Results 91 to 105 of 132
Thread: Αλλαγή φύλου
-
30-05-2012, 16:10 #91
- 30-05-2012, 16:24 #92
Βρε παιδιά, δεν καταλαβα , πως έφτασε η συζήτηση στα βυζιά?
Το θέμα μας εδώ είναι οι επεμβάσεις για λόγους υγείας και αισθητικής?
30-05-2012, 16:30 #93
Επειδή δεν έχω βυζιά τέρατα σημαίνει οτι δεν γνωρίζω? Πρέπει δλδ να κάτσω να σου εξηγήσω από που το ξέρω? Δεν γνωρίζω μόνο οτι περιλαμβάνει τον εαυτο μου αλλά και ότι υπάρχει γύρω μου ΚΕΝΟ. Πάρε έναν γιατρό να σου τα εξηγήσει όλα... γιατί ούτε και ο γιατρος-άντρας έχει μεγάλα βυζιά για να γνωρίζει αλλά γνωρίζει.
Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά
30-05-2012, 16:34 #94
30-05-2012, 16:35 #95
Πάντα υπάρχουν και οι ανούσιες και άκυρες παρεμβάσεις..πότε σε κάνουν να γελάς..πότε σε "κουφαίνουν" με αυτά που γράφουν...
ότι μπορεί κάνει ο καθένας...!!! μην παρεξηγείς..αν θέλεις να προσθέσεις κάτι πες το να επανέλθουμε:)
Christina μην ασχολείσαι με τέτοια σχόλια..κάποιοι είναι ανεπίδεκτοι ...Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .
30-05-2012, 16:44 #96
30-05-2012, 16:45 #97
Δεν νομίζω ότι μας κόφτει αν θέλει κάποιος να κάνει οτιδήποτε στο σώμα του..παρεπιπτόντως έτσι για τη συζήτηση ειχα κάποτε μια φίλη η οποία είχε πολύ μεγάλο στήθος, το οποίο εκτός απο ψυχολογικά προβλήματα της δημιουργούσε έντονους πόνους στη μέση οπότε προχώρησε σε σμίκρυνση με χειρουργική επέμβαση. Σε κάποιες περιπτώσεις επιβάλλεται.
30-05-2012, 16:47 #98
Αλλά χαχα τι λέγαμε??
30-05-2012, 16:49 #99
30-05-2012, 16:52 #100
μπα κανονικα είναι:p
30-05-2012, 16:55 #101
Και μάλιστα η επέμβαση έγινε νοσοκομείο και την κάλυψε το ταμείο της.
Αυτά για τα βυζιά...κατα τ' αλλα..εχασα την επαφή μου με το θέμα:p
30-05-2012, 16:56 #102
δε χρειαζεται να παρω γιατρο, απλα κουβεντα κανουμε. κι αυτος λογικα γνωριζει γιατι ειναι η δουλεια του, σαν γυναικολογος. εγω λεω την αποψη μου σαν απλος ανθρωπος γεννημενος σε μια χωρα οπου η πλειοψηφια τα εχει μικρα. σαφως δε σημαινει οτι οντως ισχυει η αποψη μου, γιατι δεν ειμαι γυναικα να μπορω να νιωσω οπως εσεις. γι'αυτο μου φαινεται καπως να φταιει ΜΟΝΟ το μεγαλο στηθος κι οχι και τα επιπλεον κιλα. με αυτο το σκεπτικο δλδ οσες το εχουν μεγαλο θα επρεπε να εχουν κανει εγχειριση να το μικρηνουν. και δε θα εβλεπες χωρες οπως η ρωσια, ουκρανια, πολωνια που οι γυναικες εκει φημιζονται για τα μεγεθη τους. αυτες εκει δλδ ειναι ολες αρρωστες και υποφερουν ?
30-05-2012, 17:45 #103
Και Currie ότι πρόκειται περί απόφασης για αλλαγή ζωης και όχι μάρκας τσιγάρων ή τόπου διαμονής και λοιποι συμφορουμήτες (όπως ΚΕΝΟ) περί μικρού και μεγάλου στήθους.
Χριστίνα μιλώ για αυτούς τους όχι περισσότερους όπως τους ονομάζεις που μετανοιώνουν. Δεν αμφισβητώ καθόλου τα όσα λέτε για την κοινωνική διάσταση του θέματος και την προκατάληψη που δυστυχώς υπάρχει και σε όλα αυτα συμφωνω μαζι σας.
Μιλώ για μια μόνο διασταση του θεματος.Μιλώ πάντα για αυτους τους πολύ λίγους που το μετάνοιωσαν ή και για αυτους που εμφανίζονται τώρα βεβαιοι ότι θέλουν να κόψουν τα γεννητικά τους όργανα άλλά κανεις στο μελλον δεν ξέρει τι θα σκέφτεται συν το ότι άβυσσος η ψυχη του ανθρώπου. Αν κάποτε μετανοιώσουν πικρά που έκοψαν τα αυτά και το αυτο τους σε τι βαθμο τρέλλας θα μπορουσαν να φτάσουν? ποιος θα μπορουσε να απαντησει σ αυτο?
Currie, η πραγματοποίηση της απόφασης τοτε περί αλλαγής ζωης ήταν πολύ ευκολη υποθεση, ήτοι κόψιμο, τωρα όμως ειναι απραγματοποίητο άπιαστο όνειρο. Δεν ξέρω αν έχει προχωρήσει τόσο πολύ η ιατρική που να γινονται θεραπειες επανασυγκόλλησης. Και δεν θα ήθελα να βλέπω το δυστυχισμένο βλεμμα τετοιου ανθρωπου που να μην μπορει να κάνει οικογένεια, σεξ με μια γυναίκα, δικα του παιδια, γιατι έχει ο καιρός γυρίσματα στην ανθρωπινη ψυχή. Τα στήθια ειναι θεμα γουστου και καλαισθησιας τα αντρικα οργανα όμως όχι.γιάννης
30-05-2012, 18:13 #104
ioanni εξαρτάται πως το εξετάζεις..πάντα..
αν θέλεις να μιλήσουμε μόνο για αυτή τη μερίδα αποκλειστικά τότε ίσως να έχουν θέμα με τη ψυχολογία τους όμως μου φαίνεται απίθανο μετά από
τόση φαρμακευτική αγωγή. Η όλη διαδικασία συνοδεύεται και από ψυχολόγο.. Η επιστροφή μπορεί να μην υπάρχει όντως εκεί και τα πράγματα να έχουν
γίνει τελεσίδικα. Για την ιστορία πάντως το εσωτερικό αναπαραγωγικό σύστημα συνήθως δεν αφαιρείται.
Σε παροτρύνω όμως να εστιάσεις στο τι πραγματικά μπορεί να τους απασχολεί αυτούς τους ανθρώπους και σε διαβεβαιώ δεν είναι θέματα "επανασυγκόλλησης"
αυτό το συμπεραίνω από προσωπικές τους δηλώσεις. Εξάλλου μη ξεχνάς ότι υπάρχει και η αντίστροφη αλλαγή(γυναικείο->αντρικό).
Σου τονίζω ότι παίρνει χρόνια η διαδικασία όποτε θεωρώ όποια αλλαγή απόφασης έχει το περιθώριο να συμβεί..και αυτοί οι άνθρωποι υπόκεινται σε διάφορες δοκιμασίες
για να αντιληφθούν κάπως το αποτέλεσμα από πριν. Η δύναμη όμως της ψυχής και του μυαλού τους το σφραγίζει.
Καταλήγω λοιπόν ότι δεν είναι κάτι απότομο και ξαφνικό ώστε να μην καταλάβεις τι σου γίνεται και μετά να ψάχνεσαι..ούτε το κάνει κανένας χωρίς την θέληση του.
Αν πάλι μετά από όλα αυτά καταλήξει να "τραβάει τα μαλλιά του" που λέμε, ε τότε εμένα πάει το μυαλό μου ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ήξερε πότε τι ήθελε
και είτε έτσι είτε αλλιώς πάλι χάλια θα κατέληγε. Ε, για εκείνον νομίζω το παιχνίδι ήταν εξαρχής χαμένο..
Πάντως φαντάζομαι από τα λόγια περί σεξ και οικογένειας ότι το αναφέρεις αυτό σαν ένας άντρας που δεν μπορεί να φανταστεί ότι θα του λείπει το όργανο και
οι λειτουργίες του..Με την καλή έννοια το λέω..σου φαίνεται κάπως αδιανόητο. Γιατί δεν είδα να αναφέρεις κάπου την αντίθετη αλλαγή. :)Last edited by Curie; 30-05-2012 at 18:33.
Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .
30-05-2012, 18:29 #105
Κάρυ για άλλη μια φορά μίλησες εσύ για μένα.... :D
Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά