Τι σκέφτεστε; - Page 663
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 663 of 1532 FirstFirst ... 1635636136536616626636646656737137631163 ... LastLast
Results 9,931 to 9,945 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    ωχ...αμα το πας σερι θα κουτουλας
    δίκιο έχεις χρυσάκι μου κι εσύ και το Χριστινάκι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    δίκιο έχεις χρυσάκι μου κι εσύ και το Χριστινάκι!
    μαρκελα πραγματικα σου μιλαω
    υπηρχαν στιγμες που καποτε ελεγα οτι θελω να ειμαι μακρυα απο ολους και απο ολα
    και τωρα αυτο συμβαινει κατα καποιο τροπο
    με τον αντρα μου και το παιδι μου
    μακρυα απο κακιες και συναφη
    πολλες φορες σιχαθηκα τα παντα
    το μονο που μου λειπει ειναι η δικη μου οικογενεια,(γονεις και αδερφια)τιποτε αλλο
    οταν τα εχεις βρει με τον εαυτο σου και εχεις τον συντροφο σου διπλα σου ειναι καλο να ζεις την ηρεμια
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Α ρε Χρυσάκι πόσο σε καταλαβαίνω...

Senior Member
    Σας καληνυχτώ κοριτσια!!!

Senior Member
    ..το μονο που μου λειπει ειναι η δικη μου οικογενεια,(γονεις και αδερφια)τιποτε αλλο
    οταν τα εχεις βρει με τον εαυτο σου και εχεις τον συντροφο σου διπλα σου ειναι καλο να ζεις την ηρεμια
    Μεγάλη κουβέντα αυτή χρυσάκι! Εδώ κρύβεται και το μυστικό της ζωής! Στην γνώση του άγνωστου εαυτού μας.
    Καληνύχτα και καλό μήνα σε όλους!!!

Banned
    ουτε κι εγω εχω υπνο κι απο τι βλεπω ο διαγωνισμος ηλιθιοτητας στο εψυχολοτζι ελαβε τελος.

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Μπα και μικρό να είναι κάνει πίστεψε με... ;) Ηλιθιότητα αλλά ασχολήθηκες! Αυτο κάτι δείχνει..
    ενταξει αλλα που κολλας εσυ κι απαντας εδω ? αφου δεν αναφερομουν σε σενα. εγω μονο με ενα πραμα διαφωνισα μαζι σου τρεις σελιδες πριν, και δεν εβρισα ουτε ξεκινησα καβγα. πολιτισμενα μπηκα κι εγραψα τις αποψεις μου, ουτε εθιξα καμια, ουτε τιποτα.

καταλαβαινω οτι και λογο ανοιξης ανθιζουν τα λουλουδακια και συνεχεια τωρα μας φταινε τα παντα γιατι δε καλοπερναμε εδω, ομως δεν κατηγορουνται ολες οι γυναικες. εννοειται οτι του εξωτερικου και ειδικα οι ελληνιδες με σωστη συμπεριφορα, αποτελουν εξαιρεση.

τελος ειναι αλλο πραμα να λες ολα ειναι σκατα λογο κρισης, κι αλλο ειναι ολα σκατα απο μονα τους και ποτε δεν αλλαζουν. το πρωτο ειναι ρεαλισμος αφου η χωρα μας πλεον υποφερει και δε μπορουμε να κλεισουμε τα ματια. το δευτερο ειναι παθητικη σταση και πεσσιμισμος!

Senior Member
    με την ηρεμια που εχω τωρα στην ζωη μου ειναι απιστευτο αυτο που εχει συμβει
    περα απο απολλογισμους-συλλογισμους που σου ερχονται πρωτα στο μυαλο αυθρορμητα καλλιεργεις το πνευμα-συνειδηση και συναφη
    αλλα κατι παραξενο,εχω αρχισει να θυμαμαι γεγονοτα τα οποια νομιζα πως ειχα πληρως διαγραψει απο την μνημη μου
    απο πολυ παλια,ως την παιδικη μου ηλικια,τρελα πραγματα και το κορυφαιο ειναι οτι αυτο γινεται σε μεγαλη συχνοτητα,δηλαδη σχεδον καθε μερα θυμαμαι και κατι
    αυτο αραγε σημαινει να κανεις μονος σου την ψυχαναλυση σου?κατι σαν αναδρομη
    μηπως η τηλεοραση και η κοσμικοτητα μας εφεραν εδω?μηπως μας εχουν βαλει ολους στο εσκεμενο δικο τους προγραμμα ωστε να μην σκεφτομαστε τιποτα και να λειτουργουμε σαν ρομποτ?
    μηπως η φυση και η ηρεμια τελικα ειναι η ψυχοθεραπεια?
    φυση εννοείται. και τωρα που μπαίνει η άνοιξη θα έχω την ευκαιρία να εμπλουτίσω τον κήπο μου με καινούριες ανθοσυνθέσεις! :)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Σκέφτομαι τελικά ότι αυτοί/ες που ξεμένουν και κλαίνε την μοίρα τους γενικώς, είναι χαμηλής νοημοσύνης
    και καθυστερημένοι/ες και συνήθως είναι κι αυτοί/ες, που μονίμως δυστυχώς τους φταίνε μόνο οι άλλοι!
    αν ηταν οντως χαμηλης νοημοσυνης και καθυστερημενοι, δε θα προβληματιζονταν καν! αλλα οσο υπαρχουν τουβλα γυναικες σαν εσενα στη κοινωνια, τοσο θα παραμενουν οι υπολοιποι αντρες μονοι κι αναγκαστικα να γκρινιαζουνε. ignore απο μενα προσωπικα γιατι κουρασες με την δηθεν εξυπναδα σου. μη σφιγγεσαι τοσο να βγει, φαινονται απο μακρια οι εξυπνοι ανθρωποι. τραβατε πουληστε πνευμα εκει που σας παιρνει, γιατι στο εψυχολοτζι δεν.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι μερικοί άνθρωποι είναι τόσο μα τόσο σκληροί που συνεχίζουν να σε κλωτσάνε ακόμα κι αν είσαι ήδη πεσμένη κάτω...και δεν νιώθουν και καμία τύψη γι' αυτό...σου πετάνε ένα ξερό "αντίο" κι άντε κόψε το λαιμό σου να ξεπεράσεις μόνη σου το κακό που αυτοί προκάλεσαν αρκεί απλά και μόνο να φύγει το βάρος από πάνω τους...μόνο αυτό τους νοιάζει ακόμα κι αν φέρουν ευθύνη, μόνο αυτό τους νοιάζει, να απαλλαχτούν...αποποιούνται τις ευθύνες τους και βασανίζουν το θύμα αλύπητα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι μερικοί άνθρωποι είναι τόσο μα τόσο σκληροί που συνεχίζουν να σε κλωτσάνε ακόμα κι αν είσαι ήδη πεσμένη κάτω...και δεν νιώθουν και καμία τύψη γι' αυτό...σου πετάνε ένα ξερό "αντίο" κι άντε κόψε το λαιμό σου να ξεπεράσεις μόνη σου το κακό που αυτοί προκάλεσαν αρκεί απλά και μόνο να φύγει το βάρος από πάνω τους...μόνο αυτό τους νοιάζει ακόμα κι αν φέρουν ευθύνη, μόνο αυτό τους νοιάζει, να απαλλαχτούν...αποποιούνται τις ευθύνες τους και βασανίζουν το θύμα αλύπητα...
    Κύκνε συνεχώς ακούω από σένα να κατηγορείς άλλους γι αυτά που παθαίνεις μήπως θα πρέπει να τα ξεπεράσεις, να προχωρήσεις και να σκεφτείς εσύ τι θα κάνεις για σένα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Κύκνε συνεχώς ακούω από σένα να κατηγορείς άλλους γι αυτά που παθαίνεις μήπως θα πρέπει να τα ξεπεράσεις, να προχωρήσεις και να σκεφτείς εσύ τι θα κάνεις για σένα?
    Το ήξερα ότι θα σε πείσουν...αποφάσισα ήδη τι θα κάνω...γεια σου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ουτε κι εγω εχω υπνο κι απο τι βλεπω ο διαγωνισμος ηλιθιοτητας στο εψυχολοτζι ελαβε τελος.

