Αλλαγή φύλου - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 132
    Senior Member
    Για μένα δεν είναι θέμα στερεοτύπων/ κοινωνικού αποκλεισμού ή ρατσισμού απέναντι στους εγχειρισμένους. Κέφι τους και καπέλο τους και λόγος δε μου πέφτει. Δεν κρίνω κανέναν για τέτοια θέματα, νο πρόμπλεμ. Αλλά φοβάμαι πολύ μήπως η απόφαση είναι νεανική τρέλα, αντίδραση, εξερεύνηση και πισωγύρισμα δεν έχει. Δε φοβάμαι την κοινωνική κατακραυγή, στα παλιά μου τα παπούτσια. Την ενδεχόμενη δυστυχία φοβάμαι. Πόσο βέβαιο μπορεί να είναι το παιδί μου ότι αυτό πραγματικά θέλει στη ζωή του? Ήταν από μικρό έτσι? Κρατάει χρόνια αυτή η ιστορία? Φαίνεται κατασταλαγμένο? Αν είμαι απολύτως βέβαιη, θα το στηρίξω.

Τα XXL βυζιά είναι βάσανο για πλάτη/μέση και καλά κάνουν και τα κόβουν. Μιλάμε για τα θηριώδη, 'οχι για απλώς μεγάλα. Οι πορνοστάρ απ αυτά βγάζουν φράγκα γι αυτό τα θέλουν, κι ας πονά η πλάτη...Και δεν υπάρχει σύγκριση κοψίματος βυζιών και αλλαγής φύλου. Στη δεύτερη περίπτωση ακυρώνεται τελείως ένα σημαντικότατο όργανο ενώ στην πρώτη είναι απλώς θέμα μεγέθους. Αν πχ μου λεγε το παιδί μου ότι τον έχει τεράστιο και θέλει να τον κόψει λίγο γιατί δε μπορεί να τον κουμαντάρει, δε θα χα αντίρρηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Για μένα δεν είναι θέμα στερεοτύπων/ κοινωνικού αποκλεισμού ή ρατσισμού απέναντι στους εγχειρισμένους. Κέφι τους και καπέλο τους και λόγος δε μου πέφτει. Δεν κρίνω κανέναν για τέτοια θέματα, νο πρόμπλεμ. Αλλά φοβάμαι πολύ μήπως η απόφαση είναι νεανική τρέλα, αντίδραση, εξερεύνηση και πισωγύρισμα δεν έχει. Δε φοβάμαι την κοινωνική κατακραυγή, στα παλιά μου τα παπούτσια. Την ενδεχόμενη δυστυχία φοβάμαι. Πόσο βέβαιο μπορεί να είναι το παιδί μου ότι αυτό πραγματικά θέλει στη ζωή του? Ήταν από μικρό έτσι? Κρατάει χρόνια αυτή η ιστορία? Φαίνεται κατασταλαγμένο? Αν είμαι απολύτως βέβαιη, θα το στηρίξω.
    Ενδεχομένως να μην διάβασες τα προηγούμενα ποστ γιατί αυτά περιγράφηκαν που αναρωτιέσαι..
    Δεν το λέω για κακό, είναι σεβαστές οι όποιες ανησυχίες όπως τις αντιλαμβάνεται ο καθένας απλά αν πραγματικά τυχόν σε ενδιαφέρει έστω και
    εγκυκλοπαιδικά να μάθεις τι είναι όλο αυτό και ενημερωθείς πολλές από αυτές τις ανησυχίες-απορίες θα σου φύγουν, αν φυσικά μπορείς να αποδεχτείς
    την διαδικασία αυτή καθ' αυτή.. :)
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Banned
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Τα XXL βυζιά είναι βάσανο για πλάτη/μέση και καλά κάνουν και τα κόβουν. Μιλάμε για τα θηριώδη, 'οχι για απλώς μεγάλα. Οι πορνοστάρ απ αυτά βγάζουν φράγκα γι αυτό τα θέλουν, κι ας πονά η πλάτη...Και δεν υπάρχει σύγκριση κοψίματος βυζιών και αλλαγής φύλου. Στη δεύτερη περίπτωση ακυρώνεται τελείως ένα σημαντικότατο όργανο ενώ στην πρώτη είναι απλώς θέμα μεγέθους. Αν πχ μου λεγε το παιδί μου ότι τον έχει τεράστιο και θέλει να τον κόψει λίγο γιατί δε μπορεί να τον κουμαντάρει, δε θα χα αντίρρηση.
    δλδ πρεπει να σας πληρωνουν και να βρειτε δουλεια σαν πορνοσταρ για να μη τα κοβετε ? ε οχι ρε φιλεναδα διαφωνω, τα μεγαλα βυζια ειναι η χαρα της ψ@λης, γι'αυτο και οι χοντρες κανουν το καλυτερο σεξακι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    δλδ πρεπει να σας πληρωνουν και να βρειτε δουλεια σαν πορνοσταρ για να μη τα κοβετε ? ε οχι ρε φιλεναδα διαφωνω, τα μεγαλα βυζια ειναι η χαρα της ψ@λης, γι'αυτο και οι χοντρες κανουν το καλυτερο σεξακι!
    αντε βρε, αμα φτασουν μεχρι τον αφαλο δεν ειναι και ο,τι καλυτερο

