδιαφέρον του.
    Είναι γεγονός ότι ο άνδρας κατά καιρούς αναζητά την μοναξιά, ειδικά όταν νιώσει
    ότι απειλείται η ανεξαρτησία του από υπερπροστατευτικότητα. Ελαττώνεις τότε το έντονο ενδιαφέρον
    κι επέρχεται η λύση. Αντιλαμβάνεται δηλ., ότι δεν απειλείται ο δυναμισμός του, αλλά κι ανδρισμός
    του κι επανέρχεται στην σχέση ανανεωμένος. Αυτό ήταν το λάθος προφανώς της Μελίνας... :o

Senior Member
    και μια μικρη σημειωση στο θεμα απομακρυνσης. απομακρυνση δεν βιωσαμε μεταξυ μας σε κανενα σημειο της σχεσης μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Μελίνα σόρρυ, αλλά να πούμε στην Μαργαρίτα, επειδή δεν πρέπει να διάβασε όλα τα ποστς, ότι από μια στιγμή και μετά
    τα τηλεφωνήματά του κατ' επανάληψη δεν ήταν τίποτ' άλλο από μια έμμεση ένδειξη για το ενδιαφέρον του.
    ότι απειλείται η ανεξαρτησία του από υπερπροστατευτικότητα. Ελαττώνεις τότε το έντονο ενδιαφέρον
    κι επέρχεται η λύση. Αντιλαμβάνεται δηλ., ότι δεν απειλείται ο δυναμισμός του, αλλά κι ανδρισμός
    του κι επανέρχεται στην σχέση ανανεωμένος. Αυτό ήταν το λάθος προφανώς της Μελίνας... :o
    α ναι! βαλε και αυτο και προσθεσε τα ολα και εχεις μια τρίπατη τούρτα ΚΑΙ με κερασακι! :))))))

Senior Member
    α ναι! βαλε και αυτο και προσθεσε τα ολα και εχεις μια τρίπατη τούρτα ΚΑΙ με κερασακι! :))))))
    ..υπάρχει και κάτι τελευταίο ίσως, που μπορεί σίγουρα να βγάλει απ' όλα τ' αδιέξοδα κι αυτό είναι η λύση ειδικού!
    Εδώ όμως χρειάζεται να θέλει να ζητήσει καθοδήγηση.

Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post

Απο την προστατευτικοτητα αισθανεται οτι απειλειται ο ανδρισμος και δυναμισμος του?
    Δεν ξερω τι εννοει κανεις "εντονο ενδιαφερον".Για αλλον μπορει να σημαινει πως ρωταει αν του περασε ο πονοκεφαλος ,αν θελει ενα τσαι οταν του ποναει ο λαιμος κτλ και για αλλον μπορει να σημαινει "ρωτω καθε τρεις και λιγο αν ειναι καλα ,αν ειναι στεναχωρημενος (ενω απανταει οχι) ή να κανει την κλασσικη ερωτηση "εχεις κατι"?Και ενω ο αλλος σου λεει τιποτα εσυ να επιμενεις οτι ντε και καλα κατι εχει.Και οταν λεμε "μειωνεις το ενδιαφερον"?Το ενδιαφερον δεν ειναι ποτε κακο.Το "πρηξιμο" ειναι κακο.Σαφως δεν ξερω και δεν θα μπορουσα να εννοω οτι εκανε κατι τετοιο η μελινα ...Απλα μια επισημανση κανω.Οσο αφορα τον ανδρισμο και τον δυναμισμο.....αυτα οταν τα εχει πραγματικα ενας αντρας, δεν τα χανει γιατι δεν μπορει.Ειναι στον χαρακτηρα του.
    Last edited by Margarita76; 02-03-2012 at 20:37.

Senior Member
    κοριτσια μου δεν πειραχτηκε ουτε απειληθηκε ο ανδρισμος/δυναμισμος του απτη φροντιδα μου. αυτο ηταν κατι που το απολαμβανε και μου το προσφερε και εκεινος.

Page 24 of 27 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast