Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 117
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 117 of 837 FirstFirst ... 1767107115116117118119127167217617 ... LastLast
Results 1,741 to 1,755 of 12551
    Senior Member
    Νυσταγμένη και ζαλισμένη...άντε να περάσουν αυτές οι δυο ώρες για να μπορέσω να κοιμηθώ αν συνεχίσω να το έχω ανάγκη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Νοιωθω να μαι καπως χαλια και γενικα η απόδοση μου να ναι μέτρια. Η συναστροφη μου με ορισμένους ανθρώπους που αναγκαστικα τους βλέπω με φθείρει ψυχολογικά. Λόγω συμπεριφορων που μου έδειξαν δε με γεμίζουνε πάει τελείωσε κι οποτε τους συναντω η προκαταληψη αυτη με συνοδευει και χαλα η διαθεση μου. Σε πιο παλιες εποχες τετοιες συναναστροφες κοστισαν στην αυτοεκτιμηση μου και σε σημαντικες μου επιλογες. Αυτους τους ανθρωπους ειναι που μισω και θελω να ανταποδώσω.
    Γιαννη θυμασαι την απαντηση που εδωσες σε δικο μου θεμα προφατα?Eφαρμοσε αυτα που ειπες στον ευατο σου.
    Μην επιτρεπεις σε αλλους να σε ριχνουν.

Senior Member
    πως νιωθεις οταν κατι πολυ καλο ερχεται στη ζωη σου?
    μια τελεια ευκαιρια?
    που δεν το πιστευεις με τιποτα οτι σου συμβαινει?
    για μενα ειναι σπανιο..
    αλλα συνεβη... εστω αργα.. αλλα συνεβη..
    και το απολαμβανω
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    με σιγουρια μπορω να πω πως αισθανομαι τρισευτυχισμενη!
    μια φορα στη ζωη ερχονται τετοιες ευκαιριες!
    Θα την αρπαξω απο τα μαλλια και θα την εκμεταλευτω μεχρι το τελος!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    με σιγουρια μπορω να πω πως αισθανομαι τρισευτυχισμενη!
    μια φορα στη ζωη ερχονται τετοιες ευκαιριες!
    Θα την αρπαξω απο τα μαλλια και θα την εκμεταλευτω μεχρι το τελος!
    Τετοια να ακούμε από μελη του φορουμ, ευχαριστα γεγονοτα! απόδειξη ότι το πάλεψαν, εγιναν αλλαγες στη ζωη τους και απόδειξη αυτου τα ευχαριστα νεα ότι προχωρησαν στη ζωη τους.
    γιάννης

Senior Member
    Ακόμα και που άλλοι έχουν αισθηματικά προβλήματα είναι αξιοζήλευτο, γιατί τουλάχιστον έχουν ζωή.

Senior Member
    σοκαρισμενη!!!οχι,αποκλειετ αι,με τιποτα,δε μπορει!!!!!!!!!!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    σοκαρισμενη!!!οχι,αποκλειετ αι,με τιποτα,δε μπορει!!!!!!!!!!
    κουκλακι ζωγραφιστό γιατι σοκαρίστηκες?παράτα τους όλους i am right τι να ευχηθώ καλο μεσημέρι η καλό απόγευμα ...κ τα δύο, good bye princess ,φιλάκια κ σε σένα τα λέμε

Senior Member
    Νιώθω μελαγχολική σήμερα και δεν μ' αρέσει αυτό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σαν ναυαγός σε νησί με ανθρωποφάγους γύρω γύρω να κόβουν βόλτα καρχαρίες να μην έχεις που την κεφαλή κλίναι και να έχει κ μια βρωμοτροπικη βροχή που να τρυπάει κόκαλο.Εν ολίγης γκαντέμο

Senior Member
    αισθανομαι αχομενη εξω απο τα νερα μου ερχομαι αντιμετωπη με κατι φυσιολογικο μεν αλλα σπανιο για μενα
    δεν ξερω πως να φερθω δεν ξερω τι να πω δεν ξερω τι να κανω δεμενα χερια εχω

παρόλο που είναι πολύ παλιά η δημοσίευση, ωραία ιδέα και θα αποτολμήσω να γράψω γιατί το έχω ανάγκη. Προφανώς έχεις πάψει να γράφεις στο φόρουμ. Οπότε θα μιλήσω για τον εαυτό μου. Πώς νιώθω...Καταρχήν με πονάει η μέση μου γιατί έχω πρόβλημα. Έχω παρατηρήσει ότι όταν ηρεμώ και χαλαρώνω νιώθω καλύτερα. Τώρα όμως είναι λίγο δύσκολο γιατί είμαι απογευματάκι Κυριακής και δεν έχω τι να κάνω. Ή μπορεί να έχω αλλά δεν έχω διάθεση για τίποτα. Έχω ένα πρόγραμμα για το βραδάκι. Θα πάω σε κάτι κινηματογραφικές προβολές που πηγαίνω. Μέχρι εκείνη την ώρα τι κάνουν όμως; Έχω μια τεράστια ανυπομονησία και μια μεγάλη ανάγκη για επικοινωνία. Θα ήθελα να μιλήσω με κάποιον φίλο αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς. Με έχουν κάνει πέρα όλοι, ή κάποτε τους έκανα εγώ...δεν ξέρω...Τώρα πια έχω χαθεί, μένουν εξωτερικό ή μου έχουν δείξει ότι δεν με θέλουν. Μόνη λοιπόν...Και δεν είναι εύκολο να κάνεις φίλους. Από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτό θα μου πεις να το σκεφτόσουν πιο πριν. Τέλος πάντων, θα δω. Υπάρχει κανείς εκεί έξω;

Senior Member
    Πονάωωω...θέλω να τσιρίξω από τον πόνο και θέλω να σταματήσει τώρα γιατί είναι τόσο μεγάλος που δεν τον αντέχω!!!!!

Banned
    Βασικα μου την δινει λιγο ο καιρος την τελευταια εβδομαδα , εαν και τον προτιμω ετσι οταν ειναι χειμωνας . Τωρα που ξεκινησε να κανει λιγο ζεστη μας επρηξε με τις βροχες.... Εχω που εχω μια μονιμη βροχη μεσα στο μυαλο μου δε μπορω και τον καιρο ετσι......

Senior Member
    Quote Originally Posted by stirixi View Post
    παρόλο που είναι πολύ παλιά η δημοσίευση, ωραία ιδέα και θα αποτολμήσω να γράψω γιατί το έχω ανάγκη. Προφανώς έχεις πάψει να γράφεις στο φόρουμ. Οπότε θα μιλήσω για τον εαυτό μου. Πώς νιώθω...Καταρχήν με πονάει η μέση μου γιατί έχω πρόβλημα. Έχω παρατηρήσει ότι όταν ηρεμώ και χαλαρώνω νιώθω καλύτερα. Τώρα όμως είναι λίγο δύσκολο γιατί είμαι απογευματάκι Κυριακής και δεν έχω τι να κάνω. Ή μπορεί να έχω αλλά δεν έχω διάθεση για τίποτα. Έχω ένα πρόγραμμα για το βραδάκι. Θα πάω σε κάτι κινηματογραφικές προβολές που πηγαίνω. Μέχρι εκείνη την ώρα τι κάνουν όμως; Έχω μια τεράστια ανυπομονησία και μια μεγάλη ανάγκη για επικοινωνία. Θα ήθελα να μιλήσω με κάποιον φίλο αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς. Με έχουν κάνει πέρα όλοι, ή κάποτε τους έκανα εγώ...δεν ξέρω...Τώρα πια έχω χαθεί, μένουν εξωτερικό ή μου έχουν δείξει ότι δεν με θέλουν. Μόνη λοιπόν...Και δεν είναι εύκολο να κάνεις φίλους. Από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτό θα μου πεις να το σκεφτόσουν πιο πριν. Τέλος πάντων, θα δω. Υπάρχει κανείς εκεί έξω;
    Ολοι εκεί έξω είμαστε, και την επικοινωνία την παρομοιάζω με το να προσπαθήσεις να μιλήσεις μια ξένη γλώσσα, και όχι μόνο την επίσημη αλλά και την τοπική διάλεκτο

Ολοι μπορούμε, αλλά πόσοι άραγε το καταφέρνουμε ?