Banned
    νταξει δε λεω επιπεδο Norma Stitz (γκουγκλαρε για φωτο). αν και η συγκεκριμενη παλι δεν εκανε εγχειρηση.

Senior Member
    Κάτι άλλο που έτυχε να περάσει από το μυαλό μου για αυτή την κατάσταση και δεν μου έχει δοθεί ακόμη η ευκαιρία να το συζητήσουμε με
    το άτομο που ξέρω ότι έχει κάνει την εγχείριση είναι το πως νιώθουν αφενός που θα στερούνται κάποιο μέρος σεξουαλικής ικανοποίηση...
    (το θέμα αναπαραγωγής δεν το συμπεριλαμβάνω)
    και από την άλλη πόσο μετράει η αποδοχή από τους άλλους στο να εναρμονιστούν πιο εύκολα στο καινούργιο τους σώμα..
    Λέγοντας αποδοχή εννοώ αν αρέσκονται περισσότερο που κάποιος μπορεί να τους θαυμάσει τώρα με την καινούργια τους
    συνολική εμφάνιση(που πιθανότατα συμβαίνει)σε αντίθεση για παράδειγμα με κάποιο κοπλιμέντο που έτυχε να τους κάνουν για την προηγούμενη
    εμφάνιση που είχαν, μήπως αυτό τους έκανε χάλια ή τους άφηνε αδιάφορους...
    Το θέτω έτσι για προβληματισμό..θα θέλα να μάθω από κάποιον που το βίωσε πως είναι..

και το παρέθεσα επίσης για να επανέλθουμε μετά από τα ανούσια, άνοστα έκτος θέματος σχόλια..τι να κάνουμε υπάρχουν και αυτά..κουραστικά τα συγκεκριμένα.

Senior Member
    Νομιζω πως ενας ανθρωπος που θελει να κανει αλλαγη φυλου πρεπει να σκεφτεται μονο οσα αυτος θελει και οχι οσα θελουν οι αλλοι.,ουτε πως τον βλεπουν,ουτε ποιες ειναι οι αποψεις τους επι του θεματος..ουτε τιποτα..γιατι ειναι κατι που αφορα το δικο του σωμα και μονο αυτος εχει λογο σε αυτο.
    αν ειχα παιδι που ηθελε να κανει κατι τετοιο θα μου αρκουσε να ειμαι σιγουρη με καποιο τροπο πως ξερει συνειδητα τι θελει,εχει εξετασει ολους τους παραγοντες και τις συνεπειες και ειναι ψυχολογικα ετοιμο....σε αυτη την περιπτωση θα το βοηθουσα να μπει στην διαδικασια αλλαγης με ορμονες κλπ...αλλα για την εγχειριση θα επρεπε να περιμενει να ενηλικιωθει γιατι προσωπικα δεν μπορω να παρω για κανεναν την ευθυνη για μια τοσο σημαντικη αποφαση ζωης.....

Senior Member
    Καλημέρα!

