Results 61 to 75 of 94
Thread: θεωρειται σεξουαλικη κακοποιηση;
-
26-03-2012, 00:13 #61
Δεν ξέρεις για αυτο λες και κρίνεις εκ του ασφαλούς , ας σου πει η ALIA αν κανεις λάθος και εσυ .
Προτρεχεται να σταυρωσεται τον άλλον την στιγμη που εσείς δεν έχετε φτάσει εκει που εγω ειμαι 10 μήνες τώρα ....
Δύσκολο να καταλάβεις τι εννοώ αλλα θα σου εξηγήσει η ALIA αν θεωρεί σωστο ..
ΕυχαριστωWith every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
- 26-03-2012, 00:23 #62
Πολυ ευκολο να σχόλιαζεις πίσω απο τον υπολογιστη , στο θέμα ηθικής που προσπαθείς να περάσεις σε όλους πατώντας πάνω σε εκφράσεις λόγου που δεν σου αρεσουν θα σου πω αυτο ....
Αν ήσουν στην θέση μου δεν θα αντέχες ούτε 10 λεπτά όχι δέκα μήνες που εγω ειμαι και πόσο ακόμη θα ειμαι ....
Όταν καταλάβεις τι θελω να πω θα δεις πόσο λάθος εισαι ....With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
26-03-2012, 00:29 #63
Lampros ηρεμησε λιγο! Τι επιθεση ειναι αυτη;;;
Μου ειπες για κανενα δικο σου προβλημα και λες ότι κρινω εκ του ασφαλους και τετοια;;;
Και οχι δεν καταλαβαινω τί θες να μου πεις για να δω ποσο λαθος ειμαι γιατι δεν ειμαι μαντης.
Για πες λοιπον. Αλλά σε δικο σου ποστ!
Εδω μιλαμε για αλλη περιπτωση και το βρηκαμε το πορισμα.
Ανοιξε ποστ με τον προβληματισμο σου και ερχομαι αμεσως να σε υποστηριξω, γιατι τι στο καλο, τετοια σιγουρια...
26-03-2012, 00:36 #64
Τώρα σε πήραξε η επίθεση μου , συμφώνησες σε κάποιους χαρακτηρισμούς που αφορουσαν μια διατύπωση μου .
Σου λέω ότι δεν εχεις δικαίωμα να με αποκάλεις και εσυ σεξιστη και φαλλοκρατη .
Δεν ανοίγω θέμα για αυτο που εννοώ διότι δεν γίνεται , δεν ειναι όλα του κουτσομπολιου , υπάρχουν σοβαρά πράγματα που τα διαχειριζονται αρμόδιες αρχές και οχι εσυ και εγω μέσα απο το φόρουμ .
Μαντης δεν εισαι αλλα για εμένα κατάλαβες και συμφώνησες τι ειμαι .With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
26-03-2012, 00:59 #65
Επειδή μάλλον είμαι στις δικηγόρους καθ' ότι μία απο τις γυναίκες που απάντησε...
καλο θα ήταν να μη μας τσουβαλιάζεις όλες και δεν έχουμε χωριστεί σε στρατόπεδα, ο καθένας μας εδωσε μια αλλη οπτική και δε συμφωνούμε όλοι και όλες αλλά όσο περισσότερες οπτικές τόσο καλύτερα, σεβόμενοι πάντα τους συνομιλητές μας κάτι το οποίο δεν τηρήθηκε από πολλούς (βλ. παραπάνω με εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν).
Δευτερον αφού ξε-τσουβαλιαστηκα να πω ότι αυτη ηταν η γνωμη μου. Μακάρι φίλη μου να ήμουν δικηγόρος να ήξερα τα πάντα γυρω απο το θεμα και οσα ξερω δεν τα ειδα σε σιριαλ. Η diamantina βεβαια δεν ρωτησε ποτε αν πρεπει να κανει μηνυση. Αλλά περισσότερο από ηθικη αποψη ηθελε να καθορίσει το κατα πόσο φταιει ή ειναι θύμα γιατί νιώθει άσχημα και δεν ξερει πως να το εξηγησει. Για κάποιους ειναι θυμα, για άλλους φταιει και για κάποιους η αληθεια ειναι κάπου στη μέση.
Κατα τη γνωμη μου παντα, είναι θύμα γιατί είχε πιει και ηταν αδυναμη να αντιδρασει.
Τωρα μακάρι ή κοπέλα να είχε τη δικιά σου εξυπνάδα οταν ησουν στην ηλικία της...
μακάρι όπως προανέφερα κι εγώ να ήταν πιο "υποψιασμένη" ...
Μακάρι να μη μιλούσαμε για παιχνιδάκια τύπου όχι -αλλά απο μεσα ναι για να το παιξω λιγο δυσκολη κλπ.- της γυναίκας...
Για κ**** αγοράκι πρόκειται, φυσικά, αλλά πρέπει και αυτό να μάθει να βαζει ορια στον εαυτο του...
26-03-2012, 01:06 #66
26-03-2012, 01:11 #67
συγγνωμη, αν καταλαβες κατι τετοιο.
δε σε γνωριζω και δε ξερω τί εισαι και τί δεν είσαι.
Επρεπε να σβησω την πρωτη φραση που η αλια λεει πως διαφωνει μαζι σου.πφφφ κουλουβαχατα.
εγω συμφωνησα με το μηνυμα ως γεγονος, ότι μερικοι σεξιστές ή άτομα που προέβησαν σε παρενόχληση χρησιμοποιούν διακιολογίες τέτοιου τύπου που ανέφερε και η ALIA όπως με το προκλητικό ντύσιμο, κλπ. και ότι ευτυχώς νομικά οι κοπέλες προσταντεύονται και ας επικαλούνται ό,τι θέλουν.
και πάλι συγγνώμη!Last edited by σανυ; 26-03-2012 at 02:04. Reason: ανέφερα κάτι λανθασμένο από βιασύνη!
26-03-2012, 01:18 #68
With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
26-03-2012, 01:22 #69
Κοίταξε τα πμ τώρα και ξαναδες γιατι τα πήρα με τους χαρακτηρισμούς που επιβραβεύσες
ΚαληνύχταWith every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....
26-03-2012, 01:51 #70
σου εξηγησα δεν επιβραβευσα κανεναν χαρακτηρισμο!
οκ και παλι σορρυ λαθος!
η φραση μπορει να μη σου ανηκει αλλα η επιθετικοτητα ειναι ολη δικια σου!
26-03-2012, 02:11 #71
...και φυσικά συμφωνώ απόλυτα και να υπενθυμίσω τις φράσεις (-παγίδες, για κάποιους) "έχων σώας τας φρένας" & "κατά τον κοινόν νουν" ή "κατά την κοινή λογική" (αυτονόητες προϋποθέσεις). Η κοινή λογική, λοιπόν, λέει ότι εάν βάλω το χέρι μου μέσα στη φωτιά θα καώ... αυτά!
26-03-2012, 03:18 #72
Εν ολίγοις σανυ δεν κατακρίνουμε τον πρωτεργάτη της έκφρασης "να βαρέσει μαλακία", αλλά αυτόν που αγανάκτησε με αυτήν την έκφραση και την επανέλαβε για να καταλάβει αυτός που πρώτος τη χρησιμοποίησε πόσο ατυχής ήταν. Πολύ σωστή και δίκαια σε βρίσκω.