ενταξει αλλα που κολλας εσυ κι απαντας εδω ? αφου δεν αναφερομουν σε σενα. εγω μονο με ενα πραμα διαφωνισα μαζι σου τρεις σελιδες πριν, και δεν εβρισα ουτε ξεκινησα καβγα. πολιτισμενα μπηκα κι εγραψα τις αποψεις μου, ουτε εθιξα καμια, ουτε τιποτα.

καταλαβαινω οτι και λογο ανοιξης ανθιζουν τα λουλουδακια και συνεχεια τωρα μας φταινε τα παντα γιατι δε καλοπερναμε εδω, ομως δεν κατηγορουνται ολες οι γυναικες. εννοειται οτι του εξωτερικου και ειδικα οι ελληνιδες με σωστη συμπεριφορα, αποτελουν εξαιρεση.

τελος ειναι αλλο πραμα να λες ολα ειναι σκατα λογο κρισης, κι αλλο ειναι ολα σκατα απο μονα τους και ποτε δεν αλλαζουν. το πρωτο ειναι ρεαλισμος αφου η χωρα μας πλεον υποφερει και δε μπορουμε να κλεισουμε τα ματια. το δευτερο ειναι παθητικη σταση και πεσσιμισμος!
    Απάντησα γιατί είχαμε κουβέντα και η ροη της συζήτησης με έκανε να απαντήσω.. Έκανα λάθος το παραδέχομαι εφόσον δεν αναφερόσουν σε μένα. Αλλά βρε άνθρωπε κενο δείξε που αναφέρεσαι :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Το ήξερα ότι θα σε πείσουν...αποφάσισα ήδη τι θα κάνω...γεια σου...
    Ποιος να με πείσει βρε Κύκνε μου? Πες μου ποιος...? Εγώ μιλάω γενικά και μέσα απο την εμπειρια μου οτί θα πρέπει να παλέψεις από μόνη σου και να σταματήσεις να κατηγορείς όλη την ωρα.. Σε ακούω εδώ και μήνες. Το να κατηγορείς δεν σε αφήνεις να κοιτάξεις μπροστά. Κάνε κάτι για σένα γιατί μόνο τον εαυτο μας έχουμε και πρέπει να τον προσέχουμε και να τον αγαπάμε!

Banned
    σκεφτομαι οτι και με το σημερινο θεμα της kaity, και τα τελευταια που διαβαζω εδω μεσα απο τα γυναικακια, παμε κατα διαολου. απιστευτη ηλιθιοτητα και εγωισμος απο μερια τους, μονο για το μουνι τους νοιαζονται. δεν υπαρχει πλεον ουτε ιχνος κατανοησης κι ανθρωπιας, δε μπορουν να ερθουν στη θεση του αλλου ουτε για μια στιγμη. για ολα τους φταινε οι αντρες, τι κι αν μαλακιζονται οι ιδιες παιζωντας το αδιαφορες και δυσκολες και απαιτητικες να λειτουργουμε και στις πιο δυσκολες συνθηκες ενω η χωρα καταρεει, δε νιωθουν τι συμβαινει. και λιγο να μη σου σηκωθει κυριε εισαι gay, δε μας κανεις παμε στον επομενο! και μετα ακουγονται κι ασυναρτησιες οτι εμεις φταιμε που δεν ξερουμε τον εαυτο μας, αφου βρε βλημα σε μια σχεση φταινε παντα και οι δυο, ειναι δυνατον να σου φταιει ο εαυτος σου ? εκτος αν εχεις σχεση με τη χουφτα σου, οποτε πασο. απογοητευτικα παρα πολυ, δε προκειται να ξανακανω ποτε σχεση με ελληνιδα. μη αναστρεψιμη η κατασταση σας και δεν υπαρχουν εξαιρεσεις.

Senior Member
    κενο καταλαβαινω την πικρια σου και εχεις και δικιο.ειμαστε γυναικακια και σκεφτομαστε ηλιθια και μονο το μουνι μας κλπ.αφου λοιπον οι αντρες δε σκεφτονται το πουλι τους και ειναι τοσο ευαισθητοι και τρυφεροι και πληγονονται τοσο πολυ καποιοι απο αυτους απογοητευονται και το γυριζουν.εφοσον λοιπον ειναι τοσοι οι gay δεν αποκλειω η φιλη μου να γνωρισε εναν απο αυτους.αυτα.ελπιζω να μη ξαναμιλησουμε και να μην ξανααναφερθεις στο ονομα μου.