Όντως ανούσια σχόλια και εκτός θέματος. Για να επανέλθω θα ήθελα και εγώ να μάθω απο τους εγχειρισμένους πως νιώθουν. Αυτό που ξέρω μέχρι τώρα μετά από δική μου έρευνα από άτομα που παίρνουν ορμόνες νιώθουν απίστευτα όμορφα και ανυπομονούν να κάνουν την αλλαγή, νιώθουν χαρά που αλλάζει το σώμα τους και οτί είνι αυτό που επιθυμούσαν. Και επιβεβαιώνω τα λόγια σου Κάρυ οτί η διαδικασία είναι μεγάλη και χρονοβόρα για να φτάσει κάποιος στην αλλαγή φύλου. Γι αυτό η ένστασή μου (στα πρώτα μνματα) ήταν να μην πουν απλά την γνώμη τους όταν δεν γνωρίζουν τ'ιποτα για το θέμα.

Έτσι λοιπόν αμφιβάλλω αν το μετανιώνουν τελικά...
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Νομιζω πως ενας ανθρωπος που θελει να κανει αλλαγη φυλου πρεπει να σκεφτεται μονο οσα αυτος θελει και οχι οσα θελουν οι αλλοι.,ουτε πως τον βλεπουν,ουτε ποιες ειναι οι αποψεις τους επι του θεματος..ουτε τιποτα..γιατι ειναι κατι που αφορα το δικο του σωμα και μονο αυτος εχει λογο σε αυτο.
    αν ειχα παιδι που ηθελε να κανει κατι τετοιο θα μου αρκουσε να ειμαι σιγουρη με καποιο τροπο πως ξερει συνειδητα τι θελει,εχει εξετασει ολους τους παραγοντες και τις συνεπειες και ειναι ψυχολογικα ετοιμο....σε αυτη την περιπτωση θα το βοηθουσα να μπει στην διαδικασια αλλαγης με ορμονες κλπ...αλλα για την εγχειριση θα επρεπε να περιμενει να ενηλικιωθει γιατι προσωπικα δεν μπορω να παρω για κανεναν την ευθυνη για μια τοσο σημαντικη αποφαση ζωης.....
    Χαίρομαι για την ωριμότητα που διακρίνω στο μνμ σου..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Καλημέρα!

Όντως ανούσια σχόλια και εκτός θέματος. Για να επανέλθω θα ήθελα και εγώ να μάθω απο τους εγχειρισμένους πως νιώθουν. Αυτό που ξέρω μέχρι τώρα μετά από δική μου έρευνα από άτομα που παίρνουν ορμόνες νιώθουν απίστευτα όμορφα και ανυπομονούν να κάνουν την αλλαγή, νιώθουν χαρά που αλλάζει το σώμα τους και οτί είνι αυτό που επιθυμούσαν. Και επιβεβαιώνω τα λόγια σου Κάρυ οτί η διαδικασία είναι μεγάλη και χρονοβόρα για να φτάσει κάποιος στην αλλαγή φύλου. Γι αυτό η ένστασή μου (στα πρώτα μνματα) ήταν να μην πουν απλά την γνώμη τους όταν δεν γνωρίζουν τ'ιποτα για το θέμα.

Έτσι λοιπόν αμφιβάλλω αν το μετανιώνουν τελικά...
    Πιστεύω πράγματι, ότι η ανάγκη γι' αλλαγή απ' αυτό που σε φυλακίζει στο ίδιο σου το σώμα είναι τόσο επιτακτική, ώστε κανείς να ξεπερνά
    ακόμα και τους φόβους για τις παρενέργειες απ' τις χορηγούμενες ορμόνες, που ευθύνονται εκτός των άλλων ακόμα και για καρκίνους.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Πιστεύω πράγματι, ότι η ανάγκη γι' αλλαγή απ' αυτό που σε φυλακίζει στο ίδιο σου το σώμα είναι τόσο επιτακτική, ώστε κανείς να ξεπερνά
    ακόμα και τους φόβους για τις παρενέργειες απ' τις χορηγούμενες ορμόνες, που ευθύνονται εκτός των άλλων ακόμα και για καρκίνους.
    Απ'ότι ξέρω μιλώντας με αυτά τα άτομα δεν είναι καρκινογόνα. Ίσως να παίρνουν συγκεκριμένη συνταγή. Δεν το γνωρίζω αυτό που λες. Αλλά άμα ήταν έτσι δεν ξέρω πως διακινδυνεύεις την ζωή σου για αυτή την αλλαγή. Ίσως και να είναι και έτσι όπως τα λες... Δεν το έχω ψάξει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Απ'ότι ξέρω μιλώντας με αυτά τα άτομα δεν είναι καρκινογόνα. Ίσως να παίρνουν συγκεκριμένη συνταγή. Δεν το γνωρίζω αυτό που λες. Αλλά άμα ήταν έτσι δεν ξέρω πως διακινδυνεύεις την ζωή σου για αυτή την αλλαγή. Ίσως και να είναι και έτσι όπως τα λες... Δεν το έχω ψάξει!