26-03-2012, 03:41 #73
εν ολιγοις εκανα λαθος και πανω στην απροσεξια μου ζητησα επίπεδο απο το λαθος ατομο και του ζητησα και συγγνωμη
ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλετω
26-03-2012, 04:09 #74
Ένα κάρο μαλακίες. Και εκτός των βαρβάτων αρσενικών με τις ειρωνίες τους το βασικό είναι ότι συμμετέχει και το γυναικείο φύλο στον λιθοβολισμό της πεσούσης γυναικός που το όχι της γίνεται ναι άξαφνα, επειδή οτιδήποτε. Στην τσέπη το μαχαίρι τ'αρχίδια του στο χέρι άλλη φορά κοπελιά. Ναι, ακριβώς έτσι. Άντε πια με τις μαλακίες των ανδρικών "ορμών" που ΔΕΝ ελέγχονται. Ας αντιστρέψουμε λίγο τους όρους και τις έννοιες και τις συνθήκες να δούμε κατά πόσο οι μύθοι αυτοί ισχύουν αντίστοιχα και για το γυναικείο φύλο.
Πάω λοιπόν σε ένα σπίτι με έναν άντρα ο οποίος μια προηγούμενη φορά μου είχε κάτσει. Και επειδή μία προηγούμενη φορά μου έκατσε η φάση και προχωρήσαμε θα μου κάθεται αιώνια. Δηλαδή η διάθεση η σεξουαλική του καθενός θεωρείται ίδια σε κάθε περίσταση? Και από πού ως πού αυτό έχει λογική να το έχει ο άλλος/η ως δεδομένο ενώ του λες όχι?
Και μετά σου λέει γυναίκες και άντρες. Στην πατριαρχία και οι άντρες και οι γυναίκες είναι το ίδιο έτοιμοι να ξεσκίσουν είτε σε δικαστήρια είτε όχι ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, όχι έναν άντρα.
Και επειδή αρκετά μας ξέσκισαν και σε δικαστήρια και απέξω απ' αυτά, εγώ θα του έστηνα εκ νέου σκηνικό όπου θα τον μέθαγα, θα τον έκανα κουρούμπελο, θα τον αποδυνάμωνα και μετά θα τον έσπαγα στο ξύλο και την επόμενη φορά που θα με συναντούσε δε θα του πέρναγε καν απ' το μυαλό.
Και κάντε μου και ό,τι κριτική γουστάρετε, χέστηκα. Thanks."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
26-03-2012, 09:18 #75
picaro
παρότι δε διακρίνω να διαθέτεις κανένα (σοβαρό) επιχείρημα και προβαίνεις σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς θα σου πω τα εξής:
για το θέμα 1. (περί μέθης) σου απάντησε η θεματοθέτρια, ας ήσουν προσεκτικότερος στην ανάγνωση και 2. (περί μαλακίας και ορμών) όσο και να εξανίστασαι το να τραβά κανείς μαλακία δεν είναι επιλήψημο, είναι μια χαρά. Είναι άκρως προτιμότερο να τραβήξεις μια μαλακία, παρά να πιέσεις ένα άτομο που δε θέλει.-
Σχετικά με τις ορμές και κατά πόσο θα πρέπει να γίνονται σεβαστές, οφείλω να υπενθυμίσω: τους βιασμούς γυναικών, τη κακοποίηση και παρενόχληση καθώς και λοιπές σχετιζόμενες άμεσες ή έμεσες πιέσεις πάνω στις γυναίκες, σε παγκόσμιο επίπεδο (ο κόσμος δεν είναι μόνο η Ελλάδα, υπάρχει και η Αφρική και η Ασία κ.λπ.). Παράδοση χιλιετιών. Δεν σ' αρέσει να το ακούς;
Αυτό δεν σημαίνει ότι τα παραπάνω πράγματα δεν υφίσταται.
(και φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι σύσσωμος ο αντρικός πληθυσμός είναι κατηγορούμενος).
Αρκετές αταβιστικές -πρωτογονικές συμπεριφορές πρέπει να τις ρίξουμε δια παντός στα σκουπίδια.
Δε θα "καταχραστώ" άλλο τον χώρο της diamantia, εφόσον και η ίδια δεν επιθυμεί διενέξεις (αλλά κυρίως δεν επιθυμεί την ειρωνία και ελαφρά τη καρδία-έξω από το χωρό δηλώσεις τύπου: "τα 'θελε ο κώλος σου").
Καλημέρα σε όλες και όλους.http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