Ίσως να μην το γνωρίζουν τα ίδια τα άτομα ή κι η ανάγκη τους για να ξεφύγουν όπως είπαμε, να ξεπερνάει τους φόβους!.. Πάντως, είν' εγκληματικό οι γιατροί που
    προχωράνε σ' αυτές τις μεθόδους.. να μην ενημερώνουν, για κάθε ενδεχόμενο.. Θα μου πεις είναι και το κέρδος που προκύπτει από τέτοιου είδους θεραπείες..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Οι ξενόφερτες ουσίες που εγχύονται στο σώμα μας πάντα έχουν πιθανότητα να μην εναρμονιστούν σωστά όπως και τα μοσχεύματα στο αντίστοιχο τους πεδίο..
    Εδώ το ίδιο μας το σώμα πολλές φορές αυτο-καρκινοποιείται και τίποτα ξένο να μην του δώσουμε..
    Σίγουρα μαρκέλα μου, αυτό που λες ισχύει για την τόσο έντονη ανάγκη τους να αλλάξουν..και νομίζω είναι έτοιμοι(στο βαθμό του δυνατού)
    να υπερβαίνουν και όρια, να δεχτούν συνέπειες, να πάρουν τα ρίσκα τους..
    Μια δυνατή θέληση και μια ανεβασμένη ψυχολογία για την αλλαγή που τους συμβαίνει σίγουρα βοηθάει πάρα πολύ την κατάσταση...όλοι ξέρουμε πόσο
    σημαντικός είναι ο ψυχολογικός παράγων σε θέματα υγείας!
    Εγώ ευτυχώς ως ώρας έχω ακούσει μόνο για επιτυχημένες αλλαγές στην μέχρι τώρα πορεία τους, φυσικά και δεν αποκλείω ότι κάποιες δεν πήγαν τόσο καλά..

Senior Member
    Ίσως να μην το γνωρίζουν τα ίδια τα άτομα ή κι η ανάγκη τους για να ξεφύγουν όπως είπαμε, να ξεπερνάει τους φόβους!.. Πάντως, είν' εγκληματικό οι γιατροί που
    προχωράνε σ' αυτές τις μεθόδους.. να μην ενημερώνουν, για κάθε ενδεχόμενο.. Θα μου πεις είναι και το κέρδος που προκύπτει από τέτοιου είδους θεραπείες..
    Το θέμα της ελλειπής ενημέρωσης από γιατρούς σε όλη την ιατρική επιστήμη υπάρχει..ακόμη και σε εγχειρίσεις ζωής-θανάτου..πόσο μάλλον σε περιπτώσεις συσσωρευμένου κέρδους..
    Είναι να πετύχεις το αρπάχτρα-κομπογιαννίτη γιατρό..τότε ίσως και να την "έβαψες".. ευτυχώς όλοι δεν είναι έτσι και από όσο
    έχω ενημερωθεί τους παρέχεται πλήρης ενημέρωση και για τα ρίσκα..

Senior Member
    Αν ισχύει αυτό που λες τότε σίγουρα ο γιατρός είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο. Πάντως να διευκρινήσω οτί μιλώ με άτομα από το εξωτερικό καθώς και ΗΠΑ..

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast